maandag 17 augustus 2009

Xanderhoax

Wacht even en alle complotten worden vanzelf aan elkaar gekoppeld. Dus is nu ook de Global Warming weer een door de VN verzonnen hoax om regeringen en hele volken (...) zich gewillig te laten onderwerpen aan de creatie (...) van een één-wereldregering. Ook de huidige geplande economische ineenstorting vormt een belangrijk onderdeel van dat streven.

We dachten al: Wie koppelt de NWO nou eens een keer aan global warming en de kredietcrisis? Nou, Xandernieuws weer dus, de Ti-Ta-Tovenaar onder de complotters. "Tijdens de laatste Bilderberg bijeenkomst in Griekenland zou besloten zijn om de huidige economische ineenstorting fors te laten verergeren, en -samen met het zogenaamde 'Global Warming' klimaatprobleem- te gebruiken om de wereld te onderwerpen aan een één-wereld regering."

Xander citeert allerlei mensen die met betrekking tot het milieumaatregelen internationale afspraken willen maken. Zoals je het luchtverkeer internationaal moet regelen omdat het anders een puinhoop wordt in het luchtruim, zo is het ook handig om samenwerking te zoeken op het gebied van essentiële milieuvraagstukken. En soms overstijgen die belangen de nationale soevereiniteit.

De door Xander geciteerde Richard Haass zegt hierover onder meer: "Governments agree to accept the rulings of the WTO because on balance they benefit from an international trading order even if a particular decision requires that they alter a practice that is their sovereign right to carry out. Some governments are prepared to give up elements of sovereignty to address the threat of global climate change. Under one such arrangement, the Kyoto Protocol, which runs through 2012, signatories agree to cap specific emissions."

De Xanders van deze wereld zien met dit soort voorstellen echter meteen weer een wereldwijde slavenstaat opduiken, die ons monddood wil maken. En dus wordt er zogenaamd een excuus verzonnen (de milieuhoax) om ons dwingend maatregelen op te leggen. Ja, het kan flink spoken onder de hersenpan van een complotter.

Je kan trouwens evengoed op dezelfde gronden alle intergouvermentele organisaties willen verbieden, of in het geweer komen tegen landelijke politiek omdat Finkeburen zijn eigen boontjes wel kan doppen. Complotters zien moeiteloos het grote verband tussen duistere zaken, maar begrijpen niet dat geen radertje kan draaien zonder uurwerk, en de wereld dus ook niet ophoudt bij Callantsoog of Vaals.

14 opmerkingen:

 1. Ik zeg ANARCHIE! Ik wil weer de vrijheid hebben mijn buurman de hersens in te slaan en zijn vrouw te stelen. En iedereen die mij daarin beperkt is een Bilderberger. Zo, het moest maar eens gezegd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hahaha! Bas....

  Maar vertel eens:

  Wij geflipte complotters wijzen naar de zon en cosmische straling als het gaat om de temperatuur op aarde en op de andere palneten.

  Ook de andere planeten warmde de afgelopen jaren op! Komt zeker ook door mijn Hummer?

  CO2 laat pas met een VERTRAGING van 400 jaar een verhogen zien oiv de temp. Logisch: warmer weer betekend betere plantengroei!

  Maar wat is JULLIE bewijs precies gezien de Global Warming Hoax? Wat zijn de bewijzen btreft CO2 als klimaatmotor?

  ps

  Net alsof Xander de bedenker is van de linkt tussen nwo en globalwarming-hoax!

  Xander is ook 1 van jullie clowns!

  BUSTED!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker druk ook hier trouwens!

  Als ik hier niet reageer komt het aantal reacties niet boven de 20, waarvan de helft van TrutHut.

  Komen hier werkelijk ooit mensen die in jullie onzin trappen?

  De Trollen-movement is duidelijk op zijn retour.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barracuda = geesteloos conformisme

  Is je pappie toevallig deurwaarder?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, anoniem 1085 heeft inmiddels geen tekst meer, dus dan blijven de grote getale aan onzinnige berichten achterwege.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Maar wat is JULLIE bewijs precies gezien de Global Warming Hoax? Wat zijn de bewijzen btreft CO2 als klimaatmotor?"

  Moeilijk hè, antwoord geven?

  Maar ga je het nog een keer proberen?

  Wat zijn de bewijzen voor jullie stelling?

  Wat is het bewijs betreft CO2 en global warming. Of snap je weer eens niet wat je verdedigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, anoniem 1085: je wilt je bekende spelletje weer spelen: jij roept iets, en wij moeten het tegendeel gaan bewijzen.

  Zwak hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is ook weer zo'n geweldige constructie:

  CO2 laat pas met een VERTRAGING van 400 jaar een verhogen zien oiv de temp. Logisch: warmer weer betekend betere plantengroei!.

  Dus je wilt beweren dat er nu meer planten groeien dan pak-hem-beet 100 jaar geleden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Trutje

  CO2 laat pas met een VERTRAGING van 400 jaar een verhogen zien oiv de temp. Logisch: warmer weer betekend betere plantengroei!.

  Wat ben je toch een prutser zeg. Natuurlijk groeien er niet meer planten omdat de mens zich hele stukken grond heeft toegeëigend en vervolgens volgeplempt met asfalt en andere vergelijkbare rommel.

  Maar zegt het feit dat er dankzij menselijk ingrijpen minder planten zijn ook maar iets over de invloed van het weer op plantengroei?

  Je maakt me boos met dit soort domdenken. Dat Billyblub je nog geen rode kaart gegeven heeft voor intellectuele ondercapaciteit verbaast met bovendien ten zeerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk groeien er niet meer planten omdat de mens zich hele stukken grond heeft toegeëigend en vervolgens volgeplempt met asfalt en andere vergelijkbare rommel..

  Kijk, daar ga je al.  Maar zegt het feit dat er dankzij menselijk ingrijpen minder planten zijn ook maar iets over de invloed van het weer op plantengroei?
  .

  Jij legt een verband tussen co2, warmer weer en plantengroei (die die co2 opneemt?)
  Tja, nu geef je toe dat er eerder minder dan meer plantengroei is tov bijv. 100 jaar geleden.
  Dus welk dempend effect heeft die plantengroei volgens jou dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Trutje

  Dat jij toevallig een landrot bent, betekent niet dat de wereld enkel uit aarde bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, je begint weer te draaien.
  Waarom geef je niet gewoon antwoord?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ja, waarom geef je niet gewoon antwoord? eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen