vrijdag 21 augustus 2009

Atoombom

"Wordt Washington DC op 11 oktober verwoest door een Atoombom?" Kijk, dat zijn nog eens berichten. Schijnt te gaan om een voorspelling van pastoor Vincent Xavier die door Endtimes.punt.nl dankbaar is opgepikt. Endtimes.punt.nl, de naam zegt het al, heeft doorgaans een apocalyptische kijk op de samenleving, maar dan wel vanuit de overtuiging van God ons voor onze zonden gaat straffen. Een en ander wordt dan aangelengd met een staaltje klassiek complotdenken, aangezien de endtimers geloven in het bedrog rond 9/11, chemtrails en NWO.

Terug naar de atoomboom. "Wij kunnen er op zijn minst over nadenken en kijken welke eventuele bewijzen voorhanden zijn om een degelijke claim op waarheid te beoordelen."

Welnu, dat is eigenlijk heel simpel. Xavier heeft namelijk een goddelijke opdracht om Christelijke noodkampen (...) in de Verenigde Staten op te richten. Een toevluchtsoord voor Christenen en niet-christenen in tijden van chaos, vervolging, nationale rampen, Martial Law etc. Daarnaast - wellicht hebben de endtimers een heuse enquête gehouden - krijgen steeds meer Christenen en Niet-Christenen visioenen over een Amerika in totale chaos, vuurzee, martial Law, rellen etc.

En waarom 11 oktober? Ook dat is volgens de endtimers heel eenvoudig te verklaren: dan is er namelijk een grootschalige demonstratie gepland van homoseksuelen in Washington. "Het is geen verrassing dat Christenen fel tegen deze levensstijl zijn. De Bijbel verklaart onomwonden dat homoseksualiteit een gruwel in de ogen van God is en dat deze mensen het eeuwige leven NIET zullen beërven, maar ten onder zullen gaan in hun eigen zonden omdat zij de waarheid over God voor de leugen hebben ingewisseld."

Waarschijnlijk krijgen we dan volgens de endtimers eerst een false flag aanval zodat Christenen hiervan de schuld krijgen en er een wereldwijde haat tegen Christenen wordt aangewakkerd.

In het betoog van de endtimers is de atoombom inmiddels op mysterieuze wijze verdwenen. Vraag is ook even waar die atoombom vandaan zou moeten komen gezien het non-proliferatieverdrag, maar wellicht hebben de Amerikanen er nog ergens eentje liggen. Je weet maar nooit. En dat de Amerikanen met die atoombom een groot deel van de populatie uitroeit, is misschien ook allemaal wel te verklaren. Toevallig is daar ook een complottheorie voor, maar die laat Endtimes even rusten. Het moet niet te gek worden, natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten