vrijdag 14 augustus 2009

Lakmoesproef

Nederland wordt extra getroffen in vaccinatie-drama * Totale chaos en schimmigheid rond testen van vaccins * It’s the adjuvants, stupid! * Full scale demonisering van alternatieve middelen * Voorbereidingen voor militaire vaccinatie-operaties gaan overal door!!!!!!!!

Klokkenluideronline schreeuwt tegenwoordig nog harder dan een gemiddelde Engelse tabloid, maar ja, er is dan ook werkelijk wat aan de hand. De twee vaccins die door minister Ab Klink zijn ingekocht voor het Nederlandse volk (van Novartis en GSK) en ons verplicht worden toegediend (want ook al zegt de regering van niet, complotters weten wel beter) behoren volgens Klokkenluideronline tot de allergevaarlijkste van alle Mexicaanse griep-vaccins die wereldwijd zullen worden uitgerold. Jazekers. Samensteller Micha "aluhoedje" Kat heeft het zelf op internet gelezen, vooral bij Alex Jones. Dus dan moet het wel waar zijn.

Gelukkig, de vaccincomplotters hebben zo hun eigen middelen om zich te wapenen tegen de gemene griep: colloidaal zilver. Zou zelfs door NASA zijn aanbevolen, beweren de complotters. De Haarlemmer olie is geschikt voor de bestrijding van trachoom, psoriasis, acne, gordelroos, multiple sclerose (MS), bloedvergiftiging, kinkhoest, wratten, rode hond, voetschimmel, reuma en niet te vergeten AIDS. Opvallend is dat complotters niks willen aannemen van de farmamaffia, maar kwakzalvers op hun woord geloven.

Colloïdaal zilver, dat ook bekend staat als zilver water, is echter niks anders dan water met heel kleine zilverdeeltjes erin en soms wordt gebruikt als voedingssupplement. Vandaar dat de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) een onderzoek is begonnen naar aanbieders van colloïdaal zilver op de verkoopsite Marktplaats. De verkopers beweren dat de griep met het middel te voorkomen is, wat volgens het VWA onzin is. De Vereniging tegen de kwakzalverij waarschuwt trouwens al jaren voor de claims rond colloïdaal zilver en de verzwegen bijbewerkingen. Gebruikers krijgen namelijk een blauwgrijze verkleuring van de huid.

Vooral dat laatste lijkt een uitkomst. Colloïdaal zilver is de beste lakmoesproef voor complotters ooit. Je kunt ze al op meters afstand herkennen. Geen leugens meer bij sollicitaties. "Gelooft u in shape shifting aliens?" "Welnee, hoe komt u daar bij?" "U liegt, u kleurt blauw!"

17 opmerkingen:

 1. Op zich wel lachen: de complottisten maken zich druk over minimale hoeveelheden aluminium in vaccins, maar drinken wel liters water met zilverdeeltjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Billy

  Jij geloofde toch zo in de vaccins? En de griep was toch echt gevaarlijk?

  Nu dat niet helemaal waar blijkt ga je maar weer op een paar zonderlingen zoals kat lopen schreeuwen.

  Toch kom ik steeds meer berichten tegen dat de griep wel meevalt en de vaccins niet hard nodig zijn.

  Dat is toch een beetje wat de meeste complotters al riepen toen Billy nog met Camile Eurlings-achtige praat liep te brabbelen over hoe stom die complotters wel niet waren en hoe handig, noodzakelijk en gezond een spuit wel niet was.

  Horen we Billyblub daar nog over?

  Nee hoor, Billy niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, anoniempje 0679 wisselt anoniempje 1085 weer af :)

  Dat is toch een beetje wat de meeste complotters al riepen.

  Nee, de complotters riepen dat het virus in een lab is gemaakt, dat de hele grieppandemie een grote hoax is bedoeld om de mensheid te bewegen zich verplicht te laten inenten met een vaccin vol met gifstoffen, en gevaarlijk gemuteerde echte griepvirussen, met als bedoeling iets van 80% van de wereldbevolking uit te roeien..

  Nu blijkt dat vooralsnog de gevolgen van de pandemie meevallen en een vaccinatie wellicht overbodig is hebben complottisten als jij opeens last van collectief geheugenverlies en claimen dat ze al die tijd al riepen dat de griep best zal gaan meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Jij geloofde toch zo in de vaccins? En de griep was toch echt gevaarlijk?"

  Op het moment dat je kritiek hebt op overspannen verhalen van complotters trekken ze daaruit altijd de conclusie dat je voor vaccins bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op het moment dat je kritiek hebt op overspannen verhalen van complotters trekken ze daaruit altijd de conclusie dat je voor vaccins bent.

  Ach ja, Billyblub siddert lekker in het midden. Tikkie links tikkie rechts en Billy is weer pleite

  BeantwoordenVerwijderen
 6. probleem met anonieme complotdenkers zoals anoniem 0679 alhier is dat ze enkel in zwart-wit kunnen denken.

  Of je bent tegen vaccins en steunt alle anti-vaccin-gekte die via internet verspreid wordt, of je bent fel voorstander van vaccins.
  Er is geen middenweg mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Of je bent tegen vaccins en steunt alle anti-vaccin-gekte die via internet verspreid wordt, of je bent fel voorstander van vaccins.
  Er is geen middenweg mogelijk."

  Dat zie je goed:

  OF je bent iemand die graag wilt weten hoe de vork in de steel zit

  OF je wordt betaald om als trol door het leven te gaan, en besteed 40 uur per week in deze leugenachtige site!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OF je bent iemand die graag wilt weten hoe de vork in de steel zit.

  Tja, dat ben je duidelijk niet, anders zou je Barracudas mening accepteren en meehelpen het kaf van het koren te scheiden in de discussie over de zin/onzin en gevaren van vaccins..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welnee Barracuda! Hoe kunt u? Van welks een planeet haalt u het lef om colloïdaal zilver op deze wijze te bekritiseren! Hoe durft u! Nota bene Dêsïrèé Rövèr heeft dit onderzocht (ze is, ter uwer informatie medische research journaliste! MEDISCH RESEARCH!)

  En dat colloïdaal zilver heeft een lange staat van dienst. Ten tijde van de spaanse griep heeft het ook wonderen verricht! Werkelijk. Toen al! Al ging het onder de naam collargol door en werd het intraveneus geïnjecteerd. Gelukkig gaat Röver met haar tijd mee: vernevelen is ook zeker belangrijk naast het per os innemen!

  Barracuda; vanwaar die boosheid? Laat het licht in je hart schijnen jongen!

  -vriendelijke groet, Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "(ze is, ter uwer informatie medische research journaliste! MEDISCH RESEARCH!)""

  Ach, echt? Zo noemt ze zichzelf zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ten tijde van de spaanse griep heeft het ook wonderen verricht!.


  Zoals?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @john: zonder meer! Desiree weet alles. Desiree onderzoekt alles. Dus Desiree mag een met een gerust hart een volledig nietszeggende titel voeren die er te dik bovenop ligt om serieus genomen te worden.

  Ik hoop dat men het cynisme in mijn reactie heeft weten op te pakken. Gelukkig is de VWA de verkoop van CZ aan het checken. Het is nl. één grote kwakzalversbende, dat gezanik over colloïdaal zilver. Dat was het in 1918 en nu ook.

  -vriendelijke groet, Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "@john: zonder meer! Desiree weet alles. Desiree onderzoekt alles."

  Nee, ze onderzoekt niet alles. Ze schrijft over. Vooral rare complotten.

  BeantwoordenVerwijderen