maandag 10 augustus 2009

Spuit 11


U weet het: De 9/11 Truth beweging werd min of meer om zeep geholpen door bekvechtende noplaners en planehuggers. Waar eerst nog wel eens valide of in elk geval interessante vragen werden gesteld - Klopt de pannenkoektheorie? Konden branden WTC7 verzwakken? - ging het steeds vaker over waterstofbommen en spacebeams. Waarna zowat iedereen er tabak van had.

Met de vaccingekte lijkt het net zo te gaan. Aanvankelijk was er vooral ergernis over de fearmongering en de mogelijkheid dat het griepvaccin voor bepaalde groepen ook risico's inhielden - maar na verloop van tijd kregen de complotgekken de overhand. Die beweren dat het een geheim programma betreft om de mensheid te reduceren.

Inmiddels valt de complete blogosfeer over het kuidenvrouwtje Désirée Röver heen (Zelfs het Vrije Volk wil niet achterblijven: "Haar theorie is onbewezen, stapelkrankzinnig en wazig genoeg om elke linksmens te laten kwijlen") en overweegt het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) juridische stappen tegen Röver omdat ze een verband ziet tussen Joden en het H3N2-virusmateriaal dat was besmet met H5N1.

Maar het begon eigenlijk al een maand terug met de Oostenrijkse 'onderzoeksjournaliste' Jane Burgermeister, die in het nieuws kwam omdat zij aangifte had gedaan tegen onder meer de WHO en de VN, farmareus Baxter alsmede tegen president Obama wegens "het moedwillig verspreiden van biologische wapens (het vaccin) en het aldus plegen van genocide".

Hoe het met die aangifte staat? Niet zo best. Jane heeft inmiddels zowat met iedereen ruzie en dreigt met een rechtszaak wegens smaad en obstructie van de rechtsgang tegen onder meer Bill Deagle, True Ott, Jeff Rense, Arthur Evangelista en Dewy Kidd. Stuk voor stuk complotgekken die net als Burgermeister denken dat het virus met opzet is verspreid, maar het kennelijk niet kunnen hebben dat Jane alle aandacht krijgt. De aangifte van Jane raakt volgens haar critici uit eigen kamp kant noch wal (daar hebben ze wel een puntje), zodat ze wel voor Novartis Pharma moet werken. Waarop Jane weer roept dat haar critici stiekem deel uitmaken van het eugeneticaprogramma. Wat zal de antivaccin-lobby blij met al deze ophef zijn.

3 opmerkingen:

 1. mijn grootmoeder zei altijd: je moet de huid van de beer niet te goedkoop verkopen (in ieder geval niet voor je een nieuwe hebt geschoten)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Billy ouwe zeur,

  Geef nou eens toe dat jij in het begin vierkant achter het hele griepverhaal en de vaccinaties stond, ouwe mafkees.

  Nu dan toch blijkt dat de verhalen overdreven waren en de vaccins onnodig ga jij maar een beetje lopen zeuren op Jane, in plaats van toe te geven dat je er zelf vanaf het begin ook mijlen naast hebt gezeten.

  Lekkere vent ben jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.trouw.nl/achtergrond/deverdieping/article2837316.ece/Bekocht__door_een_gewoon_griepje_.html

  BC......vangen....

  Het probleem met aangeschoten hoogvliegers is.....

  Ze donderen zo'n eind naar beneden.

  BeantwoordenVerwijderen