woensdag 2 mei 2012

Michahoax

Een week lang zit Micha Kat nu al in een cel in afwachting van zijn berechting en zijn paranoïde volgelingen trekken het niet meer. Niet alleen sijpelt er geen enkel nieuws naar buiten, zijn 'naasten' hebben ook nog eens verzocht om tot nader orde geen artikelen meer op Klokkenluideronline te plaatsen. En dat is nauwelijks te bevatten voor een volk dat toch al grotendeels achter gesloten gordijnen leeft en niet eens in staat moet worden geacht om een halfje bruin bij de bakker te halen.

De ware toedracht rond de aanhouding van Kat wordt dan ook niet meer geaccepteerd. Het was al verdacht dat Micha, die drommelsgoed wist welke risico's hem te wachten stonden als hij van Laos naar Nederland zou vliegen, gewoon op Schiphol was gearresteerd, en dan wordt er godbetert ook nog a la ‘Friso-case’ om ‘stilte’ en geen contact verzocht. 'Ik heb dan ook al heel wat staaltjes van geinfilteerde (...) gestoorde regenjassen meegemaakt en accepteer deze flauwekul dan ook niet.'

En dus hebben onze slimmeriken inmiddels allerlei waarschijnlijke scenario's uitgedokterd, zoals daar zijn: 1. Micha is reeds vermoord in Laos (zijn adres daar was bekend) en tzt wordt dat gecoverd met een ‘zelfmoord’ in de cel/inrichting waar hij zou verblijven. 2. Micha is in Laos ‘opgehaald’ en ‘begeleid’ naar Nederland, en komt na behandeling te voorschijn in ‘milde vorm’ een positief inzetbare ‘Breivikvariant’ zeg maar. 3. Hij gaat weer Klokkenluideronline doen, maar dan 'gecontroleerd'. Met andere woorden: Micha gaat complottertjes bekeren tot een volgzaam burgermansleven.

Zo nu en dan richt de woede zich op de naamloze moderator van Klokkenluideronline, die weliswaar net doet alsof hij een klap van de David Icke-molen heeft gehad, doch iets te nadrukkelijk doorgeschoten complottertjestaal bezigt ('Anunnaki Spelen', 'Zionistische Draconische Naziblog'), en dus wel een gatekeeper moet zijn. 'Kom achter die donkere steen vandaan, maak bekend wie je bent en toon aan dat je niet het verlengstuk bent van het corrupt verziekte apparaat genoemd Nederland.

En waarom wil ene Nico den Boer - de enige echte adverteerder op Klokkenluideronline - met de complottertjes in godesnaam een 'chain of trust' opzetten, terwijl een naamgenoot bij de politie werkt? Een van de volgelingen formuleert het als volgt: 'Beste mensen Kat-gate begint Friso-gate-trekjes te krijgen.'

40 opmerkingen:

 1. Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica...

  Waar is die mondsnoerende logica dan? Het is inderdaad dom om te denken dat wat autoriteiten naar buiten brengen de echte waarheid is! In alle alternatieve media die zie vind ik meer bewijs en logica dan in de mainstream media of deze soort closed minded blogs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd Barraccuda moet niet zo badinerend doen. Er posten nogal wat vreemde vogels op KLOL, maar Rechtspraak & Justitie zijn ook niet bepaald fris.
  Micha Kat heeft zeker goed werk gedaan, maar blijkbaar is het wat te veel geworden. Jammer...

  Enne bedenk wel, dat aanhouden/ paar weekjes opsluiten een erkend middel is om lastige mensen klein te krijgen.
  FYI Ik ben 128 dagen gegijzeld op verzoek van Technip, Zoetermeer. Na nog 3 jaar procederen is dan beslist, dat deze gijzeling "ab initio" onrechtmatig is geweest. NB De betrokken rechters hadden aan deze gijzeling ook niet mee moeten werken, maar ja het werd gezien als een drukmiddel..... Een onrechtmatige gijzeling van > 4 maanden (op verzoek van een concurrent) mag toch niet gebeuren met een behoorlijke rechtspraak ?

  Ergo, maar weinig vertrouwen in deze rechtspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, nu er bij Klokkenluideronline niks te doen is, komen jullie hier weer uithuilen. Met alle gebruikelijke (complot)clichés van dien.

  Mol: de reden dat je bij Klokkenluideronline rondhangt is om tot vervelends toe die zaak van je onder de aandacht te brengen. Duidelijke uitleg daarover krijgen we ook eens nooit van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herder
  Hoe krijg die onzin allemaal bij elkaar verzonnen?
  Ja kerel de zgn alternatieve Kat, blijkt iedereen bij de neus te nemen.
  "Deze soort closed minded blogs"
  Haha ,op de vroege morgen al een joint, en wartaal uitslaan. Alternatief dan lekker verder, herder en laat de "mainstream" heel fijn ver links liggen, kennelijk een aanslag op jouw referentiekader , transparant haaks onbewust, geconditioneerde mind controled content, of zoiets.Vooral doen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken de man niet persoonlijk en die zaak ook niet, maar de reputatie van Alfred Mol in het uitvinderswereldje is - om een van zijn ex-financiers te citeren - 'onmogelijk om mee samen te werken', dus het is nog maar de vraag in hoeverre zijn problemen liggen aan de rechtelijke macht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk neemt Micha Kat iedereen bij de neus, en zijn marketingdoelgroep in het bijzonder.

  Hoe vaak heeft Kat wel niet opgeroepen tot actie in vergelijkbare gevallen zoals Baybassin, Lensink, Planting, van den Brink? Nu hij zelf in de pineut zit mag er vooral geen publiciteit, laat staan actie, komen, want dat schaadt Micha Kat's zaak. Yeah right, dat riepen Baybassin en Lensink ook; "Micha stop met die schreeuwende publicatie's want dat schaadt onze zaak."

  Geen spriet op Micha's hoofd die daar aan dacht, en hij krijste vrolijk door. Alles voor de donatie's.

  Dat Kat is opgepakt komt gewoon omdat hij niet het besef had dat hij internationaal geregistreerd stond. In zijn warhoofd zijn de misdrijven die hij beging helemaal geen misdrijven, maar slechts onderdeel van zijn vorm van journalistiek.

  Maar goed, de "Familie" komt deze week met een 'verklaring". We zullen het zien.

  Micha Kat is idd een grote hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Barracuda
  Wat wil je voor uitleg ?
  4.5 maand onrechtmatige gijzeling op verzoek van concurrent.... In eerste instantie bij KG en bodemprocedure wordt gewoon voorbijgegaan aan mijn argumenten. Dat zou niet mogen, maar gebeurt wel.
  Pas bij appel bodemprocedure wordt beslist, dat de gijzeling "ab initio" onrechtmatig. Pas als ingezien wordt, dat je na jarenlang procederen niet opgeeft, pas dan kun je gelijk krijgen.

  Verder heeft het Europees Hof beslist in 2009 dat de rechters in Den Haag de procedures vele jaren te lang hebben opgehouden. FYI Als rechters fout zitten, dan gaan ze vertragen in de hoop dat de partij het erbij laat zitten. Tja, en bij de Hoge Raad krijg je niet gauw gelijk, daarom is het EHRM heel nuttig.
  Voor eea Zie www.alfred-mol.vpweb.be

  Micha Kat heeft zelf geen reserves voor procederen, maar hij heeft wel degelijk een punt mbt corrupte rechters. Daarom hoop ik met mijn bijdragen Micha Kat en Chipshol hierbij te helpen. Teamwork !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ik mij toch wel afvraag is die gedrevenheid om Micha als er niet toe doende te willlen afschrijven Ziva. Ik bedoel jij lijkt wel wat op deze pipo die ook overal van de daken staat te verkondigen dat het allemaal geen zin meer heeft en bovendien nog gestoord-nep is ook. Jullie schijnen beiden nog niet helemaal te willen snappen dat dat niets af doet aan hetgeen er in de geesten of harten van degenen die welke info. dan ook van het net tot zich nemen los maakt. Geniet er op een antropologische wijze van en doe er je voordeel mee, in plaats van er altijd je persoonlijke oordeel zo nodig aan te willen ophangen. Het is mij allemaal om het even hoor en je moet vooral dat blijven doen wat je bevredigt, maar als je vanaf een ontspannender invalshoek gadeslaat wat er zoal in deze 'alternatieve' media allemaal plaatsheeft heb je absoluut de tijd van je leven, en is er bovendien nog zeer veel van te leren ook! Tranquillo dus Ziva... Zolang je voor je zelf het gevoel hebt dat je ergens met varstand van zaken over kan oordelen moet je dat vooral lekker blijven doen toch? Destileer uit de feedback die je daarover krijgt maar je eigen gevoelens zodat je om o.a deze stukjes van Barracuda van het schaterlachen kan uitbarsten! Hoe je het ook wendt of keert de wijze waarop hij (Micha dus) de holohoax ventileert klinkt uit zijn insiders mond best wel geloofwaardig effectief! Ik ben er althans super blij mee. Jij niet maar da's een ander verhaal 'denk' ik... Dus alleen wat dat betreft mag Micha zo gestoord als een deur lekker met zijn e-capriolen blijven doorgaan. Het wordt anders vrees ik wel erg saai met van die eigengelijkte betweters allover. Val van je verongelijkte kritiek dus maar helemaal lekker over mij heen Ziva. Denk er echter wel om dat ik niet alles van trien en alle-vrouw zomaar pik. Zoals jij wel alles maar onverstoord ontremt door-slikt. Toch? XXX-WTF!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil het verhaal van die concurrent wel eens horen, volgens mij zegt de voorgeschiedenis veel meer over deze zaak dan je verontwaardiging. En kennelijk doet het er ook allemaal niks toe wat Kat beweert, als hij maar tegen corrupte rechters te keer gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mensen die Kat nalopen, vertonen twijfelachtige motieven, voorzichtig uitgedrukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Barracuda
  Ik neem Kat serieus ivm zijn strijd met Accountancy, Chipshol, foute rechtspraak (Westenberg, Kalbfleisch, vervanging Haarlemse rechters enz.), Demmink....

  En vermijd de onzin van David Icke, Alex Jones e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In princiepe zijn wij met zijn allen allemaal gedesinformeerde idioten die met hetgeen wij toegeworpen krijgen maar moeten zien klaar te komen. Dus of Micha nou een hoax is en of deze kwibus (vooral zijn laatste rant met zijn zoveelste afscheid is zeer aandoenlijk hahaha!) wegens gekrenkte ego nu de pijp maar aan Maarten geeft, geniet van al deze poppenkast en haal er het jouwe uit door er zoveel als mogelijk relativerend om te kunnen lachen! Ik lach mij i.i.g wel rot om al die gekkigheid vandaag de dag. En aan de verlepte bekkies van 'onze' regententuig te zien zij niet zo heel erg meer. Zie en merk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En voor wie de schoen past trekke hem aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Chipshol niks mis mee, mislukte grondspeculatie verder niks. Volgende klant, next. Kat serieus, wereld op zijn kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die Adamas toch , hij weet toch maar iedere keer weer stoere plaatjes te vinden, potjandulleme nog aan toe zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De ontmaskering van Adamas de verschrikkelijke:

  http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk3aNFVj3AVRVwETYvp6IXLyHP-u07aHhl3XYILYFOAD6iMKn_tw

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Alfred:

  Je neemt een boel zaken rondom Micha serieus. Hoe zit dat met Micha's (vermeende?) bipolaire stoornis. Neem je die ook serieus?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hij is waarschijnlijk ook van Poolse origine

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gevalletje dubbel paspoort dus,mondsnoerende logica.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @geen

  Ik vond de plaatjes van @Adamas anders wel erg grappig. Komt denk ik omdat de schoen mij beter past.

  @Adamas

  hmm, wil je zien hoe ik dat doe? zonder de Uzi dan uiteraard...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Alfred Mol

  Micha Kat kreeg betaald om tegen die partijen te ageren. Denk je nou echt dat hij dat gedaan heeft omdat Kat zo betrokken bij jouw 'case' is?

  Wake up, man, Micha Kat was het PR-bureau van de Chipshol-clan. Als jij Micha Kat had kunnen betalen, was jij het onderwerp van Kat's agressie geweest.

  TIP: doe een bod. Binnenkort is Micha Kat nl voor weinig te boeken. Leg hem nu vast, en he's yours...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik eis een perma-ban voor geen. En wel hierom. Wat is trouwens je alias bij Kat GEEN? Of ben je daar door de uit-smijtster ondertussen ook al electronisch-gedeporteert!?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Adamas ik zou even een plaspauze inlassen, en wel hierom:

  http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdt8nEMI_f9hVg9M_76Gr2NFlKDBp4avAYrM2551hs2ieNvoE_

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je spreekt absoluut met kenis van zaken Ziva. Want de reden van Micha's holohoax ommekeer was weldegelijk inderdaad een aanzienlijke storting met de tegeneis over die geschiedvervalsing ook eens wat te posten! En wat denk je? Nog geen halve dag later kregen wij al een rits mailtjes vanuit huize Kat ter bevestiging in de box! Dus gezien de zaken die onze groep al meer dan eens met Kat mocht doen, is het voor ons echt niet zo een gek idee om een sefardische jood inderdaad in de toekomst ook eens voor onze karretjes propagandistisch ingespannen te kunnen krijgen! Ik weet nu eenmaal uit ervaring heel goed hoe bepaalde volksstammen reageren als ze met zilverlingen voor hun mensverraad (wat dat dan ook is) worden beloond. Bedankt voor je tip Stockholm-syndroomster...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Adamas

  En wat heeft je investering je opgeleverd?

  Een persoonlijke ban bij KLOL, en je 'agent' in de bajes.

  Mail me als je vragen hebt over hoe het echt moet. Je weet wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dankbaar , de beste vrind van de man die zich Micha Kat noemde.Ook vanuit het inmiddels simultane demissionaire uiteenvallende zoekgeraakte plotselinge thuisloze complotfrontconsortium. De ooit zo verdacht eensgezinde Good and the bad guys zijn allemaal ineens plompverloren gelijktijdig de weg kwijt. Welk communicatiebureau binnenkort failliet? Ja ik had een van de eerste bans te pakken bij klol, adampos

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ach welnee Geen. Wim Dankbaar zat in een bedrijf met een 'geheugen' waar we nu allemaal maximaal van genieten, en dat bedrijf werd van de markt gekocht door het bedrijf waar we daarna allemaal ons ;geheugen' van kochten. Slim, en je weet wel, de roerende beginjaren van de ICT.

  Dankbaar, een verkoper pur sang, heeft daarna eigenlijk niets bijzonders gepresteerd, en is feitelijk verzandt in de complotmodder.

  Een oude jeugdliefde "JFK" liet hem rondzwerven in de Amerikaanse complotter-scener, links en rechts wat kopen/verkopen, wat 'mafketeltjes' daar en hier 'wegkopen', tot meneer Dankbaar zijn verhaaltje bijelkaar gepitched had, en hij een boek/dvd over de 'waarheid over de moord op JFK' op de internationale markt zou publiceren.

  Alles gekocht. De storyline, het bewijs, de website, de uitgever van Dankbaar;s boek en DVD. Allemaal gekocht door Dankbaar

  Toen Micha Kat zijn zenuwinzinking herleefde, was Dankbaar er als de kippen bij om zijn gewenste Koninkrijk te 'kopen'. Kat's site en vooral de bezoekers, om Dankbaar's nieuwe hobby "de Vaatstra case" te promoten.

  Wim Dankbaar is een verkoper.

  Niets mis mee, maar laten we die 'professie' ook niet overdrijven.

  Waterfilters hebben ook menig gek aan miljoenen geholpen omdat er nog grotere gekken rondliepen die het 'verkoopverhaaltje' geloofden.

  Verkopers en mooi-praters. De wereld verandert dramatisch langzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Grachtengordelroos, in het fnuikende webcommunicatieland, klantencrisis.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Klantencrisis?

  @Geen

  Integendeel.

  Ik zie een Blackwater/XE Services markt ontstaan voor communicatie bureau en 'klanten met speciale wensen'.

  Chipshol is bijna vrij want 'Kat in de Bak'. Dankbaar voor zijn projecten. Adamas met zijn 'budget om de Holohoax-enzo'. "mens en spirit"-campagne. Etc, Alternatieve media-communicatie, donatie-strategie, etc etc..

  We zouden het zo maar op kunnen zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Goed concept, maar wat gaan we oogsten? Blindweb is op zijn eind, dus , back to the roots is zaken doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Trouwens chipshol is klip en klario, finito. Alle eer mag van mij naar master of desception aka de man die zich Micha Kat noemde. Hij had acteur moeten worden, voor zover hij dat niet verder gaat ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ja natuurlijk. Alternatieve media is zaken doen, en er begint zich nu een markt te ontwikkelen van 'doelpersonen' die geld willen betalen om hun boodschap te laten horen, dan wel te lezen.

  Grotere budgets, zoals Chipshol, zien dat, en hebben budget om die markt te bedienen. Kleinere spelers kunnen expertise gebruiken om grotere groepen te bedienen en grotere 'sponsors' aan te trekken.

  Daarnaast voldoende 'consumenten' om uit te peuren. Kat heeft dat wel bewezen. Van die gekkie's kan je leuk van op vakantie gaan.

  Echt, nu beginnen, en binnen 2 jaar is het vette business.

  Ik heb er geen problemen mee om 20% van Francis Capelle's uitkering te pakken voor een beetje advies om zijn Youtube kanaal wat groter te maken, of een paar duizend euro te pakken op een anti-Demmink long copy advertentie voor de fam. Poot. Wat traffic werk te doen voor Dankbaar, of een JDTV-tje te doen voor wat schimmige beleggingsjongens.

  Jij wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ja hoor, verry verry big money involved for this time being, mind you.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hè Jeroen ik weet niet of jij het al wel weet, maar je url wordt zo goed als niet doorgegeven via google of andere zoekmachines. Het grappige is dat ik hetzuur.nl via mijn blogspot autorisatie automatisch wel krijg weergegeven. What's-up amigo!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zo gulzig hoeft het voor mij naaauw ook weer niet hoor schatje...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Adams

  Sinds m'n server op basis van valse verdachtmakingen van het Meldpunt en CIDI in beslag genomen is moet hetzuurNL het doen met een goedkoop accountje ergens wat kennelijk makkelijk te hacken is.

  HetzuurNL wordt om de haverklap gesloopt door laf tuig zodat de URLS geredirect worden, daar is niet tegenop te werken, alleen direct opvragen is de site te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. =================================

  Scheidslijn, letterlijk, ik wil niet te dicht onder die antisemiet hierboven staan, ik heb niks met zulke lui.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Open e-mail aan de moderator van klokkenluideronline.nl:

  Jezelf gek maken

  BeantwoordenVerwijderen