vrijdag 11 mei 2012

Mediastilte

Godzijdank, de held van het complotvolk is weer vrij. De rechter-commissaris heeft de gevangenhouding van Micha Kat in een Delftse koelcel 'geschorst'. Kat moet echter in het land blijven voor zijn proces op 17 juli. Tot die tijd wordt een mediastilte in acht genomen.

En dat vindt het meest paranoia deel van zijn aanhang natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig, met name de doorrookte wiettrol Ko Kabboord, die sinds hij bij Argusoog aan de kant is gezet door Arend Zeevat, diens bondgenoot Micha Kat ook niet langer vertrouwt: 'Is Micha nu een held en martelaar door recht in de klauwen van de Oranje Leeuw te vliegen? Heeft de afgedwongen medicatie zijn vruchten nu al afgeworpen? Heeft Micha Kat de cel werkelijk gedeeld met Erwin Lensink? Of zat hij samen met Hüseyin Baybasin? Wat deed Joris D. ertoe besluiten om Micha vrij te laten? Is er nu een gentlemen’s agreement tussen Joris en Micha? Zien we Micha nu ook op de eerstvolgende Bilderberg-meeting?'

Inmiddels wordt Klokkenluideronline grotendeels overeind gehouden met slecht geschreven artikelen van reaguurders, waarbij het complotjargon je vaak als natte stront om de oren vliegt, en dat terwijl Micha Kat zijn moderator nog zo op het hart had gedrukt om even geen stukken te plaatsen.

Barracuda vermoedt eerlijk gezegd dat Klokkenluideronline op zijn laatste benen loopt. Met 250.000 euro aan beslagen is het faillissement van de Stichting Klokkenluideronline niet ver weg meer, daarnaast lijkt Kat niet meer weg te komen met een taakstraf.

Maar de belangrijkste reden werd een dezer dagen al door een van Kats intimi genoemd: de heren Poot hebben door 'vriendschappelijke interventies' van 'goedwillende belangstellenden' hun sponsoring van 2000 euro per maand per direct stopgezet. Hetgeen de reden schijnt te zijn dat Kat halsoverkop van Laos naar Nederland is gevlogen om zijn Schiedamse huurhuis te ontruimen.

Wat rest zijn vragen. Gaat Micha zijn site schenken aan zijn grootcommune, of wat daar nog van over is? Heeft de afgedwongen medicatie zijn vruchten nu al afgeworpen? Heeft Micha Kat de cel werkelijk gedeeld met Erwin Lensink? Of zat hij samen met Hüseyin Baybasin? Is er nu een gentlemen’s agreement tussen Joris en Micha? Zien we Micha nu ook op de eerstvolgende Bilderberg-meeting?

Huishoudelijk: de komende twee weken wordt er minder frequent gepubliceerd. Het ligt dus niet aan uw toestel.

139 opmerkingen:

 1. En Franceske a-Capella behoort hiervoor (prik even door zijn irritante geadverteer heen, want hij zal zich toch wel hypocriet aan het systeem 'moeten' hoereren 'wil' hij niet dakloos in het park 'mogen' eindigen hahaha.) eveneens preventief in hechtenis genomen te worden. Boehoehoehoe...

  “In an unjust society, the only place for a just man is prison.” — Rudolf Paul.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeevat en Capella, gewoon 2 kwakende ggz "veldwerkers". Jezus Adamas dat peilt zelfs Maurice de Hond uit zijn vaste panel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Merkwaardig - sinds gisteren kan ik niet meer op KLOL posten. Zou het komen door enig kritisch commentaar ?

  Dat zou wel heel kinderachtig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds gisteren kan ik niet meer op KLOL posten. Zou het komen door enig kritisch commentaar ?
  Dat zou wel kinderachtig zijn....

  Micha Kat zou toch zsm duidelijkheid moeten geven, wat er gebeurd/ afgesproken is en wat de aanklacht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Micha Kat "moet" helemaal niks, beste Alfred. Ook al een van de vele wishfull aannames die complotters eigen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel grappig Barracuda dat je Ko eerst aanvoert om af te kraken om vervolgens toch weer zijn vragen te gebruiken om je stukje me af te sluiten... Hmm, origineel, nee niet echt maar dat is de alternatieve wereld natuurlijk ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alfred;
  Wanneer je bij Kat geblokt bent is dat inderdaad meestal de indicatie dat je met verstand van zaken de gecontrolleerde poortwachterschap van Micha's gespletenheid hebt geslecht. Ik ben daar door de toenmalige moderator (en dat was toen deze AIVD-er die overigens eveneens veel methodes van Capelle propagandistisch schijnt te ambiëren hahaha!) voor het posten van kritische opmerkingen ook ooit eens voor geblokt. Gelukkig bevind ik mij op het net altijd wel achter een rits van anonieme proxys die daar speciaal all-over the world voor staan opgesteld. Weet echter dat 99% van de 'klokkenluiders' niets meer of minder dan bijeen vergaar-bakken van gevaarlijke vijanden voor de status-qou zijn waarmee gegevens tot aan de voordeur verzameld dienen te worden. Daarom snap ik al dat geroeptoeter om echte namen en zogenaamd laffe aliassen van Franceska dan ook niet. (of juist dus wel eigenlijk!) Degenen die de touwtjes wereldwijd zowel online als onlife echt in handen hebben zijn al lang bekend met wie, hoe of wat waar er met welke 'alias' gewerkt wordt! Mijn motivatie om dus niet onder eigen naam te posten is alleen tegen mafketels als Folkert of Bouyeri gericht, die als manchurian-candidates altijd wel als ongecontroleerde projestielen als 'slapende' cellen in de aanslag op een trigger-instruction wachten! Franceska evenals Micha en Arend zijn met hun geselecteerde krokodillentranen daarom al langere tijd door hun swaffelende 'klokkenluiderschap' heen gezakt. Maar goed; waar je mee omgaat (Micha, Arend en die kwibus van hem daar in Utah...) raak je blijkbaar door besmet a-Capella!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Jeroen, volgens mij begrijp je de grap daarvan niet helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ John,

  Leg het me uit! Want de grap ontgaat me dan inderdaad, misschien heb ik er overheen gelezen...?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeroen, wat doe je hier in godsnaam als complotter?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Adama

  Een echt complot welke je daar uitlegt over nep namen en echte namen! Helemaal NWO stijl... En jouw alias? Enne vooral de verwijzing van je naam naar de eerste mens... Ben jij misschien een aivd infiltrant? (knipoog).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn 'naam'/aka heeft wat je opmerking van hierboven betreft he-le-maal niets met welk heilige sprookjes-boek en de daarin gepropageerde überneanderthaler mentaliteit te maken Pleket. Het is eerder de hardheid gecombineerd een ongeëvenaarde schoonheid van diamant waar ik mij altijd zo geraffineerd in kan verliezen. Bovendien ben ik absoluut weg van de prachtige dispersie die het mits loepzuiver en strak geslepen, altijd wel van de transparantie indrukwekkend betoverend uitstraalt! Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeroen
  Als jij aan Adamas kokt, kom je ook in zekere zin aan mij, beste reaguurder. Vooral als hij naadloos weergeeft hoe de complothaasjes lopen om hun broek hopeloos omhoog te houden. En dat zonder afgezaagde Jodenriedelerarij. Adamas perfect man!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Komt dus, mijn muizenklavier ging weer uit de bocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo zeg, er verandert hier ook niets, het is nog steeds even infantiel.

  Zo beweert john weer wat, het zou humor zijn. Wanneer netjes en beleefd gevraagd wordt wat de humor is dan geeft john natuurlijk geen antwoord zoals gewoonlijk maar gooit weer zijn standaard 'complottertjes'-mantra in de strijd.

  Adamas die grote problemen had met mijn aanwezigheid op dit blog, ik had toentertijd begrepen dat het kwam door mijn frequente reageren. Maar ik heb even terug gekeken en sinds mijn afwezigheid schijt Adamas iedere dag zijn broek vol op dit blog, wat dus inhoudt dat hij met mijn aanwezigheid niet de aandacht kreeg waar hij zo naar hunkerde. Maak je geen zorgen Adamas, dit is mijn eerste en laatste opmerking voor de komende maanden, dan kom ik wel even kijken hoe jij hier dagelijks je broek weer vol gescheten hebt.

  Barracuda, er gebeurt van alles in de wereld maar jij houdt je enkel bezig met roddel en achterklap, misschien mag je een keertje bij Boulevard aanschuiven, hoewel ik denk dat je zelfs daar te extreem voor bent :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Geendank

  "Jij proat met unnuh bloedneus" zeggen ze in Brabant. Aangeslagen als je overkomt, heb je ook nog iets zinnigs te melden? Netjes en beleefd, en met enige zelfkennis graag. Complotters zijn overigens ordinaire leugenaars, scheldende nietsbetekenende mensen met stoere stellingen, die graag anoniem een zooitje achterlaten, of veroorzaken. Het is niet anders, jammer he?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als er hier nou iemand is geweest die dit nooit meer had gedacht dan was ik het zelf wel geweest! Bi-polair gesandwitched door geen/geendrank?! Door geen deze keer maar weer eens verenstekend van achteren, terwijl geendrank tegelijkertijd wegens zijn droogstaan en bovendien verrot uit zijn bakkes meurend (door zijn verslaving aan de drank en sigaretten) mij pers. de wind van voren komt geven? OMFG!!! Wie komt mij uit deze penibele situatie 'redden'!?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wel, laat jouw Jodengejammer voortaan achterwege. Doorzie verder de hoedanigheid van de Liberty, Franceska, Zeevat , Kat, Dankbaar, Vergeer en de Koos etc., met hun gespeelde overkill aan onmogelijke gekte , vanuit hun overeenkomstuge syllabusjes good and bad guy acterende volksverlakkers. Nee, Adamas je hebt geen patent op het feest der herkenning, er zijn echt nog meer mensen, begrepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @adamas
  Het is overigens geen veer, maar eerder een goedbedoelde snoeiharde schouderklop, kennelijk zeer goedgeplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wanneer je bij Kat geblokt bent is dat inderdaad meestal de indicatie dat je met verstand van zaken de gecontrolleerde poortwachterschap van Micha's gespletenheid hebt geslecht.

  Wees dankbaar voor de ban, want de hele 'user list' ligt nu bij het onderzoeksteam (naam, email, IP).

  Micha werkt graag mee als Judas wanneer hem dat gevraagd wordt, zoals de vriendin van Eric Donk al eens heeft mogen ervaren na de mislukte aanslag op de gang van de Leidse universiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vandaag is het Disneydag op klol. Ik stel mij nu werkelijk voor, dat deze complotmensen nu hun kroost gaan verbieden om voortaan nog naar tekenfilms te kijken. Wie is nu eigenlijk, werkelijk de NWO?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziva mijn beste;
  Zolang als ik zelf maar uit de eerste hand weet wie mijn grootste vijanden of compañeros zijn, ben ik wie dan ook gelukkig geen enkele erkenning schuldig voor diens al dan wel/niet toegepaste judasschap. Daar komt ook nog eens bij dat ik heel goed weet met wie ik in het fysieke leven te maken heb, net zoals mijn opponenten heel goed van mijn doelen en activiteiten in het dagelijkse bestaan op de hoogte zijn. En zoals je dat allicht wel hebt gemerkt leiden mijn digi-trails nooit naar welke traceerbare objecten toe die met mijn onlive activiteiten van een vooraf te bepalen moment te maken hebben. Maw run before you strike! Dat heet met uitgekookt beleid je 'subversieve' (voor je tegenstanders ja!) zaakjes via veel in de praktijk toegepaste vakmanschap op orde hebben. Again; ik zou dan ook nooit blind met lieden als Kat, Arend of a-Capella in zee kunnen gaan. Kwestie van goed observeren en daarna leren dan wel toepassen hoe de vijand zijn eigen gelederen gesloten moet houden Ziva. Mentiendes?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @adamas
  99% weet niks van van het bestaan van deze virtuele muizenvangers. Die gedroomde reuzenmuis die men wil vangen is slim genoeg om geen gebruik te maken van nutteloze zwamsites. Dus welk nut? Hooguit een Disney-advocaat trapt vandaag of morgen auteursrechterlijk keihard op de staart van bijv. klol. Daswell Disney.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. BREAKING,BREAKING,URGENT CALL!!!

  Maya mobieltje met beltegoed ontdekt in de grotten van Han!! Binnenkort Maya-kalender bestellen op klol incl. Gratis blauwe poncho en bijpassende sandalen, wees erbij, bestel,bestel...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kom op mondsnoerende mensen,Disney Goofy is een erelid van Skulls and Bones , negeerde ieder botje van de slager!
  Let us get him, stay tuned!! Adamas let us get AJ. Koop binnenkort de uitklapbare Mayakalender op klol, stay tuned, silly people, stay tuned, they cannot have us! Mind you! Defeat your enemy!! Get Them!!
  Wie?Weet ik veel?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wordt het je allemaal weer een beetje teveel @geen?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Welnee, ik blijf lachen met die gasten, op zichzelf ook al een taboe in geval van depressiemarkteting.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat vinden wij hier eigenlijk van pornorukker Kok en zijn wachtgeld vsan bijna 3 ton?

  Kok vindt drie ton wachtgeld logische compensatie

  OLDEBROEK - Voormalig wethouder Albert Kok van Oldebroek is niet van plan zijn wachtgeld van 282.000 euro te weigeren.

  Gisteren werd duidelijk dat hij hier recht op heeft, wat leidde tot een storm aan verontwaardigde reacties. Kok stapte in februari na een half jaar op als wethouder, nadat hij op zijn werk werd betrapt op het bezoeken van sekssites. Hij ziet het wachtgeld zelf als een logische compensatie voor wat hij "de keerzijde van openbaar bestuur" noemt.

  Kok (ChristenUnie) verklaarde aanvankelijk dat werkdruk de oorzaak voor zijn vertrek was, maar de werkelijke toedracht kwam later aan het licht. Hij stapte zelf op, maar geeft nu aan dat dit besluit onder grote druk van burgemeester Hoogendoorn is genomen. "Ik was graag die zeventig tot tachtig uur per week blijven werken. Het ging om een onschuldig vergrijp. Ik heb geen mensen aangerand en heb niemand iets aangedaan. Maar door de gemeente Oldebroek ben ik tegenover het hele land te schande gemaakt", reageert Kok.

  Keerzijde

  De oud-wethouder snapt de ophef over zijn wachtgeld van bijna drie ton niet. „Ik heb er niet zelf voor gekozen en had het niet verwacht”, vertelt hij. „Die regeling is nou één keer zo. En terecht, want blijkbaar sta je als wethouder zo in het openbaar dat alles maar in detail naar buiten komt. Ik ben voor heel Nederland, voor mijn familie en voor mijn vrienden te schande gemaakt. Dat is de keerzijde van het openbaar bestuur en daar mag ook iets tegenover staan. Zodat ik normaal kan blijven leven.”

  Wrok

  Kok geeft aan dat hij wat hem betreft gewoon in functie had kunnen blijven en dat hij daar nog dagelijks aan denkt. „Mijn handen jeuken als ik zie wat er in Oldebroek gebeurt. Maar je moet accepteren dat het een gesloten hoofdstuk is. Dat doet enorm veel pijn.” Hij koestert duidelijk wrok jegens zijn voormalige werkgever. „Ik heb altijd keihard gewerkt, niet alleen in Oldebroek maar al mijn hele leven. Als de gemeentesecretaris en burgemeester mij anders hadden bejegend, had ik gewoon kunnen blijven werken.”

  Burgemeester Adriaan Hoogendoorn wil niet meer teveel op de zaak in gaan. „Er was sprake van het bekijken van bepaalde websites en daarover kwamen klachten, eerst bij de vertrouwenspersoon en later ook schriftelijk”, zegt de burgemeester. „Als portefeuillehouder personeelszaken heb ik die serieus te nemen. Dat geldt ook voor de gemeentesecretaris als hoofd van de organisatie. Daarom zijn we samen in gesprek gegaan met Kok, die daaruit zijn eigen conclusie trok.”

  Pijnlijke situatie

  Kok noemt de reden voor zijn vertrek een „onschuldig vergrijp”. Hoogendoorn benadrukt nogmaals dat het ging om serieuze klachten. „Daardoor ontstond een onwerkbare werkverhouding. Het is helder dat de situatie pijnlijk is. Dat leidt snel tot dit soort gevoelens. Blijkbaar heerst bij hem enige rancune. Daar ga ik niet in mee.”

  Kok heeft zich ingeschreven bij een reïntegratiebureau. „Ik wil voor mijn geld blijven werken.”

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Als je als gemeente zo bekrompen bent om een wethouder te pushen om ontslag te nemen vanwege het bekijken van porno-sites tijdens zijn werk dan moet je ook op de blaren zitten. Terecht dus dat die Kok niet van plan is af te zien van zijn wachtgeldregeling.

  Dat het behoorlijk hypocriet is dat juist zo'n CU-wethouder die in Oldebroek een plaatselijke wet handhaaft die vrouwen verbiedt binnen de gemeentegrenzen topless te zonnen is een tweede.

  Nog los van een kennelijk stevig overdreven 'wachtgeldregeling' voor een wethouder van zo'n kleine gemeente die pas 6 maanden in functie was. Ik zou zeggen de beste man was nog in zijn proeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ Ziva:

  Ja, maar bij de overheid doen ze nu eenmaal niet aan proeftijd, zeker niet op hoger bestuursniveau.
  Hypocriet, een CU-man die porno kijkt waar vrouwen niet topless mogen zonnen? Zeker!

  Maar dan het stukje of de gemeente bekrompen is omdat ze hem hebben ontslagen wegens porno kijken... Hangt er een beetje vanaf hoe ze daar achter kwamen. De gemeente zegt dat het ging om 'serieuze klachten (meervoud)' waardoor 'een onwerkbare werkverhouding onstond'.

  Tja, als men hem regelmatig met zijn broek op de knieën al hijgend aantroffen achter de PC kan ik me voorstellen dat zoiets niet functioneert. Als men in een logbestand een pornopagina vonden lijkt het me iets anders.

  ... Maar ja, het blijft een hypocriete eikel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zelf vind de voormalig wethouder zijn wachtgeld wel terecht, als reden noemt hij imagoschade, hij neemt het de gemeente kwalijk dat ze de (werkelijke) ontslagreden naar buiten hebben gebracht, en nu kan hij nauwelijks elders meer aan een baan komen... En dat lijkt me ook wel een beetje zo. Initiële opgegeven reden was 'te hoge werkdruk'... Moet een gemeente daar nog publiekelijk achteraan slingeren dat de man vieze plaatjes keek?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. De man functioneerde kennelijk niet, hetgeen uit een van zijn dagelijkse bezigheden tot uiting kwam. Porno is hierbij de (altijd) gevonden stok om de hond te slaan. Heel Nederland kijkt porno, dus het wachtgeld zou vanwege het gesuggereerde hypocriet gemeentebeleid zijn? Staaltje polderpolitiek van iemand die tonnen wil binnenhalen, krankzinnige motivatie, om vervolgens als slachtoffer de sensatiemedia te gebruiken. Porno , ANWB site , ebay enz. In je eigen tijd kijken, geen probleem. Onder werktijd, wieberen en andere werkgever zoeken. Werken voor je geld, vreemd begrip tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het bekijken van 'porno' is bij veel bedrijven reden tot ontslag. Als dat duidelijk in je arbeidsvoorwaarden staat dan moet je niet piepen wanneer je betrapt wordt, maar ook niet verwachten dat er een riante wachtgeldregeling voor je klaar staat.

  Daarnaast is het idd de vraag hoe vaak het is gebeurd, en wat de beste man op zijn scherm had staan. Is het 'heavy porn' of zoals het wordt gezegd 'foto's van ontklede vrouwen'. Daar zit nogal wat verschil in wat mij betreft.

  'Serieuze klachten' zijn bij dit soort ultra-christelijke gemeentes al snel gebaseerd op een 'topless-foto' van Patricia Paay.

  Imagoschade? Laat me niet lachen. Dat is juist die bekrompenheid waar we eens mee moeten ophouden. En zeker niet 3 ton voor moeten uitkeren.

  Mensen ontslaan voor het kijken naar een blote vrouw? D*mn wat bekrompen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @geen

  Porno , ANWB site , ebay enz. In je eigen tijd kijken, geen probleem. Onder werktijd, wieberen en andere werkgever zoeken.

  Ja sure, maar dan ook niet piepen als je werknemers na werktijd hun telefoon niet meer opnemen, of hun mail niet meer beantwoorden.

  Dat '9-5' denken is echt niet meer te handhaven, en getuigt van dezelfde bekrompenheid imo.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nonsens, als ze je knippen en scheren moet je stil zitten, snapt deze "werknemer" , "wethouder" ook al niet. Als het om mijn werknemer ging, kon hij vertrekken, linksaf of rechtsaf. Bekrompen desnoods, diefstal van werktijd(belastingbetaler dokt) opzouten. Zoek maar een andere bereidwillige begripvolle gulle werkgever met een zee van overtollige tijdsbesteding. Doei,mijnheertje ex-wethouder, baantje verprutst? Ach guttegut. Next! Betere mensen staan in de rij, om zijn baantje over te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. diefstal van werktijd(belastingbetaler dokt) opzouten.

  Lol.

  Zolang de werknemer zijn taken op tijd en naar behoren doet, is het de verantwoordelijkheid van de werkgever om de 'verloren uren' in te vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Kan wel waar zijn, maar als wergever heb je gelukkig nog het laatste woord. En die zegt:" wegwezen jij,ophoepelen,kstt" maar dan heel erg formeel. Verplichtingen, laat mij niet lachen zeg. Bedrijfsleven werkt al jaren zo, en dat is een werkelijkheid die niet gaat veranderen. LOL voor de werkgever dus, zwampersoneel heb je geen moer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Je bent duidelijk geen werkgever @geen

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ziva, je moest eens weten

  Met jouw stelling zou een baan in een vuurwerkfabriek spectaculaire consequenties kunnen hebben, waar het personeel als gewillige testkonijntjes elkaar bestookt wegens overcapaciteit op de werkvloer. Pang,pats,boem, mag toch, ik had niks te doen baas. Niet gek dat we Polen naar Nederland halen,toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Je overdrijft @geen.

  Natuurlijk is er minder ruimte voor 'persoonlijke vrijheid' binnen een productie-omgeving waar de tijdsbesteding veelal mechanisch wordt bepaald.

  Even je facebook checken wanneer je langs een productie-lijn staat geeft iid al snel problemen. Echter om bij overcapaciteit je mensen langs de productie-lijn roerloos op hun buik op de grond laten liggen is niet meer van deze tijd. Het voorkomt namelijk dat je mensen niet 'leren' zichzelf te organiseren, waardoor er bij onverwachte gebeurtenissen tijdens het proces ook niet adequaat of inventief ingegrepen wordt door diezelfde werknemers.

  Daarnaast is er een heel groot verschil tussen werknemers die achter een bureau hun werk doen, zoals deze wethouder, en de werknemers die jij schetst in een vuurwerk-fabriek.

  Daarnaast is het 'elkaar bestoken met vuurwerk' zonder meer 'not done'. Doen je werknemers dat wel, dan heb je ze als werkgever onvoldoende getraind, of faalt je selectie en aanname en heb je in alle gevallen een management probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Iemand met jouw ondoorgrondelijke mentaliteit zou ik niet als personeel,leverancier of klant willen. Ik zou je afschepen met onderstaande argumenten.

  Sollicitant: bedakt voor uw interesse, u hoort nog van ons.

  Leverancier: Bel ons niet,wij. bellen u

  Klant : Uw offerte is in de maak

  Proof is in the tasted pudding!

  Na ruim 30 jaar ervaring in de maakwereld, kan je mij weinig leren over jobfloormanagement Ziva. In iedere produktieomgeving is rendement nummer 1. overall efficiency biedt geen enkele ruimte aan duimendraaien , of andere niet productieve activiteiten en of parameters. Sterker,die ellimineer je door continue verbeteringsprocessen. Indirekte, cq overhead ed, laat zich gelden door keiharde noodzaak. Cijfert zichzelf doorgaans weg door sociale controle, rapportages, functionerinsgesprekken etc. In ieder bedrijf is altijd werk, dat is het devies. Ondernemingsraden zien toe of dit correct verloopt, terecht m.i. en noodzakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @geen

  Exact, dat is dus precies wat ik zeg; het is een management verantwoordelijkheid.

  Daarnaast is een slimme balans tussen werk/prive en prive/werk absoluut noodzakelijk in een bepaald type bedrijven. In een louter productie-bedrijf is dat veelal niet het geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Louter productie bedrijf bestaat niet. Een werknemer(iedere) krijgt formeel een tijdsdeel voor persoonlijke verzorging. Daarnaast is er geen enkel bedrijf in Nederland dat persoonlijke ontspanning kan doorberekenen over de kostprijs. We hebben het hier over notabene een wethouder die niet zelfstandig in staat is om dit verschil te maken, laat staan uit te dragen. Exit dus, koffer pakken, niet mauwen en succes verder. Voor hem 100 anderen die dit wel snappen, en wel zuinig op een dergelijk mooie job zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik reken 'persoonlijke ontspanning' wel degelijk door middels het uurtarief per functie-(groep). Maw het aantal non-billable uren ondervang ik in de kostprijs voor de billable uren. Natuurlijk verschilt dat per functie(-groep). Zo zullen er meer non-billable uren bij een 'sales-groep' zitten dan bij een 'productie-groep'.

  Een werknemer(iedere) krijgt formeel een tijdsdeel voor persoonlijke verzorging.

  Man, je klinkt wel als erg ver terug in de vorige eeuw. Dit soort 'management' werkt misschien nog voor een stratenmakersbedrijf, maar voor een bedrijf waar je product je mensen zijn is dat niet verstandig om in te voeren.

  Je kan mensen niet dwingen na te denken. Je kan er wel voor zorgen dat je de omstandigheden schept waar ze effectief en optimaal kunnen nadenken. En daar is soms 'even een spelletje spelen' voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Deze man heeft wel zelf ontslag genomen. Moet jij eens doen, kijken of je ook 3 ton wachtgeld krijgt

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @Arminius

  Tja, maar dat maakt voor de wachtgeldregeling zoals die er is niet uit. De reden waarom een wethouder aftreedt is niet belangrijk voor het toekennen van de wachtgeldregeling.

  Zodra je een politiek ambt aanvaardt heb je recht op 'wachtgeld' met een minimum van 2 en een maximum van 4 jaar (- 10 maanden binnenkort) waarbij je in het eerste jaar 80% van je laatste salaris ontvangt en de resterende jaren 70%.

  Aan herziening toe? Wellicht..

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Jezus Ziva
  Je staat wel heel ver van de praktijk. Ik kan honderden bedrijven aanwijzen waar rendement nummer 1 staat. Maar goed ook! Meedenken prima als het maar meer output geeft. Een verkooporganistie moet scoren, dus teveel na-calculaties is ook daar exit, inclusief meedenken. Een productie bedrijf moet voldoende omzet genereren, niet lullen maar poetsen. Werknemers mee laten denken, als ze dat willen, heel goed. Output first. Non billable uren is gevarenzone,is schakelen,is afregelen, bestaat integraal niet eens. Afstemmingsverliezen , voorraadverliezen, etc. zijn kosten die altijd meelopen met de omzet.
  Ouderwets, nee hoor dit gaat over het bestaansrecht van een onderneming, nooit problemen over gehad.
  Overigens ik ken geen bedrijven waar facebookgebruik op de werkvloer is toegestaan, beetje vreemde veronderstelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @ziva
  De wethouder/jouw medewerker : Maslow letterlijk op zijn kop toegepast. Daarom is veel werk naar lage lonenlanden verdwenen, daar snappen ze namelijk wel hoe het werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik sta midden in de praktijk Geen, en ook bij mijn bedrijf staat rendement centraal. Ik weet echter dat ik meer rendement uit mijn mensen haal wanneer ik ze a) niet 8 uur met de zweep achtervolg, b) juist wel mee laat denken, en daarmee ze deels eigenaar van hun werkzaamheden maak, c) ik in mijn bedrijfstak altijd non-billable uren heb, en daarmee calculeer d) idd mensen leren te begroten een hels karwei is e) gebruik van social media juist stimuleer, waarbij het natuurlijk niet de bedoeling is dat je de hele dag zit te twitteren, maar je houdt aan het social media beleid van ons bedrijf.

  Overigens ken ik veel bedrijven waar het social media gebruik tijdens werktijd wel degelijk is toegestaan, en waar het slimmere management dit reguleert middels een social media beleid.

  Dus ik weet niet in welke bedrijfstak jij werkzaam bent, maar je klinkt alsof je uit de industriële hoek komt, of je bent al een poosje met pensioen. Je managementdenken is namelijk fors gedateerd, of refereert aan een blue collar omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Maslow letterlijk op zijn kop toegepast.

  Ja, in zekere zin wel. In ieder geval in mijn bedrijf werkt niemand louter voor zijn geld, en is 'zelfbevrediging' wel degelijk een van de zwaarst wegende motivators. Dat wil niet zeggen dat ik het me kan veroorloven een maand geen loon uit te keren, maar ik kan er wel mee wegkomen tijdelijk een percentage te bevriezen met reden, en zonder de kans te lopen dat iedereen wegloopt.

  Bij bedrijven zoals het GVB, of de vuilophaaldienst zal dat anders liggen, en jouw Maslow-opmerking minder gelden. Maar in een kennis-omgeving zou ik waken voor het management zoals jij voorstelt. Gaat namelijk niet meer werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Industrieel klopt, grote groepen mensen , zo up to date als het maar kan, graag gezien ook nog. Pensioen, nog lang niet.
  Als social media onderdeel van het werkveld is , kan ik mij iets voorstellen over gebruik tijdens werk. Overigens ben ik van mening dat social media zo dood als een pier is. Allemaal herhalingen van zetten,inmiddels weer op retour, als ik terugkijk naar 23 jaar internet.
  Maar neem van mij aan dat in mijn bedrijfstak internet amper of geen een rol speelt in de persoonlijke werksfeer. Sterker nog, er rust eerder een vloek op het gebruik van bepaalde devices enof apps of mobieltjes.


  Inbreng van medewerkers / inspraak is in deze tak geen recht, maar een vanzelfsprekendheid, een plicht of een verantwooerdelijkheid. Dus waar heb je het over? Non issue in die zin. Is al minstens 25 jaar het geval. Zou anders onwerkbaar zijn.

  Medewerkers die mee denken kan echter nooit en nimmer als vader van de gedachte functioneren , dat is toch altijd nog de ondernemer zelf. Als je dat niet snapt , dan is jouw personeel zo vertrokken. Je hebt opperhoofden die wijzen en indianen die de prairy veroveren. Non bilable heet in mijn tak : uren en/of kostenoverschrijding hetgeen overleven of niet overleven is.
  Gevalletje wethouder zijn we snel klaar mee, common sense

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Nogmaals non billable klink klare nonsens. Iemand zal betalen , uiteindelijk de klant, die mogelijk een deur verder kiest, of ontdekt dat het elders veel goedkoper kan. Veel bedrijven in nederland gingen en gaan wegens onkundige kostprijsbeleid. Heeft niets te maken met de werkelijke kosten, die zijn elders praktisch overal gelijk. Non billable bestaat dus niet,boekhoudfictie.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Medewerkers die mee denken kan echter nooit en nimmer als vader van de gedachte functioneren , dat is toch altijd nog de ondernemer zelf. Als je dat niet snapt , dan is jouw personeel zo vertrokken.

  Hmm, dat is in mijn bedrijfstak dus absoluut niet zo. Maar goed, ik 'produceer' ook geen 'fixed product', en 'operate' kennis en mensen. Dus de 'vader van de gedachte' kan zeer zeker wel bij een van mijn werknemers liggen.

  Uiteraard moet die 'gedachte' voldoen aan de toets die de onderneming stelt, qua visie, economie, ethiek, kwaliteit, etc, en binnen de daar denkbare combinatie's. En dat is niet waar veel democratie heerst.

  Non-billable is ook bij mij een 'overlevings-issue'. Zelfs per werknemer, waarbij ik uiteraard overflow heb van de ene functie-groep naar de andere. Maar dat zal je zelf ook wel kennen.

  Met deze wethouder ben ik idd ook snel klaar. Niet functioneren is iets anders dan 'risico' en 'politieke verantwoordelijkheid' en dus niet beloonbaar met een wachtgeldregeling, maar zoals voor een ieder geldt; ontslag zonder recht op uitkering.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Beetje agent maakt gebruik van Twitter.

  20000 agenten x 0,5 x 2min/dg

  =20000min|per dag = €10 000 000.- per jaar. Billable , maar wat is de opbrengst? In ieder geval minder operationeel blauw. Voor wie doet men dit, wat is het nut? Meedoen om het meedoen? Meedenken? Waarom?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Voor-alsnog gaat mijn aandeel weldegelijk hier naar toe meidjes. 'K-schat Ziva iets bedrevener in, maar over geen 'moet' ik mij-zelf onbemind houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Idd Adamas, liegen waar ik bij zit en je mooier voordoen dan je bent levert je bij mij een vrij pinnige reactie op. On-live en off-live. Met en zonder ondergoed onder mijn rokje.

  Dat is waarom ik Mind Fever leuk vindt - a man with balls - en jou waardeer.

  @Geen

  Voor wie doet men dit, wat is het nut?

  Politie-agenten minder hysterisch maken mbt tweets. Politie-agenten leren om te gaan met modernere communicatie-vormen. Politie-agenten leren omgaan met modernere manieren van uitdrukken. Politie-agenten leren omgaan met de dynamiek van een eigentijdse roddelplek.

  Kortom politie-agenten ijken aan een moderne samenleving.

  Wat is daar mis aan?

  Behalve dan die berekening van je..

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Geen

  Non billable bestaat dus niet,boekhoudfictie.

  Ach kom op. Wat een onzin. Je laat je hiermee in je kaarten kijken.

  "onderhanden werk" is de boekhoudfictie. "Non-billable" is een serieus gegeven voor iedere ondernemer.

  Je bent niet wie je pretendeert te zijn. Helaas. Had nl een leuke discussie kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. OK Ziva;
  Ballen of niet, dat van die voyeuristische hitte onder je bovengoed snap ik nog niet zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Adamas

  Oh, maar dat heb ik al een paar keer uitgelegd.

  Ik schaam me niet voor mezelf. Ik ben wicked genoeg om het spel te spelen van jouw fantasie. (vraag me en ik upload de foto wel ;-)), ik heb geen enkel probleem met 'fictional storytelling". Ik put moed uit de reactie.

  Tell me? Ik upload het wel.

  Ik bedoel, ik wist toch ook waar je bootje dobberde voordat je de AIS uitzette?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Non billable is geen boekhoudjargon, nooit eerder tegengekomen. Vreemd genoeg, dat je personeel een paar honderd uur down the drain laat twitteren, geen ondernemer dus, 100 for sure. Door de mand gevallen, eenpitter hooguit.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Jajaja, Mr Geen, kom maar met je "ik bijt ook wel sense" reactie.

  Maar kom op. Als je werkelijk weet waar je over praat, heb je toch een beter verhaal?!

  Je bezit geen bedrijf @Geen.

  Daar durf ik bijna een naakt-foto van mezelf om te verwedden.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @Geen

  "Niet door-berekenbare uren of onderhanden werk" is allemaal 'alien' voor je?

  Mega LOL, donald duck

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Jezu diva
  Ga je doorslaan? Raak ik de snaar? Het voorkomen van doorzicht is niet je sterkste kant. Ego doorslag, kan je voorkomen door glad ijs te voormijden, tip! Maar troost je, ik heb gekkere figuren meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Je bezit geen bedrijf , haha. Nu ben ik dus verplicht om jouw naaktfoto te beijveren? Danku, web staat er vol mee, over mijn vrouw heb ik ook niks te klagen hoor. Jij kan dus nooit klanten werven, hooguit een klusje hier en daar. Niks mis mee hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Nee Geen, je raakt geen snaar bij me.

  Daarentegen heb ik het idee die bij jou wel degelijk te raken.

  Zoals ik al zei, je bent niet wie je je voordoet te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @ziva
  Laat me raden

  Je bent een man van rond 48

  Werkt voor een communicatiebureau aan de grachtengordel

  Werkt zzp aan een project

  Ik ben overigens wie ik ben, alleen vertel niet alles, vrij normale gang van zaken op het web. Leerzame periode ter overbrugging van een situatie, zo is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. @geen

  - nope, vrouw, 1977

  - bijna

  - nee geen zzp

  - sure

  en jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Aan jullie beider gekakel kan ik nog maar 'slechts' opmaken hier met een paar ongestelde ego's te maken te hebben. En dat Ziva ze ziet vliegen wisten we allang...

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Voor mij een weet, voor jouw een vraag, die kennen wij al. Je bent dus gewoon in loondienst. Niks mis mee, daar is mijn bedrijf mee ontstaan. Maar je dus bent geen vrouw, dat is zeker. Ken ze namelijk iets beter dan je kennelijk denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hoereren met naaktfotos , doen slimme webdames niet. Je bent dus een dom menneke , in mijn beleving danwel,met een missie. Van personeel heb je ook geen enkele trouwenskaas gegeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @geen

  Tja, je 'oude' wereld verlaten voor een 'nieuwe' is moeilijk.

  @Adamas

  Laat me maar vliegen, amigo

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Een radeloos binnenkamersetje heet zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @Geen

  Aha, mijn naaktfoto's. GuToGut, ik heb het 'gemak' waarmee ik die liet zien verklaart. Dat je dat gemist hebt is jouw probleem.

  Hoereren noem je dat? LoL, sure, ik ben een hoer. Oh ja, ik ben geen web-dame. Ik reageer nergens en no-where zoals ik al eerder heb gezegd anders dan hier.

  Beste Geen, ik doe B wanneer ik ook A heb gezegd. En upload dat ook. Dat heb ik jou nog niet zien doen hier.

  En dat "geen kaas hebben gegeten van personeel". Tja, wie weet. Tot nu toe overtuig jij in ieder geval ook niet.

  Je als een Caligula gedragen, maakt je geen 'ondernemer'.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Caligula is een heel oude pornocrack, mijnheertje ziva. Weer een fail van hier en na Tokio, ben ik ook geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Geez Geen, je trapt er met open ogen in.

  Caligula is niet een oude porno-crack. Het is een van de eerste films waarin 'real-sex' scenes werden vertoond, maar de hoofdrolspelers 'handig' buiten de 'method acting' werden gehouden.

  De film is altijd dubieus gebleven, juist door die slim gemonteerde illusie. Is het nu echt, of niet? Of beter? Was die scene nu ook echt> Of juist niet? Of wel.. of...?


  Kortom Geen, geen fail van hier naar Tokyo. Gewoon Geen die loopt te blazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. 1977
  Neen,
  Die film bekeek ik ooit als 20 jarige nono met mijn vrienden, jij dus niet.
  Een perverse weergave van iets dat met sex niets te maken heeft. Donkere inkijk in de kroften van het lsd naleven. Tokio is een indrukwekkende beleving. Is inmiddels adamas je al te hulp geschoten?

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Maar vertel me, goden zoon, hoe kan ik je bewijzen dat ik een vrouw ben die niet al te veel respect voor je heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ik bedoel, durf je ook op verzoek van de ander achter een camera te staan en dat te posten?

  Durf je me uberhaupt te vragen om op een bepaalde manier voor een camera te staan en dat te posten? Durf je dat vervolgens ook zelf te doen? Zoals Mind Fever dat deed?

  Dacht het niet toch? Meneer de Ondernemer sSchreeuwwwleellijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @Geen

  Je bent dus gewoon een oude lul.

  *ik wist het*

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ja dat heb ik al vele malen gedaan, jij niet, travestiet omdat het rijmt.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ja dat heb ik al vele malen gedaan, jij niet, travestiet omdat het rijmt.

  Wordt het je nu weer te veel Geen?

  Kalm opa, doe je zeg ding...

  Ik kan het hebben.

  Wil je onder mijn rokje kijken...???

  Zeg het maar, wat wil je?

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @ Geen

  Toch minder dapper dan je doet laten geloven. Je durft me niet eens uit te dagen.

  D*mn, wat een niet mannelijk niveau.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Jezus Diva
  Wat gebruik je? Jij ondernemer, laat mij niet lachen, man! Ik ga nu lekker slapen, morgen weer op. Welterusten en bedenk een beter en geloofwaardig plan, schelden is voor door de mandvallers!! Webfools ontmaskeren is gewoon leuk,tijdelijke hobby van @geen, of lulletje rozenwater zoals je wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Neem dan Mind Fever. Die had de 'balls' to play.. En dat was fun.

  *and impressive hairy*

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ga bij de achterdeur van een wietclubje staan, dan ben je stoer. Dat opbeurende rokje , is zo plat en laf die kan je op ieder hoek van de straat vinden. Jouw meurende rokjes insteek klapt op onkunde, en tevens domheid! Boeven vang je met veel meer lef dan inzet!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. ...schelden is voor door de mandvallers!! ...


  Hulde @Geen

  Je bent vannacht eens op tijd naar bed gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @Geen

  Hoeveel lef moet ik dan wel laten zien volgens jou?

  *denkt aan laffe mannen*

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Hardnekkigheid is ook bewijs, Ziva trolletje. Ot morn!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Ik bedoel,

  jij vraagt, ik laat het zien, is no way wat je in return biedt.

  Wie is er hier nu laf? Of niet eerlijk?

  Wie is er hier nu het 1977 meisje of de oude opa?

  Durf je die vraag aan? @Geen dappere werknemer?

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @geen

  Ja, tuurlijk, hardnekkigheid is ook bewijs. Zeker als het gaat om zielige grootsprakerige mannetjes zoals je zelf.

  Show me, meneer de ondernemer. En ik geef je real time een image terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik ging nog even naar het kleinste kamertje en las nog even je laatste panic-comment alvorens in ons fijne bedje te kruipen. No grip on life, lots of silly talk. Tip: get at a real life or real job. Virtual is killing, mind you! Meurende rokjes en naaktfotos, included.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @ziva
  Je bent de zoveelste mafkees, @adamas eveneens, bedenk samen iets beters en unieks, stelletje prutsers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Jullie zouden deze uitzending van Tegenlicht eens moeten kijken

  Tegenlicht bivakkeert in het Baskische stadje Mondragón, waar het overgrote deel van de bevolking werkt in coöperaties. Elke werknemer is er mede-eigenaar en men beslist samen welke keuzes het bedrijf moet maken. Met succes, ook in deze economisch harde tijden. Mondragon maakt hoogtechnologische producten en is als 7e grootste bedrijf van Spanje uitgegroeid tot een multinational met vestigingen over de hele wereld.

  Terwijl in de wereld om ons heen de crisis onverbiddelijk blijft toeslaan, en het neoliberale model wordt overstelpt met kritiek, roept de VN 2012 uit als “Het jaar van de coöperatie”. Directies, overheden en economen zijn naarstig op zoek naar de juiste voorwaarden voor een goed functionerend en vooral internationaal concurrerend model. Mondragon dient telkens als voorbeeld en wordt overspoeld met internationaal bezoek. De Amerikaanse regering staat op dit moment voor de keuze General Motors weer te verzelfstandigen na de redding in 2008. Over het lot van GM wordt fel gediscussieerd. Zo wordt er over gedacht om het niet naar de beurs te brengen, maar het bedrijf om te vormen tot een coöperatie. Het model van Mondragon zou dan als uitgangspunt kunnen dienen, en GM-werknemers namen er alvast een kijkje.

  http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Mondragon.html

  BeantwoordenVerwijderen
 94. @ziva schrijft
  Kortom politie-agenten ijken aan een moderne samenleving.

  Wat is daar mis aan?

  Behalve dan die berekening van je.
  ¤¤
  Wollige hobbybob argumenten van iemand die poogt om twitter personeel aan te smeren, ik snap nu waarom nonbillable voor in jouw bekkie bestorven ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @ziva

  Jij kan vast en zeker vijfsterren patat verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Ik ben blij dat je het allemaal zo goed begrijpt Geen.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Nu maar weer on topic dames/heren?

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik stel voor de bedrijven van zowel Ziva als geen te nationaliseren en er vervolgens arbeidersraden te installeren. Probleem opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. @pyt

  Zolang als het personeel de sjoelbakken thuislaten ben ik het met je eens. 3 % van beroepsbevolking minder geen web tijdens werk, en de crisis slaat om.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. ..en weer ontwikkelingen bij KLOL:

  gistermiddag verscheen er weer voor het eerst een artikel van de hand van Micha, zij het dat het onder de naam 'moderator' was gepost.
  Opvallend dat letterlijk NIEMAND in de comments dat doorheeft, terwijl er toch alleen maar hardcore fanboys rondlopen, terwijl Micha's handtekening ervanaf spatte: het hele taalgebruik, de inleidende alinea in vette kapitalen met puntsgewijze opsomming van zaken die verder niet terugkomen in het artikel etc.

  En plop.. vanochten is het artikel weer verdwenen "in verband met schorsingsvoorwaarden".

  In ieder geval weten we dat:
  -Micha leeft
  -nog steeds strijdbaar is, en liefst weer z'n stokpaardjes berijdt.
  -hij blijkbaar zo in de tang zit dat onder zijn eigen naam publiceren 'm veel geld en/of gevangenisstraf kost

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Op mijn andere computer stond het bewuste artikel nog in de browser-geschiedenis.
  Lees het hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Denk niet dat dat Micha was, maar die moderator. Die kan echt niet schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Het heeft echt álle stijlkenmerken van een artikel van Micha.
  -de inleidende alinea
  -de manier waarop ie zegt: "bronnen melden deze site"
  -het spreken over "waarschuwingsleus".
  -etc etc.

  Dit artikel is geschreven door Micha. 100% zeker. Die Ramon krijgt dit soort zinnen niet uit zijn pen. Laat staan dat ie ooit vacatures zal checken bij de Algemene Bestuursdienst.

  Micha's vriendin heeft haar terugvlucht blijkbaar een weekje uitgesteld (eerst zou ze 10 mei weer beginnen). Maar binnen een paar dagen staat Micha er dus weer alleen voor. Eens kijken of dat nog wat veranderingen teweegbrengt in radiostiltes of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Tien tegen een trouwens dat die bron gewoon Bas Paternotte is van HP de Tijd/GeenStijl. De enige journalist die nog altijd enigzins geloof heeft in Micha's onderzoekskwaliteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Op klol zijn meerdere auteurs actief met dezelfde schoolse methodes. Kulverhalen schrijven om reacties binnen te halen vanuit een bepaalde doelgroep. Juridisch moeilijk vast te stellen wie nu waar verantwoordijk voor is. Wel vissen overeenkomstig stuk voor stuk naar persoonsgegens, om ze vervolgens te publiceren. Sommige beloven zelfs naaktfotos te uploaden, om maar meer te weten te komen. Kat kon wel eens helemaal vrijuit gaan. Nonrepudiation, it was not me.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wat het gebeuren tussen Ziva en geen betreft doen wij mannen het toch echt wel beter hoor dames. Behalve op een punt, want daarmee mag Ziva haar kwaliteiten hier heus wel verder ontplooien...

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Waar bevond jij je trouwens afgelopen woensdag Ziva?

  אמש, 8.5.12, חזרתי אני והבן שלי מהמדורה של ל"ג בעומר וראיתי לפתע אורות בשמיים.
  האורות מאוד גבוהים ואין מצב שזה שאריות ממדורה שעלו למעלה. הם נעו במבנה מסודר.
  אין מצב לכלי טיס כי לא נשמע שום רעש!!!
  אין לי מושג מה זה היה- מדהים!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ziva was die dag aanwezig bij de workshop "een beetje zwanger verkopen zonder genaaid te worden"

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik vraag me af of Ziva porno kijkt. Wil je nog wat muziek lief? Tinariwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. @Adamas

  Onderweg ;-)

  @Mind Fever

  Nee, ik kijk geen porno. Al heb ik weleens een film nagespeeld wat dan wel weer erg grappig was.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Dat stukje van Micha Kat is trouwens weer een fraai voorbeeld van zijn onbetrouwbaarheid.

  Een heel setje mensen is bezig om Micha uit de ellende te halen, en wat doet Micha? Tegen al de afspraken in toch weer over Demmink publiceren. Kat is nog erger dan een klein kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Deze terugtrekkende beweging is het begin van vrijspraak van Kat. Moderator schreef, de site/stichting trok terug, tegendeel bewijzen is nagenoeg onmogelijk . Kat beroept zich op bipolaire afwijkingen, blijft over wie eigenaar van de stichting is, en of deze een POOT heeft om op te staan, en blij mag zijn met deze ingekochte erfenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Dat stukje was overduidelijk niet van Kat, maar van die moderator. Kat schrijft onzin, maar zijn zinnen lopen ten minste. Dat kun je van de rest van die malloten niet zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Deze laatste kronkel ook is niet van Carmiggelt, maar van moderator, wie het ook moge zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Het was/is gewoon een stukje van Kat. Die Ramon is te onnozel om Kat's format te kopieren. En Kat te onnozel om te denken dat niemand het door heeft dat Kat de auteur van dat postje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik gok op unanieme vrijspraak van de mensen pseudoniemen en co-writers die zich ook micha kat noemden, en slapeloze nachten of erger voor de opdrachtgever-eigenaar van de vuilnisbelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. ===
  blijft over wie eigenaar van de stichting is,
  /===

  Dat staat gewoon in het handelsregister. Kat, Kat en Kat zijn voorzitter, penningmeester en secretaris, aangezien Pamela Hemelrijk overleden is.

  Had ik ruim een maand geleden al geresearcht: Penningmeester?

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Handelsregister laat geen onderliggende documenten en of statuten zien. Donateurs ook niet. Fiscaal ook niet. Dat kan alleen op beperkte wijze via de rechter.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. @john:
  citeer eens 1 zin uit het artikel die niet klopt?
  Dat er af en toe een spelfoutje instaat (in dit geval 'melden' ipv 'meldden') gebeurt wel vaker in artikelen van Kat. Alle zinnen kloppen, lopen, en zijn stuk voor stuk typische Kat-zinnen en Kat-argumenten. Al stond dit stukje in de Libelle, dan nog zou ik het ogenblikkelijk herkennen, zo overduidelijk is het.

  Laat eens 1 artikel zien van Ramon/Moderator in deze stijl? Die is er niet. Hij komt nooit verder dan artikelen over satanische handgebaren van Mickey Mouse, of wat losse medeldelingen.

  Dat artikel is van Kat. Niet het kleinste beetje twijfel mogelijk. 100% zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Niks is zeker, behalve zaken als doodgaan ed, bezemkarretje , je kan nog veel leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. o jawel, soms zijn dingen gewoon overduidelijk. Dit is zo'n geval.
  Dit artikel is van Kat. Ik zou daar zonder meer al mijn geld op willen verwedden. Gegarandeerde winst.

  Ik zie het, mijn vrienden zien 't, Barracuda zal het zeker zien; alleen complotdenkers zien zoiets niet. Zet er een ander naampje boven en hop, de stijl en woorden worden niet meer herkend. Nogmaals: alle zinnen kloppen, het is een journalistiek geschreven verhaal. Leg dat naast de onbeholpen brouwseltjes van Ramon en iedereen met 2 hersencellen ziet meteen het hemelsbrede verschil.

  De enige andere optie is dat Paternotte in een jolige bui een 'Micha Kat'-je heeft geschreven, maar daar zie ik weinig logische aanleiding toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Ik zou mijn geld niet op de Kat zijn sprongen en fratsen zetten. Juridisch gezien is jouw conclusie overigens voorlopig goed voor de prullenbak, evenals het laatst aangehaalde "research" van ruud harmsen over bijv aansprakelijkheid en rechtspersonen.
  Prietpraat voor een rechter.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. ik maak dan ook geen "juridische conclusie", maar mij valt op wat overduidelijk is.

  Dus iedereen die z'n ogen open heeft: Micha is dus alive&kicking, en is nog steeds strijdbaar. Maar blijkbaar is er een harde voorwaarde voor z'n vrijlating dat ie geen publiciteit zoekt voor z'n zaak.

  Het is saai zonder Micha op het internet; kLOL was al jaren het dagelijkse vermaak van mij en een steeds groter wordend clubje. Zo bizar kan je een TV soap niet verzinnen; een mengeling van meelij en leedvermaak. We maakten persiflages, soms maakten we kleine beetjes geld over (50 cent of minder) met geheimzinnige mededelingen, hier en daar wat meereaguren (je kan het zo absurd niet maken of het gaat erin als koek bij de kLOL-commenters), en tot 2x toe ben ik bij een bijeenkomst geweest (bij EMMA/Hoog-Caterijne en de rechtzaak in Den Haag van 11/2/11).

  Ik ben dus wel een beetje 'op de hoogte'. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Haha? In polonaise meelopen in een winkelcentrum, en dan met een dergelijke motivatie komen? Had je niks beters te doen? Die grote kale leider gaat je nog een keer te grazen nemen, let maar op. Mijnheertje 100% zeker is dan ook Bleker.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Geen schreef:
  ===
  evenals het laatst aangehaalde "research" van ruud harmsen over bijv aansprakelijkheid en rechtspersonen.
  /===

  Ik heb voor 2,50 een niet-gewaarmerkt elektronisch uitreksel uit het handelsregister opgevraagd ja, dat was het dan qua 'research'.

  Over aansprakelijkheid heb ik het in verband daarmee niet gehad. Wel zijn er dwangsommen opgelegd, in een civiele zaak waarin Kat en Stichting Klokkenluideronline ieder gedaagde waren.

  Jij had het over "de eigenaar van de stichting", een begrip wat juridisch volgens mij niet bestaat. Een stichting is een rechtspersoon en heeft een bestuur, maar geen aandelen, zodat ook niemand er de "eigenaar" van is.

  O ja, en ook ik zag meteen dat dat stuk door Micha Kat geschreven moest zijn en niet door de Moderator. 100% zeker maar wedden doe ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Uittreksel, niet uitreksel, analfabetishce kluns!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Stichting x kan een contract hebben met stichting landingsbaan, of stichting grondgeldbinnenharken.nl

  Edelachtbare ik heb maar een paar stukjes zelf geschreven, de rest schreef onder mijn naam.  Laatste stukje was niet volgens afspraak, heb ik laten weghalen.

  JDTV werkte op eigen regie

  Geen speld tussen te krijgen, beste Ruud.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Onder het "tijdelijk verwijderde" artikel staat de volgende reactie van Vendetta:

  "Speciaal voor de makers van barracuda zouden die gaskamers terug moeten komen. Nu wel vullen met gas natuurlijk."

  "Moderator" laat dat door. Dat wilde ik even signaleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. @Lezer

  Ja, de 'klokkenluiders' over de 'satanisten', 'zionisten', 'chosen ones', 'elite', 'banksters', en al die anderen waarin ze de oorzaak van miserabele bestaan zien, hebben hun plannen voor de andersdenkenden na de revolutie al helemaal klaar.

  Licht en Liefde noemen ze dat, en belooft een samenleving die met sprongen vooruit gaat qua menselijkheid.

  Kansloos volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Vanmorgen dan enige toelichting op KLOL. Micha Kat is ook even naar de koepelgevangenis/HvBewaring in Haarlem gebracht.
  Toch slap van Micha Kat dat hij zich zo snel plooit na 2 weken aanhouding.
  Wel een grote bek maar blijkbaar weinig ruggegraat....

  FYI Zelf ben ik op verzoek van concurrent Technip 128 dagen gegijzeld. Na 3 jaar procederen is dan beslist dat mijn gijzeling "ab initio" onrechtmatig is geweest. De KG rechter bleek wat partijdig....
  Zie: www.http://alfred-mol.vpweb.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Tjasses Lezer & Ziva;

  Jullie gaan in deze tijden nog een hele ongemakkelijke periode van onthullingen meemaken zo met zijn tweetjes. De tijd van het schaamteloos slachtofferschaps-porno bedrijven in ruil voor wat afgebietste medelijden is al enige tijd gaande. Ik weet niet of jullie het al weten hoor, maar de holy-hoax wordt tegenwoordig all-over door iedereen met nog zelfstandig functionerende hersencellen door feiten gestaaft en daardoor onverbiddelijk door-geprikt! Het feit dat jullie je nog zo ingekapseld verongelijkt wentelen in deze gekosjerde poppenkast zegt echt alles over jullie filosemitische zwakzinnigheid. Bovendien blijft het voor mij een gotspè waar die godverdommense onbeschaamdheid toch vandaan komt om met zoveel geselecteerde verongelijktheid nog de aandacht op jullie van de schijtheiligheid druipende rot-koppen gefocust te blijven houden. Ongeloofelijk wat een duivelse arrogantie! Get over it of zak toch eventjes lekker verder weg in die ontiegelijke stank van gekosjerde slachtofferschaps-kak, maar schei eindelijk toch eens uit met die slecht opgevoerde 'onaanraakbaarheid'? Hallo zeg; of je het wil of niet, de schaamteloosheid van jullie er in geramde brutaliteit loopt bij meniggeen met steeds meer negatieve gevolgen voor het joden-DOM an-sich de spuigaten uit! AMEN...

  BeantwoordenVerwijderen
 132. @ 14 mei 2012 09:00

  Klopt, aansprakelijkheid voor recente stukjes is lastig te bewijzen. Wel staat al die verboden lasterpraat tegen Vissers&Moszkovicz er nog altijd (last time I looked, drie weken terug of zo).

  Het lijkt me dat die technisch beheerder (Nico nog wat) en de Moderator, wie dat ook is, maar die overduidelijk over de wachtwoorden beschikt en dus de macht heeft dingen te laten staan of verwijderen, daar nog wel eens juridisch last mee kunnen krijgen.

  Verlegde verhaalbaarheid van
  dwangsommen misschien? Ik ben geen jurist.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Ziva schreef:
  "Ja, de 'klokkenluiders' over de 'satanisten', 'zionisten', 'chosen ones', 'elite', 'banksters', en al die anderen waarin ze de oorzaak van miserabele bestaan zien, hebben hun plannen voor de andersdenkenden na de revolutie al helemaal klaar. "

  Precies. Ik ga vast ook als een der eersten tegen de muur, als die lui aan de macht komen, schreef ik al eerder:
  http://rudhar.com/politics/intnlgov/bestormd.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Adamas, chaver, je anti-caballah emotie verblindt je weer eens.

  De Godwin in het 'dreigement' van die Vendetta-kwiebus zal me boeien. Ik verwacht niet anders dan smakeloosheid bij dit soort hersendode uitvreters.

  Mijn punt is, zoals Ruud Harmsen ook aangeeft, dat deze lieden die hun mond vol hebben over die zgn 'elite' en hun 'kwaadaardigheid', er zelf een agenda op nadromen die nog bedroevender is dan die ze menen te bestrijden met hun liters aan dagelijkse webdrek.

  M.a.w. kom maar weer van de kast, of veeg je toetsenbord droog. Het ging niet over de Holocaust, of 'slachtofferschap'.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ik zoek een nieuw plaatje voor mijn avatar. Iemand een idee?

  Bananen Aliens zijn zo begin 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Ziva,

  Wellicht een plaatje van jezelf? (Want daar loop je zo mee te leuren). En mogelijk krijg ik er wel een strak plassertje van. Sterker, in het ergste geval word ik overgeleverd aan een onbedwingbare drang er ook nog eens een flinke gier aan te geven (nah ja vooruit, een giertje dan).

  BeantwoordenVerwijderen
 137. ... aan hun corrupte dassen naar buiten te sleuren en te bekotsen en bespugen. ...

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/12373/schop-ze-voor-kun-kloten

  Da's niet de "moderator", da's vintage Kat. Weetjewel, beste mensen, hè? hè?, weetjewel...

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Yep, da's idd een Katje.

  Niet onbegrijpelijk. Kat heeft centjes nodig, en aangezien Kat door de groeiende onvrede onder zijn klanten niet rechtstreeks om geld kan bedelen, doet hij het maar indirect door de verkoop van een van zijn dramatische boeken te pushen.

  BeantwoordenVerwijderen