zaterdag 9 juni 2012

Superman

Barracuda had het reeds voorspeld: het schenden door Micha Kat van het door de rechter opgelegde voorlopige schrijfverbod (tot aan de behandeling van zijn zaak in juli) zou niet lang meer duren. Weliswaar publiceerde Kat steevast onder de naam Moderator, zodat hij altijd nog kon ontkennen, maar bij het OM zijn ze natuurlijk ook niet gek. Er zijn maar weinigen met een naar hysterie neigende - BREAKING! BREAKING! - ADHD schrijfstijl. Een frontale aanval op de officier van justitie verdween weer even fluks van de site, maar te laat: En dus mocht Kat afgelopen week bij het Haagse Gerechtshof verschijnen, want justitie wilde Kat terug in de cel. Het hof vond dat wat kort dag, en heeft de zitting naar 20 juni verplaatst.

Inmiddels beklaagt Kat, wederom als Moderator, zich over het beeld dat in de MSM van hem wordt geschetst. En ook Justitie heeft ook maar de geringste belangstelling aan de dag gelegd voor 'de mens Micha en wat hij heeft betekend voor onze samenleving'.

En dus zette de toch al zelfobsessieve Kat zich neer als het rolmodel van de superhelden, nog net niet in rood-blauw tricot gehuld, maar minstens zo bovenmenselijk. De lange lijst van wapenfeiten zegt meer over Kats megalomanie dan over zijn relevantie, waarbij opvalt dat alle briljante achievements van voor 2009 zijn. Daarna liet Kat zich steeds meer in met bizarre complotten, verfspuiterij, dreigementen, loze beschuldigingen en andere zaken die ervoor gezorgd heeft dat barbertje moet hangen.

En belangrijker: dat Kat tegenwoordig hooguit nog iets betekent voor een handvol verlichte geesten, hoofdletters en uitroeptekens brakende malloten, klapwiekende aluminiumfoliegekken en stevig van het pad geraakte UNIX programmeurs.

7 opmerkingen:

 1. Dat "voor 2009" klopt wel. 1 juli 2009 was (blijkens http://rudhar.com/politics/intnlgov/2100918/MelanKat.htm ) ook het moment waarop ik van KLOL verbannen werd, wegens te kritisch en te lastig.

  Daarvoor steunde ik hem nog, aanvankelijk zelfs enthousiast. Bekentenis: ik heb Kat ooit ergens "held" genoemd. Het is waar, dus ik ga het ook nu niet verhullen of ontkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen Stijl heeft een goed overzicht van het hedendaagse complotdenken:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/06/gs_complete_guide_to_conspirac.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. KLOL figuren zijn goed in het schrijven van sensationele barkrukverhalen, voor de rest zijn het waardeloze types zoals de slechte dekbedverkoper. Kennelijk zijn de verhalen opeens verheven boven de chemtrail en overige complotverhalen.
  Consequent doorliegen kunnen ze dus ook al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Help, klokkenluideronline gaat zweven!:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/13187/13187

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Zij voeden zich LETTERLIJK met onze laagfrequente energie."

  Natuurlijk!!

  Gelukkig heb ik de HTS afgerond zodat ik een beetje kan beoordelen wat een groteske flauwekul dit is. Lulpraat en zweefteverij (m/v), dat is het.

  "Energie (o.a. gedachten emoties gevoelens) vibreert op verschillende frequenties. "

  Ja hoor, eg wel, je hep helemaal gelijk jongen! Zweef lekker verder en veel griezelplezier ermee gewenst.

  "Het is voor de machthebbers van belang dat wij ons op 1 bepaalde frequentie bevinden (tussen een bepaalde ‘golflengte’), [...]"

  Tussen een golflengte? Kan iemand mij dit EVEN uitleggen, wat dit wel niet moge betekenen?

  "Want dat kan alleen als wij geen kennis hebben van energie en de werking ervan."

  Zeg dat wel. Je moet inderdaad HEEL weinig van energie begrijpen om zulke flauwekul te schrijven als in dat artikel staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ruud

  Ruud ik zei toch : barkrukverhalen , na 2.00 uur in de nacht, in een louche cafe , benevelde crimineeltjes onder elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In het Frans staan om de ; en : spaties, in het Nederlands alleen erachter. Een spatie voor een komma , is bij mijn weten , in geen enkele taal correct.

  BeantwoordenVerwijderen