vrijdag 29 juni 2012

Jeanne d'Arc

In de week dat epidemiologen en artsen het aantal doden van de Mexicaanse griep op een kwart miljoen hebben geschat (hoe gaan we dat bewijzen, mannen?) en onderzoekers van het Erasmus MC eindelijk hun omstreden onderzoek naar de overdraagbaarheid van H5N1 vogelgriepvirus publiceerden, dook ze plotseling weer op: Jane Bürgermeister, de Jeanne d'Arc cq Juffrouw Ooievaar onder de complotters.

Natuurlijk om ons weer te waarschuwen voor een zoveelste - diepe zucht - valse-vlag operatie. 'Het enige dat nu nodig is, is opnieuw een trigger, een nieuwe golf van het ‘vogelgriep’-virus als hype, om ons opnieuw in een staat te brengen van massa-vaccinaties met giftige spuiten als in 2009. En waarschijnlijk zal dat steeds meer met machtsvertoon gepaard gaan..!'

Ach ja, die Jane. Barracuda schreef al eerder over de Zwitserse journaliste gone totally mad. David Icke zweert bij reptielen, maar Jane heeft wat met killer-vaccins. In 2009 kwam voor het eerst in het (alternatieve) nieuws omdat ze aangifte zou hebben gedaan tegen onder meer de WHO en de VN alsmede tegen president B. Obama wegens 'het moedwillig verspreiden van biologische wapens (het vaccin) en het aldus plegen van genocide'. Aanleiding was het genoegzaam bekende incident van het farmaceutische bedrijf Baxter, waarbij in een lab een vogelvirus per abuis was vermengd met een vaccin. De schade is beperkt gebleven, maar Bürgermeister wist het zeker: COMPLOT.

Vervolgens kreeg ze ruzie met ongeveer iedere medestander die een kritische vraag durfde te stellen, inclusief mensen die geld voor haar zaak hadden ingezameld en vriendelijk informeerden of het op haar rekening was terechtgekomen.Wat er met dat geld is gebeurd, is niet bekend, want haar aangifte werd natuurlijk niet in behandeling genomen, maar Barracuda vermoedt dat ze er de huur van heeft kunnen betalen.

En Jane is nog even insane als voorheen. In 2010 week zij heel even van het geijkte vaccinpad af door zich te verdiepen in de crash van het Poolse staatsvliegtuig in de buurt van de Russische stad Smolensk. Diverse parlementariërs, de Poolse president, chef der staven van de Poolse strijdkrachten en hoofd van het Nationale Veiligheidsbureau kwamen daarbij om het leven. Er moest natuurlijk een moment komen dat Jane dat ongeluk zou verbinden met vaccins en deze week was het zover: dat ongeluk was natuurlijk een ´waarschuwing´ aan de Poolse regering om nooit meer een pandemievaccinatiecampagne te weigeren. Dat Barracuda zelf niet op dat idee is gekomen.

47 opmerkingen:

 1. Afhankelijk van de gemoedstoestand kiest de situatieve complottende kletskous en volslagen leek:

  Een genocide vaccin

  Een te duur vaccin

  Een niet werkzaam vaccin

  Een niet onderzocht vaccin

  Een mind control vaccin

  Een nwo vaccin

  Een reptilian vaccin

  Een ................


  Vrijwillig vaccin is het meest vermeden vaststaande feit van de
  wc (worldcomplot) community.  Een placebo vaccin

  Een ziekmakend vaccin

  Een niet beschikbaar vaccin

  Een dodelijk vaccin

  Een verplicht vaccin

  Iemand nog een leuk moment of fame vaccin ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een ik duw hem door de burger zijn strot vaccin?
  Een angst vaccin?
  Een mij niet gezien vaccin?

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is er verschil tussen vrijwillig intraveneus vaccineren, en tussen de oren vaccineren, waar sommigen overgevoelig voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan lullen tot je een ons weegt maar die mexicaanse griep was gewoon een hoax en dat vaccin werd uit alle macht getracht door al onze strotten te trappen, als je het niet zou nemen dan zou je andere mensen in gevaar brengen etc etc, m.a.w. doe je het niet voor jezelf dan doe je het voor een ander, dat soort creepy argumenten.

  Maar ja, types als baggercuda luisteren maar al te graag slaafs naar organisaties zoals de WHO want die zeiden bv doodleuk tot in de jaren '90 dat homofilie een ziekte is, dus die begrijpen het wel, toch baggercuda?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @geendank

  en dat vaccin werd uit alle macht getracht door al onze strotten te trappen

  Om een epidemie te stoppen heb je een bepaalde gevaccineerde (compacte) massa nodig. Sterker, is die massa te klein dan kan het vaccin zelfs averechts werken.

  Dat er een stevige druk achter het pro-vaccineren zat is dus best begrijpelijk.

  Daarnaast is het zeker zo dat big pharma graag de strategie "To sell a cure, promote the disease" volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een epidemie??

  Tuurlijk ziva, en homofilie is een ziekte.

  Praktisch niemand heeft dat vaccin genomen.

  Het was gewoon big business, het werd wereldwijd gehyped voor de munten, want ze weten toch dat het overwaait en dat er figuren zoals baggercuda zijn. Ze wisten/weten dat ze er zonder problemen mee weg komen, het is diep triest

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een slimme marketeer geeft een aap nooit een mitrailleur, hij wil namelijk langer en meer en meer verkopen. Die vaccinkosten waren kruimelomzet in vergelijking met totale kosten gezondheidszorg . Maar is het nu de angst voor de spuit, het vaccin zelf, de griep , de verhalen, angst om ziek te worden? Iets anders, wat duw je de lezer zelf door de strot? Geendank ben je daar al uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @geen, toenterijd werden de mensen die vertelden dat de mexicaansegriep zwaar overdreven en gehyped werd voor gek verklaard. Ik zei toen; we wachten rustig af want de tijd zal het leren, en de tijd heeft ons geleerd dat de mensen die zeiden dat de mexicaanse griep zwaar gehyped en dat ons angst aangepraat wordt gelijk hadden, dus wat wil je weten cq vertellen??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan je het debat tussen Osterhaus en Ekkelenkamp aanraden, zeker nu we weten hoe het allemaal is verlopen, de wereldwijde hype is gedoofd als een goedkope nachtkaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inderdaad initiatieven o.a. als KLOL, alex jones, argusoog, niburu enz. profiteren meedogenloos van deze publieke sensatiebehoefte. Heb je helemaal gelijk in. Gelukkig zijn 7 miljard mensen nog in leven, en heeft de epedemie , op substantieel menselijk leed na, beperkt toegeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Inderdaad initiatieven o.a. als KLOL, alex jones, argusoog, niburu enz. profiteren meedogenloos van deze publieke sensatiebehoefte"

  Tsja, is dacht dat we het over de mexicaanse griep hadden, heb je al naar het debat tussen Osterhaus en Ekkelenkamp gekeken?? Wat vind je ervan en waarom, wat heb je over Ekkelenkamp te zeggen??

  Het feit is dat de tijd heeft geleerd dat Ekkelenkamp voor 100% gelijk en Osterhaus voor 100% ongelijk had.

  Ik snap ook niet dat je je eraan blijft vasthouden, je doet me denken aan een creationist die vertelt dat god de fossielen heeft neergelegd om ons geloof te testen. Wat voor bewijs er ook geleverd wordt, hij blijft vasthouden aan zijn geloof.

  De tijd heeft geleerd dat Ekkelenkamp voor 100% gelijk en Osterhaus voor 100% ongelijk had.

  Wat heb je over Ekkelenkamp te zeggen??

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga deze keer vroeg kappen met je, en herhaal: ga jouw huisarts opzoeken, stop met drugs/blowen, nachtmerries , angstpsychoses, scheldbehoeftes, euforisch gedrag verdwijnen als sneeuw voor de zon

  Succes ermee

  Nb

  16 milj. NLmensen volgen deze debatten of ze willen of niet, ik ook. Dat ontgaat je kennelijk ook.

  De greuten van harm met de harp

  BeantwoordenVerwijderen
 13. " stop met drugs/blowen, nachtmerries , angstpsychoses, scheldbehoeftes, euforisch gedrag verdwijnen als sneeuw voor de zon"

  En dat is je reactie op de vraag wat je van het debat tussen Osterhaus en Ekkelenkamp vindt??

  Hahaha.. toedeloe..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Neen ,de reactie van iemand die geen heil ziet in geendank. Weer een euforische bui zeker, rest zal wal weur volgen. Woefwaf en kopieersucces, mindfuckplezier alstjeblieft . Zelfs dat "diep triest" slotstukje ligt nu voor in je mond bestorven. Pino , ga eens met hem praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ===
  en dat vaccin werd uit alle macht getracht door al onze strotten te trappen, als je het niet zou nemen dan zou je andere mensen in gevaar brengen etc etc, [...]
  /===

  Hé, vreemd, ik ben er toch zelf bijgeweest maar ik heb zulke geluiden of gebeurtenissen nooit waargenomen. Niet bij de Mexicaanse griep tenminste.

  Ja, wel bij die poliouitbraak midden- of eind jaren 1970. Toen heb ik me dan ook vrijwillig laten vaccineren.

  Maar ook is er NIEMAND van de religieuze weigeraars ergens toe gedwongen.

  Dat van die dwang is gewoon één grote leugencampagne van mensen als Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziva:
  ===
  Sterker, is die massa te klein dan kan het vaccin zelfs averechts werken.
  /===

  Leg uit. Please.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mild, ja ja. Bij "Echt kwaad werd ik pas" begint het eigenlijk pas. Kwaad op de leugenaar Micha Kat, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ruud
  Dat heeft met statistiek m.b.t. de gewenste of benodigde betrouwbaarheidsfactor te maken. Pareto (abc formule,80/20 regel) kan je opzoeken via wiki.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. He grappig, aan het eind van stuke noemde ik ook al Barracuda. Ik had geen idee dat ik deze site al zo lang (bijna 2 jaar) ken!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Ruud Harmsen

  Omdat je wanneer je gevaccineerd bent, en je dus beschermd bent tegen het virus, je helaas nog steeds 'carrier' bent.

  Kom je bij de Appie springt dat kreng nog steeds over op je bejaarde buurman, en die gaat dan dood. Maar vervelender is, dat het virus 'leert', en omdat te weinig mensen zijn gevaccineerd kan het virus met een extra diploma op zak ruim voldoende 'safe havens' vinden om veilig zijn nieuwe 'make-over' in elkaar te knutselen.

  Je moet dus zorgen dat die 'safe havens' in de minderheid zijn, en met een griepvirus betekent dat eigenlijk massaal vaccineren. Je moet zo'n 100 mensen vaccineren om er 1,5 niet ziek te laten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En wat @geen zegt idd. De Pareto-analyse speelt zeker ook een rol.

  Vaccinatie kost geld, maar grote groepen zieke mensen, stagnerend verkeer, etc kost ook heel veel geld. Daar moet je dus een balans in zien te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Geef toe dat wat betreft de stof van Jane ik niet zo goed ingelezen ben, maar dat die gifmengers waar ze over klokkenluidt een stelletje kankerprikkers zijn is al millenia lang duideLIJK... (menselijke proeftuin waar deze adderengebroedsels proefondervindelijk parasiteren op deze onmenselijkheden)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Hé, vreemd, ik ben er toch zelf bijgeweest maar ik heb zulke geluiden of gebeurtenissen nooit waargenomen. Niet bij de Mexicaanse griep tenminste."

  Dan ben je er duidelijk niet bijgeweest; de overheid had voor 300.000.000 euro aan vaccins gekocht (alleen al in nederland, waarvan ze het merendeel niet konden slijten, tot hun grote spijt!!), Osterhaus en consorten schreeuwden moord en brand (spaanse griep met miljoenen doden etc)in programma's als P&W, DWDD en alle journaals, sportzalen werden versierd met ballonnen zodat het "kindvriendelijker" zou zijn, die werden massaal gevaccineerd omdat de ouders doodsbang waren gemaakt, er was sprake van verplicht vaccineren voor verpleegkundigen etc etc..

  Jij hebt je blijkbaar ook niet laten vaccineren (zoals de meeste mensen) omdat je natuurlijk op je sloffen aanvoelde dat het een hype cq een hoax was.

  Vreemd genoeg durft niemand zich uit te laten over het debat tussen Osterhaus en Ekkelenkamp, hier blijft men zich maar krampachtig vasthouden en richten op KLOK etc.. een typisch gevalletje van obsessie.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. * Was it really vaccines that saved us?
  * Why are they only counterproductive?
  * How are many statistics misleading?
  * What do vaccines contain?
  * What are they doing to our organs, immune systems, even our genes?
  * Are childhood diseases really dangerous to healthy children?
  * Why does vaccination continue?
  * What are our rights?
  * Can vaccine damage be evaluated and countered?
  * What is the true key to immunity
  Antwoorden...

  Gezien dus de ware reden (de te controleren meerderheid van de mensheid in een gedebiliseerde toestand te houden!) om zo verkwistend met deze inspuitbare vergiften om te gaan, weet ik al wel tegen wat en wie de mensheid voor zijn overleving als geheel gevaccineerd dient te zijn! Kan je nagaan hoe hypocriet aanstellerig deze uitverkorenen wel niet zijn. Dagelijks lopen ze overal waar ze dat uitkomt tegen het moslimdom als geheel oorlog te hitsen dan wel op andere manieren haat te zaaien, maar wanneer een producent van binnen hun eigen tribe ze in die schijnheilige spiegel van ze laat zien hoe ontiegelijk lelijk ze wel niet zijn, is de wereld te klein en zal volgens hun rituelen moloch a.k.a jahve binnenkort wel eens wraak ten bate van zijn gekrenkte lievelingetjes komen nemen!? What a fucking stinking losers hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Purim Prohibition League
  (de te controleren meerderheid van de mensheid in een gedebiliseerde toestand te houden!)


  Haha, daar sta jij vast model voor, daarom lukt het "ZE" niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoe intriest en oliedom...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Puzzelwoordjes filosofie van kruimels voor geendank, ach ach mensen het is allemaal zo erg, ach ach ach mensen mensen. Hahaha placebo paarden je kan het zo gek niet verzinnen ach ach hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "We will keep their lifespan short and their minds weak while pretending to do the opposite. We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so they will never see what is happening. We will use soft metals, aging accelerators and sedatives in food and water, also in the air. They will be blanketed by poisons everywhere they turn. The soft metals will cause them to lose their minds. We will promise to find a cure from our many fronts, yet we will feed them more poison. The poisons will be absorbed through their skin and mouths, they will destroy their minds and reproductive systems. From all this, their children will be born dead, and we will conceal this information. The poisons will be hidden in everything that surrounds them, in what they drink, eat, breathe and wear. We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far. We will teach them that the poisons are good, with fun images and musical tones. Those they look up to will help. We will enlist them to push our poisons. They will see our products being used in film and will grow accustomed to them and will never know their true effect. When they give birth we will inject poisons into the blood of their children and convince them its for their help. We will start early on, when their minds are young, we will target their children with what children love most, sweet things. When their teeth decay we will fill them with metals that will kill their mind and steal their future. When their ability to learn has been affected, we will create medicine that will make them sicker and cause other diseases for which we will create yet more medicine. We will render them docile and weak before us by our power. They will grow depressed, slow and obese, and when they come to us for help, we will give them more poison." (Bron voor de boekenwurm)

  En voor de analfabeten is er hier (op 22:43!!!) nog altijd beeldmateriaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Soylent green, prachtige film ook een aanrader voor vanavond, zak chips,koekje erbij, en je avond kan niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Alsof criminelen internet en de media niet zouden gebruiken om hun slimme verhalende "dingetjes" te doen. Adamas de doorzichtige , neem nog een proteinerijk cookie, en kijk de film vanaf 0.00 .De bromsnorren,malle Pietjes , surrogaat ananarchie weet inmiddels ook hoe je een i-pad kan misbruiken. Hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik heb de satan ook ontmoet. En wel hier op een van de vele langdradig dan wel nietszeggende draadjes. Het spreekt absoluut voor mij dat ik alreeds wedergeboren was en demonenwijs mij rug recht heb gehouden tijdens een van de vele slijmsessies waarmee een van zijn kruiperige kinderen mij hier trachtte te misleiden. DEZE bro moest echter van dat proces achter de tralies in het roze bijkomen. Pas maar op geen want er wordt allover op useful-idiots geloerd vandaag de dag...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Bedoelde dus de comment van Klaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. nthslot@geen:
  het is inderdaad oorverdovend stil op de complotsites over de depopulisering en andere angsthazerij die ze ten tijde van de griepepidemie de wereld in hielpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. gEZELLIG.

  Twee oud-werknemers van Merck hebben onthuld dat de vaccinmaker doelbewust fraudeerde met data over de bof. Ze dienden in 2010 een klacht (pdf) in die inmiddels openbaar is.

  Ook besmette Merck bloedmonsters met dierlijke antilichamen en verkocht de farmaceut een vaccin dat juist bof- en mazelenuitbraken bevordert.

  Merck zette regeringen en consumenten op het verkeerde been door te beloven dat vaccins in 95 procent van de gevallen effectief zijn. Volgens oud-virologen Stephen Krahling en Joan Wlochowski fraudeerde Merck doelbewust met testresultaten om op het gewenste percentage uit te komen.

  http://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Deze oude uitgewerkten virulogen hebben dus flink "de pest in", dat is vast zeker. Nu nog even bewijzen wat hun uitverkoren rol was tijdens deze spectaculaire vermeende ontmaskerkering van alweer een BREAKING molochiaans verhaal. Overzeese Loemenarie netwerk van Micha Kat? Wie zal het zeggen, niemand zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Waarom het wouwse argument van het bewust besmetten van bloed/mensen als er toch sprake zou zijn van gesjoemel met data? Beetje knullig crimineel gedrag, jawel heur.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Dat men ziekmakende stoffen in huis haalt, lijkt me ook geen nieuws als je tenminste resultaat wilt meten.
  Merck heeft 80000 medewerkers virologen , magazijnmedewerkers etc.
  Vast nog wel ergens wat incourant besmet materiaal te traceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ####
  Ook besmette Merck bloedmonsters met dierlijke antilichamen
  #####

  Iets met de klepel en de klok, maar voor mij glad ijs. Antilichamen die besmetten? Ooit op school iets anders blijven hangen . Ik ben ook maar een leek.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Geen - niet goed opgelet vroeger. Wat ermee wordt bedoelt is, dat bepaalde dieren immuun zijn voor bepaalde ziekten. Vissen krijgen bijvoorbeeld geen mazelen, paarden geen kinderverlamming, mensen geen varkenscholera.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wel heel erg goed opgelet vroeger, maar andere richting gekozen. Dat argument klinkt als een dader die de schuld geeft aan zijn tweelingbroer die hij niet heeft. Waar is de overlijdensakte, of bijbehorende nog leven patient. Sjoemelverhaal. Vissen krijgen geen mazelen, gvd dat wist ik niet. Stom van mij, ik haak af ,veel te moeilijk. Goed dat jij zoveel weet, en dat de wereld van jouw kennis kan profiteren. Ga zo door.
  Vraag:
  Waar komt apenstront eigenlijk vandaan? Apen zijn namelijk immuun
  voor wc papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Purim Prohibition League
  ===
  Gezien dus de ware reden (de te controleren meerderheid van de mensheid in een gedebiliseerde toestand te houden!)
  /===

  Rot toch 's een keer op met die paranoïde flauwekul! Paranoia is een ziekte(verschijnsel). Zo denken is niet gezond. Laat je eens onderzoeken om te zien waar dat vandaan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Arminius
  Hondjes en poesjes kunnen net zoals mensen staar oplopen, door een virus. Hoe moet ik dan jouw deskundige oordeel plaatsen? Mogen wij dat ook weten, of moet dat geheim blijven volgens jou?
  Een kip zonder kop met muisarm, dat is beeldspraak dat snap ik nog net.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. geen - als je de moeite had genomen om mijn link te bekijken, had je het volgende kunnen lezen:

  Merck also added animal antibodies to blood samples to achieve more favorable test results, though it knew that the human immune system would never produce such antibodies, and that the antibodies created a laboratory testing scenario that "did not in any way correspond to, correlate with, or represent real life ... virus neutralization in vaccinated people," according to the complaint.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik denk dat ze ten tijde van het vermeende voorval , mr Bean als viruloog hadden rondlopem. Die schoot midden in de nacht rechtop omhoog in bed met een hot prospect. De volgende dag heeft hij met zijn mini cooper honderden partners in crime weten te benaderen en zijn snode plannen kunnen uitrollen. Vele regeringen hadden mr Bean niet door. Met boter en suiker gingen ze erin Alle bad spirits gaan nu bij bosjes door de knieen.
  Na wat houseofcourt gelezen hebbende is mr Bean van schrik komediant geworden.
  Voor mij te moeilijk allemaal, maar arminius kan je ook iets uitleggen ipv plakken en uitvaardigen van leer en lesopdrachten? Daar hebben wij jou toch voor? Vertel zelf eens iets, ze willen je serieus newmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. artificial grass

  Soms vaccins heeft zijn bijwerkingen, maar maak je geen zorgen het normaal is. Het hangt af van hoe de persoon het vaccin te accepteren in hun lichaam. Het goede zal komen aan onze gezondheid om vaccins te nemen voor preventie.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. De JSF is waarschijnlijk ook van de baan, de 'complottertjes' krijgen met de tijd steeds weer hun gelijk, die arme anti-complottertjes / Stasi toch :o))

  Oké, arme anti-complottertjes / Stasi, kom maar op met de standaard overspannen scheldpartijen .. hahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen