dinsdag 19 juni 2012

MefistoEpische aflevering van We Are Change, waarin Lord Jacob Rothschild himself, onlangs gefuseerd met de Rockefellers, en onder complotters beter bekend als hellevaardier, Beëlzebub, Lucifer en Mefisto, want NWO en illuminati, in werkelijkheid gewoon een vriendelijke oude man blijkt te zijn die op alle vragen netjes antwoord geeft. Dat niet hij, maar zijn neef bij Bilderberg was geweest en hij niets met de FED had te maken. 'Is mij eerder gevraagd'. Volgende aflevering: Bambi at gunpoint.

123 opmerkingen:

 1. Die andere oud neef van Rothschild paalde de grootmoeder van Hitler, weer die andere oud neef betaalde de Nazi's, en derde oud neef was eigenaar van Auschwitz. Rothschild 'himself' had daar nóóit iets mee te maken. Bij Luns was het z'n broer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het bombardement op Rotterdam is betaald door de familie van deze meneer Rothschild, die verder 'himself' nergens mee te maken heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @hetzuur

  hah, ik zie dat je je 'colin powell' presentatie voor de 17e juli en de Amsterdamse Rechtbank al klaar hebt.

  Doe je straks de groeten aan Micha? Misschien mogen jullie wel samen een kamertje delen. Kunnen jullie fijn de hele dag samen hyperventileren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze familie bombardeert net zo makkelijk elke andere stad. Dat doen ze in ieder geval al sinds 1895, schrijft journalist Theodore Herzl in zijn dagboeken. Deze familie voert sinds die tijd het financieel commando over de legers van de grote machten, aldus Herzl die toevallig niet alleen daarom de Rothschilds hielp bij en tijdens het vermeerderen van de vermogens door het onder andere de oplossing van het jodenprobleem te bedenken, het nazisme te ontwikkelen en met anti-semieten samen te werken. Het gelijk van Micha Kat is ontzagwekkend. Judea begon de Tweede Wereldoorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @John 07:36

  Vreemd,... ik merk dat ik nog steeds voorkom in je hoofd! Heb ik op een of andere wijze indruk op je gemaakt? Of vind je mijn veren mooi? Je roept wel 'Jeroen, onder je theedoek,nu!' Maar je verwacht wel iets van me he... of niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kruimeltje, ik heb het niet tegen jou. Het Zuur heet nl. Jeroen de Kreek. En die theedoek ga ik je niet uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @hetzuur

  Ja, ja de Kreek. De wereld is als een grote boze wolf en het zijn slechts de Renfield's van deze wereld, zoals jij en Micha Kat, die ons voor het kwaad kunnen behoeden.

  Waarom refereer je niet in je aanstaande verdediging voor de rechter aan de grote onderzoeksjournalist Micha Kat en zijn 'ontzagwekkende gelijk'? Dan sta je, volgens je eigen redenering, binnen 5 minuten weer als vrij man buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Het Zuur

  "... Judea begon de Tweede Wereldoorlog."

  Ja, als je doelt op het zeer goed gedocumenteerde feit dat de nazi's het vermogen van de Oostenrijkse Rothschild's confisceerden en hiermee vervolgens hun oorlogen en de jodenvervolging financierden, dan heb je gelijk natuurlijk. Wel een erg cynische weergave van de feiten overigens; als jij beroofd wordt en van dat geld wordt een pistool gekocht waarmee iemand vermoord wordt, zeggen we toch ook niet dat jij de moord gefinancierd hebt?

  Vreemd dat ze zelf niet ziet hoe kinderlijk bizar je redenering is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed om waar te nemen , dat verwarde figuren met de "Micha Kattenziekte" zich stuk voor stuk mogen verantwoorden. Duurde even , maar dan heb je ook wat. Je kan niet verwachten dat De Kreek en dergelijke verwarde geesten dit snappen, dat is nu juist de kern van een digitale anonieme psychose. Niks meer te verliezen, tenminste dat denken ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @John
  Waarom wil je niets uitleggen over die theedoek?
  Heb je geheimpjes te bewaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Iets met compleet voor joker staan op geenstijl, als ontmaskerde theedoekfilosoof. Kinderlijk zuigende kleuter die binnenkort straf gaat krijgen. Nog meer weten? Ben je nu tevreden jungske? Grootdenkende digitale plofhannus, die houden we erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat die ondoordringbare 'zionistische' blinde vlek van de Kreek betreft gedraagt hij zich volgens mijn school nog altijd zeer verdacht misinformerend dan wel zwaar afgericht gestoord. Want verrötteschilt spant absoluut samen om als gehele jodenDOM de nietjodenwereld (cryptisch gesplepen ook nog wel eens verstopt onder hun geillumineerde 'jahve'!) onder de een of andere gecabaliseerde judeodespoot vanuit géroezàálèm tamudistisch en met de ijzeren roede in de jatjes als goyimslettenbakken te laten rondhuppelen. Het absoluut TE veel misbruikte zionisme van thèodór is daarom nog slechts een van de laatste politieke stuiptrekkingen der aardse drek monopolistjesss! Want zeg nu eens eerlijk Jeroen; hoe wil jij mij verklaren dat nog voordat er überhäupt sprake was van welke narcistische vorm van het jodenDOM uitgedrukt met hun zionisme, het jodenDOM als geheel (en dat echt nog niet onderworpen aan hun roversvoorman theodor dan wel als de mensenpest rondbrengende parasieten hoor!) al uit de toen voor beschaafd doorgaande wereld was uitgekotst dan wel gebrandmerkt als de zeer besmettelijke mensenpest!? Heel simpel jongeman...

  De schil waarachter jij je geliefde joodjes zo vreselijk dom afgericht probeert te sparen dient slechts als tool van het jodendom an-zich om daarmee hun geslepen plannetjes met 'hun' goyimvee te kunnen maskeren en tegelijkertijd hun slachtoffers een rad voor de ogen te kunnen draaien. En dat dan weer met als reden om alzo de nietjodenwereld te kunnen onderwerpen aan hun geflipte JWO die dan weer mensverradelijk aan lucifus dient te worden overdragen bij zijn wederkomst. Allemaal tamudistisch geindoctrineerde demonenkak ik geef het toe, maar deze adderengebroedsels houden op deze wijze sinds hun kruiperige bestaan de mensheid als geheel al duizenden jaren satanisch in gijzeling! In your wet dreams verachtelijk demonische jodentuig met jullie jodenstreken (een oud Nederlandse uitdrukking die dat volk van de verradelijke streken der jodendom nog zeer terecht jodenwijs hanteert overigens!), waarvan ik nu met zekerheid weet dat er ten minste een uitgepoeptene hier rondstruimt op zoek naar wat zelfbevrediging of iets dergeLIJKS...

  PS: Foutjes e.a grammaticale oneffenheden zijn wegens mijn niet gevolgde 'scholing' (in jullie geval hier dus AFRICHTING!) nog altijd aanwezig dan wel hinderlijk bestaand. Waarvoor mijn welgemeende spijt...

  Afz; Certificaat briljandeerder Adamas...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geez @Adamas

  Ik ben even op en neer naar TA en je valt meteen terug naar je oude warrige niveau van gek brabbelen.

  Wat is er overigens met je diamanten-nick gebeurd? Opgeruimd door Google ;-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Acting brothers Alex Jones en Micha Kat en hun complotimperium , New age versie van Theo en Thea en het tenenkaasimperium. Kreek en Adamas anoniem virtueel vechtende over het houtje touwtje van het bazel-gelijk. Kat ligt samen met de antropologen in een deuk, JD ook heb ik zo het vermoeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nee hoor Ziva. Blogger troggelde mij de hele tijd gegevens zoals daar zijn telefoon nr. e.a pers. informatie af om nog verder te mogen inloggen. Nu weet ik wel dat er in deze wereld (daar die helaas nog wel gedomineerd wordt door inhalige tempelprostituees) alles waar 'gratis' voor staat weldegelijk als front voor commerciele doelstellingen wordt misbruikt, maar gezien de 'belangstelling' van zwaar gehersenspoelde schapen zoals jij en die schaamteloze exploitatie van onschuldige mensenkinderen door blogger heb ik het roer drastisch moeten omgooien. Niets meer of minder... Zo goed? Of dacht je soms weer eens arrogant dat je afgunstige jodentribe er vooralsnog achter moest worden gevonden? In your wet dreams IDF-loser hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lief filmpje Adamas, ik krijg er tranen van in mijn ogen...NOT!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat dat aangaat is het boek Hitlers Secret Bankers van Sidney Warburg wel een eye opener.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat zou de wereld toch mooi zijn als we iedereen zouden kunnen geloven op hun blauwe ogen, he baggercuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Baggercuda zeer leuk gevonden woordgrapje , maar wat heeft dat met blauwe ogen van doen? Wie is iedereen?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Adamas

  Of dacht je soms weer eens arrogant dat je afgunstige jodentribe er vooralsnog achter moest worden gevonden?

  Dat is niet onze strategie amigo. Dat zou je langzamerhand wel moeten weten. We weten graag waar je bent en wat je uitspookt in plaats van je over het web na te jagen om te kijken wat voor 'identiteit' je nou weer hebt aangenomen.

  Het wegpoetsen van nicks of sites is meestal het werk van 'behulpzame' types als Dankbaar c.s.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Wie is iedereen?"

  Tsja.. dat krijg je als je niet eens de lagere school gedaan hebt, dat niveau is kenmerkend voor dit blog, een bagger(cuda) blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Teveeldrank is hier zo vaak vernederd dat hij er een psychose aan over heeft gehouden.

  Jeroen kan nog steeds geen zin op papier zetten zonder Theodor Herzl minimaal 5x te misquoten en Adamas bevindt zich in een ander universum. Sommige dingen hier veranderen nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Adamas

  Voor de rest hebben we andere zorgen op dit moment dan de noodzaak ons druk te maken over een paar revisionisten of andersoortige 'webnuts'.

  Chinees, Russische, Syrische en Iraanse 'war games' in Syrie met een ETA van 90,000 soldaten, 400 vliegtuigen, 900 tanks, onderzee-ers, en 12 (!) Chinese marineschepen voor de eerste weken van juli.

  Je zou toch denken: wie gaat er nou een dergelijk grote 'oefening' plannen in een land dat in een burgeroorlog verwikkeld is?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Teveeldrank is hier zo vaak vernederd dat hij er een psychose aan over heeft gehouden."

  Tsja.. typisch dat niveautje hier, geloven ook echt alles wat ze zelf uitkotsen, dat verklaart tevens dit bagger(cuda) blog :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Onze vriend Arend Zeevat ziet er geen been in om het onzinnige antisemitische braaksel van Het Zuur integraal over te nemen op zijn site: hier, onder het kopje Het gelijk van Micha Kat.

  Waarom, Arend? Waarom maak je je kritiekloos tot doorgeefluik van de grootste smerigheid die er op het Nederlandstalige internet te vinden is?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Lezer

  Misschien omdat het er in Arend's brein eigenlijk net zo uitziet als in het brein van "het zuur".

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ Ziva:

  "ik krijg er tranen van in mijn ogen...NOT!!"

  Klinkt vrij hard, tikkeltje kil en gevoelloos.

  En is dat:
  a) omdat het filmpje van Adamas afkomstig is en je het achterliggende doel waarmee hij het filmpje plaatst niet kan waarderen?

  b) menselijk leed je gewoon totaal niet boeit?

  c) je liever je blik wenst te richten op grootwereldse politieke zaken zoals de troepenopbouw van China, Rusland e.a.

  d) geen zin hebt in medelijden/mededogen met 'de vijand' en die mensen in het filmpje tenslotte toch vast terroristen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Adamas:

  En plaatste jij dat filmpje omdat je je oprecht het leed van die mensen aantrekt? Ben je ook in die gebieden geweest bijvoorbeeld? Of gewoon om Ziva te narren?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Arend wil gewoon de aankomende juridische knip en scheerbeurt van "Het zuur" kansrijk faciliteren, Argusoog als evenknietje van KLOL. Zelfverklaarde Grootdenkers als de Kreek hebben dat zelf niet eens door, en dat zegt al iets over
  "De verwarde leer van de Kreekachtigen" Adamas idem dito, staan straks eenzaam voor de paal. Triest.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "menselijk leed je gewoon totaal niet boeit?"

  Alsof jullie dat boeit, de slachtoffers van Demmink maken jullie doodleuk voor leugenaars uit, de Rothschilds en de bildenbergers worden in bescherming genomen, etc etc etc etc..

  Het enige waar dit blog het over heeft is Micha Kat, alsof die een gevaar is voor de mensheid, sjongejonge..

  Wat een grappenmakers zijn jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "Die andere oud neef van Rothschild paalde de grootmoeder van Hitler"

  En je punt is precies?

  En dat van die theedoek, dat was gewoon op tv, Jeroen. Dus daar kennen de meesten je nog van.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Tim Dog

  Geen medelijden met de mensen in het filmpje. Heel vervelend dat hek voor de welwillende mensen, maar enorm effectief tegen de kwaadaardigen. Als ze tegen de 'wall' willen protesteren kunnen ze dat beter doen bij de PA.

  De troepenopbouw, of beter de verzamelende invasiemacht, waar ik naar linkte is verre van grootwerelds als het in je achtertuin plaatsvindt, en het is een hele gevaarlijke ontwikkeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Pyt:
  Daarnaast houdt hij zich nooit aan zijn beloftes...

  Gewoon negeren dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Daar hebben whatever noticed aka trut hut aka superkakkerlak, doet zijn hele leven niets anders dan 24/7/52 het internet afschuimen met vragen als 'wie is jullie?', wat een in en in triest figuur is dat, hoe doelloos kan je leven zijn!!!! Ik reageer een keer en ja hoor daar is ie weer als bliksem bij heldere hemel, onze geobserdeerde stalkende aan dwangneurose lijdende beroepsleugenaar. En gaat ie anderen vertellen mij te moeten negeren ..WHOEHOEHOEHAHAHAhahahahahahaha....

  Wat een imbeciel is dat, en let op, het enige wat ie kan en doet is ouwe koeien uit de sloot halen wat ook nog een keer pure leugens zijn.

  Te triest voor woorden, wat een loser.

  Nou, kom er maar in, sukkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Geendank

  Welke slachtoffers van Demmink, die zijn er niet. Dat is nu juist het krankzinnige van jouw soort opgeleide mensen. Je had toch als enigste hier de lagere school wel doorlopen. Het is ook nooit goed voor geendank. If can not beat them, join them zouden Kat en (Zee) vat zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "Welke slachtoffers van Demmink"

  Je moet eerst die stront uit je ogen en oren halen voordat je gaat blaten als een kip zonder kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leve Joris, Joris moet een standbeeld krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik heb nog nooit een kip horen blaten, steek nog een joint op geendank. Leve lang Joris.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Leve Joris, Joris moet een standbeeld krijgen."

  En daarmee bewijs je hoe gestoord en harteloos je bent, gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. 12 standbeelden, in ieder provincie minstens 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. 12 standbeelden, in ieder provincie minstens 1.

  Bij iedere Katholieke school, een idee @geen?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @geen: ik begreep dat Joris eind dit jaar met pensioen gaat.

  Dat zal een klap zijn voor de complotdenkers, die hebben meteen een onderwerp minder om over te complotteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "Bij iedere Katholieke school, een idee @geen?"

  Een beeld a la Napoleon, alleen dan niet zijn hand gestoken in zijn jas maar in het broekje van een jongentje, ik weet zeker dat er hier personen zijn die daar zeer opgewonden van zouden raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Kerk,Synagoge,Moskee,voetbalclub,Jeugdinstelling,school,scouting,
  talibanopvang, eerlijk verdelen dus.

  Bewijs maar even uit de losse heup waar hij niet op zijn plaats is.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Even Geendank samenvatten:

  "(...) trut hut aka superkakkerlak geobserdeerde stalkende aan dwangneurose lijdende beroepsleugenaar...
  WHOEHOEHOEHAHAHAhahahahahahaha... imbeciel, te triest voor woorden, wat een loser. kom er maar in, sukkel. (...) eerst die stront uit je ogen en oren halen voordat je gaat blaten als een kip zonder kop."


  hmmm, nog iets overgeslagen? HMmmnope, volgens mij is dat wel alle inhoud waar Geendank ons mee verrijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Geendank

  Je hebt ook nog vreemde gedachtes over kleine kinderen en broekjes. Proof is in your tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. "Bewijs maar even uit de losse heup waar hij niet op zijn plaats is."

  Ach, zolang zijn hand in het broekje van een jongentje zit vind jij alles best.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Bewijs maar even uit de losse heup waar hij niet op zijn plaats is.

  Bij de Talibanopvang. Die is hier nl niet. Die worden ter plaatse afgevangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "volgens mij is dat wel alle inhoud waar Geendank ons mee verrijkt."

  Ik verrijk je met de waarheid:> dit is een baggerblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Geendank met pedo handjesfobie

  Napoleon pakte net een pakkie shag toen "ze" zijn standbeeld opnamen, dat vertelde mij iemand die de lagere school heeft afgemaakt, moest jij toch ook weten! Landelijke Jorisdag lijkt me ook wel iets.

  Ziva
  Taliban zit over de hele wereld in shops met schuilnamen, kan er wel of niet een standbeeld voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @ Geendank:

  Zozo, je brengt dus nog wel 'de waarheid'. Je weet toch wel dat er verschillende manieren bestaan voor wat betreft het presenteren van je 'waarheid'?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @geen

  Taliban zit over de hele wereld in shops met schuilnamen, kan er wel of niet een standbeeld voor?

  Nee, niet in winkelstraten. Daar hebben we alleen maar last van. Uitzondering mag zijn de winkelstraten in kansenwijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ziva
  Geef je toch een Jorispas uit, incl. loyalty systeem, airmiles, ticket enkele reis Afghanistan in geval van complotverschijnselen. Mooi fair systeem in eerste instantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Je hebt mij bijna via je 'vrouwelijke nectar' geplakt gekregen en d.m.v je demonen-stroop gevangen gehouden Ziva, echter toen ik je daar in Bern zag jo-nassen wist ik exact met wie ik niet meer van zaken moest doen dan wel te maken moest hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Adamas

  Je hebt me in Bern zien jo-nassen?

  Vertel?

  Of droom je nu ook al van me? Wat dan wel weer erg schattig is..

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @geen

  Geef je toch een Jorispas uit....

  En een scheikunde doos en soldeer kit voor de kleintjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Sindsdien krijgen de Joden alles over zich heen , met dank aan Adamas. Een clipje waarin kinderen ingezet worden tegen boze soldaatjes, begrijpt hij niet. Kapotte handycams tonen, dat is de kunst van de propagandamakers.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik WEET dat jij (Ziva) net zoals ik hem een crypto conman zal vinden en niet wil horen wat hij te zeggen heeft Ziva, echter weet wel dat ik het heerlijk vind om hem daar zo verplicht jodenverradelijk te zien acteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. De vraag is: was haben die Zionisten mit dem Heiligen Land zu tun? Oder: In welchem Kostüm steckt der Antijude wirklich?

  Wat zijn de commenters van Barra toch een stelletje dombo's met elkaar. Des te eerder de Rapture jullie verzwolgen heeft des te beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat ik vooral ontzagwekkend hufterig vind aan de reacties van iedereen hier bij Barra is dat de Joden al meer dan honderdvijftien jaar naar de kloten geholpen worden door die kut Zionisten.

  De Joden zeggen het gvd zelf en de Zionisten huichelen dat weg. Dat de stelletje dwazen hier bij Barra te Nazistisch zijn om feiten van fictie te onderscheiden houdt niet in dat Micha Kat ongelijk heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "Je weet toch wel dat er verschillende manieren bestaan voor wat betreft het presenteren van je 'waarheid'?"

  Klopt, maar in dit geval is er geen discussie mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. "Landelijke Jorisdag lijkt me ook wel iets."

  De dol dwaze ideeen van een pedo vereerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Nu weet ik dat de Kreek een smerige crypto-jood is...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. De Kreek weet na al zijn hysterische kretelogie nog niet eens wat een Nazi is. Is dus toe aan een zeer grondige therapie.

  Geendank

  In de normale wereld zou ik je helemaal kapotprocederen, maar dat overkomt je toch wel een keer vermoed ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. "In de normale wereld zou ik je helemaal kapotprocederen"

  Maar ja, jij leeft in een fantasie wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Dream on, tijd zal het je gaan leren, grote wijze held. De man met de hamer kom je vanzelf tegen, er zijn al voorbeelden genoeg waar je lering uit kan trekken. Niet luisteren is voelen zei men vroeger, nu ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. "Dream on, tijd zal het je gaan leren, grote wijze held."

  Spaar je adem en ga lekker verder met pedo's vereren.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Heb ik de lager school afgemaakt ik of jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. "Heb ik de lager school afgemaakt ik of jij?"

  ????.... hahahhahaha, heb je een pilletje geslikt of zo?? Of heb je juist je pilletjes niet gehad?!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Maarruh , noem nu eindelijk eens een slachtoffer van JD, of is dat geheim? Wie is het , vertel . Bij de rechter sta je voor lul, sluiten ze je op wegens grove laster. Nou kom op wie is dat slachtoffer? Micha Kat gaat je niet helpen , als je daar staat stotteren. Waar en wie ? Vertel het, Nederland wil weten wie geendank is, hij heeft namelijk verschrikkelijke daderkennis achtergehouden, vertel.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. "Maarruh , noem nu eindelijk eens een slachtoffer van JD"

  Als je die stront niet in je ogen en oren had gehad dan had je niet zulke onnozele vragen gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @Adamas

  Aarghhh, Gilad, de spijtoptant Jood, de ex-Jood, de 'ik haat mezelf'-Jood.

  Ik noem hem geen 'conman', maar een verrader. Niet omdat hij als Israelische Jood opkomt voor de rechten van Palestijnen, of zich verzet tegen te scherpe nationalistische ideetjes, maar omdat hij zichzelf promoot en aandacht genereert met zijn anti-Joods en Israelisch gestotter.

  Daarnaast is hij echt voorbij zijn houdbaarheid. Zijn gekwetter over 'ik ben tegen een Jews Only State' is zo achterhaald, en zo alleen nog maar bij de nutcases populair. Israel is geen Jews-Only State. Het is een Seculiere Joodse Staat. Net zoals je Italie een Seculiere Katholieke Staat kan noemen, of Nederland een Seculier Protestants Koninkrijk.

  Maar goed, inderdaad leuk om hem te zien worstelen met zijn eigen marketing en propaganda strategie. Wat mij betreft klimt hij uit zijn comfortabele Britse appartementje en huurt hij een tunneltje in Rafah. Dan kunnen we zijn afscheidsconcert opvrolijken met wat 'hellfire tromgeroffel' van de Saraph.


  maarruh..... wat is dat Bern verhaal nou precies? Ik ben geregeld in Bern dus je maakt me nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Eerste barst in jouw bewering dus.

  Die grote waffel gaat je niet helpen, als ze jou binnekort opzoeken. Mag je het nog een keer proberen. Jantje lacht en Jantje huilt. Geendank kan zwaar gaan dokken. Stop maar met reageren, lik Kat zijn hielen, en loop hem na. Mijn zegen heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. " lik Kat zijn hielen, en loop hem na. Mijn zegen heb je."

  Hahahahaha.. jij hebt echt het verstand van een doperwt.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @Adamas

  En vwb die arme 'ik wil alleen maar werken op mijn land'-Palestijntjes. Sinds afgelopen middernacht zijn er 34 raketten afgevuurd vanuit Gaza naar Zuid-Israel (het is nu daar 8 pm), met vanmiddag een record van 12 in 1 uur.

  En morgen weer allemaal klagen als de IDF wat klappen uit heeft gedeeld.

  Ik zeg; "finish them." Het heeft lang genoeg geduurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @geendank

  jij hebt echt het verstand van een doperwt

  Ik weet niet of je weet hoe een doperwt groeit, hoe het uit het bloempje klimt, en hoe het fascinerend economisch zijn erwtjes schikt in de schil, maar als je dat een keer hebt gezien dan weet je dat een doperwt meer verstand heeft dan jij met je VMBO-gekwetter.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ziva
  Dat wist ik niet eens, thanks voor de info

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @Jeroen

  De Joden zeggen het gvd zelf en de Zionisten huichelen dat weg.

  Nou vooruit. Leg uit. Welke Joden zeggen dat dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @Ziva

  Weet toch dat je doet als of je geïnteresseerd bent. Het zijn tragische verhalen die de Joden vertellen. Dat ze in Irak bedreigd werden door Zionisten als ze niet naar het wereld getto vertrokken. De Joden tegen Zionisme zijn de enige Joden die Joden zijn, omdat Zionisme het tegenovergestelde van Jodendom is. De meeste mensen weten dat niet omdat de Nazi's de Tweede Wereldoorlog gewonnen hebben en Israël het door Hitler gestichte wereld getto is. Dit is de site van de Joden tegen Zionisme: http://www.jewsagainstzionism.com

  BeantwoordenVerwijderen
 81. "Als je die stront niet in je ogen en oren had gehad dan had je niet zulke onnozele vragen gesteld."

  of in gewoon Nederlands, je weet er geen te noemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 82. haha jullie lui veranderen ook nooit ofwel.

  Ik zeg; "finish them." Het heeft lang genoeg geduurd.

  Juist afmaken die handel. Mijn land! Van mij! Van mij! :)

  Hoe dan ook

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Interessant trouwens, eindelijk een Rothschild in beeld. Fascinerende vent.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @ Het Zuur/Jeroen:

  "De meeste mensen weten dat niet omdat de Nazi's de Tweede Wereldoorlog gewonnen hebben en Israël het door Hitler gestichte wereld getto is."

  Goh, een getto met nucleaire wapens, Apaches, een geheime dienst om U tegen te zeggen en een lobby waarmee ze Amerika's politiek in de tang hebben... Vast allemaal precies zoals Hitler het bedoeld had, maar die Joden zijn er verder wel op vooruit gegaan wat getto's betreft zullen we maar denken... toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Een serieuze vraag voor jou Ziva. Is dat Jood zijn voor jou(jullie) nou echt zo belangrijk? Hecht je daar veel waarde aan?

  Ik vraag dat in alle ernst, want als ik nou mezelf neem, ik ben nog nederlander, nog italiaan, maar gewoonweg mens, een aardbewoner. De rest is enkel verzinsel eigenlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ok kinders nog wat slaapmuziek voor ik eindelijk onder de veren kruip.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @Mind Fever

  Joods zijn is veel meer onderdeel van je identiteit, al was het maar omdat anderen je er voortdurend aan herinneren. Daarnaast zijn veel Joodse traditie's en gebruiken geintegreerd in het dagelijks leven wat een Joodse identiteit ook een culturele identiteit geeft.

  Of het belangrijk is? Dat is voor ieder persoonlijk denk ik. De ene Nederlandse ex-pat wordt emotioneel op 5 mei en 30 april, en de ander ziet die dagen als 'just another day'.

  Joodse mensen zijn zich, denk ik, wel meer bewust van hun Joods-zijn omdat die vaker onaangenaam onder druk wordt gezet dan bijv. een Nederlandse identiteit. Maar ik denk dat hetzelfde geldt voor Marokkanen, of Surinamers. Je verdedigt je tegen die druk door je juist meer te identificeren met die identiteit.

  Voor mij persoonlijk speelt het geen rol in mijn dagelijks leven. Ik ben niet religieus, houdt me niet specifiek aan spijswetten, vier hier in NL niet echt Joodse feestdagen, ben niet aangesloten bij een of andere Joodse gemeenschap, etc, maar wordt wel met regelmaat geconfronteerd met mijn Joods zijn, en/of Israelische nationaliteit omdat anderen nav mijn naam een conclusie trekken en daar vragen over stellen of opmerkingen over maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. "hoe een doperwt groeit, hoe het uit het bloempje klimt, en hoe het fascinerend economisch zijn erwtjes schikt in de schil"

  Je hebt @geen zéér treffend omschreven, daarvoor hulde :o))))

  BeantwoordenVerwijderen
 89. "wel meer bewust van hun Joods-zijn omdat die vaker onaangenaam onder druk wordt gezet dan bijv. een Nederlandse identiteit"

  Dus een jood voelt zich in nederland als een palestijn in israel??

  BeantwoordenVerwijderen
 90. "Voor mij persoonlijk speelt het geen rol in mijn dagelijks leven. Ik ben niet religieus, houdt me niet specifiek aan spijswetten, vier hier in NL niet echt Joodse feestdagen, ben niet aangesloten bij een of andere Joodse gemeenschap, etc, maar wordt wel met regelmaat geconfronteerd met mijn Joods zijn, en/of Israelische nationaliteit omdat anderen nav mijn naam een conclusie trekken en daar vragen over stellen of opmerkingen over maken."

  Dat begrijp ik niet, hoe kan je joods zijn als je niet de joodse religie aanhangt, het jodendom is geen ras maar een religie. Of zou je joods en bv islamitisch tegelijk kunnen zijn??

  BeantwoordenVerwijderen
 91. @geendank

  Er is een verschil tussen het Joodse Volk en het Jodendom/Judaïsme. De laatste is de religie van het Joodse Volk, het eerste verwijst naar de afstamming van een volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Dus je kan tegelijkertijd joods én bv islamitisch zijn??

  BeantwoordenVerwijderen
 93. "hetzelfde geldt voor Marokkanen"

  Doet em denken aan die keer dat een wethouder op het allebeplein gefilmd werd; komt er plots een marokkaantje in beeld gefietst en doet heel demonstratief zijn jas voor zijn gezicht en gaat bleren dat ze op moeten rotten omdat hij niet gefilmd wil worden .. hahaha ..

  M.a.w.ze komen vrijwillig naar nederland en gaan dan jammeren hoe racistisch en fascistisch de nederlanders wel niet zijn, en voordat je gaat roepen dat er ook hier marokkanen geboren zijn lees dit eens;

  http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=15&messageID=7611

  BeantwoordenVerwijderen
 94. @geendank

  Dus je kan tegelijkertijd joods én bv islamitisch zijn??

  Ligt een beetje aan wie je vraagt. Orthodoxen, liberale, of de reformistische groepen. Voor een orthodox is een kind geboren uit een Joodse moeder en een Islamitische vader en geen Joodse opvoeding krijgt nog steeds Joods. Voor de liberale en reformistische Joden juist weer niet. Over wie wel of niet Joods is, wordt stevig en complex gedebatteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @geendank

  Het enige dat ik probeerde aan te duiden is dat wanneer iedereen de hele dag tegen je zegt dat je grote oren hebt, je je meer bewust bent van je grote oren dan wanneer niemand er wat van zegt, en dat een van de 'natuurlijke' verdedigingen dan kan zijn dat je trots gaat worden op die grote oren.

  Over hoe Marokkanen of wie dan ook zich in Nederland gedragen heeft het niets te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. kortom, ze maken er potje van zoals het ze uitkomt.

  Want nogmaals, kan je joods en bv islamitisch tegelijk zijn?? Nee dat is onmogenlijk, je zou bv wel een jood kunnen hebben die zich bekeerd heeft tot de islam, en is dan dus geen jood meer maar een moslim.

  "het eerste verwijst naar de afstamming van een volk."

  Ja, we stammen allemaal af van adam en eva, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. "kortom, ze maken er potje van zoals het ze uitkomt."

  Verwees naar;

  "Ligt een beetje aan wie je vraagt. Orthodoxen, liberale, of de reformistische groepen. Voor een orthodox is een kind geboren uit een Joodse moeder en een Islamitische vader en geen Joodse opvoeding krijgt nog steeds Joods. Voor de liberale en reformistische Joden juist weer niet. Over wie wel of niet Joods is, wordt stevig en complex gedebatteerd"

  BeantwoordenVerwijderen
 98. "kortom, ze maken er potje van zoals het ze uitkomt."

  Nope dat doen ze niet. Die discussie en argumentatie komt voort uit de mening van de reformisten en liberalen dat een kind geboren uit een niet-Joodse moeder, maar met een Joodse vader en met een Joodse opvoeding wel als Jood dient te worden beschouwd.

  Voor de orthodoxen geldt dat niet. Voor hen kunnen slechts zij zich Jood noemen die of geboren zijn uit een Joodse moeder (vader is onbelangrijk), of het formele proces tot bekering tot het Jodendom hebben doorlopen (maw bekeer je jezelf tot het Jodendom, leer je alle Joods religieuze geschriften uit je hoofd, leef je volkomen volgens de Joods-religieuze regels, etc, etc) dan nog ben je volgens de orthodoxen niet Joods.

  Maar goed, dit is een complexe discussie die gevoerd wordt door 'schriftgeleerden'. Dat ben ik zeker niet, en ik interesseer of betrek me ook niet in die discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Die orthodoxen hebben zeker nog nooit van DNA gehoord, wat een onzin allemaal.

  Dit is het geval;

  Want nogmaals, kan je joods en bv islamitisch tegelijk zijn?? Nee dat is onmogenlijk, je zou bv wel een jood kunnen hebben die zich bekeerd heeft tot de islam, en is dan dus geen jood meer maar een moslim.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. @geendank

  Ik ben blij dat jij het allemaal snapt en weet hoe het zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Als geendank drugsvrij is, vreet ik een bezem. Stemmingswisselingen, euforie, border line,manipulatief, babbel de babbel, hyperactief, bipolair, over psychologie gesproken, mind picking you name it, vliegt alle kanten op.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. "Als geendank drugsvrij is"

  En jij had het over smaad?! Laat me niet lachen :o))))

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Dit is geen smaad, maar inhoud met bevestiging, iedereen kan meelezen en zelf oordelen. Zo simpel denk jij overal mee weg te komen, hoort bij jouw probleem. Stereotiep gedrag , voor velen herkenbaar door wat kennis en ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Hahahaha.... @geen gedraagt zich als een pitbulletje die zijn zin niet krijgt, hij bijt zich vast en laat niet meer los, behalve als ie slaapt natuurlijk, maar ja hij is net weer wakker geworden.

  Dan vind ik de hond in de lotushouding op die foto toch een stuk relaxter :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Ontkenning, dan de beruchte zwarte humor, vervolgens een destructieve fase, met als eindresultaat eenzaamheid, of erger, let maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ontkenning??

  Hmmmm.. jij bent compleet van de pot gerukt.

  Wedden dat je dat gaat ontkennen!!

  En nu naar je mand :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Destructieve fase is begonnen. Trieste vaststelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ah, je ontkent het dus;

  Ontkenning, dan de beruchte zwarte humor, vervolgens een destructieve fase, met als eindresultaat eenzaamheid, of erger, let maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Geendank met mijn beste bedoeling
  Ga eens met jouw huisarts praten, volg zijn advies, maak jezelf kansrijker. Verder laat ik je alleen met dat dwangmatige roeptoeteren. Toedeledokie

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Nou vooruit, ik zal nog één keer tegen je balletje schoppen en dan is het genoeg geweest, dan hebben we weer genoeg gespeeld voor vandaag;

  Zoek.... fort.... zoek balletje :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 111. "Er is een verschil tussen het Joodse Volk en het Jodendom/Judaïsme. De laatste is de religie van het Joodse Volk, het eerste verwijst naar de afstamming van een volk."

  je kunt in dat geval dus zowel joods als moslim zijn: lid van het Joodse volk en aanhanger van de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. @truth hurts

  Precies. Alleen @geendank schijnt dat verschil niet te kunnen maken en blijft haken op het religieuze conflict.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. @Adamas

  Je hartewens zou zo maar eens deze vrijdag al waarheid kunnen worden.

  I'll be in River City till this weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Leg uit Ziva. Moet ik je cryptische uitlatingen als een verkapte bedreiging opvatten of ben je van plan om mij te verrassen met een onverwacht bezoekje? En zo ja wat voor een voorbereidingen raad je mij aan voor als je bij een eventueel treffen de schellen van je ogen zullen vallen? Ik zal alvast wat extra sessies op de baan hier onder mijn kasteel inlassen. En geloof me meidje als ik je tref dan doe ik dat zoals cupido meteen in de roos hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Adamas jij hebt echt drastisch hulp nodig, wellicht af en toe wat zonlicht pakken zou ook goed kunnen doen. Hier heb je wat ontspannende muziek, en kerel rook er gewoon ff een jointje bij ofzo. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @Adamas

  Calmate, hijo!
  No te pongas nervioso!!!
  No se trata de que!!
  Dios esta con Israel
  Muchos pueden sufrir pero, vamos a ganar en el fin.

  ¿Por qué no te unes a mí en la Plaza Rabin, TA, el 6 de julio para una pelea. Me comprometo a llevar una camiseta blanca.


  Laila tov!!! Amigo!

  BeantwoordenVerwijderen