maandag 4 juni 2012

Pretpakket

Dit weekend kwam in het Amerikaanse Chantilly Bilderberg weer bij elkaar, de jaarlijkse bijeenkomst van complotdenkers. Langs de weg stonden onder meer Beatrix, Googles Eric Schmidt, demissionair premier Mark Rutte en D66-leider Alexander Pechtold toe te kijken wie er allemaal in geblindeerde auto's naar binnen werden gereden. Was dat Alex Jones? Zagen we Luke Rudkowski?

Grapje, complotters! In werkelijkheid is Bilderberg natuurlijk de geheime bijeenkomst van de wereldelite, de illuminati en de NWO is een groot pretpakket. Er worden geen resoluties aangenomen, er wordt niet gestemd, er worden geen beleidsmaatregelen gepubliceerd. Deelnemers aan Bilderberg hebben zwijgplicht. Dat er zo nu en dan wat naar buiten lekt hebben we te danken aan uit de school klappende Nederlandse stagiaires. En welke betekenis eraan gehecht moet worden weten we onder meer van Rob van der Zon, de grote filosoof die bij Argusoog vrijdag Michael kristallen via koningin Semiramis aan Hotel Bilderberg wist te koppelen (langdurige denkstilte....).

Inmiddels heeft Barracuda uit betrouwbare bron vernomen dat Alexander Pechtoog wordt klaargestoomd voor het premierschap (Rutte mocht nog even mee) en als dank alvast een baan gereserveerd krijgt bij het eveneens aanwezige Goldman Sachs, dat trouwens ook de Bilderberg Hotels in handen heeft. De Rus Kasparov zet ons allemaal schaakmat en Neelie Kroes jast er de verplichte internet ID (lees: merkteken van het beest) erdoor. Want de honden (Thieme en Van Bommel) mogen wel blaffen, de karavaan trekt verder.

6 opmerkingen:

 1. Tuurlijk zal ook wederom niet waar zijn, de rijken/superklasse mogen weer lekker op kosten van de betalende en uitgeknepen burger bij elkaar komen zonder dat we enig idee krijgen wat er nou besproken wordt. Als het nou zo informeel is en er wordt niets besloten enz enz, waarom moeten de burgers dat soort tripjes dan eigenlijk betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De onderwerpen worden altijd na afloop gepupliceerd, maar niet toegelicht. Eerlijk gezegd denk ik niet dat het heel veel verschilt van een gemiddeld congres, alleen hoeven deelnemers niet elk woord op een weegschaaltj te leggen. Het nut van Bilderberg congressen ontgaat mij eerlijk gezegd wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom is het zo goed dat Alexander Pechtold deelneemt aan de Bilderbergconferentie. Want D66 is een groot voorstander van transparantie. “Zonder transparantie geen democratie,” zei D66-Kamerlid Gerard Schouw al begin dit jaar.

  Ik kan niet wachten op het volledige verslag van Pechtold.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm... ik vind het gewoon geen pas geven, zo'n wereldelite die zonder toezicht zo veel mogelijk in het geheim met elkaar vergaderen.

  En nou verwacht ik niet dat ze daar jaarlijks bespreken hoe die vervelende 80% van de 'useless eaters' nou kunnen uitroeien, maar ze zullen toch ook niet jaarlijks bij elkaar komen om te praten over die lekkere koekjes bij de thee.

  Ik verwacht bijvoorbeeld wel dat centralisatie/globalisatie een regelmatig terugkerend onderwerp is, daar hebben ze daar de mensen wel voor. En als ze daar met dezelfde onzalige groupthink te werk gaan als ik 2 jaar geleden al in Brussel bemerkte hoeft zo'n 'informele' de koppen bij elkaar steken om wat visie uit te dragen of te bepalen helemaal niet in het publieke belang te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat trouwens met die Bilderberg en Ron Paul
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/105987/Source_Bilderberg_wants_Ron_Paul_dead/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uit: Een komische schets voor vier antisemitische heren (wereldpremière 1 juni 2012 op Argusoog Radio)

  [fragment 46:29 - 49:22]
  Peter Vereecken: Afgelopen vrijdag hebben wij een zeer mooie avond gehad over de Palestijnse kwestie als moeder van alle conflicten. En wij hadden daar Dries van Agt en Marcel Messing. En Marcel Messing heeft zonneklaar uiteengezet dat het de Rothschilds zijn die onder andere achter de Tweede Wereldoorlog zaten, die doelbewust de Holocaust hebben geënsceneerd om op die manier de rode loper uit te rollen voor de totstandkoming van de Rothschild-staat Israel. De Palestijnse kwestie duurt nu al vijfenzestig jaar en die kan niet verklaard worden zonder daar de centrale drijvende rol van de Rothschilds in te onderkennen.
  Micha Kat: En de rol van Bilderberg, hè, en de rol van Bilderberg, want ik heb op Klokkenluideronline, echt, ja dat was natuurlijk een ongelooflijk fascinerende ontwikkeling, dat we ontdekten dat de landen die Palestina erkennen, dat zijn met name de Scandinavische landen, dat die op ongekende wijze door Bilderberg worden teruggepakt, en voor mij is het ook zeker dat die hele Breivik-actie een wraakoefening is geweest van de New World Order, direct vanuit Bilderberg, voor het feit dat de Noren op het punt stonden Palestina te erkennen. Hetzelfde zie je in Finland gebeuren, in Finland staan nu ook de eerste Breivikjes op, ik ga even googelen, wat blijkt, Finland staat ook op het punt Palestina te erkennen, en hetzelfde geldt voor IJsland. Dus dit is echt een buitengewoon belangrijk verhaal waarin je ziet hoe diep Israel inderdaad tot de kern hoort van het hele New World Order en Bilderberg-gebeuren.
  Arend Zeevat: Staan er Israeli's op de gastenlijst Micha, heb je dat ...?
  Micha Kat: Nee, die zijn er nooit bij, nee dat is inderdaad een hele goeie vraag Arend, briljante vraag. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een Israeliër op de Bilderberg-gastenlijst heb zien staan.
  Arend Zeevat: Nee die hebben zo hun stromannen via andere organisaties zal ik maar zeggen.
  Micha Kat: Ongetwijfeld, tuurlijk...
  Rob van der Zon: Je gaat als restauranthouder ook niet je kok uitnodigen voor een feest.
  Arend Zeevat: Hahahahaha!
  Micha Kat: Nee, dat is een goeie, maar dit is inderdaad een van de meest gevoelige onderwerpen die er bestaat in de hele wereld is natuurlijk de invloed van het internationale Jodendom en Israel op de hele wereldorde, en mijn analyse is gewoon dat die gewoon allesoverheersend is, állesoverheersend, en het feit dat ze niet op de gastenlijst van Bilderberg staan is wat mij betreft eens te meer een bewijs!

  Begrijpt u wel? Het feit dat er nooit Israeli's op de gastenlijst van Bilderberg staan is een bewijs voor het bestaan van het Grote Joodse Wereldcomplot!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.