vrijdag 13 juli 2012

DesinfoAluhoedjes hebben al enige tijd een nieuw speeltje: de Olympische Spelen. Die worden naar verluidt het toneel van een spectaculaire false flag-operatie, inclusief aliens en 3D holografische technologie. De raketten mogen eindelijk op Londense flats komen te staan en de doodskisten voor de 800.000 slachtoffers zijn reeds naar Londen gebracht. Raison d'etre: 'Nefarious earthly interests would use holography to stage a mock UFO invasion, in order to drum up support for increased military funding'.

Voor het eerst is er onder complotters zelf duidelijk irritatie over deze alien extravaganza. Prison Wars van Alex Jones heeft nu zelfs officieel de oorlog verklaard aan de desinfo van Olympic Zion-gekkies. Die absurde complotten hebben als doel de aandacht af te leiden van de meer 'serieuze' theorieën over 9/11 en 7/7, zo luidt de redenatie. 'The alien connection is being pushed by the establishment to divert attention away from the documented reality of false flag operations and to undermine those exposing them.'

Toch knap dat dit soort verhalen weer in de schoenen van de main stream media wordt geschoven, of een vage elite, terwijl het de alternatieve media zelf zijn, inclusief Alex Jones, die dit soort profetieën als eerste de wereld in hebben geholpen. Dat alles volgens Barracuda's wet van de onvermijdelijkheid. Zo werd de discussie over 9/11 na verloop van tijd ook volledig gedomineerd door spacebeam- en kernfusie-malloten.

Barracuda heeft de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen op 12 augustus 2012 alvast in de agenda gezet. Hij wil de Harold Camping-apotheose voor geen goud missen.

14 opmerkingen:

 1. Het zou toch pas ernstig met je gesteld zijn, en je zou pas echt vraagtekens bij het hele verhaal moeten zetten zodra barracuda het serieus nam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd weer leuk, zo'n ijzersterke inhoudelijke reactie van een complottertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verkondigers van het vrije woord, die van andersdenkenden standaard gaan stuiteren, verheven boven iedere denkbare godheid tevens het zwijgrecht en verbod op humor willen opdringen. Vervolgens in de ban van de leugen, hier de lachers op de hand krijgen, dat is pas echt grappig. Omgekeerde wereld, met opperste eenkennige wijsheden als kansloze argumentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik een vlag halfstok zie hangen, moet ik bijna denken aan een false flag denken, wetende dat er een logisch complotvrij verhaal achter zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat nu het grappige aan de hele gebeurtenis is. Het gedoe rond die aliens invasion e.d.... ik bedoel, wanneer aliens nu fantasie zijn dan heeft deze hele poppenkast van de komende olympische spelen toch geen zin? Iedereen zal toch direct zeggen dat het allemaal nep is want immers, aliens zijn toch fantasie? Dat bestaat toch niet en om die reden is de hele hoax omtrent de olympische spelen een dikke misser! En dan gebeurt het toch, terwijl iedereen kan weten dat het nep is... Of gebeurt er echt iets waarvan iedereen denkt dat het nep is en de mensheid verrast als een dief in de nacht?
  Nog 14 dagen en dan brengt de tijd het antwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Kruimels:

  "Nog 14 dagen en dan brengt de tijd het antwoord!"

  Wat Aliens en de Olympische spelen betreft hoef je echt geen 14 dagen te wachten hoor, ik kan je het antwoord nu ook wel geven. Er gebeurt... niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @tim dog
  Je was me voor, maar over 2 maanden zijn we weer minstens de nodige luceratieve duizenden luceratieve Terrabytes aan complotdata verder, gaan de vrije denkers de Maya maar eens uit zijn grot halen. Time for marketing. Een retail Mayakalender, kleipakket. incl. Hyroglievencursus, als opvolging en nazorg voor teleurgestelde volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar Jeroen, kruimels heeft de ufo"s echt gezien. Dus hij weet waar over hij het heeft.

  90% van de mensen zullen overlijden. Alleen de rijke elite zal kunnen ontkomen. Best grappig als je weet dat daarna nibiru op hun dak komt. Of gaan ze schuilen in de holle aarde ?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @geen

  Leuk idee. Soort van adventskalender, maar dan voor het einde der tijden op 21-12-2012.

  Iedere dag, voor een bepaalde tijd, een vakje openen, met daarin een hiëroglief dat verwijst naar een boeiend (complot-)verhaal.

  Voor de liefhebbers koppelen we er een smart-app aan die de hiëroglief uitleest, en je extra info geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @kruimels

  Dus omdat in 1984 in LA er een Hollywood-style opening met als thema 'Close encounters of the 3rd Kind' (lees: cultures and worlds meet at the OS) gebruikt werd daar de USA cultuur-historisch weinig meer te bieden hebben dan 'film en Hollywood', is iedereen er nu van overtuigd dat dit een rehearsal was voor het echte werk in New Jerusalem tijdens de OS 2012?

  Man, dan hebben jullie toch weinig vertrouwen in Jack Bauer. Die laat dat echt niet gebeuren. Never nooit niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ziva
  Laat je die anti-semiet even lekker gaar koken in eigen sop, oke?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tjonge jonge.... Hier probeert een goochemerd met insiderskennis haar weggegooide 'investering' vooralsnog aan dom en ongeinformeerd gehoudene goyim te slijten. Wat een krankzinnig beduvelde wereld is dit toch he!? (⋆☺✡☻⋆)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is trouwens ook bewust 'gelekte' desinfo. om puntenverbinders in het belachelijke te kunnen positioneren;

  Yes We Can – when reversed becomes – Thank You Satan... BRON!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Adamas

  Voor je 'naam'-knoopjes probeert te leggen.. koop een fucking engels woordenboek. Je taalgebruik op dat weblog is beschamend.

  Kortom, je bent een leuke strijder voor de polder, maar in Dubai sloop je nog geen Hamas-sergeant <- useless.

  BeantwoordenVerwijderen