dinsdag 10 juli 2012

Occupy Pauw & WittemanOp het moment dat burgemeester Aleid Wolfsen de Occupy-actievoerders in Utrecht heeft verzocht om het plein voor het stadhuis nu eindelijk eens te verlaten, en Occupy Den Haag is bezet door een grote kaalgeschoren kerel met een pitbull-kruising, biedt Johan Oldenkamp hen onderdak bij zijn kersverse politieke partij Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN), teneinde de Nederlanders 'te bevrijden van het grootkapitaal'. Het vereiste entreegeld voor de Tweede Kamerverkiezingen is gelukkig met de hakken over de sloot binnen, maar er zijn nog twintig kandidaten nodig voor de SOPN-verkiezingslijst. Zeker nu er geen fusie mogelijk lijkt met de Partij voor Mens en Spirit (PMS), waarmee Johan alweer in de clinch ligt. Geen nood, want Johan droomt zich reeds premier. Oftewel: Occupy Pauw & Witteman:18 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Barracuda!

  Wat een kort stukje! Met alle waanzin die huist in Oldenkamp kun je toch hele lappen tekst schrijven? Hoe dan ook, vooral die foto's van hem bij Pauw en Witteman... Hahaha, welke mongool is zo verblindt? Volgens mij Oldenkamp zelf, tenzij een aanhanger een zelfde soort hersenaandoening heeft als dat Oldenkamp die bezit... Al noemt hij het zelf een 'gift'.
  Maar, goed. wholly science.... ja, net al Lea Manders heeft ook Johan zich bedient van sigaren uit eigen doos! ... nu nog een koekje van eigen deeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie een slim gefinancieerde onderduik in voorbereiding, meer is er niet te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. New age nuts

  http://www.pateo.nl/fotos_toekomst.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Oldenkamp toch. Stelt vragen die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heel goed te beantwoorden zijn.

  "Laten we in de eerste weken van september maar eens kijken hoeveel aandacht de mainstream media aan de SOPN geeft."

  Geen, tenzij er een komische noot nodig is.

  "Wanneer zal deze rechtstreekse uitzending zijn, waarin ik samen met Mark Rutte te gast ben bij Jeroen Pauw en Paul Witteman?"

  Als pasen en pinksteren op één dag vallen.

  "En zal het NOS Journaal op woensdagavond 12 september aanstaande om 20:00 uur openen met het behalen van een kamermeerderheid door de SOPN?"

  Hahaha! Nee. Echt niet. Het NOS journaal op woensdag 12 september a.s. zal nog eerder openen met de mededeling dat Koningin Beatrix een bisexueel shapeshifting ruimtereptiel is. Dat Oldenkamp dit op deze manier kan opschrijven doet vermoeden waar hij 's nachts over droomt, en die dromen zijn doordrenkt van grootheidswaanzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het kan natuurlijk ook zijn, dat hij samen met Wilders 66 zetels haalt, en pleit voor de invoering van de Nibieru-dukaat , inclusief een gratis wietpas. Het is me wat met die 432 aankomende bipopulaire wereldverbeteraars. Bipolaire kat eat your heart out, het kan altijd nog veel gekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hilarisch animatiefilmpje op klol(pet goat) hoe de complotter de wereld in kijkt, alleen hebben ze zelf niet door dat men zichzelf bekijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voorlopig is Kolderkamp strak bezig strakke actie1 / strakke actie2 om binnenkort van een welverdiende vakantie te gaan genieten in een Staatshotel en aan verkiezingen al helemaal niet toe te komen.
  En natuurlijk zal Kolderkamp dit uitleggen als een vooropgezet plan van de illumunati, elite, zittende politiek -en noem ze allemaal maar op- die er alleen maar op uit zijn om de voor 76 zetels gaande (echt waar, dat zien die mafketels écht gebeuren) Structureel Overspannen Psychogetraumatiseerden Nederland bij voorbaat te elimineren.
  En zo houdt Kolderkamp zijn eigen waanzinnige werkelijkheid in stand. Dat psycholoog promovendus Kolderkamp daar nou zelf niet op komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als de donatieteller boven bepaalde bedragen komt, verdwijnt hij met de noorderzon naar hogere sferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Geen:

  "Als de donatieteller boven bepaalde bedragen komt, verdwijnt hij met de noorderzon naar hogere sferen."

  Dat doe je werkelijk bij iedereen, doen alsof hun enige motivatie geld betreft. Bij Micha Kat heb ik je ook naar onderbouwing gevraagd, en die heb je nooit geleverd. Waarom denk je nu weer dat Oldenkamp een geldwolf is die wegrent 'als de teller boven een bepaald bedrag komt'? Ik vind het zo'n kortzichtige en domme redenatie, om bij Oldenkamp geld en donaties als het leidend motief voor zijn handelen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @timdog
  Dat doe jij werkelijk bij iedereen?

  Klinkt een beetje universitair goedkoop.
  Oldenkamp heeft volgens zijn eigen referentielijstje gewerkt voor grote bedrijven (BMW etc.) Deze namedropper komt op mij over als iemand met een mlm trauma, compleet met meedogenloos pathalogisch liegen als rode draad in zijn hele leven.
  Het zou zomaar om een ex-garage zeep verkoper kunnen gaan. Aangezien oplichters vele slachtoffers maken, is een charismatisch en een innemend voorkomen signaal nummer 1 om wakker te blijven. Kwaliteit prijst zich altijd zelf! (Los van de kansloze onverkoopbare nonsens)
  Mogelijk is het een onderbaasje, maar het blijft crimineel gedrag. Deze mensen moeten geholpen worden, dat meen ik oprecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @timdog
  Ik heb ooit meegemaakt dat een verkopet zelfmoord pleegde, waarbij het behalen van tagets een rol speelde. Een ander die met zijn auto crashde , om een deal binnen te halen. Dus mijn reukvermogen heeft een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @timdog
  Blackberry muizenklavier heeft een r probleem, sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Geen:

  Ik denk niet dat je reukvermogen een bepaalde ontwikkeling heeft doorgemaakt, maar eerder dat je (bijvoorbeeld door die gebeurtenissen) een eenzijdig gekleurd beeld hebt gekregen. Zoals bijvoorbeeld iedere prostituee denkt dat alle mannen vreemd gaan, want ze heeft alleen maar voorbeelden van allemaal mannen die vreemdgaan.

  Dat geld aan een heel scala aan gedrag en gebeurtenissen ten grondslag ligt, zal ik ook niet ontkennen. In het geval van Oldenkamp lijken me andere psychische factoren doorslaggevend. Als hij geld had willen verdienen had hij dat als promovendus kunstmatige intelligentie makkelijk kunnen doen. Maar het lijkt me een man met een licht Messiascomplex en een stukje grootheidswaanzin wiens hoofd niet veel aansluiting meer vind bij de werkelijkheid. Denk maar aan zijn stukje over priemgetallen, waarover hij zelf het persbericht schreef "Nederlander lost priemgetallenprobleem op", om vervolgens op zijn site te melden dat "er de afgelopen weken al constructief contact met een tv redactie is geweest", en "Wij zullen u berichten wanneer deze opnames worden uitgezonden"...

  Het klinkt me allemaal niet in de oren als een geldwolf die wegrent als de cash binnenkomt. Nog sterker; ik denk dat hij bij échte bewondering en veel donaties nog veel harder doordraaft met waar hij nu mee bezig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @timdog
  Mijn reukvermogen is inderdaad beperkt, en onderhavig en onder beinvloed aan cognitieve ervaringen. Ik lust nog steeds geen kaas!
  Verder beweer ik niet dat de man slechts domheid ten dele valt, alleen hij doolt ten hele en moet geholpen worden om ten halve te keren. Dat ik met het gestrekte been zou opereren , staat volkomen haaks op de geilende mislukkende aandachtsmedia rondom deze hulpbehoevende verwarde en vaak afhankelijke mensen. Kans genoeg voor doordachte concepten dus, in mijn bescheiden optiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @timdog
  Het is los van niveau of opleiding,kennis en ervaring of intenties, godsonmogelijk om via blogs , "het geheim van de smid" te ontfutselen. Web staat voor meekijken, afluisteren, aftappen enz.Weet iedereen.
  Met dat onderschatte besef ontstaan voorlopig nog "getikte" en a-journalistieke berichten. De korte termijn media heeft daarmee een bewezen kansloos verdienmodel.
  Daarom gaat het goedkomen, met de groeten aan de beterweters.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Geen:

  "de geilende mislukkende aandachtsmedia rondom deze hulpbehoevende verwarde en vaak afhankelijke mensen."

  Juist. Oldenkamp lijkt me ook eerder verward en in de toekomst misschien zelfs hulpbehoevend dan een sluwe, doortrapte geldwolf. Voorlopig gaat hij natuurlijk absoluut geen hulp aannemen, en hem dat opleggen zou koren op de molen zijn voor zijn gedachtegoed en zijn volgelingen.

  Met "de korte termijn media" bedoel je berichtgeving via internet, en dat deze kansloos is als verdienmodel? Ja, er zitten talloze mafkezen zonder talent tussen. En die kunnen nu hun mening ventileren via iets dat ze een 'nieuwssite' noemen... maar ja, dat is volgens mij 'putting lipstick on a pig', vele nieuwssites verdienen die naam niet en zouden niet moeten worden meegerekend naar het kijken naar kans van slagen van serieuze pogingen om nieuws via internet rendabel te maken (zoals Huffingtonpost, Geenstijl enz).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je zou kunnen zeggen dat SOPN droomt, maar zij zijn niet degenen die slapen.

  Wie is er ook alweer honderden miljarden euro's kwijtgeraakt de afgelopen jaren? SOPN of Nederland?

  groet,
  Micha Kuiper

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Johan Oldenkamp staat met zijn SOPN nu zelfs in de NRC:
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/07/19/deze-lijsttrekker-gelooft-niet-zozeer-in-ufos-wel-in-76-zetels/

  Als hij nu maar niet ook nog zichzelf serieus gaat nemen!

  BeantwoordenVerwijderen