maandag 16 juli 2012

Tom

'Zelfregeering - ooit zal het er van koomen', luidt de intigerende ondertitel van Herstel De Republiek. Waarom die dubbele e en o is Barracuda niet geheel duidelijk, maar zo zijn er wel meer dingen die vragen oproepen. De samenstellers van dit blog doen enorm hun best om anoniem te blijven, hoewel heel de blogosfeer schijnt te weten dat de site wordt volgeschreven door Tom Couzy, die wel weer onder die naam reageert op zijn eigen stukken. Tom heeft als Pegasus ook nog een aantal blogjes met echt explosief materiaal, zoals Oranje DNA (...) en de Gouden Klassieker: het Superrelaas van De Supergetuige, de geflipte advocate die haar familie afschildert als een Capo di tutti capi. Vele malen per week verwijst Tom op forums naar dit verhaal, in de ijdele hoop dat het alsnog serieus wordt genomen.

Toegegeven: Tom heeft niet veel met illuminatie, chemtrails, reptielen en UFO's, maar is in elk ander opzicht zo gek als een stekker. Naar aanleiding van de problemen van SNS Reaal concludeert Couzy (of een van zijn medeschrijvers): 'Het is ons duidelijk, dat een bank als SNS-REAAL geen aandelen uit heeft staan bij de familie Van Amsberg. Uit het logo is op te maken, dat zulks niet het geval is, in tegenstelling tot RABO en ING. De winstgevende delen komen bij oranje getinte banken, de verliesgevende delen zijn voor de belastingbetalers. Zo is het al tweehonderd jaar en zo blijft het als er niets tegen wordt gedaan.'

Oftewel: zodra er iets van oranje in het logo zit, moet het wel van Bea Bilderberg zelve zijn. 

En als Tom de 'levensgevaarlijke volksmenner en angstaanjager Doctor Ab Osterhaus' op de radio hoort praten over vaccinproductie in India, volgt er een al even onsamenhangende geschiedenis over de vermeende relatie tussen Big Pharma en de Rockefellers en hoe de Spaanse Griep - die tijdens de Eerste Wereldoorlog niet minder 50 miljoen mensen uitroeide - eigenlijk een door mensenhand verspreide pandemie was.

Oftewel en complot met weer alle voorspelbare ingrediënten; een machtige man of familie die een geoliede machinerie onderhoudt waarin ziekten met het grootste gemak gecreëerd en verspreid worden en geneesmiddelen uit de mouw worden geschud om ze te bestrijden. Waarbij Tom dan nog wel wil geloven dat de uitbraak een bedrijfsongevalletje is geweest, doch de doofpotconstructie daarna de ware misdaad.

De oorsprong van de Spaanse Griep is trouwens vrij goed gedocumenteerd: de eerste gevallen werden in Kansas geconstateerd, de eerste serieuze besmetting op de militaire basis Fort Funston in de VS, waar men kippen en varkens hield voor eigen gebruik. Toen de geallieerden naar Europa vertrokken, vanwege de Eerste Wereldoorlog, werden ze ingeënt met 14 tot 26 vaccinaties. Daar ging het mis.

'Moeder Natuur is absoluut niet in staat om op toevallige wijze vogel-, varkens- en drie soorten menselijke griepvirussen te re-combineren. Alleen psychopatische geesteszieke “wetenschappers” en hun financiers zijn tot zoiets in staat,' doceert onze amateurbioloog, die duidelijk nog nooit van altigene shift heeft gehoord.

UPDATE 19/8/12: Couzy overleden. Herstel eert hem als 'reageerder'.

1 opmerking:

  1. Herstel de republiek zorgt ervoor dat onze kazen niet gestolen worden. Tevens kunnen slechte aannemers hier hun informatie vandaan halen, en zorgt het voor de continuiteit van de monarchie. De relatie republiek en de griep is natuurlijk evident.

    BeantwoordenVerwijderen