dinsdag 17 juli 2012

VliegtuigHet zal wel geen toeval zijn dat Jeroen de Kreeks HetZuur al enige dagen als vermelding geeft: 'The website you are trying to access is unknown in the system.' Compleet kapot gehackt, beweert De Kreek zelf. Jeroen mag vandaag namelijk weer eens voor de rechter verschijnen. Het gaat volgens AT5 specifiek om beledigingen aan het adres van VVD-kamerlid Jeanine Hennis-Plasschaert via Twitter. 'Tientallen miljoenen mensen gaan dagelijks door een hel omdat jij een domme blonde muts bent die fascisme gedoogt', schreef De Kreek. Maar ook: 'Mij lukt het niet om dood te zwijgen dat jij een genocide plegende terroriste bent'. En: 'Moffenhoeren werden vroeger kaal geschoren'.

Niet echt de formule van How to Win Friends and Influence People.

Zegt Jeroen zelf: 'Dinsdag moet ik voor de strafrechter verschijnen omdat ik joden zou beledigen en rechtse politici en arabist Hans Jansen, terwijl ik alleen het schofterige fascisme en racisme der Zionisten blootleg en aantoon dat er geen zes miljoen joden zijn vergast en bewijs dat Hitler door de Zionisten betaald is'.

Alleen maar? Ja, ja. Eind 2011 werd De Kreek - Pownews: 'Hij is niet gek, hij is een vliegtuig' - in een eerdere zaak al eens veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur en en nog verder terug kreeg Jeroen straf voor het digitaal stalken van Balkenende. Heeft allemaal niet geholpen. Zijn naaste familie wilde hem al eens laten behandelen, maar zolang de wereld van Jeroen niet veel ruimer is dan een theedoek, komt het nooit meer goed met hem.

Jeroen moet daarom hoog nodig verplicht een jaartje naar het relaxcentrum voor vastenkuren, jacuzzi en zonnebank, met een familiefles Klosterfrau Melissengeist in de rugzak. Weg van de Joodse schimmen op het behang, de boze stemmen in zijn hoofd en de spoken onder zijn bed. Even met de tenen woelen in het rulle zandstrand met de relaxte blik op de perturbatie der golven. Vrolijk te midden van de schaars geklede Mariekes in hun topjes. Wie weet gaat Jeroen daarna eindelijk eens wat nuttigs doen met zijn leven.

30 opmerkingen:

 1. Wat ben jij toch eigenlijk een klootzak Barracuda, zegt het gewoon een keer tegen je zodat je weet hoe er over je gedacht wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'zodat je weet hoe er over je gedacht wordt'

  Geeft niks, Jeroen, ik wist dat je goed was in het veralgemeniseren van je eigen visies. Veel sterkte vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeroen de Kreek
  Leer eerst weer eens het oude principe van zender boodschap en ontvanger te begrijpen, laat je daarbij helpen. De meeste hebben het goed met je voor, meer dan jij wilt aannemen. Nazi is onvoltooid verleden tijd, bestaat niet meer 2012, dring dat niet aan mensen op , worden de meeste, op een paar na, bozer dan jij kan bevroeden.
  Je hebt hulp nodig, beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen vraagt Zeevat onder de noemer "berichten uit de bajes"(?) , aan de vele,vele,vele, lezers om actuele uitdraaien van actuele sites aan Kat te sturen, vanwege Kat zijn opgelegde internetontberingen. Zeevat wil kennelijk de papier en printerindustrie stimuleren,maar is er zelf te lui voor. Of zou de arme drommel zelf geen printer hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knappe celbewoner die na ontvangst van minstens 10 postzakken vol met schermuitdraaien van complotsites , een rechter kan overtuigen , dat ijlen niks met informatiekoorts en het world wide web te maken heeft. Visionair Zeevat weer loepzuiver , en Kat op het spek gebonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hebben we geenleven ook weer, doet niets anders dan hier rond schuimen, tsja dat krijg je als je geen leven hebt :o))))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mobieltjes kan je gewoon meenemen, daar zijn ze voor, @geendank heeft er een met een verlengsnoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die site van JdK is al sinds Januari 2011 uit de lucht.

  De laatste gegevens via de waybackmachine geven voor Feb. 2011een 302 Error. De laatste entry waarop de site nog functioneel was, was 26 Dec 2010.

  http://wayback.archive.org/web/20110715000000*/http://www.hetzuur.nl

  De link naar zijn holocaustles site (http://www.holocaustles.nl/) is overigens ook uit de lucht. JdK heeft gewoon geen geld meer om de hostings te betalen en ja dan trekt de provider er gewoon de stekker uit.

  Vr. Gr. Pineut

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Pineut

  De sites waarop jij doelt liggen er al een tijd uit, maar Jeroen had een andere site opgezet. Die ligt er nu óók uit, Dat is de site waarop Barracuda doelt. Ik vermoed inderdaad dat Jeroen financieel aan de grond zit.

  In al zijn gekte is Jeroen trouwens wél oprecht. Jeroen is er écht van overtuigd dat hij geen antisemiet, maar een antizionist is. Als ik het me goed herinner heeft hij Aart Liberty ooit zelfs een IP-ban gegeven wegens antisemitisme.

  Niet dat ik wakker lig van het beledigen van extreemrechtse gekken als Wilders en Hans Jansen, maar Jeroen is niet echt goed in maat houden. Zijn beledigingen ontaarden meestal in dreigementen en daar krijg je natuurlijk vroeg of laat gedonder mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeroen heeft gewoon hulp nodig. Die Liberty moet ze gewoon een keer oppakken, en vol aansprakelijk stellen.

  @geendank
  Laat jij jouw papegaai een beetje heel,Jakob kan er ook niks aan doen, dat zijn baasje op hem is gaan lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @geen:

  Aart aansprakelijk stellen? Waarvoor is hij aansprakelijk dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Om de beginnen doet hij zeker niet onder voor JDK, die voor de rechter staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Euh ja, maar "wettelijk strafbaar" is wel iets anders dan "aansprakelijk", oftewel wettelijke verantwoordelijkheid voor schade, een ongeval, foutieve constructie of andere nalatigheid. Ik zie niet echt in waar Aart voor aansprakelijk zou moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aart kuch kuch,
  Aangenomen dat de man met zijn in Nederland vergaarde pensioen. Thailand laf misgebruikt als platform, om 16milj. ex-landgenoten neer te zetten als aftandse criminelen, mag deze "Aart Wijngaarden" desnoods kiezen voor het Europese hof. Alleswetende Nederlandse blaaskaken met onderliggende belangen in zilverigachtige watertjes, zie ik toch liever wat zweten in de media dan JDK. OM onderschat hier m.i. een aankomende diplomatieke rel van ongekende omvang. Interpol achter die zakkenwasser aansturen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @timdog
  Kluif daar maar eens aan. Ot morn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeroen had op ZAplog moeten zijn.Genoeg anti semieten dsar

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Geen:

  Je snapt me geloof ik niet. Aart is een misbaksel, en zijn uitingen zullen ook zeker vervolgd kunnen worden van de schaarse uitingen die ik op dit blog heb kunnen lezen (voor ze werden verwijderd door Barra, want te walgelijk voor woorden). Maar vervolging is iets anders dan aansprakelijkheid.

  Je schrijft
  "Thailand laf misgebruikt als platform 16milj. ex-landgenoten neer te zetten als aftandse criminelen."

  Euh ja vast, maar die 16 miljoen Nederlanders gaan hem heus niet aansprakelijk stellen, want voor wat voor schade dan in vredesnaam?

  Enneh,
  "Alleswetende Nederlandse blaaskaken met onderliggende belangen in zilverigachtige watertjes, zie ik toch liever wat zweten in de media dan JDK."

  ... ga je alsjeblieft nou niet verliezen in onbegrijpelijke geheimtaal met onduidelijke metaforen, Adamas lees ik al lang niet meer, want van driekwart van zijn schrijfsels snap ik echt totaal niet wat hij nou bedoelt. Die indruk begin ik met dat soort zinnen ook van jou te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @timdog
  Ik kan mij wel vinden in wat je zegt. Alleen zijn de huidige blogs over het algemeen te beperkt, om door te dringen tot een goede discussie. Dan verlies ook ik scherpte diepte, met dank aan de anonimiteit. Alleen zit ik wat dichter bij het vuur, zoals ik eerder aangaf,en krijg ik de pest in over een bepaalde voortgang. Trouwens , bij Wijngaarden ging het mij letterlijk (copy paste) over de strekking van die Libertyfiguren. Tegen betaling anoniem veelzijdige laffe geleende ingekochte onzin verkopen, en tussen veel regels door antisemitisme ontkennen, om het deurtje open te houden voor een 120 jarig leven. Spelen met vuur dus.
  @barracuda
  Niet al te lang dacht ik zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zeau, weer lekker on-line zionistjes pesten: www.hetzuur.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zeg Jeroen , wat zijn zionisten?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. jeroen
  Met dat antwoord zou de nadenkende wereld geen groot probleem moeten hebben, met een slag om de arm.

  Maar wat is nu jouw definitie van van een zionist?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Geen

  Zionisme is een nationale beweging en (overigens racistische en fascistische) ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroegere tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen. Aanhangers van het Zionisme hebben de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk bedacht en uitgevoerd; in 1897 de mensenrechten voor alle Joden opgezegd en in 1929 bijna dertig miljoen dollar aan Hitler betaald om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Zionisten werkte symbiotisch samen met de SS bij de bouw en exploitatie van Auschwitz. Het zijn de grote gangmakers achter het antisemitisme. De 'founding fathers' van het Zionisme noemde Israël een wereld getto, vonden dat Joden op elkaar moesten schieten, waren dankbaar voor slavernij, tegen democratie, tegen vrije meningsuiting. Zionisme is de ultieme anti-Joodse manifestatie van kapitalisten. Zionisten zijn de feitelijke betalende en profiterende Nazi's. Eichmann voelde zich een 'hard core' Zionist. Hitler voerde de Zionistische agenda uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zionisten vernietigen eerst zichzelf,cq geloofsgenoten, om vervolgens op imperealistische leest land te veroveren? Zie ik het goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Is een zionist niet een schuilwoord voor de algemene crimineel, die schuilt achter elk willekeurig geloof?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @jeroen
  Overigens is het opleggen van een geloof, het machineren van een geloof, exact de ultieme eigenschap van fascisme en rascisme, iets waar jij gemakkelijk aan voorbij denkt . Daar help jij de laatste criminelen om hun vervolgingswaanzin mee te motiveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke blog ... Dit is een mooi vliegtuig met zeer mooie specificaties. Als je niet klaar bent om te vliegen bij hoge snelheden dan kunt u ook vliegen in het vliegtuig heel langzaam, terwijl je went er wel aan, zonder enig probleem. Dit vliegtuig is een erg leuk en u zult zeker genieten van vliegen deze fantastische model. Bedankt voor het delen.

  Groeten
  Brett
  Nitrotek

  BeantwoordenVerwijderen