maandag 9 juli 2012

Speurhond

Amateur speurneus André Vergeer laat aan een ieder die het maar wil horen weten dat hij uit naam van de moeder van de vermoorde Marianne Vaatstra 'onderzoek' doet naar de zaak. Waarbij Barracuda zich afvraagt met welke smoes Vergeer zich ooit aan haar heeft opgedrongen. Dat hij ook wel eens detectivethrillers leest, wellicht?

Want Vergeer heeft tot nu toe maar weinig zinnigs aan dat onderzoek bijgedragen, behalve het verzinnen (samen met hulpsinterklazen Micha Kat en Wim Dankbaar) van absurde complotten. Zo denken Vergeer cs dat dat de vader van de (volgens hen) Koerdische hoofdverdachte - een asielzoeker - op de hoogte moet zijn geweest van de pedofiele sekspraktijken van Joris D.. De Koerd wilde alles naar buiten brengen en om dat tegen te gaan, zou justitie de twee daders hebben laten ontkomen. Daarbij zou een van de mannen zijn afgevoerd naar Noorwegen. Die laatste theorie is te danken aan een Nederlander die een buitenlander in een Noorse cel ontmoet heeft en de indruk kreeg dat die iets met de moord op Vaatstra te maken had.

Een beetje serieus onderzoeker neemt niet op voorhand aan dat deze Noorse celgenoot de weggemoffelde dader is, maar probeert op zijn minst diens identiteit te achterhalen. Zo niet Vergeer. Die hoont bij voorbaat alles weg wat hem niet in zijn straatje past.

Een beetje serieus onderzoeker gaat trouwens ook helemaal niet publiceren bij Kats Klokkenluideronline, te midden van doorgeschoten gelovers van shapeshiftende elites of aanhangers van de alien-false-flag en nu zelfs holle aarde-cultus. Dan ben je toch echt niet helemaal lekker in je hoofd. Een beetje onderzoeker gaat evenmin de krankjoreme theorieën van Micha Kat over de Holocaust goedpraten.

Sinds hij ook door Peter R. de Vries als een complotdenker is weggezet, probeert Vergeer ongeveer alles dat De Vries in zijn recente uitzending over Vaatstra ter berde bracht te ontkrachten. Dat gaat hem niet goed af. Eerst voert Vergeer hoogleraar Peter de Knijff op, die gezegd zou hebben dat het haplotype (DNA profiel) van de verdachte juist niet in Nederland voorkomt. Dat klopt niet. De Knijff vermoedde wel degelijk een West-Europese afkomst. Diens onderzoek aan het Vaatstra-DNA was nou juist de aanleiding om niet langer te rechercheren op asielzoekers.

Belangrijk in het geval Vaatstra: bij het profiel van de dader wijzen zowel de vaderlijke lijn als die van de moeder op een West-Europese afkomst. Dan kun je een Koerdische verdachte echt wel uitsluiten. Ook het bij deze Koerd afgenomen DNA leverde geen match op, zij het dat Vergeer cs dan weer roepen dat het OM de verkeerde verdachte heeft opgepakt.Wat je al niet moet om je gelijk te halen.

Hoewel het OM de exacte DNA subgroep van de verdachte nooit bekend heeft gemaakt, anders dan behorend tot de hoofdgroep R1b, meent Vergeer justitie ook nu weer op een leugen te kunnen betrappen.Triomfantelijk voert Vergeer een tabel op, waarop te zien zou zijn dat RB1 in Irak, Iran en Afghanistan voorkomt. Klopt ook alweer niet. De van Wikipedia geleende tabel heeft niet betrekking op RB1 in het algemeen, maar op een zeldzame variant. Die overigens, jammer voor Vergeer, vooral in West-Europa voorkomt.

34 opmerkingen:

 1. Oppakken als verdachten, daderkennis ,en achterhouden van bewijs. Probleem voor eens en altijd duidelijk opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @geen

  Voel ik wel wat voor. In een cel naast die van Micha Kat en dan de sleutel weggooien. Vergeer en Kat zijn beiden niet meer dan parasieten. Krankzinnigheid is geen excuus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "In een cel naast die van Micha Kat en dan de sleutel weggooien"

  Goh wat haten jullie micha kat toch, dat is echt treurig. Zeker gezien het feit dat pyt van der galien een tijd terug doodleuk wist te vertellen dat kindermisbruik eigenlijk niet echt de moeite van het onderzoeken waard is, en dat zei hij natuurlijk om z'n billenmaat demmink in bescherming te nemen. Over celletjes en het weggooien van sleutels gesproken.

  Toch wel grappig dat juist baggercuda continu aandacht aan deze gasten geeft want wie kent die mensen nou, wie interesseert het wat die mensen te vertellen hebben?? Maar ja het treurige is, zonder dit soort mensen heeft baggercuda helemaal niets te vertellen, hoe leeg kan je bestaan zijn!! Dus baggercuda mag god op zijn blote knieen bedanken dat er dit soort mensen zijn. En baggercuda, schijt nooit op het bord waarvan je vreet :o))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het huilertje is terug, verveelt zich zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Het huilertje is terug, verveelt zich zeker"

  En dat zeg jij??

  Phaaaaaaa.. je reageert binnen twee minuten op mijn reactie, dus wie is hier de jankert!! Hou toch op man, ga een keer de straat op of zo, probeer eens wat nuttigs te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Pyt

  Wat ben je hatelijk weer. :)

  Geloof je al in UFO's?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Teveeldrank staat nog steeds op mijn ignorelist wegens "met gekke koeien discussieer je niet".

  Opvallend trouwens dat het voor de gelovigen zo moeilijk te accepteren is dat de dader naar alle waarschijnlijkheid een roomblanke Nederlander is. Laat me eens een gokje wagen: zou dat wellicht ook iets met racisme te maken kunnen hebben?

  @Mind Fever

  Nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Mind Fever

  Wir haben lang genug geliebt,
  Und wollen endlich hassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Teveeldrank staat nog steeds op mijn ignorelist"

  Blijkbaar niet :o))))

  "Opvallend trouwens dat het voor de gelovigen zo moeilijk te accepteren is dat de dader naar alle waarschijnlijkheid een roomblanke Nederlander is"

  Ook zo'n vreemde opmerking, want;

  Opvallend trouwens dat het voor de gelovigen zo moeilijk te accepteren is dat de pedo naar alle waarschijnlijkheid een baas van justitie is.

  Echt waar, ik ben echt heel nieuwsgierig naar wie en/of wat jullie in het echte leven zijn, als jullie uberhaupt een echt leven hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vele jaren en vele duizenden moordslachtoffers verder , de complottende dot connection bestaande uit stuiterende nuts die vastlopen op waanbeelden en dorpsgeroddel. Dader die nog rondloopt is daar vast niet rouwig om, is mogelijk zelf ook complotter. Vragen,vragen mensen wie?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Dader die nog rondloopt is daar vast niet rouwig om, is mogelijk zelf ook complotter. Vragen,vragen mensen wie?"

  Weer zo'n drogreden, de 'anti-complotter' heeft ook niets opgelost in deze zaak.

  M.a.w; 'Dader die nog rondloopt is daar vast niet rouwig om, is mogelijk zelf ook een anti-complotter.'

  Het is toch te treurig voor woorden dat jullie het dag in dag uit week in week uit maand in maand uit jaar in jaar uit het enkel over 'complotters' hebben, dan zit er echt een steekje bij je los.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Pyt,

  Die Liebe kann uns helfen nicht,
  Die Liebe nicht erretten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I went down to that riverside
  I went down there to kill my mind

  kill my dirty mind
  kill my dirty mind

  Mind fever, oh lord

  BeantwoordenVerwijderen
 14. geendank
  ===
  Goh wat haten jullie micha kat toch, dat is echt treurig.
  /===

  Ik in elk geval niet hoor! Ik heb medelijden met hem, en voel zelfs oprechte sympathie voor hem. Voor hem als mens dan, niet met zijn doorgedraaide ideeën, niet met zijn tamelijk duidelijk criminele handelingen, waarvoor hij terecht (maar de rechter zal daar nog over oordelen) is vastgezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ok offline en hup de kankerhete zon in. Tabee en gegroet kinders

  Sun on your head
  Fever in the brain

  Rrrriba rrriba

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit artikel van Barracuda had wel wat meer detailuitwerking kunnen gebruiken, vind ik. De 'weerlegging' van Vergeers argumenten over R1b vind ik helemaal niet overtuigend. Welke tabel precies, welke zeldzame subgroep, en we weten de subgroep van de dader toch juist niet?

  Ik wil best geloven dat het statistisch onwaarschijnlijk dat de dader een Iraqse Koerd is, maar dat dat uit te sluiten valt op basis van genetische gegevens, dat is mij veel te kort door de bocht.

  Een echt objectieve beoordeling brengt met zich mee dat je openstaat voor de mogelijkheid dat ZELFS iemand als André Vergeer (waar ik verder van alles tegen heb) op punten gelijk kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. " en voel zelfs oprechte sympathie voor hem."

  Ik ook, al volg ik zijn site niet of nauwlijk, maar met sites zoals deze hoeft dat ook niet.

  Waarom ik wel sympathie voor hem heb; ik ben ervan overtuigd dat hij meent wat hij zegt en dat hij oprecht van mening is kwaad te bestrijden, en zeker niet alles wat hij verkondigt is onzin, zoals weleens gebleken is.

  Ik heb veel meer respect voor iemand als micha die open en bloot zijn mening etc verkondigt en ook daad bij woord stelt dan voor zo'n anonieme creep als baggercuda die enkel dmv achterklap, list en bedrog iedereen probeert af te breken als zijnde een 'complotter' via een anonieme blog die het lef hebben aan de gevestigde orde te tornen.

  Als je iedereen bij naam en toenaam afbreekt dmv achterklap terwijl je zelf anoniem blijft dan ben je geen knip voor de neus waard, ook al zou je gelijk hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb medelijden met hem, en voel zelfs oprechte sympathie voor hem

  Ik niet. Mij een raadsel waarom iemand sympathie zou moeten koesteren voor Micha Kat. Eén van de meest weerzinwekkende mensen die ik ken, samen met Aart Liberty. Niet dat Wim Dankbaar beter is, hoor. Dankbaar is alleen maar wat minder gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ruud, als Vergeer tabellen die hij zelf opvoert niet eens begrijpt wordt het m.i. een slap verhaal. Hij neemt de eerste tabel op een Wikipedia pagina, en leest het bijschrift niet, zodat hij denkt dat het om R1b gaat. Hij kan er pas iets over zeggen als hij weet wat de subgroep is (die weet hij niet, zegt hij zelf) en daar een tabel bij zoekt. Maar dan hebben we nog de vaderlijke en de moederlijke lijn. Leg mij eens uit wat daar onduidelijk aan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. " Eén van de meest weerzinwekkende mensen die ik ken, samen met Aart Liberty"

  Daarmee bewijs je in een heel beknepen wereldje te leven, en dat je absoluut wereldvreemd bent, wanneer je micha één van de meest weerzinwekkende mensen vindt die je kent.

  Ik raad je aan een keer de deur uit te gaan en/of je een keer te verdiepen in wat er allemaal gebeurt in wereld ipv je godganze leven enkel met je giechel in dit blog te turen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die Vergeer lees ik niet eens meer, die is kompleet de weg kwijt. Tevens laat ik me niet voorlichten over DNA technologie door halve zolen zonder referenties en of bewezen deskundigheid. Dat kan resulteren in slordige en wereldvreemde conclusies met eventuele gevolgen van dien. Mensen die dna-borduren, moesten eerst maar eens breiles gaan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 20 Responses to “DE AARDE IS HOL”

  Anne
  8 juli, 2012 at 14:00

  Goed om dit te lezen op klokkenluideronline, blij..

  Waarheid en niets dan de waarheid, dat wil ik, thx
  -----------------------------------

  Tja , dan zit ze goed bij Klol :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. En jij bent degene die bij klol onder de nick 'anne' reageert.

  Sjonge.. wat een niveau.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die vele gedragskundigen die de sites bekijken hebben weer een (lol)dag om niet te vegeten. Die rechter kan straks onmogelijk zijn gezicht nog in de plooi houden. Of zou er toch een halve toneelschool aan het werk zijn? Bijna onmogelijk zoveel gekte op dezelfde hoop. Vragen,vragen mensen..ach ach, ammehoela. Begint er ook nog een vergeten ballenbak Ikea kindje te jammeren over niveau, wat een leut.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @geendank,

  In jouw geval, hou ik me aan,

  Don't argue with idiots because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Eye in the sky

  In jouw geval, hou ik me aan,

  Don't argue with idiots because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Buitenaardse wiet in omloop gebracht, dat zal het zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. 'Maar ja het treurige is, zonder dit soort mensen heeft baggercuda helemaal niets te vertellen, hoe leeg kan je bestaan zijn!!'

  Ik zal een geheimpje verklappen: ik heb een heel leven naast Barracuda. De alternatieve media zijn er - een half uurtje per dag - ter ontspanning, lering en vermaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "ik heb een heel leven naast Barracuda"

  Dat is bluf, maak dat maar eens hard.

  Ik kan niet wachten.

  "ik heb een heel leven naast Barracuda"

  Dat klinkt net alsof je met een vis getrouwd bent, btw.. :o))))

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Trouwende vissen? Weer iets gemist, dit niveau heeft de aantrekkingskracht van een bodemslak. Waarschijnlijk kan, een op zijn kop wandeltochtje rondje hollow earth ,het niveau wat doen optrekken. Als die verdomde reuzenhamster mij maar niet gaat pakken. Die wiet van @geendank is heel eigenaardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Trouwende vissen??

  Ah, nu begrijp wat jouwp robleem is

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ondertussen bij Kat:

  "LEVE DE REPUBLIEK! VERBRAND ORANJE PR KLEDING! Boycot Shell en tank ergens anders. Alleen met economische maatregelen van “onderdanen” kunnen door de koningin benoemde rechterlijke varkens de rechtspraak uitgejaagd worden."

  bron
  Yup, Kat roept op om Shell te boycotten om zo het koningshuis te raken..

  en waarom?

  Nou:

  "Helpt u mee met de bevrijding van kinderen die door de koningin benoemde rechterlijke varkens en verzonnen jeugdzorg en RvdK verhalen zitten opgesloten te bevrijden zoals Anne-Marie Nienhuis, Maxim Hop en Maria Hop."

  BeantwoordenVerwijderen
 33. "Mij een raadsel waarom iemand sympathie zou moeten koesteren voor Micha Kat."

  Omdat hij ziek is en zielig. Denk ik.

  Omdat er iets in zijn kop zit waardoor hij zo nodig moedwillig zijn hele leven moet verpesten, terwijl hij ook gewoon leuk in Laos met zijn vriendin fietstochtjes kon organiseren en daar leuk mee verdienen, én dan ook nog een kritisch blog over Joris Demmink en wat al niet meer kon bijhouden, maar dan BINNEN de wet, zonder laster en smaad. Dat kan namelijk.

  Waarom gaat iemand net zo lang steeds harder lopen lasteren en bijna smeken om aangeklaagd te worden? Dan ben je toch niet lekker in je hoofd? Toch heeft hij dat gedaan, ik heb het zelf gezien. Maandenlang opzettelijk zitten solliciteren om in de gevangenis te komen.

  Korver en Van Essen negeerden hem en deden geen aangifte, hoewel daar alle reden toe zijn zijn. Dus moest hij wel andere slachtoffers zoeken, Friso, Gerlof Leistra, enz. Nu heeft hij eindelijk zijn zin, al is dan natuurlijk wel weer de schuld van de NWO. Ja hoor, de NWO, bestiert hier in Nederland de gevangenissen en heeft alle rechters in zijn zak. Geloof jij het? Ik niet. (Afgezien van het feit dat de NWO en de Illuminatie en Reptilians helemaal niet bestaan.)

  BeantwoordenVerwijderen