dinsdag 3 juli 2012

Partijprogramma

Het goede nieuws: Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) van Anton Teuben c.s. heeft over media-aandacht niet te klagen. Het slechte nieuws: journalisten schrijven niet wat lijsttrekker Johan Oldenkamp wil lezen. Censuur van hogerhand, moppert Oldenkamp. Die als hij niet op verkiezingstournee is, maar blijft schaven aan het partijprogramma. Waarvan Johan het auteursrecht ook maar gelijk heeft geclaimd.

De derde versie (pdf) ging vorige week vergezeld van een opvallend commentaar: 'In deze derde versie zijn de meest controversiële punten aangepast, zodat het SOPN-partijprogramma geen onnodige struikelpunten meer bevat. Daarmee hebben we een partijprogramma waarvoor een zeer breed draagvlak blijkt te bestaan.'

Struikelpunten? Heeft Johan de UFO's soms in de ban gedaan in de hoop dat zijn partij toch wat serieuzer wordt genomen? Wat meteen opvalt is dat het programma op zijn lijf geschreven is: zo heeft de werkloze Johan toch maar mooi een basisinkomen voor zichzelf geregeld, evenals 'gratis standaard internetdiensten', '500 maandelijkse uitgaande belminuten per aansluiting' en 'gratis poststukken tot 100 gram', zonder zich ook maar een keer de vraag te stellen welke zoete lieve Gerritje dat allemaal gaat betalen.

Grondbezit wordt niet langer mogelijk. Het gehele grondgebied van de Staat der Nederlanden wordt beschouwd als zijnde eigendom van Moeder Aarde. De huidige eigenaren mogen het gebruik van de betreffende percelen continueren op voorwaarde van goed beheer. Ook kunnen alle huurwoningen gratis worden bewoond op voorwaarde van goed onderhoud. Kortom, zo hoeft Johan ook al geen huur meer te betalen voor zijn woning in Zeist.

Nog meer? Jawel. Er komt een reclamevrije volksomroep die uitsluitend een informerende functie heeft op basis van onpartijdigheid. Indien het nieuws afkomstig van de volksomroep toch vanuit een bepaalde zienswijze wordt gebracht, dan wordt dat altijd expliciet aangegeven. Bovendien zullen er dan altijd ter compensatie andere zienswijzen naast worden gezet, zodat de ontvanger zichzelf een genuanceerder beeld kan vormen van het onderwerp in kwestie. Elk programma krijgt dus het Johan-betrouwbaarheidsstempel.

Van alle huidige en voormalige politici, artsen, bestuurders, wetenschappers, journalisten, ondernemers en managers wordt bovendien onderzocht of zij willens en wetens mee hebben gewerkt aan de gepleegde misdaden tegen de Nederlandse bevolking op het gebied van onder andere het verhogen van de kans op gezondheidsschade, doelbewuste misleiding en het achterhouden van essentiële informatie. Met name info van Johan. Overtreders krijgen straf in gratis ter beschikking gestelde gevangenissen.

Is er trouwens toch nog een Niburu-puntje in het partijprogramma blijven staan: op drinkwater worden voortaan vitalisatietechnieken toegepast om de structuur van het water te verbeteren, en technieken om de negatieve informatie opgeslagen in het water te wissen. Honderden SOPN mediums gaan het drinkwater instralen. En ja, het Economisch Planbureau heeft de hele zaak op een zakjapanner doorgerekend. Makkie.

16 opmerkingen:

 1. Breekpunt coalitie SOPN
  - gratis patat met mayonaise
  - rollator incl. nekbracelet terug in basispakket ufowatching
  - inburgeringscursus buitenaardse opvang verplicht , uiteraard met gratis wietpas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerste reactie partijleider binnen:


  Yes , we CANnabis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Bovendien zullen er dan altijd ter compensatie andere zienswijzen naast worden gezet, zodat de ontvanger zichzelf een genuanceerder beeld kan vormen van het onderwerp in kwestie. Elk programma krijgt dus het Johan-betrouwbaarheidsstempel."

  Hmmm... een natuurdocumentaire met Darwinistische inslag... en daarna meteen een creationistische verklaring? En daarna ook het Raëlistische gedachtegoed in één ruk meenemen of gaat dat dan weer te ver?

  P.s. over Raëlisme gesproken, iemand nog de mogelijkheid van een eiland gelezen van Houellebecq? Vond het persoonlijk zijn beste boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dief van Bagdad
  Sherko Fatah

  Bagdad is in de jaren dertig een bruisende stad. Anwar, een jonge Arabier, droomt van een groot huis, van reizen naar het buitenland en van de zuster van zijn joodse vriend Ezra. Maar vooral droomt hij ervan een iemand te zijn, en met een sigaret in een van de moderne cafés van de Engelse bezetter tussen mooie ongesluierde vrouwen te zitten.

  Na een adembenemende carrière als inbreker in de villa’s van de rijke joden komt hij in contact met Nidal, de baas van de Zwarthemden (de fascistische jeugdorganisatie in Irak) en met de grootmoefti van Jeruzalem. Deze heilige heer wil de hele Arabische wereld van joodse elementen ontdoen. Steun vindt hij niet alleen bij de fascisten en de Irakese nationalisten (in hun strijd tegen de Britten), maar vooral bij het Groot-Duitse Rijk.

  Anwar wordt lijfwacht van de grootmoefti en belandt met hem in Berlijn. Beleefd verzekert Himmler de grootmoefti ervan dat er in het grote plan beslist ook een plaats is voor zijn dromen van een Groot- Arabisch Rijk. De Arabieren moeten dan wel bereid zijn om offers te brengen. Dus stuurt de grootmoefti zijn dienaar Anwar met de Waffen-ss naar het front. Bij zijn terugkomst naar Bagdad verlaten net de laatste joden het land.

  Fatah heeft dit weinig bekende hoofdstuk van de twintigste eeuw precies gerechercheerd en slaagt er grandioos in Anwars zwerftocht door de catastrofes van dit tijdperk als een gruwelijk sprookje en als adembenemende avonturenroman te vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dus wie gaat nu bepalen wie waar komt te wonen en hoe worden nieuwe woningen gefinancierd? Zou Johan daar uberhaupt over nagedacht hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toevallig kon ik van de week tijdens een zakelijk onderhoud met een van onze eigen vastgezette verzetsleden (die 'toevallig' eveneens onvrijwillig op dezelfde afdeling als waar KAT bivakeert logeert!) vernemen dat Micha tegen een redelijke vergoeding bereid is om een aantal door mij opgestelde vragen te beantwoorden. Een daarvan zal zijn of hij als lijstduwer geinterreseerd is om voor Johan en zijn SOPN te gaan optreden dan wel woordvoeren. Ben zelfs bereid (bij een eventuele verlenging van zijn onrechtvaardige gijzeling door hare grajesteit en haar kinderneukende regenten-narren...) om tot na de verkiezingen hem te voorzien van een draadloze applicatie warmee eventuele skipe gesprekken vanuit het gevang te voeren kunnen zijn. Des te meer SOPN als partij van de onderdrukten met de nog te verdelen zetels als niet meer te kloppen te profileren zal zijn uiteraard. Zien jullie het al voor je? Een holohoax-erkennende jood die als SOPN-Partijlijder van Nederland een geideologiseerde anti-JWO verzets vrijhaven wenst te maken! En daarbij lieden als gretha en uri de judeosloeri linea-rectaal voor onbepaalde tijd op matzes en toiletwater zal interneren. Is hij daar echter wegens deze tafrelen niet meer in geinterreseerd, dan raad ik Johan aan om eens bij deze Vlaamse-Kat ter beraad te gaan. Als tenslotte de MSM SOPN wegens het Fortuyn effect het licht in de ogen niet wenst te vergunnen, is deze ervaringsdeskundige altijd wel tegen kostprijs in te huren hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ John:

  Volgens mij is het de spagaat van een idealisme waarin alle grond 'toebehoort aan Moeder Aarde' en dus niet door iemand geclaimd kan worden als 'zijn eigendom', maar dat de consequenties van dat idealisme totaal onuitvoerbaar zijn. Je kunt toch moeilijk iedereen zijn huis uit zetten en alles opnieuw gaan verdelen op god weet wat voor criteria. Synthese: Alles is van Moeder Aarde, maar ga voorlopig maar lekker door zoals het gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu het SOPN vehikel van opperniburuaan Anton Teuben door de in steeds rapper tempo van de maatschappij vervreemdende Johan Oldenkamp is gekaapt en laatstgenoemde -met semi-dadaïstisch onbegrijpelijke uitingen bijeen heeft geraaskald tot een 'partijprogramma' wat nog het beste is te duiden als een überlight Mickey Mouse versie van reeds lang geleden achterhaald communistisch gedachtegoed op het niveau van een verstandelijk beperkte die wordt geteisterd door de meest fantastische en exotische neurologische aandoeningen- krijgt Teuben intergalactische jeuk wat zich op zijn beurt weer heeft gemanifesteerd in een ontluisterend kijkje in zijn infantiele, paranoïde, kortsluitende en sufgeblowde bovenkamer Ook ruimtewezens hebben een VN

  Wil de échte SOPN trouwens opstaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Loena Tik:

  Zie ook draadje van vorige Barra-stuk Klootjesvolk, waarbij ik ook maar es lekker offtopic met dat Spitsnieuws-stukje was begonnen. Jammer dat die digitale versie de foto van de paieren versie mist, van Anton Teuben en die 20-jarige compleet wegzwevende haarmans. Dat was voor mij het kersje op de taart.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op www.pateo.nl alg. Voorwaarden (pdf) vluchtig gelezen. Weinig buitenaards spiritueels of liefdevols aan te herkennen. Eerder een onderaards wurgconcept, daar is het kennelijk wel juridisch snoeihard om eigengewin te doen, als het al wettig is. Deze zelfbenoemde topwetenschapper zonder benoemde referenties.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. yep Tim Dog, had het gezien en ik vond het wel aardig om er hier ook nog even aan te refereren.

  @geen
  En wat te denken van Oldenkamps 'persoonlijke soevereiniteitsverklaring'

  Die jongen is niet een béétje van het padje af. Onwaarschijnlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Loena tik

  Haha goed gezien , spiritueel bipolair crimineel die in de politiek wil. Binnenkort een kruk, i.p.v. een gedroomde zetel, inclusief een bed,matras, beddengoed en een klein raampje om verder naar buiten te filosoferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijsttrekker van de Structureel Overspannen Psychogetraumatiseerden Nederland legt politie Rotterdam boete op.

  Knettergek
  Knettergekker
  Knettergekst

  BeantwoordenVerwijderen