donderdag 5 juli 2012

The Illuminati: The One Percent Conspiracy

43 opmerkingen:

 1. Als je voor je imago afhankelijk moet zijn van de commentaren die gehersenspoelde losers over je ware intenties naar buiten weten te propageren, dan is er aan je geloofwaardigheid niets meer te versleutelen en blijkt je reputatie nog slechts een niet meer te camoufleren bedrog te exposeren! Het is zoals met het Nederlandse leger dat met advertenties op islamofascistische propaganda bordelen als geilstijl vanwege hun imagoschade als gevolg van het criminele meeheulen met de daders van 9/11 naar nieuwe kanonnenvlees op zoek moest. Of zoals deze criminele organisatie met leugenachtige propaganda hun op zinken staande schip nog aan een vaststaande lot denkt te kunnen onttrekken. En wat te denken van deze volksverlakker die met een uitgestreken "ik ben mij van geen kwaad bewust" nog weet op te lichten dat zijn op leugens gefundeerde poppenkast met een niet meer vol te houden schijnheiligheid op het punt van 'berechting' staat? Nu alleen nog al deze charlatans voor hun criminele strapatsen wereldwijd oppakken en levenslang allover op deze planeet aan de 'genade' van demonenwijs ontwaakte burgers voor hun verdiende loon overdragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adamas
  Je bent overigens een zegen voor jouw vijand met al jouw bezopen haakse en kansloze redenaties. Maak eens een punt waarbij misbruik van inboorlingen en doorgesnoven zelfmoordrambos hobbybommen op tuinen en huizen van normale burgers mogen flikkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PPl
  Hij huilt over zijn opgelopen imagoschade, komt met het goedkoop zomaar voor waar aangenomen webgeneuzel over Israel van imago en volkomen logische voorspelbare overlevingstaktieken, terwijl hij met zijn eigen cryptische hyperlink en digitale propaganda retoriek zijn werkgever of zichzelf voor lul zet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Adamas

  Met de hoeveelheid web-uren die jij per dag tot je beschikking hebt 'click' je jezelf binnen korte tijd tot 'IDF-officier', en kan ik je eindelijk met een voorzichtige glimlach introduceren bij mijn ouders in de hoop dat hun genade het beeld van de volgzame Latijns Amerikaanse lijfeigene laat vervagen.

  En what's in it for you? Well, je handen all-over one of the top-ten of the world; me -> Tel Avivi, brunette, groene ogen, een IDF-seren.

  The best girls (and boys) volgens Traveler's Digest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ziva
  Als ik een mooie vrouw zie, dan is het "land van herkomst", het laatste waar ik aan wil denken.

  @adamas imago
  De wereldberoemde geslaagde mislukkende cafekomiek Tommy Cooper,mopte dat zijn kleinzoon mini ging heten. Huhuhu ,huhuhu.
  Kom eens met wat inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het probleem met die 'wedstrijdjes' van wie al dan wel of niet de mooiste is Ziva, is dus dat dat altijd door de narcistische slagers zelf over hun eigen bedorven handelswaar bij elkaar wordt gelogen! En omdat ze dat meestal als enige van zichzelf vinden (kan uit de praktijk putten omdat ik nog geregeld voor strategisch gerelateerde zaken in dat gebied aan beide kanten van de semitische scheidslijn moet 'onderhandelen') kunnen ze nooit meer inzien hoe hun werkelijke uitstraling van de lelijke eigendunk op de nietjodenwereld geprojecteerd wordt. Ik zal je maar meteen uit de brand helpen want dat gemaskeerde narcisme zal nooit meer als knollen voor citroenen verkocht 'kunnen' worden. 'Hahaha...'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @adamas
  Semitische scheidslijn, 2 kanten van een scheidslijn, suikervrij suikerfeest, wel mooie jodin, maar niet de prikkel,,blabla kkk..,kkk,..verdomde klootjesvolk.

  Met welke gekken onderhandel jij?

  Jij moet wel vrijgezel of een andere afwijkende gezindte hebben. Met jouw alziende draadjesmakerij vul jij zelfs geen begeerlijke gaatjes. Hohoho

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaaahhhh Adamas,

  Ik geef het toe. Soms zijn 'wedstrijdjes' van Israelische meisjes redelijk suf.

  Pas je wel een beetje op met die 'onderhandelingen', want een paar jaartjes Israelische cel zijn 'foute pilletjes' niet waard.

  Sheyihiye lecha yom na'im, Prince Charming...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He Ziva, heb je je al aangemeld?

  Leger Israël rekruteert virtuele soldaten

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3282182/2012/07/05/Leger-Israel-rekruteert-virtuele-soldaten.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Arminius

  Tja, hasbara in een game-variant. Lijkt een goed idee, want een spelletje is altijd onweerstaanbaar voor mensen. Maar dit gaat of backfire-en of sterft zachtjes en ongemerkt.

  Dus nee, je zal mij niet tegenkomen daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Max Tailleur zou zich omdraaien.. Adamas "de klucht vast in het web"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Adamas,

  Tjonge, waar haal je die 'filmpjes' toch altijd vandaan? Fascinerend vermakelijk hoe creatief mensen enorme problemen in hun eigen straatje wringen.

  Een 'supergetuige' met haar 'pink triangle boys' die van Dresden, door Vietnam, naar Mao en Pol Pot, langs duistere orgies in Napels bij SHAPE in het Belgische Casteau uitkomt om toch maar weer de Jews de schuld van het wereldwijde leed te kunnen geven.

  En dan de onverbeterlijke Eric Hufschmid die gewoon alle Amerikaanse redneck zorgen in een lange zin opsomt en via het thema de 'wood chipping machine' in het Joodse complot frummelt.

  Echt, ik snap werkelijk niet waarom we met al die slechte soaps worden opgescheept, want de scenario's voor extreem vermakelijke televisie is in overvloed aanwezig. Zelfs in het theater kan dit volle zalen trekken.

  Tegelijkertijd is het schrijnend dat schijnbaar intelligente mensen zichzelf creatief zo laten ontsporen.

  Gelukkig kan het ook anders. Neem deze slimmerd: Avi Zithershpieler. Israeli (natuurlijk), die het concept theedrinken een kwartslag draait, en onder het motto - "This new concept is you don't only drink your tea, you eat it." - zelfs de Britten zo gek krijgt enthousiast hun Ponden naar hem over te maken.

  Fantastisch toch? Wat denk je, zullen we samen een 'Eat your Tea'-salon openen in Amsterdam? Wordt binnen no-time een hype, no kidding.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heeft hij in ieder geval overdag een dak boven zijn kop, en komt hij weer eens onder de mensen. HuHa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @geen


  Heeft hij in ieder geval overdag een dak boven zijn kop

  Daar maak ik me geen enkele zorgen over.

  Ik ben meer geinteresseerd in Adamas' import/export kwaliteiten en ervaring. Daar liggen de Sheqel....

  T4U2EAT

  En natuurlijk, hoe ik hem op een fatsoenlijke manier kan introduceren bij mijn a-level zionistische academische en politieke ouders.


  "Hi Pap, dit is Adamas, mijn wilde Latino. Hij vindt Joden stom, en Zionisten zoals jullie addergebroed, maar hij is best lief voor me...." "Nee, hij weet niets" "Ja hij vindt me lekker.." "Nee, hij heeft ECHT niets met Zeev Rosenstein te maken."

  Het komt allemaal goed. Echt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Overkomen als anti semiet, waarbij drogredeneringen heen en weer schuiven als rauwe eieren door een koekenpan. Hij kan het vuurtje alleen niet aankrijgen. Data met plaatsgebonden geheime blog agenten, mysterieus, onderhandelaar, we wachten af. (Het zou overigens ook zomaar een shabby lamsvleeshandelsmannetje kunnen zijn, met wat tijd teveel)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wees anti-Joods en red de hele wereld.

  SHOW THE FUCK US...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @geen

  Ik heb geen broer, maar als ik die had, gunde ik hem jouw dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Adamas,

  Een van je 'fimpjes' gaat uit van 'ons' doel de "chinese' in het 'wood chipping machine' te frummelen.

  Dat is pertinent fout. Het enige dat we willen - een Joodse, Seculiere, Israelische Staat - en verdedigbaar is kennelijk too much voor een kleine politieke minderheid in de zgn. bezette gebieden. ????

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Late reactie;
  WTF teringwijf! En jij denkt even met mij waardigheid tegenover je tribe te kunnen sollen? Nooit zal ik als een sloofje tegenover wie dan ook gesleept worden. Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kijk kijk, de zelfverklaarde waardigheid, die knapt als het spant It comes around and goes around. HaHaHa is niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 21. WTF teringwijf!

  Ik - sol - met niemands waardigheid, nooit - immer. Dat is mijn - show what's yours, and deal with what is against yours - and be honest - naked. I was there, you stupid, ignorant, simple, whatever....

  Je waardigheid? LoL.. Capiche?!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Adamas

  WTF teringwijf! En jij denkt even met mij waardigheid tegenover je tribe te kunnen sollen?

  Ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Echt ik wil je ontmoeten smerige jodenhitster. Echter niet alleen voor een dijenkletssessie of zo, maar om je tegenover een MAN te laten kruipen zoals dat moet...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. HaHaHa , ik begin nu ook al.

  @adamas.

  Tip

  Neem weer een nieuwe nickname, Jan Peter of zoiets.

  Ga op een datingsite op zoek naar een teringwijf. Lukt het je om een leuk stelletje te vormen, dan zal je merken dat jouw frustraties verdwenen zijn. Joden , Belgen, Duitsers, moslims , het kunnen je beste vrienden worden, en je kan je overal weer vertonen. Of durf je dat ook al niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kom op @Adamas. Laat zien dat je ongeletterde opvoeding zinvol is geweest. Sla dat geleerde weg uit het nationalistische nut van niets tegen bewezen niets van haat tegen hen die niets deden dan wachten tot de haat de dood aankondigde. HEIL mijn vaderland.

  Nooit Meer! Israel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @adamas
  Plaatje zoeken. Plaatje zoeken,Plaatje zoeken. Plaatje zoeken,Plaatje zoeken. Plaatje zoeken,Plaatje zoeken. Plaatje zoeken

  Wat is jouw doel?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @adamas
  Oke, plaatje gezocht en gevonden.

  Dagelijks miljoen miljard slachtoffers van doffe ellende, 1 journalist wannabee en de Joden krijgen de schuld volgens slachtoffer Adamas.

  Zo vaag man, ga eens ontspanning zoeken man. Of hulp ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Adamas

  Ik weet tegenover wie ik sta...

  Sure?

  This is me

  Niet je @Bern jo-nassen whatever..toch..?

  en met mijn gezicht...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Je faciale expressie spreekt van een zwaar verneukte verleden. Verder vind ik je niet eens zo van een indrukwekkende voorkomen meidje...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je hebt werkelijk nergens geen kijk meer op adamas, bimbo,,coco nono piemelono.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hahaha,

  en wat maakt je (positie) dan wel blij?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Autumn Sonata(1978) (koppijn)


  Mc Beth(1971)(vermaak)

  Films in die volgorde kijken , en je bent een stukje wijzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Mind Fever

  You're here?

  Ik heb een "oud verzoekje"

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ziva
  Neem van mij aan dat deze laffe flauwekul binnenkort einde oefening is, kan je helaas nog niet duiden wat mijn rol is. Blijf trots op wie je bent, heeft niets met geloof te maken, sjalom, laat je niet gek maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. shabbat shalom @geen

  Er is niets anders dan ISRAEL voor mij. Ik ben er geboren, en ik zal er sterven: in vrede of haar bestaan.

  Ik maak me zorgen, diepe zorgen, omdat ik weet dat de slag om Jerusalem nogmaals gestreden zal worden. Maar ik weet ook dat we, wij, Israeli, Jews, nooit, maar dan ook nooit, maar dan ook nooit, meer zullen accepteren dat we nergens 'thuis' zijn.

  ISRAEL is ons THUIS. Niemand neemt dat ooit meer van ons af. Er is geen wereld zonder Israel. Vernietig Israel, en ik vernietig de wereld.

  Hatikvah - er is altijd hoop -- en ik zal er zijn, voor mijn ouders, mijn grootouders, voor allen die zijn gestorven voor Jerusalem

  .

  Nooit meer!

  Am Israel Chay

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Aan; 23:56

  Ik kan aan jou gelukkig wel vertellen wat mijn rol bij het opdoeken van dat wereldwijd crimineel opererende jodenbende zal zijn. Ten eerste zal ik met jodensloofjes als jij totaal geen genade hebben en je als dank voor je collaboratie voor de meest smerige klusjes gebruiken waarbij je verplicht zal worden gesteld om je voormalige pooiers finaal uit te wonen. Doe je dat niet dan zal ik je aan een paal in de Gazastrook vastbinden met de tekst op je kale knikker getoeëerd dat je al vanaf je geboorte meer voor het jodendom hebt gedaan dan hitler uit zijn hele eva bij elkaar heeft geslurpt. Heb je dat heel goed begrepen kruipende flapdrol!? Tsss...

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @adamas
  Hoe denk jij vanachter dat toetsen en plaatjesding, dat de rest van de wereld incl. door jou gekwalificeerde
  Klootjesleden , excl. Klinische uitval, dat men met jouw "soort" in de toekomst zal omgaan? Daar zit geen woord Spaans bij, en dat gaat @adamas echt niet veranderen, dream on.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Mind Fever

  You're here?

  Ik heb een "oud verzoekje"


  Ah.. ik ben je aandacht nog wel waard? :)
  Wat wil je, muziek? hier.

  Ik was hier trouwens, ergens vooraan. Spot me if you can.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ Ziva

  Er is niets anders dan ISRAEL voor mij[..] ISRAEL is ons THUIS. Niemand neemt dat ooit meer van ons af. Er is geen wereld zonder Israel. Vernietig Israel, en ik vernietig de wereld. Hatikvah - er is altijd hoop -- en ik zal er zijn, voor mijn ouders, mijn grootouders, voor allen die zijn gestorven voor Jerusalem

  Hehe te diep in het glaasje gekeken vannacht schat?

  Even zonder alle gekheid. Ik krijg bijna medelijden met je als ik je zo hoor praten. Ik ga er van uit dat je wel beter te doen hebt, niet?
  Ik ga verder geen gevoelig betoog houden ofzo, dus hierbij.. dit

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Kort van stof adamas? Je gaat de enorme aandacht krijgen waarom je smeekt, wel zonder 2 laffe knokige vingertjes en toetsenbord +plaatjesboek even vertellen waarom
  Jij wie gaat uitroeien, benieuwd


  Waarvan akte
  Adamas reakties en beloftes :
  Late reactie;
  WTF teringwijf! En jij denkt even met mij waardigheid tegenover je tribe te kunnen sollen? Nooit zal ik als een sloofje tegenover wie dan ook gesleept worden. Capiche?

  6 juli 2012 20:34
  Ik kan aan jou gelukkig wel vertellen wat mijn rol bij het opdoeken van dat wereldwijd crimineel opererende jodenbende zal zijn. Ten eerste zal ik met jodensloofjes als jij totaal geen genade hebben en je als dank voor je collaboratie voor de meest smerige klusjes gebruiken waarbij je verplicht zal worden gesteld om je voormalige pooiers finaal uit te wonen. Doe je dat niet dan zal ik je aan een paal in de Gazastrook vastbinden met de tekst op je kale knikker getoeëerd dat je al vanaf je geboorte meer voor het jodendom hebt gedaan dan hitler uit zijn hele eva bij elkaar heeft geslurpt. Heb je dat heel goed begrepen kruipende flapdrol!? Tsss...

  7 juli 2012 07:39

  BeantwoordenVerwijderen