zaterdag 28 juli 2012

Queen Lizard

Barracuda zat te wachten en te wachten, maar geen kosmische communicatie, valse vlag-aanslag en aliens tijdens de openingsceremonie van de Symboolympische Spelen, ondanks talloze voorspellende samenzweringsfilms. Het leek trouwens wel alsof de afgelopen weken een inrichting voor opvang van zware geesteszieken massaal zonnesteek had opgelopen. De ene huiskamergek na de andere wist tot in detail te voorspellen wat we vrijdagavond voorgeschoteld zouden krijgen. Zelfs Xander, Weeswaakzaam en andere doorgeschoten eindetijdgelovers hebben niet zoveel baarlijke nonsens bij elkaar geschreven.

Omdat (wijlen) zweefkees Rik Clay ooit meende dat het logo van de Olympische Spelen eigenlijk gelezen moest worden als Zion, is de fantasie van complotters op hol geslagen. Natuurlijk werden hun video's over en weer als bewijs gebruikt, want een beetje complotter staat op en gaat naar bed met vage JoeToebs.

David Icke opende tegelijk met de openingsceremonie een discussiesite, want 'The opening and closing ceremonies of the London Olympics are mass satanic rituals disguised as a celebration of Britain and sport'. Per slot van rekening ligt St. Paul’s Cathedral (met de afmetingen van de tempel van Solomon) niet toevallig in het verlengde van de lijn Buckingham Palace ('afstammeling van Koning David’).

Satanische rituelen? Not even close. Regisseur Danny Boyle had zich hoofdzakelijk laten inspireren door de industriële revolutie. Vrolijk, upbeat, en met vleugje Britse humor. Volgens de MSM een Jolly Good Show.

Vandaag lijken de Olympische complotters hun tongetje te hebben verloren. Don't mention The Olympics. De interim webmasters van Klokkenluideronline plaatsten maar gauw een volgend alien-verhaaltje. Op Olympic Zion, de site voor Olympische aluhoedjes, kon ene Theo zich niet inhouden: 'Geen woord in de MSM over de false flag attack, die de hele stad Londen afgelopen nacht van de aardbodem heeft weggevaagd. Hoe lang denken ze nog, dat ze dat voor ons verborgen kunnen houden?'

Maar gelukkig hebben we Arend Zeevat nog. Die schreef, helemaal vanuit zijn vakantie-adres ook nog, bij Argusoog een verslag over 'Queen Lizard en haar creepgemaal', waarbij Arend zich tijdens het kijken begon te realiseren dat het evenement in elk geval zonder 'vuile valse aanslagen' zou verlopen. 'Of dit komt door de buitengewoon vele aandacht die er voor een mogelijke false flag-aanslag is geweest, is de vraag.'

Vast wel. Ruiterlijk toegeven dat je wekenlang onzin hebt lopen verkondigen zien we Arend namelijk niet zo gauw doen. Geheel in de traditie van Harold Camping, verwijst Arend daarom maar naar het volgende scenario: een aanslag aanstaande zaterdag 4 augustus, want 'gefundeerd onderbouwd met numerologische feiten en symboliek.' En als er dan nog niks gebeurt, geef je gewoon de Maya's de schuld.

Huishoudelijk: Barracuda gaat zomeren. Tot september wordt er onregelmatig gepubliceerd.

17 opmerkingen:

 1. "Iedereen" kan zich vergissen, behalve wij volgens klol, Mr. Bean was er wel bij, er is dus toch een kleine consessie gedaan richting Jeroen de Kreek. Zeevat zit nog midden in een spirituele analyse , na een heftige seance, zal hij met de nodige diepgang de hologrammen proberen te slijten aan zijn aanhang. Bewijs maar eens dat het om Chinees vuurwerk ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelooft die Zeevat nou ook al in reptielmensen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @john
  Taveez tfooleg koo ni esrever hceeps ki koo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, dat mijn trol-comment op Olympiczion daar niet is weggejorist, en zeer vereerd, dat Barracuda het nog eens heeft opgepikt.

  Ze zitten daar nog in de ontkennende fase; de nucleaire verwoesting van Londen is verschoven naar 7 augustus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijkbaar heb ik nu toch een ban bij OZ, maar dit comment kon er blijkbaar nog mee door:

  http://img528.imageshack.us/img528/28/sh001p.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar het geplaatste afweergeschut op de daken van london vindt baggercuda heel normaal ivm een mogelijk islamitisch COMPLOT zoals bv 911.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat afweergeschut lijkt mij niks anders dan een afschrikmiddel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee dat afweergeschut is tegen fotoshopvliegtuigen, scheelt weer een plaatje om te zoeken voor de complotters. Service van de nwo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Natuurlijk ook tegen aliens die zonder kaartje naar binnen willen vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De idioten hebben een blimp weer eens voor een UFO aangezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een Duitser in het publiek stak zijn hand op naar een bekende, is nu voor de rest van zijn leven zionist, wat het ook moge zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @geendank,

  het is doodsimpel. Als je dat afweergeschut deelt door de hoogte van de pyramide van Cheops, en je telt er zeven bij op (het Heilige Getal!), en je vermenigvuldigt het vervolgens met de afstand van de aarde tot de maan (in inches), dan krijg je de verjaardag van de moeder van de bioscoopschutter.

  Toeval?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De stoelen, het podium en de coulissen waren beschilderd met radioactieve koboltverf die kanker veroorzaakt en wegens een tijdontsteker op 12 september a.s. pas tot een uitbraak komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Breaking, 2 shape geshifte Rothshields , van de koude kant, opgepakt op een terrasje bij de waterkant. Ze waren vergeten dat leguanen geen bier lusten. David Icke geeft asap officiele persverklaring uit, na bajesoverleg met Micha Kat. Joris Demmink zal de 2 reptielen persoonlijk een dood muisje voeren. Stay tuned!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha.. probeer er maar een eind aan te lullen, dat afweergeschut staat er toch maar mooi, wat jullie overduidelijk met een bek vol tanden achter laat, gezien de nutcase reacties .. 1 - 0 :o)))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het schijnt dat deze geleide wapens ook complotters kunnen bereiken, via IP Lokalisering na robot authenticaties op diverse blogs. Te bedenken dat ze een hollow point hebben en op 5cm precies verticaal ongeveer 43cm van het scherm elk doel kunnen raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb ooit ergens een ontboezeming van Arend gelezen dat hij vroeger al niets had met bromfietsen en meisjes. Hoogstwaarschijnlijk vandaar dat hij met Lea Manders van Mens en Spirit en Krikke-gate voordeurdeelt (iemand in voor sex met Lea? Iemand?).
  Je ziet het zo voor je. Lea die Arend -wanneer hij moe ggz-ge-nacht-portiert en tot alterego-Willemuyn-ge-schi-zo-fre-neerd thuiskomt- hem spiritueel zijn luiertje omspelt en hem liefdevol met fopspeen in zijn paranoïde mandje instopt. Die jongen ziet sterretjes. Altijd en overal.

  BeantwoordenVerwijderen