woensdag 18 juli 2012

Doomed

We're all doomed! Zakenpartner Frank Lowy van Twin Tower-eigenaar Larry Silverstein is niet alleen eigenaar van het Londense Olympisch Stadion, het Olympisch terrein is ook nog eens gebouwd op....7.300 ton radioactief nucleair afval! De hele plaats gaat gloeien in het donker als het opgeblazen wordt. 'Het doet vermoeden dat dezelfde creeps, die betrokken waren bij 9/11, inderdaad weer iets buitengewoon smerigs in gedachten hebben met betrekking tot de Olympische Spelen in Londen.'

De vaste lezer weet het: de complottertjes verwachten tijdens de Olympische Spelen in Londen een superduper false-flag operatie, compleet met UFO's en hologrammen. Gelukkig zijn onze slimmerds het bedrog tijdig op het spoor gekomen. Larry Silverstein (Jood ook nog) is volgens complotters de kwade genius achter de aanslagen van 9/11 omdat hij en partner Lowy (van de Australische Westfield Group) een terroristenverzekering afsloten kort voordat in 2001 twee vliegtuigen in het WTC Center doorboorden. Daarna was het cashen geblazen. If i were a rich man, Ya ha deedle deedle, bubba bubba deele deedle dum.

Over Silverstein en de verzekeringen hebben we het in een ander leven al eens uitgebreid gehad, daarom nu maar het jongste complot, natuurlijk weer ontleend aan een of andere vage relisite met als naam Sonyakay7. Vrij vertaald door - wie anders - Arend Zeevat bij Argusoog en natuurlijk klakkeloos overgenomen door het copypasteblog Klokkenluideronline.

En je voelt hem al aankomen: er klopt helemaal niks van het verhaal. Lowy is helemaal geen eigenaar van het Olympisch Stadion en het er ligt ook geen 7300 radioactief materiaal onder het stadion. Er zijn - complotters hebben er patent op - weer eens vele klepels en klokken door elkaar gehaald.

Lowy is slechts eigenaar van Westfield Stratford City, een nabijgeleghen winkelcentrum. Zoals Lowy in ongeveer de hele wereld grote winkelcentra bouwt, waar je aluhoedjes nooit over hoort. En dus wordt het ook wat moeilijk om een stadion op te blazen als het niet van jou is.

En dat 'gloeien' gaat ook niet echt lukken. In 2010 waarschuwden experts dat er in de buurt van het Olympisch terrein hoeveelheden thorium en radium begraven lagen, niet onder het huidige Stadion, maar 250 meter ten noorden van het terrein eromheen. Daar was namelijk ooit een vuilnisstortplaats. Volgens de Britse milieudienst is het allemaal binnen de normen gebleven: 'A small amount of soil containing traces of very low-level radioactive material, classed as 'exempt' under current environmental law, has been safely buried in a cell on site … using a proven, safe and approved method of disposing of such material.'

Maar Barracuda kan zich natuurlijk vergissen, en drukken beide Franken straks toch nog stiekem - onder homerisch gebulder - op de rode knop, wordt Londen een Hiroshima en scheren UFO laag over.

6 opmerkingen:

 1. Toen ik het las wist ik al dat er geen hout van klopte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leest en huivert!

  Auschwitz-overlevenden stellen grondwet voor nieuw Europa voor
  http://www4nl.dr-rath-foundation.org/extras/auschwitz/levensboodschap/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @geen: geen lange lappen tekst hier svp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "de complottertjes verwachten tijdens de Olympische Spelen in Londen een superduper false-flag operatie"

  En de anti-complottertjes verwachten een superduper complot van moslimextremisten cq terroristen, vandaar afweergeschut op de daken etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geendank, geef je nu toch toe dat je een complottertje bent? Wist we al langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @geendank
  De eigenaar van een blog mag helemaal zelf de regels bepalen, dus moet je deze regels desnoods tegen wil en dank accepteren.

  Verder een goedbedoelde tip waar jij jouw ei online en live kwijt kan, succes ermee.

  http://www.jellinek.nl/

  BeantwoordenVerwijderen