vrijdag 20 juli 2012

Bommen en granaten

De complotters zijn goed bezig. Vooral met het verhaspelen van feiten. Nu de Zappies weer. Die beweren dat de DHS, de Amerikaanse veiligheidsdienst die na de aanslagen van 11 september 2001 in het leven werd geroepen, mega-orders heeft uitgeschreven voor hollow-point munitie. In totaal voor 925 miljoen exemplaren! Verboden op het slagveld door de conventie van Genève, maar uiterst geliefd bij Amerikaanse politie-eenheden. Want: 'Met zekerheid klapt het fiatgeldderivatenleverage-pyramidespel binnenkort, de presidentsverkiezingen 2012 zijn meer een impopulariteits-race als een populariteits-krachtmeting tussen twee zetbaasjes van Wallstreet en geen macro-economische goochelaarij kan verbergen dat de VS in een diepe recessie afgedaald zijn. De bevolking van de „soft tyranny“ morrelt ondertussen al jaren.' 

Het probleem van Zappies en auteur Donkerdoorn in het bijzonder: nooit verder googelen dan de complotsite waar je de informatie vandaan hebt gehaald. Dan had hij namelijk kunnen weten dat de Amerikaanse autoriteiten dit soort kogels al jaren gebruiken en vooral voor trainingen. De Amerikaanse politie geeft er de voorkeur aan, due largely to the reduced risk of bystanders being hit by over-penetrating or ricocheted bullets. Er zijn trouwens ook helemaal geen 925 miljoen exemplaren besteld, het is een contract voor de levering van maximaal 450 miljoen kogels over een periode van vijf jaar. Dat kunnen er dus ook heel wat minder worden. En dat van de conventie van Genève is ook al complete onzin.

13 opmerkingen:

 1. Op 5 meter afstand van een olifant met een slurf , met een schot hagel niks dan alleen lucht raken, is vergelijkbaar met de never ending story teller Micha Kat. Zelfs vanuit de bajes(?) Weet hij zijn volgelingen jarenlang te binden. Handelaar in angst en beven, pantoffelhelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook wel aardig:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/15121/worden-we-voorbereid-op-bluebeam

  "[...] dat hun god tot hen spreekt door middel van telepathie, die in ieders hoofd geprojecteerd wordt door middel van extreem lage frequentie radiogolven."

  Zulke golven worden inderdaad wel gebruikt, voor communicatie met onderzeeboten. Bekend probleem is wel dat door die lage frequentie de informatie-inhoud ervan erg laag is. Iets als een 14k4 modem maar dan veel erger.

  Dat wordt dus geen erg levendige telepathie dan. Bovendien heb ik persoonlijk geen "mijn god" want ik ben atheïst. Mag ik dan niet meedoen in het nieuwe NWO-wereldrijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Barium niobaat is een uiterst belangrijk element dat gebruikt wordt [...]"

  Barium is wel een element, bariumniobaat (whatever that is) per definitie niet.

  Maar dat ligt misschien aan de matige vertaling, want:

  ===
  BRON:

  Door Gregg Prescott, M.S.
  www.in5d.com
  www.maya12-21-2012.com
  www.HolisticCancerResearch.com

  VERTALING:

  Anti-Zion2012 OlympicZion.nl
  /===

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lui daar zijn compleet aan het doordraaien met hun satan-obsessies.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is toch zo klaar als een klontje?
  Zoek een paar toverwoordjes , brei er een wouws verhaal omheen, en je hebt eye balls, cq zeer luceratief dataverkeer. Een nieuwe onderklasse die nog dieper dan riooljournalistiek gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. M.a.w. met een frequentie van 2 gekunstelde schrijfwerkjes per dag, volgeschreven met halve waarheden , is de kans 1 op de miljard dat je iets van enig inhoudelijk maatschappelijk belang leest. De lezer op het dwaalspoor en dolende in het ganse googleland.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook Zapruder is de alternatieve hangplek voor tante klets, die zoals gewoonlijk de overburen de schuld in de schoenen wil schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ruudharmsen
  Zulke golven worden inderdaad wel gebruikt, voor communicatie met onderzeeboten. Bekend probleem is wel dat door die lage frequentie de informatie-inhoud ervan erg laag is. Iets als een 14k4 modem maar dan veel erger.
  --------
  Blijft nog de vraag onbeantwoord of iemand een analoog of digitaal ontvangstsysteem in zijn bijhehorende systeemhoofd heeft.

  Een kleine hickup en je kan uren zoeken en overtypen om een programma draaiende te krijgen. Weet ik me nog te herinneren uit de tijd van hobbyscoop.:-)


  Ik kan me voorstellen dat die klolkletsers anoniem willen blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Mind fever
  Hoezo? Wacht op de wederopstanding van Adamas, hij wilde mij samen met de Joden uiroeien, en wat rappers langs laten komen , om mij de keel door te snijden. Kan niet wachten. Verder vermaken wij ons prima hier, gezellig hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @mind fever
  Nog meer vragen? Ot morn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Geen:

  "Zoek een paar toverwoordjes , brei er een wouws verhaal omheen, en je hebt eye balls, cq zeer luceratief dataverkeer."

  Euhm... (...) en je hebt eye balls, cq aandacht, bevestiging van eigen (waan)beelden, gelijkgestemden waar je ze eerder zelden of nooit vond.
  Maar nee hoor, Geen blijft weer, zoals altijd, plakken in zijn eenduidige motief die bij Geen blijkbaar alles verklaart... geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @timdog
  Je kan natuurlijk ook de vrijdenkende mensen, die kogels met inbouwpleisters propaganderen,zien als waardevolle informatieverstrekkers, in de letterlijke zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @timdog
  Weer een zeer doorzichtige reactie, er lezen meer mensen mee, dus doe eens wat meer je best. De Kreek en Adamas zijn al door de mand gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen