donderdag 4 oktober 2012

Britt

Britt Dekker voelt dat ze steeds serieuzer wordt genomen. De 20-jarige realityster kreeg deze week te horen dat ze is genomineerd voor de Televizier Talent Award. 'Ik kom natuurlijk niet voor niets in aanmerking voor zo'n prijs. Toch?' Een greep uit haar recente tweets:

Britt Dekker ‏@Brittjje
Ik lees hier in de krant dat er in Tokio ieder uur van de dag een man wordt overreden. Dat is ook geen leven voor zo'n man.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Hoe krijgen jullie me maandag aan het lachen? Dan moet je me vrijdag een mop vertellen.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Ik heb zo’n hekel aan mensen die OKken! OK mij niet op ping, whatsapp of e-mail. Maak er op z’n minst OKE van! OK is zo ontzettend kortaf! OK?

Britt Dekker ‏@Brittjje
De scholastieke wijsbegeerte heeft nooit gesuggereerd of zelfs maar beweerd dat ze zou weten waarin de ene substantie verschilt van de andere. Gatsiedarre, wat schrijf ik nou toch weer?

Britt Dekker ‏@Brittjje
Kierkegaard is pas focking vet.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Heel ijzer ding hangt los aan de onderkant van me Ford Ka. Schijnt  een nieuwe dip-dye te zijn.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Kan even niet tweeten. De deurbel gaat. Ding dom, dom ding.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Is het nu serieus of zereneus? Serieus!

Britt Dekker ‏@Brittjje
Hoe vinden jullie mijn Twin Towers? Britt is een inside job!

Britt Dekker ‏@Brittjje
Barbie overspannen door haar anabooltje Michael. Chersonisos!

Britt Dekker ‏@Brittjje
Oh, oh, Purmerend, mooie stad achter de duinen.

Britt Dekker ‏@Brittjje
23 oktober begint de show van Ymke en mij. Eerste gast Geert Wildors.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Scheelt toch al gauw twee glazen.

Britt Dekker ‏@Brittjje
Waarom doet een Belg zijn bril af bij een alcoholcontrole?

Britt Dekker ‏@Brittjje
Snappen jullie moppen ook nooit?

Britt Dekker ‏@Brittjje
Lopen twee blondjes op straat. Ziet het ene blondje 100 meter voor hen een bananenschil op de stoep liggen. Nee he!, zegt het andere blondje, daar gaan we weer!

30 opmerkingen:

 1. "Hoe vinden jullie mijn Twin Towers? Britt is een inside job!"

  Belachelijk toch hoe zo'n af-gedekte britt (overigens een verdacht grote gok, maar ik zal eens even wat genetische bestanden over de nitwit opentrekken...) over het leed van ongeveer 3000 onschuldig afgeslachte Amerikanen nog zo to-taal mislukt de clown probeert uit te hangen zeg. En dan nog wel te bedenken dat de Amerikanen zich via een valse-vlag aanslag lieten ophitsen om alzo voor hun kruiperig geboren 'bondgenoten' in de enige DEMONcratie van het Midden Oosten tegen de Arabisch/Perzische Semieten de kastanjes uit het vuur te moeten halen!? Hier ook al zo'n volstrekt mislukte conman...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens Sjaak Bral is die Britt zo dom dat ze thuis over het draadloze internet struikelt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bron : wiki
  Waarschijnlijk ook nog zonder Rijnpatent, en toch succesvol kapitein.


  Gerd Deutschmann (München, 24 juli 1935 - aldaar, 21 december 2011) was een Duitse acteur. In het buitenland (waaronder Nederland en België) was hij vooral bekend van zijn rol als Kapitein Iglo in televisiereclames voor vissticks. Hij speelde deze rol tussen 2008 en 2010.
  Deutschmann begon zijn loopbaan als taxichauffeur in München. Hij bleef zijn hele leven actief als taxichaffeur, ook toen hij op latere leeftijd acteur werd (zijn eerste rol in een televisieserie speelde hij in 1974). Deutschmann speelde vaak in het theater, maar werd bij het publiek het meest bekend vanwege zijn rollen in commercials. Naast de rol van Kapitein Iglo speelde hij in in 2006 in een commercial voor Pepsi ter gelegenheid van het WK Voetbal in Duitsland samen met grote voetbalsterren als David Beckham, Thierry Henry en Ronaldinho[1]. Verder had hij diverse gastrollen in onder meer enkele Duitse krimi's, zoals Derrick, Der Alte en Tatort, speelde hij in twaalf Duitse (televisie-)films, en was hij te zien in enkele Duitse televisieseries zoals Forsthaus Falkenau, waar hij tussen 1995 en 2002 de rol van Abt Melchior speelde.
  Deutschmann was getrouwd en had twee dochters. Hij overleed op 21 december 2011 aan de gevolgen van een zenuwaandoening. Zijn dood werd pas na de begrafenis op 1 januari 2012 bekendgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm.. Haar opmerking over scholastiek komt inderdaad wel wat dommig over, want platonische scholastici gingen in hun ontologie wezenlijk anders om met substanties dan de aristotelische. Die kan je niet over een kam scheren.

  Voor de geïnteresseerde (probably not) een overzichtje van de verschillende constituenten van substanties bij de aristotelianen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal consequent ben je toch niet, @geen. Prima dat jij het geen probleem vindt dat je vroeger geen flikker uitvoerde op school en daarom constant verwarde dommigheidjes uitkraamt, maar waarom maak je daar dan wel een punt van bij iemand als Dankbaar, die je vaak naar zijn "papieren" vroeg?

  Beetje dubbele standaard, vind je niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geen

  Wat weet jij van Rijnpatenten? Heb je ook gevaren? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Jeroen
  Marketing m.b.t. vissticks, vergelijken met gewroet en private investigation, zeer intellectueel.

  @armenius
  Zonder deze licentie mag je de Rijn niet bevaren, als kapitein.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee, je had het over een kapitein zonder Rijnpatent.. Zo iemand is een zeer groot risico voor het verkeer op onze rivieren. Risicovoller dan iemand die wat dilletantistischwroet in een moordzaak die normale mensen geen reedt interesseert.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @jeroen
  Ja, dat klopt als een zwerende vinger. Iemand die zonder kennis met zijn bootje de Rijn afzakt, speelt met zijn leven.
  Maar dat gegeven maakt andere misdragingen toch niet legitiem, of minder erg? Kapitein Iglo was een typetje zonder risico, of is wd een typetje met het risico van een slecht voorbeeld doet volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bovendien was kapitein Iglo een levensgevaarlijke pedofiel en een gevaar op de Rijn. Zo zag ik op de televisie een keer dat hij allemaal kleine kinderen ontvoerde naar een onbewoond eiland, waar ze alleen nog maar aan zijn visstick mochten zuigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @jeroen
  Jouw televisie is niet goed aangesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een beetje Kaptein neemt een Loods aan boord als hij ergens niet bekent is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @jeroen
  Blijft wel grappig dat mijn school uitgroeide tot het Raayland College, met dezelfde roots tussen 6,5 milj. webaansluitingen, droeg ik bij aan de basis van @Jeroen. Circa 10 jaar verschil van leeftijd, ieder zijn weg.:-)
  Robot zegt: thc gvd

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou @geen, dat is toch een keiharde werkelijkheid hoor. Kijk die Captain Iglo toch. Hij hees de kindertjes die hij naar dat onbewoonde eiland ontvoerde zelfs in reviaanse matrozenpakjes, fer fock sake.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoorde laatst wel dat Britt een LOI opleiding onverdoofd slachten had gevolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Met die Uncle Ben schijnt ook van alles mis te zijn trouwens
  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook dat nog!!

  In de meeste reclames is Kapitein Iglo een ietwat gezette man van seniore leeftijd met een witte baard, gekleed in een traditioneel kapiteinsuniform. Opmerkelijk is dat Kapitein Iglo op sommige afbeelden in het uniform van Eerste Stuurman verschenen is; zijn galons op de mouwen hebben een streep te weinig voor een kapitein.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog even en @geen beweert hier kapitein van te zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @loena tik
  Ding kan niet varen, dus zelfs jij kan kapitein zijn van die dure badkuip.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @geen

  Nou, die twee jaar dat ik op het Boschveld zat zijn niet echt "formatief" voor me geweest. Deed mn eindexamen bij de jezuïeten van het Aloyisius College in Den Haag, die vandaag ook al zo gezellig in het nieuws kwam.

  Daar (en later op de yeshivah) heb ik echt heel zuigend leren debatteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Raar opgeklopt verhaal.

  Het schijnt dat de rector wat tafels en stoelen uit de 100-gang weg heeft gehaald vanwege overlast voor de klassen.
  De jeugd is tegenwoordig blijkbaar te beroerd om die twee minuten naar het soho te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @jeroen
  Blijft grappig, gezien de context en de uitspraken die we elkaar toeslingeren. Jeruzalem had trouwens veel gasten intern, die voor een stukje heropvoeding vrijwillig verplicht geplaatst waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nodig trouwens hierbij mijn e-stalkster uit voor een verhelderende snelchat sessie. Ben momenteel hier als Lapiz Azul te bevragen. Stel je dus voor mij herkenbaar voor en ga gerust los zou ik je willen aanraden. Ben daar in de chat via (Mibbit IRC). De alternatieve wijze zeg maar. Ga echter daar niet langer dan mijn geduld dat van mij vereist op je zitten wachten. Waarvan acte...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @geen

  waarschijnlijk heb je het dan over de Sjalomhoeve naast Jeruzalem. Die gasten (waaronder ik) werden niet voor "heropvoeding" geplaatst, het betrof een particulier internaat voor kinderen wiens ouders vaak in het buitenland werkten. Als je geen zin had om hier naartoe te gaan (wat ik iig totaal niet zag zitten), was dat een alternatief.

  Wij waren dus het groepje Hollandse kakkers dat vaak op de vuist ging met die boeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Haha, er staat zelf een foto van moi (15 jaar) uit die tijd op de facebook pagina. Lekker flatteus zo met die peuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Adamas

  Je zal mij wel weer bedoelen met die romantische typering.

  Maar, werkelijk dude, WTF in jou denkt dat ik geinteresseerd zou zijn in een chat sessie met jou?

  Come on strijder... antwoord eerst maar eens mijn talrijke vragen aan je, en verval eens niet in dat bookmark gedrag van je.

  Misschien dat ik dan ooit eens niet met een masker voor mijn gezicht bij je op de koffie kom om de honden uit te laten.

  5 jaar hetzelfde verhaaltje op de Interwebs zingen? Man, word je niet moe van jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen