maandag 1 oktober 2012

Alfamannetje

Wat moet Micha Kat toch teleurgesteld zijn dat hij in het pagina's lange VN-artikel over Joris Demmink, of op de website van het weekblad, niet eenmaal met naam en toenaam is genoemd. Terwijl hij een dezer dagen nog wist te voorspellen dat hij en andere Demminkstrijders door de oude verzetskrant zouden worden weggezet als 'rechts-extremistische complotdenkers'. Niet dus. In de acht pagina's houdt auteur Harry Lensink zich behoorlijk op de vlakte, al lees je tussen de regels door wel hoe hij er over denkt: veel rook, weinig vuur.

Demmink is voor de tegenstanders het alfamannetje in een verrot rechtssysteem geworden, schrijft Lensink. Om de vermeende pedofiele gaat het allang niet meer. En dat is precies het probleem. Dat zeggen ook alle voormalige topambtenaren die geconfronteerd werden met roddels over Demmink. Arthur Docters van Leeuwen: 'Nooit is er eens een beetje betrouwbare getuige opgevoerd, nooit eens een beetje leuke foto getoond. Alleen maar hearsay.'

Lensink laat ook keurig het (niet-hysterische) anti-Demmink kamp aan het woord. Zo geeft advocate Adèle van der Plas toe dat de campagne 'in Nederland is stukgelopen', en de strijd dan maar internationaal moet worden voortgezet. Ongelukkigerwijs weer met een wegens corruptie veroordeelde lobbyist. Een van de betrokkenen belooft aan VN een onthulling van jewelste, maar Barracuda vreest dat dit weer net zo'n natte wind wordt als al die andere. En de nooit reagerende Demmink deed dat dit keer wel. Hij ontkent.

'Hoe bizar is het dat de MSM het anno 2012 als hun voornaamste taak zien verhalen en primeurs vanuit internet te debunken en te ontkrachten, althans pogingen daartoe te doen?' vraagt Kat zich af. Simpel: omdat allerlei sites - die van Kat voorop - van alles beweren wat ze niet hard kunnen maken. Omdat waarheidsvinding wordt verward met actievoeren. En mythes maar niet van feiten worden onderscheiden.

Barracuda debunked nu al sinds 2006. Het is helaas nog altijd hard nodig.

27 opmerkingen:

 1. Je kan wel met je debunkings capriolen op de rots blijven brullen of springen Barracuda, maar van echt onderzoek heb je blijkbaar nog geen kaas gegeten. Dus even een beetje dimmen he!? (3:55)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt onderzoek volgens complotters: websites lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En naar YouTube filmpjes verwijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach nog ff, dan gaat deze kinderlokker met pensioen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Vincent

  Waar blijkt dat "echte" onderzoek dan uit? Buruma (wiens mening Baybasin's advocaat blijkens jouw filmpje serieus neemt) kon in zijn echte onderzoek in ieder geval niet vaststellen dat er gemanipuleerd werd met die gesprekken.

  Dus waar je nou op doelt is niet helemaal duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inmiddels zag ik ook al een tweet van Occupy Amsterdam over Demmink langskomen. Je zou toch denken dat de voorgenomen afbraak van de verzorgingsstaat daar een pietsje hogere prioriteit zou hebben, maar nee, hoor. Liever wat zeveren over een volstrekt onbelangrijke en oninteressante sg.

  En jezelf maar voor de gek houden dat je met belangrijke dingen bezig bent. Complottertje spelen: het ultieme escapisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee Arminius. Pensioen gaat deze smeerlap (en meerderen met hem hoor daar niet van) alleen nog maar via het volksgerecht meemaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vicent van Blog, de zoveelste reincaratie van Ekpiniki? Wat is dat toch, raak je elke keer je bloggeraccount kwijt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoor net dat je ook al behoorlijk naam begint te maken binnen de complottersnetwerken Bully ... (01:28:22)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sorry maar het luistermoment van hierboven is dus: 01:08:22

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He Adamas. Gotcha.

  Ik wil een foto van je echte rotkop aub. Kan dan mogelijk vandaag nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier een foto van de echte 321 secnea
  Adamas  BeantwoordenVerwijderen
 13. Doe toch eens even lekker normaal (Arminius en Mother Fucker) sukkels? Wanneer jullie voor mij staan kruipen jullie alleen nog maar van de laffe onderdanigheid weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hah! Ik zweer als jij voor me staat dan ben jij degene die zal kruipen miezerige worm die je er bent. Ik stamp je terug de aarde in. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je kan nog niet eens je gekosjerde heks aan je binden mother fucker... Dus wat lul jij nou nog helemaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Barra heeft nog nooit wat gedebunked.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waarom moet je haar er weer bij halen. Besef je je wel hoe geobsedeerd je door haar bent? Een tip. Vrouwen win je niet met haat-praat. OK!?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 'Barra heeft nog nooit wat gedebunked'

  Even niet opgelet zeker. Ik heb ongeveer alles van jou gedebunked.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. barracudanls.blogspot.com, de Debunk Fail Compilatie van Barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. * breaking breaking *

  De comments op KLOL zijn inmiddels verstandig en beheerst vergeleken met de comments op Barracuda

  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lensink had, bij wijze van curiositeit, het treurige pak papier dat de titel De Demmink Doofpot draagt even kunnen noemen, maar echt nodig was dat niet. De bijdrage van Micha Kat aan de Demminkduiderij valt in twee categorieën uiteen. 1. Kat pompt bestaande geruchten over Demmink eindeloos rond. 2. Hij voegt daar grote aantallen verzinsels en leugens uit eigen koker aan toe, onder pakkende titels als Monster Demmink eet nu baby's.
  Wie wil weten hoe het nu precies zit met Demmink heeft helemaal niks aan al dat geschrijf van Micha Kat. Waarom zou je zo'n charlatan dan vermelden?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. (Ik zie nu dat Lensink het boekwerkje wel noemt, in zijn chronologische feitenoverzicht.)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Micha heeft in het verleden wel eens wat zinnigs gezegd over de twijfelachtigheid van Adèle van der Plas die op cruciale momenten absoluut tegen het belang van haar onterecht vastzittende client inging. Echter wat hij hier bij Bram met veel konkelende geslijm ten bate van zijn anti Demmink campagne probeert te bewerkstelligen, laat steeds meer zien dat Micha absoluut verblind is voor de rol die de advocatuur juist in dit soort van zaken altijd verplicht is te spelen. Waar is zijn gevoel voor de realiteit zo hij die al ooit heeft bezeten toch gebleven? Met deze zet naar Bram toe verradt Kat weldegelijk ten bate van criminele intenties en in opdracht van hele foute belangen te werken. Kom er nog wel achter wie, hoe of wat. Ik ben dan wel geen juridische journalist zoals hij zelf zegt te zijn, maar dit verdachte gedrag verspreidt een zeer doordringende stank van goed (doorzichtig dat wel!) geregiseerde aansturing...

  BREAKING: GAAT BRAM MOSZKOWICZ DE DEMMINK-KAART SPELEN IN ZIJN STRIJD OP LEVEN EN DOOD MET JUSTITIE?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Brekend: Micha Kat komt op de echte (ether!)radio!!

  aankondinging op KLOL

  Ben benieuwd hoe goed die echte jannen zich zullen inlezen en of ze hem zullen confronteren met zijn wel degelijk gepleede laster. Lijken me geen tiepjes (die ene, oorspronkelijke jan tenminste niet) om alleen maar ja en amen te zeggen.

  Dat zal me een geschreeuw worden, waarschijnlijk. En grote kans op overtreding schorsingsvoorwaarden.

  BeantwoordenVerwijderen