zaterdag 27 oktober 2012

Exploot

Barracuda heeft het onderwerp Ben van den B. al een tijd niet meer aangesneden. De zelfbenoemde pedojager - een ordinaire draaideurcrimineel die zijn twee uit huis geplaatste kinderen terug wil en daartoe een heel satanisch netwerk bij elkaar fantaseerde - kalkt nog steeds de commentaren van Argusoog vol vette hoofdletters en 'redacteur' Arend Zeevat plaatst nog altijd braafjes alle onleesbare hanenpoten van Ben, maar relevant nieuws is er niet meer.

Ooit is Zeevat zo dom geweest om al die verhalen van Ben te geloven - zonder ook maar iets te verifiëren natuurlijk - en nu mag hij op de blaren zitten. Eind vorig jaar brandde Zeevat al eens zijn vingers aan allerlei onzinnige beschuldigingen aan het adres van de voogden van Bens kinderen, die daarop naar de rechter stapten en hun gelijk haalden. De Stichting Argusoog en Zeevat werden elk apart veroordeeld tot de proceskosten. Voor de eerste vordering werd geld ingezameld, maar Zeevat besloot als persoon lekker niet te betalen.

De voogden deden daarop pogingen om via een deurwaarder beslag te leggen op zijn salaris - wat mislukte vanwege een verkeerd 'Burger Slaven Nummer', zoals Zeevat het formuleert - en enkele weken geleden kreeg hij weer een bevel tot het betalen van een dwangsom van  € 29.445,04 aan huis bezorgd. Dat schrijft Zeevat godbeterhet weer als een soort Wilemuyn over zichzelf in derde persoon enkelvoud. Wegens weer nieuwe overtredingen wordt in een recent exploot 162.500 euro geëist. Dat tikt lekker aan.

Zeevat begon eerder deze maand trouwens ook steeds meer spoken te zien: 'Daarnaast werd ik gisteravond rijdend in mijn auto op de rechterrijstrook  bij het uitgaan van een bocht op een haar na van de weg gedrukt. Dit gebeurde door een automobilist, die al een tijdje links naast mij reed en die samen met mij bij een stoplicht moest stoppen' Allemaal onderdeel weer van de slim georkestreerde intimidatie tegen Arend persoonlijk door 'de slachttanden van een steeds inhumaner wordend monster'.

Zou het? Zeevat gaat weer eens volkomen voorbij aan het feit dat er beschuldigingen op zijn site verschenen die hij natuurlijk op geen enkele manier kon waarmaken. Dan moet je niet achteraf gaan janken dat de beschuldigden naar de rechter stappen. En uitvoerig klagen over de betaling - in het kader van de Demmink Doofpot - gaat ook niet helpen: deurwaarder Icassade heeft al de verkoop van roerende en onroerende zaken in zijn jongste exploot aangekondigd. Mag Arend straks op de fiets naar zijn werk. Als hij die nog heeft.

101 opmerkingen:

 1. Oeps, als ik dus goed begrijp zit Zeevat nu met twee separate exploten in zijn maag.

  Als dat zo is wordt het steeds moeilijker om zich daar onderuit te werken. Is er overigens überhaupt een manier om kwijtschelding van verbeurde dwangsommen te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Argusoog ten onder, Niburu geveild, Micha en de Kreek in de gevangenis of een inrichting, dit gaat de goede kant op. Ze kunnen er ook niemand anders dan zichzelf op aankijken.

  It wasn't me who shamed you
  who covered you with mud
  you did it to yourself without any help from me
  You act as I could've told you
  or stopped you like some god
  but people never listen and you know that that's a fact

  I never said slit your wrists and die
  I never said throw your life away
  It wasn't me, it wasn't me, it wasn't me
  you're killing yourself, you can't blame me

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Oeps, als ik dus goed begrijp zit Zeevat nu met twee separate exploten in zijn maag'

  Is mij niet geheel duidelijk geworden, maar Ben van de B. bleef natuurlijk gewoon doorgaan met beschuldigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Mag Arend straks op de fiets naar zijn werk. Als hij die nog heeft."

  Of ie nu wel of niet een fiets heeft; hij is al op non-actief gezet op z'n werk.
  En gezien de manier waarop ie omgaat met die non-actiefstelling lijkt het me niet onwaarschijnlijk dat dit gewoon tot ontslag gaat leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Barracuda & Ziva.

  Volgens mij zijn het afzonderlijke exploten, maar ze hebben allebei betrekking op de uitspraak van 23 december 2012. Die € 29.445,04 is een vast bedrag voor de proceskosten etc, die € 162.500 is het bedrag dat Zeevat moet betalen voor schendingen, omdat zoiets hem op een boete van € 2.500 per dag komt te staan.

  Het is me alleen onduidelijk waarom de meter van Jeugdzorg pas is gaan tikken vanaf 20 augustus 2012 en ze zo op maar 65 dagen uitkomen. Ik kom namelijk uit op ongeveer 300 dagen en een bedrag van om en nabij de € 750.000,-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Die € 29.445,04 is een vast bedrag voor de proceskosten etc, [...]"

  Dat lijkt me niet. Zo veel kost een kort gedingetje met verstek niet. Trouwens, het vonnis staat erbij, dus dan moet er onderin een begroot kostenbedrag staan. Even kijken, dat wordt dan 104,95 + 500 + 527 aan kosten van de tegenpartij (=eisers), en eventueel nog 131 en nog eventueler 68 euro voor kosten na het geding. Bij elkaar dus zo'n 1300 euro, en zeker geen bijna dertigduizend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ruud

  Vandaar dat ik ook "etc" schreef. Ik ken het niet-variabele boetebedrag niet en ook niet de facturen van de advocaten. Maar ik kan me goed voorstellen dat zoiets tot een bedrag van rond de 30.000 oploopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "onduidelijk waarom de meter van Jeugdzorg pas is gaan tikken vanaf 20 augustus 2012"

  Vanwege het artikel waar ik meen Ziva al naar verwees, zoek zoek, ja dit dus.

  Staat er nog steeds, dus de kassa rinkelt ook nu nog door, na die 165 duizend, elke dag 2500 erbij, tot aan 5 ton.

  Moet je een best huis hebben, wil het op een gedwongen veiling 5 ton opbrengen. Dus: jarenlang loonbeslag en schuldsanering.

  Heeft Arend Zeevat volkomen onnodig zelf voor gekozen, dus niet janken en niet zielig doen. Ook niet zeggen dat Demmink erachter zit, want dat is niet logisch en dus volgens meneer Ochkam niet waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Ruud

  Niet dat ik de processtukken las, maar dan moet je ook advocatenkosten van beide partijen meerekenen (ik schat 5000 per advocaat), de kosten van het proces zelf (idd rond de 1500) en de rest kan een al toegewezen vaste schadevergoeding zijn, die losstaat van de variabele boete van 2500 per dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Had gekund, maar is hier niet het geval, zie onderin het vonnis.

  Staat bij het blog

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van den Brink en Zeevat hadden waarschijnlijk geen advocaatkosten, want ze zijn niet naar het kort geding gegaan. Dus zijn ze bij verstek veroordeeld, want geen verweer gevoerd. Is standaard in dat geval.

  Daarom is het vonnis ook zo kort. De rechter heeft alleen gekeken of de eisen niet onrechtmatig of onzinnig/onredelijk waren.

  Is dat in orde && geen verweer ==> eisers in het gelijk gesteld. Zo simpel. Heel logisch ook. Rechtspraak is vaak erg rechtlijnig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dan snap ik ook niet waar die € 29.445,04 betrekking op heeft. Eerdere schendingen van voor 20 augustus?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Toe maar, ook nog eens op non-actief gesteld door zijn werkgever. Je zou denken dat je met dergelijke problemen wat minder gaat bloggen, en wat meer focus gaat leggen om je eigen schip niet te laten zinken. Maar, dat is kennelijk niet eigentijds gedacht.

  Volgens mij hebben die eerdere 27.500 euro met hetzelfde te maken als de 'nieuwe' 162.500 euro aan verbeurde dwangsommen.

  Het ontbreekt in het loonbeslag aan de specificatie van die 27.500, maar het verwijst naar een eerder dwangbevel gedaan op 3 september 2012. En als je naar vd Brink's dwangbevel kijkt spreekt die over verbeurde dwangsommen over de periode 20 augustus + 17 dagen.

  En vanaf 20 augustus heeft Zeevat weer zeer expliciete privé gegevens van die meisjes geplaatst, en geeft dus daarmee geen gehoor aan het bevel van de Rechtbank.

  Kortom, Zeevat's beslissing om het eerste dwangbevel naast zich neer te leggen, én vervolgens ook niet adequaat te reageren op zijn loonbeslag levert hem nu een 'nieuw' dwangbevel op die opnieuw begint op 20 augustus, maar nu doorrekent tot 23 oktober.

  Dom, dommer, domst dus, en je heel diep in je eigen vingers snijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Re: Ziva, 27 oktober 2012 11:20

  "Is er overigens überhaupt een manier om kwijtschelding van verbeurde dwangsommen te krijgen?"

  Wel als je voor de rechtbank aannemelijk weet te maken dat ze niet echt verbeurd zijn, of veel minder vaak. Is Maurice de Hond wel eens gelukt. Wordt hier moeilijk, lijkt mij, de zaak ligt erg duidelijk. Maar daar gaat de rechter over, als het aanhangig wordt gemaakt.

  En als je failliet bent verklaard en een paar jaar alles boven bijstandsniveau hebt moeten inleveren, zal het ook wel een keer stoppen, denk ik. "Bij gebrek aan baten opgeheven."

  Maar in het exploot staat nog een regeltje dat (als ik het goed begrijp) dat bijstandsniveau nog eens gehalveerd kan worden, voor wie niet tijdig zijn inkomsten (incl. van de partner; dus de raadslidvergoeding en freelance-astrologeninkomsten van Lea Manders moeten er ook aan geloven, lijkt mij) aan de deurwaarder doorgeeft.

  Arend zal dat, eigenwijs als hij als natuurlijk persoon natuurlijk is, ook wel weer gaan weigeren, dus dat wordt nog een zielige toestand daar in Arnhem.

  Wie helpt deze mensen de winter door? Zielige vogeltjes die expres hun eigen eten hebben weggegooid, krijgen die pinda's en vetbolletjes? Van mij niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zelfs het frontier symposium ziet het niet meer zitten met Zeevat.

  heheh:

  Door communicatieve misverstanden is er echter een kink in deze kabel gekomen, waardoor de organisator van het symposium heeft besloten dat de drie vertegenwoordigers van Argusoog, die de uitzending zouden vormgeven, beter alleen als gasten aanwezig konden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het innerlijke rozenkruisje van broeder Messing dreigde al een beetje vervuild te raken. Maar goed, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nou, dan wordt het TEOTWAWKI-moment waar Zeevat zo naar uitziet in ieder geval in 2012 voor hem persoonlijk nog waarheid.

  Had hij maar naar Tip 1 van @geen moeten luisteren, en niet naar het juridisch advies van Ben van den Brink.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ziva
  Nee, dat advies is nog steeds aan @jeroen voorbehouden, als het tenminste beklijft.
  Voor AZ zou ik zeggen Tip 1 sub a: ga tandenborstel pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sub b: mooie poster van Tatjana zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hmm @geen, zou zo maar eens een goede tip kunnen zijn. Een snelle scan op Zeevat's huis leert dat die voor minder in de markt staat dan de factuur van de deurwaarder groot is.

  Dus als hij niet snel iets gaat regelen dan zou het idd weleens kunnen zijn dat hij zijn tandenborstel moet pakken, en bij Micha Kat in 't Centrum aan kan schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Als het een nieuwe en ongebruikte tandenborstel betreft zal die in principe niet aan het beslag onttrokken mogen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ziva
  De fiscus zou ook wel eens tot het nodige strafrecht kunnen leiden. Vandaar die poster,daar zijn ze ook voor gemaakt. Mag toch hopen dat de ambtenaren en betrokkenen ook effe willen weten waar ze tegenwoordig staan. Kop van Jut lijkt mij niet, in een functieomschrijving als standaard aanvaardbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. LoL

  Adamas-Papi-Tanja roept bij Argusoog in zijn nieuwe hoedanigheid van Chezus inmiddels al op tot een intifada tegen @jeroen en mijzelf.

  Zoveel onrecht, zoveel leedvermaak, the Chosen One's moeten nu eindelijk eens hun lesje leren; "Better than Before!"

  Maar voor de record Adamas - zet je trouwens wel je bivakmuts op bij dit weer? - ik voel geen leedvermaak bij Zeevat. Eerder irritatie hoe iemand zo oliedom zijn privé-leven naar de shredder leidt.

  Niet dat ik iets anders had verwacht van iemand die zo ongegeneerd allerlei uiterst gevoelige persoonlijke informatie, incl recente foto's, van twee heel jonge meisjes op het internet kwakt.

  Van mij mogen dat soort mensen geheel uitgekleed worden, en ik zou het hilarisch vinden wanneer de schuldeisers van zijn dwangsommen het totale bedrag in een fonds voor die meiden stoppen, waar ze vanaf hun 18e vrijelijk over kunnen genieten. Met rente geeft ze dat tegen die tijd een mooie opstap naar een eigen leven.


  BeantwoordenVerwijderen
 24. @geen

  Waarom zou de fiscus in Zeevat geïnteresseerd zijn? Betaalt hij ook geen belastingen? Stoeit hij met donatie's?

  Of heeft hij een mega dure boot in de plas naast zijn huis liggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het valt me op als ik Frontier lees dat ze een leuke prijs vragen voor dat soort onzin. Gebakken lucht verkoopt dus. Ik ken helaas mensen van wie ik dacht dat ze toch erg verstandig waren, die op de 1e rij zitten en braaf ja knikken. Ongelooflijk gewoon en Ziva ik vond al tenminste 2 spelfouten in het commentaar van Tanja.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het is dat ik bij Arend naar dit blogje verwezen werd, maar het is hier inderdaad vergeven van de zeer vreemde kostgangers zeg. Ongelofelijk dat jullie jezelf hier zo schaamteloos toestaan om over andermans ongeluk plezier te kunnen hebben. Als jullie dan echt zulke braverikken zijn zoals je je hier voordoet, mag je inderdaad van geluk spreken om zelf nooit meer in de toekomst buiten de pot te zullen plassen. Verwacht dan ook dat jullie als beloning voor deze kinderachtigheid een nog grotere rampspoed zal treffen. Snel maar weer terug naar mijn wakkere vrienden.

  http://www.argusoog.org/uitzending-frontier-symposium-gaat-niet-door/comment-page-1/#comment-81526

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ Prem, toen ik al op den Christelijke school zat werd er hel en verdoemenis gepredikt. Later toen ik van de lagere school ging en naar de vervolgopleiding, verging de wereld ook al. Hoe vaak heb ik al afscheid moeten nemen, en even zo vaak draait de aarde door.

  En bovendien wat vreemd is, is lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Prem is een hoax. Ik herken de stijl. Eerst een berichtje posten bij Argusoog en er dan hier naar verwijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. mag je inderdaad van geluk spreken om zelf nooit meer in de toekomst buiten de pot te zullen plassen.

  Hi Adamas, leuk dat je er weer bent.

  @Dorothy

  Ik ben niet van de spelfouten. Al was het maar omdat ik ze zelf ook teveel maak. De taalnazi hier is @Ruud. En een fanatieke, want zelfs als ik iets in het Hebreeuws zeg zit @Ruud er nog met een woordenboek bovenop ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ziva
  De door jou bedoelde bootjes varen doorgaans onder een gunstige exotisch fiscale vlag op de hele grote plas. Monaco ligt er vol mee.
  Daarbij moeten ook stichtingen een jaarrekening overleggen. In het onderhavige geval kan dus de fiscus als preferent schuldeiser een strafrechterlijk onderzoek afroepen.Jaarrekingen lastig heur, waarbij het kleine naar het grote kan leiden.


  Voor de rest:
  Inderdaad moet je tip 1 niet vergeten, en leedvermaak is geen vermaak. Ook deze misere heeft meerdere kanten.De Papies moeten daarbij ook hun mening kunnen geven, zolang hij zijn anti semitische uitingen, keeldoorsnijden, kopschot en wat dies meer zij, achterwege laat.


  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Ziva

  Hahaha, die papi is daar een ware volksbeweging aan het ontketenen!

  Bring. It. On.

  Van mijn kant ook geen leedvermaak, maar wel van een vervuld rechtsgevoel. Dat Jeugdzorg ondergescheten wordt maakt me niet eens zo uit, daar zijn ze voor; zou raar zijn als ze vanuit hun rol bekeken alleen maar positieve reacties zouden krijgen.

  Maar je gaat dus nooit kinderen met naam, toenaam en adresinformatie in verband brengen met de bizarste seksuele en rituele misdrijven, zonder dat daar ooit enig bewijs voor geleverd werd. Die kinderen worden geëxploiteerd, het is kindermisbruik en zeer egoïstisch van Zeevat en vd Brink om die kinderen op zo'n smerige manier voor hun persoonlijke "doelen" in te zetten.

  Dat dient bestraft te worden, ik vind eigenlijk zelfs dat je een strafrechtelijk "voorbeeld" van zulk soort figuren zou moeten maken. Nu hebben ze dat met zichzelf gedaan.

  Ik snap ook niet zo goed wat papi nou weer naar vindt aan mijn reactie. Ik vind het een mooi liedje, de hele songs for Drella CD is al eeuwen een favoriet van me. Het nummer leek me wel toepasselijk, want de Joden, Demmink en/of de loemienadi waren niet verantwoordelijk voor alle self inflicted ellende van Niburu, Kat, of Zeevat. Zijn allemaal Darwin Award toestanden. Of klinkt dat dan weer als leedvermaak?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik ben nieuw hier Ziva. Maar ik kwam toevallig voorbij en wat er geschreven werd beviel me. Ik erger me al een tijd aan de onzinnige verhalen. Ook al voor internet bestond, en ik dus door de boeken heen moest worstelen van bekenden, die allemaal een boek hadden over een samenzwering, complot zus of zo.

  Het enige wat ik mooi vond nu ik erover nadenk is het boek, de dag van de jakhals. Maar goed dat terzijde. Ik vind Barracuda een verademing in de tijden dat de randdebiel heer en meester wordt over het internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beste mevrouw Parker:

  Volgens mij heb ik met mijn betoog nergens over hel of verdoemenis willen prediken. Dat ten eerste. Ten tweede wilde ik met mijn verwenzing naar een nog grotere rampspoed alleen maar aangeven dat ook ik vind dat je met deze vormen van leedvermaak als bedrijver daarvan de karmische boemerang volledig over je zelf geëtaleerde schijnheiligheid afroept. Verder kan ik mij dus goed vinden in het betoog waarmee ik via Argusoog hier naar toe werd gelinkt. Niets meer of minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ van Haaksbergen. Die kreet over rampspoed is als sinds de Baghwan bekend, al had hij het ook ongetwijfeld ergens van gejat. Ten tweede u heeft mij nergens iets over leedvermaak horen zeggen. Maar als ik bovenstaande lees dan is het ook iets over jezelf afroepen enhadn in eigen boezem steken en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @jeroen
  Jouw stelling over bjz kan ik mij prima aansluiten, ik zou bijna tip 1 overboord gooien, maar toch maar niet. Zum kotzen, wie die fotos heeft geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @papi prem

  Wat is karma volgens jou? Een soort mechanisme waarin je gestraft en beloond wordt, zoals je bij de christenen naar de hemel & hel kan gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Dorothy

  Hmm, dan zou je ook 'The Dogs of War' en 'Avenger' moeten waarderen. Vertellen je resp hoe je een militaire coup plaatst, en hoe je een - altijd populaire - 'independent rendition' staged.

  Lees die drie boeken va Forsyth en je kan moeiteloos iedere arrestatie van de politie tot een complot kneden. Voeg Zionism en Mossad toe, en je hebt een mainstream complotter topic in handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ Ziva lang geleden las ik dat soort boeken, tegenwoordig houd ik met bezig met andere kost. Ik lees meer non-fictie en biografieën.

  Het zijn inderdaad de handreiking tot prachtige complotten. Soms geeft de werkelijkheid er reden toe en soms ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @papi prem

  Dat karmische boemerang van je zie je ook mooi terug bij jezelf, als in: je bent de enige van Argusoog die überhaupt reageert op je roep om verbale sanctie's.

  Treurig eigenlijk om te zien dat je gekunstelde riedeltjes allemaal terug bouncen op je eigen gehelmde achterhoofd, en de spontane schrikreactie slechts jouw eenmansleger in beweging zet om het op te volgen.

  Een soort van jezelf een slap in the face verkopen, en dan in de spiegeling van je beeldscherm mompelen; WTF was dat?!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ziva

  Hmm, dan zou je ook 'The Dogs of War' en 'Avenger' moeten waarderen. Vertellen je resp hoe je een militaire coup plaatst, en hoe je een - altijd populaire - 'independent rendition' staged.

  --------
  Een veteraan die terugkomt uit de hel, heeft vaak geen andere keus dan een boekenkast met mogelijke antwoorden.  BeantwoordenVerwijderen
 42. ...enhadn... (20:27)

  Over spelling gesproken. Eerst over de schrijfstijl van Tanja (wie dat ook moge zijn) vallen om nog geen commentaar later zelf over diezelfde onkunde te struikelen? Keystone cop zeker... Hierbij wil ik tevens met nadruk ontkennen iets met de link waardoor ik hier naar toe werd verwezen te maken te hebben. Dat iemand hier in het verleden zo te lezen uiterst negatief actief is geweest, hoeft toch niet direkt te betekenen dat al zijn aangeklikte links wat dan ook met de persoon in kwestie te maken hoeven te hebben die via zijn links bezoekers hier naar toe dirigeert? Excuse me? Als dat het niveau is waarmee jullie hier elkaar de tent uitvechten, dan hoef ik mij voor de rest inderdaad hier niet meer te vertonen. Opgedane traumas met onbeschoft gedrag van hier in het verleden actieve posters kunnen natuurlijk niet meteen betekenen dat alle gerelateerde content via stigmatiserende beschuldigingen zonder enige grond op nieuwelingen uitgestort mogen worden. Strict persoonlijke mening natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @papi prem

  Maar je vond het verder niet nodig om op Chèzus te reageren?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. 'Maar je vond het verder niet nodig om op Chèzus te reageren?'

  Ik denk dat de tijdspanne waneer er op bepaalde comments van deelnemers wordt gemodereerd bij iedere webmaster afhankelijk is van zijn op dat moment heersende tijd of gesteldheid. Is dus ook afhankelijk van de al dan niet bepalende on/gesteldheid over de geplaatste reactie. Mocht het om een vrouwspersoon gaan al helemaal uiteraard. En inderdaad vind ik het verder ook niet zo nodig om aan jouw hier te verantwoorden waarom ik wel of geen behoefte voel om feed back op bepaalde sites te geven. Verder volg ik je hier al een poosje waardoor ik wel enig idee heb waarover die Chezus het daar bij Arend over heeft. En ik kan jou daarom dus ook best vermelden dat ik dat soort van onreine vleeswaren zelfs bij mijn uitgehongerde varkens nog niet in de kuip zou durven werpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Maar papi prem, ik mag het toch zeker wel vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. 'Maar papi prem, ik mag het toch zeker wel vragen?'

  Nachtdienst, vandaar nog even deze wat late reactie. Samen met die doorzichtige maar vooral alleswetende tante van je uit Tel Aviv blijken jullie via de welbekende technieken waar trollen op het www mee opgespoord en geidentificeerd zijn als volksmennende stemmingmakers er zo overal tussenuit te kunnen worden gevist. Klein voorbeeldje hier met ene vlunk. Kreeg zojuist via de pm een bevestiging van de moderator van KLOL dat Micha al geruime tijd op de hoogte is van deze acties die door sayanim onderaannemers in dienst van het oorlogshitsen dmv bedrog steeds meer in touw worden gezet tbv misselijkmakende stemmingmakerij. En dat allemaal slechts om de nietjoden gojim onder elkaar verdeeld en dus onder gecontroleerde omstandigheden met elkaar bezig te houden? Het begint gelukkig allemaal zo doorzichtig te worden dat ik de laatste tijd bijna zonder ip-scan methodes kan ruiken wie er zich waar en waarom op draadjes als obstructie plegende trol moet ophouden. Wat dat betreft zie ik wereldwijd al langere tijd een paniek zich meester maken van hen die met hun zo goed als vergane monopolie op welke content dan ook de uitwerking van hun manipularij met het uur zien verdampen. Een beetje zoals droogvallende vissen beginnen te rotten wanneer een door menselijk ingrijpen opgeworpen dam de druk van de ellementen niet meer aan kan. Een erg lekker gevoel kan ik jullie bij deze vermelden. Niet meer mee ophouden dus en ga vooral lekker zo door aub? ROLF~DROL

  BeantwoordenVerwijderen
 47. @Papi Prem

  Nouja, het zou natuurlijk ook een beetje gek zijn om op jezelf te reageren.

  www mee opgespoord en geidentificeerd zijn als volksmennende stemmingmakers

  Ze chutspah. Weet je wat "volksmennende stemmingmakerij" is? Het opzetten van een betaalde PR campagne tegen Demmink in de VS en dan net doen of de "reuring" daar spontaan ontstond. Om deze campagne te voeren werd overigens ook nog eens een criminele operative ingehuurd, die zo ongeveer de uitvinder is van Astroturfing:

  Astroturfing refers to political, advertising or public relations campaigns that are designed to mask the sponsors of the message to give the appearance of coming from a disinterested, grassroots participant. Astroturfing is intended to give the statements the credibility of an independent entity, by withholding information about the source's financial connection. The term is a derivation of AstroTurf, a brand of synthetic carpeting designed to look like natural grass.

  Jack Abramoff dus. De *kuch* grootste pionier op het vlak van astroturfing. Zeiken over satanisme en ondertussen zelf de duivel inhuren zeg maar.

  Jack Abramoff, an influence peddler who took astroturf to unprecedented levels of sophistication and cynicism.

  Geen enkele geschiedenis van Astroturf is compleet zonder zijn misdaden.

  Er viel me dan ook meteen wat op toen ik naar die "demonstratie" keek: hoewel Abramoff en zijn "fronts" natuurlijk in de rechts-republikeinse hoek zitten, waren de 20 mensen die meeliepen in die demonstratie duidelijk geen teapartiers, ik kon er geen enkele vinden die in die "demographic" paste. Dat waren mensen die democratisch, of "unregistered to vote" waren.

  Kijk ook goed naar de bordjes die ze dragen en de uniformiteit van de vormgeving: denk je dat ze die thuis maakten in een spontane opwelling van verontwaardiging over Demmink, of werden die uitgedeeld aan de "demonstranten"?

  Dit was kortom een groepje mensen dat betaald werd om verontwaardigd over Demmink te gaan doen.

  Wat een volksmennerij, nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Abramoff.. Wat de neuk? stel dat alle smeerlapperij over Demmink waar zou zijn, dan is Abramoff alsnog een veel grotere crimineel. Neem nou zijn campagnes ten behoeve van het apartheidsregime:

  The year before he graduated, he founded the International Freedom Foundation (IFF) which, according to reports in The Observer and Newsday, was secretly funded by South Africa’s apartheid government.

  "...the International Freedom Foundation was, in fact, a South African military intelligence front, created in the dying years of apartheid to win friends and influence people internationally, and to campaign against the African National Congress. In Washington it passed on information to a British-based company, Long Reach, also a military intelligence front, whose job was to gather data on the ANC for the apartheid government."


  De verhalen over Demmink zijn onbewezen nonsens, maar Abramoff steunde dus in het verleden zonder maar met zijn ogen te knipperen de misdadigst denkbare regimes en dan met name hun geheime diensten. Wat denk je dat er gebeurde met de ANC'ers wiens identiteit Jack kon achterhalen?

  Juist. daar kwam het C1 death squad van Eugene de Kock wel even langs.

  Mensen die zo iemand inhuren zijn op voorhand al totaal ongeloofwaardig. Hoef je hun verhaal niet eens meer voor aan te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ben helaas vergeten om in mijn vorige boodschap aan die via propagandistische kiddy-porn rond bazuinende oplichtster die overal zogenaamd verstand van beweert te hebben, als oppositie biedende tegenwicht nog even dit rolprentje te kunnen presenteren. Haar psychische aandoening zal op deze wijze aan een ieder die wil zien overduidelijk gediagnosticeerd kunnen worden. Namelijk dat een steeds meer geopenbaarde onmenselijkheid de oorzaak is v/d waanzin waarmee haar soortgenoten via moord, bedrog en bloeddorstige machtswellust zichzelf op deze planeet als een kleine maar uiterst gevaarlijk/geslepen minderheid boven alle rechtgeaarde medeschepselen despotisch/supremascistisch proberen uit te positioneren. Deze demonenstreken beginnen zich tegen henzelf te keren waardoor er binnen niet al te lange tijd op deze planeet geen plaats meer onder de mensenkinderen gevonden kan worden voor deze mensachtigen waarmee zij zich hier altijd ò-zó graag identificeert dan wel vereenzelvigd. (hypocritical~sicco)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @papi prem

  En ondertussen sta je schouder aan schouder met Jack Abramoff. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het is toch een beetje als het inhuren van dr Mengele voor een campagne over medische integriteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet oid. En jij mag in dit geval vanwege je onzinnig overkomende dronkemanspraat voor een hol klinkende vat figureren. Zo, nu nog even wat wit uitgelijnde zaken stofzuigen om over een paar uurtjes ondanks mijn doorgehaalde nacht toch nog strak in het pak daar in Den Haag acte de présence te kunnen geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @Prem

  Dank voor het stukje geschiedenis. Was mij niet bekent. [The Goldstein Massacre ] Hield mij in die tijd nog nbiet zo met politiek bezig. Zo zie je maar, terroristen vind je aan beide kanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @Prem

  Tjonge, dat duurde niet lang zeg voor je die enkele groef in die eenzijdige plaat van je weer gevonden hebt.

  Je anti-semitische brabbelpraat druppelt weer gestaag over de randen van het afvalemmertje dat je als brein beschouwt.

  Knap hoor, om dan in hetzelfde draadje met droge ogen vol te houden dat je niet Chezus, Adamas, Tanja of dat andere idiote camouflagepakje Papi bent.

  Zeg eens, met welke hersenaandoening ben jij in je jeugd gediagnosticeerd, want je gaat mij niet vertellen dat je een geestelijk gezond pad in de maatschappij bewandelt.


  BeantwoordenVerwijderen
 55. Je hebt jezelf maar weer eens met dat herkenbare rattengepiep gespiegeld aan mijn weergegeven profiel? Zo zie je maar hoe opvallend simpel jouw soort tussen de echte mensen als pratende aap naar voren springt. Van de oplichtende ongesteldheid ook nog eens uit je vingertoppen ruftende cabalistische heks.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Prem

  De mate van complexity, versatility adaptability, en bijv bias van je brein zegt iets over je intelligentie en over de gezondheid van je brein.

  Op de schaal van de eerste drie scoor je bijzonder laag, en op 'bias' zeer hoog.

  Dat is onvoldoende om je gek te verklaren, maar biedt voldoende signalen om je geestelijke vermogens laag in te schalen.

  Dus je kan mij wel betitelen als 'pratende aap', maar ik vrees dat wanneer de testresultaten boven water komen jij het zal zijn die de meeste aanspraak kan maken op die titel.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Overigens verwacht Kat dat er vandaag dui-zen-den mensen op die anti Demmink demonstratie gaan afkomen. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Als horlogemakers in oorlog om de wintertijd. Gaat nergens meer over. ME busje klaarzetten, inladen klario. Bureaulamp erop, proaten gvd.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Het Demmink protest livestream
  http://www.livestream.com/imagine2b

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Zie je wel dat je van de gekkigheid niet meer weet waarover mee te ouwehoeren? Jij van 10:24. Dat jouw soort gewend is om supremascistisch alles maar aan je eigendunk te willen inschalen is alreeds meer dan berucht. Dan zal je de in dat filmpje acterende bloeddorstige rat zeker ook al wel meerdere keren als een lafhartige soortgenoot van je hebben ingeschaald? Ben er vrijwel zeker van dat tijdens het kruisen van onze paden jij als vanzelf gelijk een onderdanig kruipende heks glibberig van de racekak onder mij voeten als wc-kleed zal proberen te fungeren. Is dat op zo'n moment niet het geval vanwege die plaat voor de rotkop waarmee je dagelijks op deze wereld rondkruipt, dan zal je tenminste zoals je dat hier bij zo goed als elk draadje (antidemonisme krijsend!) waarin ik je de oren was geslepen probeert te doen, via je zuigende pooiers van het cidi/mdi eveneens gaan dreigen waardoor je die glibberige mentaliteit waar je mee je bent uitgepoept nog enigsinds denkt te kunnen maskeren. Interresant (nee dus) uit je gepsychopatiseerde mee ouwehoerende ongesteldheid. Het is dat ik weet met wie ik te maken heb anders zou ik momenteel al mijn kaarten op hier tafel gooien, maar strategisch is dat nog net niet helemaal de bedoeling. De tijd tikt allover weldegelijk steeds rapper weg voor jouw onmenselijk abjecte ünter-soort. Nog even een paar uurtjes chillen voordat ik via mijn toespraak daar bij jorus samen met de woedende meutes naar de shitraëlische ambassade zal optrekken hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. In Den Haag worden dus alu hoedjes losgelaten. Op Boublog las ik net het hartverscheurende betoog Free Baybasin.

  Helaas moet ik dan ook gelijk denken aan een bekende die ambtenaar in hotel de houten lepel werkte en vertelde hoe verschrikkelijk manipulatief gedetineerden zijn.

  Tuurlijk ze zijn allemaal onschuldig, het zijn lieverdjes en de tenenkrommende hysterie en gestoorden die zich nu heel dapper voelen gaan naar Den Haag. Inderdaad ik hoop dat de busjes klaarstaan....................

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Sorry moet zijn tenenkrommende hysterici.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @Dorothy

  Er lijkt in ieder geval voldoende politie op de been met een helicopter erboven. Vraag me af of het ze toegestaan is om naar het woonhuis van Demmink te lopen. Lijkt me toch een schending van zijn privacy.

  Ik vind stevige repressie op z'n plaats hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @Arminius:

  Is dat nu al de demmink livestream? Ik hoor iets met somalische demonstranten oid?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Bij een demonstratie is meestal toch wel veel politie aanwezig.Zelf een paar keer meegemaakt. Ook toen ik een keer een dagje naar Amsterdam ging en met m´n neus in de boter viel. Er was een demonstratie gepland en politie te paard stond al in grote rijen klaar.

  Maar goed je, de buurtjes van Demmink zullen hiermee ook niet blij zijn. Eerst Mischa die het huis bekladde om de buurt te waarschuwen en nu de heksenjacht. Je zal er maar wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Walgelijk. Ze claimen ook de betrokkenheid van Anonymous bij die demonstratie, terwijl die er verder niets mee te maken heeft. Beetje een fake videoboodschapje de wereld insturen, het is allemaal te triest voor woorden.

  Hoe kan je in vredesnaam denken dat je leugens, misbruik en bedrog kan ontmaskeren als dat je eigen modus operandi is?

  We do not forgive
  We do not forget
  Expect Us

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Grote opkomst, noemen ze dat. 30 man of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hoppa.. eerste arrestatie. Een meisje ging de camera uit de handen van een pownews verslaggever slaan schijnt het, die daarop aangifte heeft gedaan. Er wordt gesteld dat ze drie keer maande om niet te filmen, maar je mag op de openbare weg nou eenmaal filmen wat je wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Honderd man (en vrouw) is ook mijn schatting. In Facebooktermen een verwaarloosbaar klein aantal. Joris D, weg ermee! roepen ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ze staan nu voor het huis van Demmink volstrekte wartaal uit te slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik heb de livestream ook even bekeken.

  Inderdaad, krap honderd man als opkomst.
  Op de livestream zag ik als top 500 viewers.

  Dat pownews werd aangevallen heb ik net gemist, ik zag wel dat ze aan het interviewen waren.

  Verder inderdaad: aangekomen op plaats van bestemming komt er allemaal wartaal over duizenden slachtoffers van Demmink, over Bilderberg Bea, etc. etc.

  Verder doen ze zich altijd voor als mensen die een nieuw onafhankelijk onderzoek willen om de waarheid boven tafel te krijgen, maar gezien de posters, flyers en de geroepen leuzen staat voor hun al lang vast wat Demmink gedaan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Drogreden

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @truth hurts

  Ik zag de arrestatie ook niet, maar de commentator op de livestream kon er geen genoeg van krijgen. Toen ik op de livechat bij de stream een berichtje plaatste dat filmen op de openbare weg mag, maar het afpakken van camera's of microfoons weer niet kreeg ik acuut een ban.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @jeroen
  Jeroen71 jaha, ik zag toevallig jouw comments, ook de advertenties, deurwaarders, stervensmakelaar, incassobureaus,saneringshulp, liepen ook door het scherm. Triest gebeuren,100 man bij een huis dat ook nog verkocht schijnt te zijn. Research bitte.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Is het ´t huis verkocht? Slim. @ truth hurts, krek zo ist. Al zou er dan nog uitkomen dat Demmink geen pedofiel is, dan is ´t onderzoek natuurlijk niet onafhankelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @dorothy:

  meende ook in de stream te horen dat het huis verkocht bleek te zijn :o)

  Ik heb diverse complotters wel eens gevraagd hoe een onafhankelijk onderzoek er uit zou moeten zien willen ze de uitkomst ervan aanvaarden..
  Guess what: ik krijg er geen antwoord op.
  Slechts 1 complotter zegt dat hij interpol onafhankelijk genoeg vindt.
  Maar voor de rest is zelfs het Helsinki-comite niet onafhankelijk genoeg: ze willen niet zeggen dat ze de bevindingen van dit comite zullen aanvaarden als blijkt dat ook zij niets tegen Demmink hebben kunnen ontdekken.

  @jeroen: dat is een typisch voorbeeld van de complotters: zodra iemand een ander geluid laat horen wordt die de mond gesnoerd.
  En zelf hebben ze de mond vol over internetsencuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Powned kiest kant van pedo Demmink! Camarateam verjaagt door demonstranten in Den Haag. volg het live! t.co/3GBXbEQL #demmink #powned
  4 uur geleden.


  Op pownews, ´t moet toch werkelijk niet gekker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. <150 man op de been

  Tot zover de 'massale' (mensen, mensen, komt allen) Demmink protestmars. Iemand arend zeevat nog rond zien gaan met een collectezakje?

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @loen tik
  "<150 man op de been"

  Behoorlijk zware vorm van intrimidatie, als ze voor je deur staan, om over eigen rechter spelen maar te zwijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @geen

  "Behoorlijk zware vorm van intrimidatie, als ze voor je deur staan, om over eigen rechter spelen maar te zwijgen"

  Dat ben ik an sich volledig met je eens. Mijn punt is dat het 'massale' bereik wat argusoog/klol cs. zelf pretenderen te hebben een volstrekt lachertje is.
  Dat levert arend nog geen 150 euro op.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik vond het er nog niet eens als 100 mensen uitzien. Micha ging zelf uit van duizenden demonstranten, dus naar zijn eigen maatstaven was het in ieder geval een totale mislukking.

  Op zich wel een goede indicator, zo'n demonstratie. Want er kan nu wel vastgesteld worden dat er los van de Demmink internetbehangetjes verder geen enkele animo voor dat hele verhaal is.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @loena tik
  Ook mee eens,qua redemptie is dit nihil, maar deze vorm van intimidatie zal in het geval van "The Day After" toch ook bij deze zg vredelievende menschen het juridische geweten laten knarsen. Een soortgelijke democlub in de VS , vond het nodig om kinderen te GEbruiken om hun gelijk te staven.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Even een complottheorietje.
  Die Ben van den Brink heeft een deal met het Om/Justitie. Hoe meer gestoord commentaar ze op argusoog doorlaten van deze volledig doorgedraaide idioot, hoe meer strafvermindering Ben van den Brink 'verdient' en hoe sterker 'de zaak' wordt tegen argusoog/Arend Zeevat.
  Ben van den Brink heeft immers -zoals hij zelf beweert- geen 'exploot' gezien terwijl Arend zichzelf (en Lea Manders' politieke 'carrière') volledig de (financiële) vernieling inhelpt.
  Het is het adagium wat Lea Manders zelf zo vaak en graag gebruikt.
  Niets is wat het lijkt.

  En paranoia maakt meer kapot dan je lief is. Brrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @Jeroen
  "Want er kan nu wel vastgesteld worden dat er los van de Demmink internetbehangetjes verder geen enkele animo voor dat hele verhaal is"

  Daar waren 'we' toch ook al niet bang voor?
  ;-)
  Net als het 76 zetels 'verhaal' van die malloten van de sopn/oldenkamp.
  Alhoewel 13.000 stemmers dan nog een verbazingwekkend 'succes' was. Maar 13.000 idioten waren er vandaag bij lange na niet.
  Ach, ze doen maar wat en rollebollen bij ieder dispuut ook weer acuut met elkaar over straat.
  Tekenend ook dat jij op de livestream meteen een ban kreeg toen je 'ze' met de realiteit confronteerde.
  Kansloze types.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. *Waren de megalomane motivators aanwezig op deze demo?

  *heeft bvdb een verblijf of postadres, hetgeen niet verplicht is in NL.

  *Non repudition aangaande het internet maakt de authenticiteit van de digitale berichtgeving lastig bewijsbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. @loena tik

  Daar was ik natuurlijk ook niet 'bang' voor, maar het wordt enorm opgeblazen. Er worden constant koppen het internet opgeslingerd die een ander beeld scheppen, zoals Demmink in vrije val, of Het net sluit zich, whatever.

  ook wordt de valse suggestie gewekt dat het een "internationaal schandaal" betreft en de leugenachtige bewering wordt gedaan, dat Anonymous mede organisator is van deze demonstratie. Terwijl die in de tussentijd vooral "jailbait" fotootjes van naakte tienermeisjes met elkaar delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Ik heb diverse complotters wel eens gevraagd hoe een onafhankelijk onderzoek er uit zou moeten zien willen ze de uitkomst ervan aanvaarden.."

  Ik weet dat wel: mensen die NIET hiërarchisch onder de verdachte zelf vallen. Dus ook niet de Rijksrecherche.

  Alleen het parlement zou dat kunnen, maar die weigeren dat, zonder motivatie. Dan houdt het op.

  Dan maar de Hoge Raad? Maar die kan het alleen op verzoek van de regering, geloof ik.

  Onafhankelijk onderzoek is echt een heel groot probleem in Nederland. Maar niemand vindt dat een probleem. Alleen ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @ruud
  Een beetje zwanger bestaat ook niet, kan er goed mee leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @Ruud

  Ik weet dat wel: mensen die NIET hiërarchisch onder de verdachte zelf vallen. Dus ook niet de Rijksrecherche.

  De valkuil ligt niet bij NIET, maar bij onder

  De zin zou dus moeten luiden: [..]: mensen die niet hiërarchisch ONDER de verdachte zelf vallen. [..]

  NIET hiërarchisch maakt het nl bestuurlijk met een topambtenaar praktisch vrijwel onmogelijk. Niet hiërarchisch ONDER de verdachte maakt het echter bestuurlijk heel duidelijk.

  En zo is het volgens mij ook georganiseerd, en is er daarom in beginsel geen reden om te twijfelen aan de integriteit van politie, rijksrecherche oid in dit specifieke geval.

  Dit zegt natuurlijk niets over een 'ons kent ons' cultuur, of een 'old boys network', maar het maakt wel dat er net zo min sprake is van een directe invloed van een SG op de carriere van een politieambtenaar, als van een politieambtenaar op de carriere van een SG. De directe hiërarchische lijnen raken elkaar niet.

  Het gaat echter wel fout - de lijnen raken elkaar wel - wanneer deze samenkomen in het parlement zoals jij suggereert. Juist dan breng je twee lijnen die weliswaar hiërarchisch met elkaar verbonden zijn, maar niet hiërarchisch ONDER elkaar vallen samen ONDER een nieuwe entiteit; het parlement. En ruil je per definitie de individuele onafhankelijkheid op ten koste van een afhankelijkheid van één entiteit; het parlement.

  En dat is in grote lijnen wat vooraf is gegaan aan democratisch gekozen dictatoriale regimes zoals Nazi-Duitsland.

  Een levensgevaarlijk spel dus.
  BeantwoordenVerwijderen
 90. @ziva
  Kijk jij weet weer waar je over praten moet, respect!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. "NIET hiërarchisch maakt het nl bestuurlijk met een topambtenaar praktisch vrijwel onmogelijk. Niet hiërarchisch ONDER de verdachte maakt het echter bestuurlijk heel duidelijk."

  Dat kan allemaal wel wezen, maar waarom worden allerlei andere mensen voor veel minder WEL meteen geschorst (wat had die burgemeester die idem van Roermond zou worden nou precies helemaal voor ergs gedaan?? maar wel meteen afgetreden), maar kon Joris Demmink hangende het onderzoek beslist NOOIT geschorst worden, door geen enkele minister? Dat is toch verdacht?

  Rob Oudkerk had indertijd niks strafbaars gedaan, maar wel immoreel en onpassend en niet correct voor een bestuurder. Maar zijn positie werd wel volgens iedereen onhoudbaar.

  Dat klopt toch niet? Dat is toch meten met twee maten?

  Ik vind nog steeds van wel. Hoe gek Micha Kat ook nog wordt, daar laat ik me niet door beïnvloeden en ik blijf dit vinden.

  En dat geen enkel Kamerlid je fatsoenlijk te woord staat als je zulke zorgen uit, hoe zit dat? Al was het maar qua PR-overwegingen en de tactvolle omgang met querulanten (want dat was ik, dat geef ik toe).

  BeantwoordenVerwijderen
 92. "Dit zegt natuurlijk niets over een 'ons kent ons' cultuur, of een 'old boys network', maar het maakt wel dat er net zo min sprake is van een directe invloed van een SG op de carriere van een politieambtenaar, als van een politieambtenaar op de carriere van een SG. De directe hiërarchische lijnen raken elkaar niet."

  Politie en justitie (incl. Rijksrecherche, niet toevallig, want die onderzoeken vaak de politie) vielen tot voor het bijna verdwenen kabinet onder verschillende ministeries. Dat heel kleine beetje onafhankelijkheid is door Rutte I uitgehaald. Dus de Rijksrecherche heeft nu dezelfde baas als de politiemensen die ze bij schietincidenten onderzoeken, en als ze Joris Demmink onderzoeken, onderzoeken ze in wezen hun eigen baas (dat was eerder ook al zo).

  In het bedrijfsleven is zoiets toch ondenkbaar? Functiescheiding? Had mijn meest gehate en later favo auteur Starreveld daar al niet eens iets over gezegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @ziva
  Mooie weergave dat er scheidslijnen zijn tussen gezag en macht, en het cliche van corrumperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Ziva: 28 oktober 2012 23:26

  Een van de hoofdtaken van het parlement (naast die van medewetgever) is nou eenmaal het controleren van de regering.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @Ruud Harmsen

  In de tijd dat ik nog in loondienst was had ik maar wat graag de kans gehad om de handel en wandel van mijn 'bazen' te onderzoeken. Dat is dan weer de andere kant van het verhaal.
  Ik bedoel, niet dat mijn 'bazen' toentertijd van iets onoorbaar werden verdacht -en bij mijn weten nu nog niet- maar ik had wel precies in kaart willen brengen hoe integer zo iemand zijn/haar voorbeeldfunctie uitoefent. Of dus juist niet.
  Ik geloof in de rechtschapenheid van de mens. Simpelweg omdat de mensen uit mijn omgeving, mijn krasse 81-jarige vader, mijn zorgzame moedertje, mijn lieve en liefdevolle echtgenote en de rest van mijn familie (het 'schuim' uitgezonderd ;-)), mijn dierbare vrienden en kennissen waar ik mee golf, fiets, wandel in de Ardennen, lach, huil, drink, eet, rally's rij, snowboard en op vakantie ga (niet uitputtende opsomming) en in alle geledingen van de samenleving actief zijn, uit hetzelfde hout gesneden zijn.
  En foute mensen knopen we op.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Ondertussen op argusoog:

  René zegt:
  28 oktober 2012 om 23:23
  Heb de filmpies gezien op klokkeluider.

  Joris D uiteraard niet thuis, hoop politie op de been, de woning afgezet, twee onschuldige medestanders opgepakt, opkomst naar schatting zo een honderd tot tweehonderd man.
  De spreker met de portofoon sommerde een aantal feiten naar de politie en die lachte er maar weer eens mee.
  De spreker maakte echter één goed punt en dat is ook het moment waarop ik wacht namelijk het uitvoeren van burgerarrestaties en dan niet one at a time maar een aantal gelijktijdig op verschillende plaatsen in Nederland en dit dan goed georganiseerd en geheel onverwacht.

  Ach ja, Utopie zullen we maar zeggen.

  Burgerarrestaties, IK BLIJF ERBIJ !!

  you can call me anytime !!

  Reageer op deze reactie »
  ben vd brink zegt:
  28 oktober 2012 om 23:33
  Dat zal binnenkort gebeuren Rene ,wij hebben intussen getuigenissen en stapels bewijzen van grootschalig kinderhandel en sexueel misbruik ,ik wil minstens 10 personen gaan aanhouden voor het misbruik van Demi en Nirvana en andere kinderen !!!!!!!!!!

  Reageer op deze reactie »
  ben vd brink zegt:
  28 oktober 2012 om 23:35
  Rene ,op dit moment is iemand bij ons een book aan het opendoen en natuurlijk spelen wij informatie door aan andere buitenlandse instanties!!!!!!!

  Reageer op deze reactie »
  René zegt:
  28 oktober 2012 om 23:48
  Ik geef geen donder meer om welke instantie dan ook.
  De enige manier om deze shit een andere wending te geven is wanneer deze schurken GROOTSCHALIG door de burgers zelf gaan worden opgepakt en aan de hand van een volkstribunaal zullen gaan worden berecht en bestraft.
  In dit geval gaat het om massale gijzeling en zelfs moord en lichamelijk en psychische mishandeling.
  Deze luitjes hebben een pathologische genetische afwijking en zijn geen mensen meer maar satanische agressieve beesten en we weten allemaal wat we daar normaliter mee doen !!!

  Reageer op deze reactie »
  René zegt:
  29 oktober 2012 om 00:05
  En btw Ben, waar heb je uberhaupt nog bewijzen voor nodig in een land waarin wetten door de wetgevers totaal worden genegeerd ?!

  Ik bedoel hoe kun je rechtspraak verwachten van een
  “instantie” vol met dieven en perverse moordende psychische gedrochten die geheel wetteloos zijn ?!

  Van haast elke burger die met justitie te maken krijgt wordt een psycho(on)logisch rapport opgemaakt.
  Ik bedoel maar, hoe ver zijn we niet gezakt dat we de totaal ontspoorde psychopatische gedrochten van deze “instanties” mensen laten beoordelen op hun “geestelijk vermogens” !

  Dit is hetzelfde als een terminale patient die de dokter behandelt !

  Totale krankzinnigheid noem ik dat !!

  Reageer op deze reactie »
  ben vd brink zegt:
  29 oktober 2012 om 00:40
  Nederland is een ziek pedo bolwerk ,dat heb ik ook al lang door ,een van de slachtoffers in Zoetermeer bracht dit toen ook allemaal na buiten en werd van alle kanten voor gek verklaard ,dit netwerk is dan heel hecht om alles af te dekken ,natuurlijk het zijn allemaal kinder en baby verkrachters en anders gaan ze allemaal down !!!!!!!!


  Het gaat en blijft steeds verder uit de bocht aan het vliegen. En arend/willemuyn zit erbij en kijkt ernaar.
  Dag argusoog. Dag auto. Dag huis. Dag Lea.

  Hallo dwangbuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ik begrijp werkelijk niets van Arend.

  Als je door de rechter veroordeeld wordt tot het verwijderen van tekst van je website op straffe van een dwangsom a € 2500,00 per dag, dan is toch het eerste wat je doet als je thuis komt die pagina's offline halen?
  Daarna kun je op je gemak kijken of daar verweer tegen in kunt brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Re: Loena Tik, 29 oktober 2012 02:05

  De guillotines kunnen uit het vet, zo zien die opruiers dat. Eerst schijnprocessen à la de culturele revolutie in China (of was het Rusland?).

  BeantwoordenVerwijderen