woensdag 3 oktober 2012

The Illuminati: The Nibiru Conspiracy

1 opmerking:

 1. SHIIIT!!

  Aluhoedjes' maken gedachtelezen juist makkelijker

  Het probleem met de aluminium hoofddeksels, schrijft The Atlantic, is dat het niet het hele hoofd (het te beschermen object) wordt omsloten door het aluminium folie, en het wordt te losjes gedragen. Elektromagnetische straling komt er daardoor makkelijk onderdoor.

  Sterker nog: aluminium hoofddeksels maken het, mocht er inderdaad een groep regelmatig in Bilderberg bij elkaar komende overheidsvertegenwoordigers of buitenaardse wezens uit zijn op uw gedachte, juist makkelijker toegang te krijgen tot het menselijke brein. In 2005 testte een groep studenten van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de Verenigde Staten verschillende soorten straling op verschillende soorten aluminium hoofddeksels. Sommige stralingsfrequenties werden effectief tegengehouden, maar sommige frequenties werden juist versterkt. Met name die gebruikt worden door (televisie-)satellieten en mobiele communicatie en radionavigatieapparatuur voor op zee.

  De conclusie van de groep MIT-studenten was dan ook: het propageren van aluminiumhoedjes kan niet anders zijn dan een vooropgezet overheidsplan. Met medewerking van de regeringscommissie voor communicatie (die er ongetwijfeld ook voor heeft gezorgd dat dit onderzoek nu pas via The Atlantic en deze site naar buiten komt.)

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3326022/2012/10/03/Aluhoedjes-maken-gedachtelezen-juist-makkelijker.dhtml?utm_source=RSSReader&utm_medium=RSS

  BeantwoordenVerwijderen