woensdag 30 januari 2013

Bea

Barracuda was voorbereid op een tsunami van artikelen over de abdicatie bij de alternatieve media. Per slot van rekening hebben ze jaren achtereen zitten schelden op Bea Bilderberg, maar de oogst is tot nu toe behoorlijk mager.

De uitbater van Klokkenluideronline is inmiddels zo verstijfd van angst - vandaag mag hij weer voor de Raadkamer verschijnen voor mogelijk nog wat weekjes cel in afwachting van executie - dat hij steeds verder in zijn navel kruipt (en in bed). Bij de belendende percelen van Eksteroog (Radio) werd teruggeblikt op eerdere Oranje-uitzendingen, met weer de gebruikelijke commentaren daaronder van lieden die eigenlijk zo snel mogelijk per ambulance naar het dichtstbijzijnde dolhuis zouden moeten worden afgevoerd.

Weer elders waren de zouteloze woordgrappen niet van de lucht ('Graag bieden wij onze stamleden de gelegenheid afscheid te nemen van Zloery Poupi en diens jonge opvolger geluk te wensen met zijn zware taak onze stam te leiden'), maar iets substantieels of zelfs maar coherents heeft Barracuda nog altijd niet gelezen.

Pro Republica lijkt al afgelopen zomer in stilte te zijn overleden, zodat alleen het weinig koningsgezinde Herstel De Republiek overblijft. Maar helaas. De anonieme samensteller daarvan schrijft niet alleen in een onleesbaar querulantentaaltje, maar struikelt ook nog eens voortdurend over zijn eigen opgewonden agitatie. 'Deze eed door een nep-koning heeft geen enkele waarde. Alle wetten zijn tot stand gekomen door illegaal handelen. Alle wetten worden overruled door EU regelgeving en zijn derhalve dubbel illegaal. Als de nep-koning het grondgebied van de nep-staat Nederland moet verdedigen, is hij snel klaar: er is niets te verdedigen en er is inmiddels ook niets meer om MEE te verdedigen sinds Defensie professioneel is doodgeknuppeld.'

Wie leest deze per ton geproduceerde pulp? Precies: dezelfde aluhoedjes die ook elders hun dagelijkse plasronde doen. Dus schuiven in de commentaren binnen de kortste keren de illusionati weer voorbij, de gefantaseerde hogepriesters van het al even gefantaseerde tranendal. Gelukkig hebben we de foto's nog.


48 opmerkingen:

 1. Als puntje bij paaltje komt hoor je hier niemand nare dingen over het koningshuis beweren: de complottertjes niet, al die zogenaamde republikeinen niet, zelfs Wilders houdt even braaf zijn muil. Mij hoor je ook niet hoor, ik vind het allemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gemiste kans wel, want op klol hadden ze er echt een nummer van kunnen maken. Ik bedoel: Demmink zo kort met pensioen en nu ineens ook de koningin? WTF! Gaat er nu eindelijk uitkomen dat Jantje Smit het onechte (hybride reptiel/mens) kind van Beatrix en Ruud Lubbers is? En wat is de rol van Diepfriso in dit hele gebeuren? Welke satanische symbolieken worden allemaal ingezet om ons, het gewone volk slapend te houden?

  Dat zijn allemaal vragen die nu wel onbeantwoord blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na de de aankondiging van de abdicatie van hare majesteit ging ik eens langs de fora. Wijlen Martin van Amerongen die een hartstochtelijk republikein was, zou zich omdraaien in zijn graf van zoveel treurigheid.

  Oh er stond ergens ik dacht toch bij KLOL nog een mooie hoor. Willem legt gauw het loodje, zodat alles voor Maxima en de illuminatie is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Gopal is lekker bezig. Die denkt dat willem Alexander koning van de NWO gaat worden. Maar hij is een roepende in de woestijn.

   Verwijderen
  2. > Na de de aankondiging van de abdicatie

   De aankondiging van het aftreden en de afkondiging van het aantreden.

   Past u bij het uitstappen op de afstap, en bij het instappen op de opstap.

   Verwijderen
 4. ... Zal ik de eerste zijn door te zeggen, nu wordt de toekomst wel een hele duistere! Hoewel,.. Prins Pils en water-management, misschien dat het bier gratis wordt!

  Was het er eerst één, één koninhin, nu wordt het zomaar twee..., een mannetje en een vrouwtje, koning en koningin, plus nog een heleboel Argentijnen die denken dat Nederland een provincie van hun land geworden is... Molens is Argentinië , en een fascistisch regime in Nederland... 30 April is het officieel!
  Het begint echt een sprookje te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Deze kutsite wordt gecensureerd! Is brakkakuda een beetje bang voor echte informatie of besta je echt om te trollen'

  Reacties van lieden die hier alleen maar komen schelden en spugen haal ik weg. Weet je dat ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tegen wie praat je nu? Lichtjes voel ik me aangesproken...

   Verwijderen
  2. Niet nodig, een nieuwe spugende reaguurder die ik er afgeschopt heb.

   Verwijderen
 6. Nog geen nieuws van het raadkamerfront? Zou om 10 uur al gebinnen! Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens post op KLOL ...

  "niburu.co
  30 januari, 2013 at 13:58
  Micha is op vrije voeten. Nadere details volgens."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal je zien dat komende weken ineens weer allerlij artikelen van 'moderator'op KLOL gaan verschijnen, die op miraculeuze wijze de stijl van Micha Kat perfect imiteren. ;)

   Verwijderen
  2. Ongelofeijk. De moraal is dus dat misdaad loont.

   Verwijderen
 8. De abdicatie was voor mij een reden om nu eens echt in het verleden van 'De Prins' te duiken, en heb om te beginnen het boek 'Bernard van Annejet van der Zijl' maar eens besteld. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Overigens moet Maxima bekent zijn geweest met de geheime dienst in Argentinië, toen zij hun kinderen hun naam allemaal met de zelfde voorletter heeft laten beginnen. Een klap in de bek van de dwaze moeders. http://nl.wikipedia.org/wiki/Argentijnse_Anticommunistische_Alliantie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tijdgeest was toen behoorlijk anders en dat kun je de kleine Maxima niet kwalijk nemen. Vind het altijd een beetje een makkelijk gelul vanuit een hollandse stoel.

   Bepaalde situaties moet je echt ervaren om er over te oordelen. Wat dat betreft zijn wij NL-ers ook geen lieverdjes.

   Ben dus ook voor de aanwezigheid van pa hier als dat de wens van Maxima is. Erwin Lensink blijft thuis zag ik bij Pownews.

   Verwijderen
  2. In Argentinië zagen ze dat toch anders, ondanks alles vonden ze gewoon dat Pa Zorreguieta naar de kroning moest gaan. Nou als dat daar gezegd moet worden. En in inderdaad vanuit onze stoel is het gemakkelijk oordelen. Vooral omdat nog steeds op hoge toon wordt geeist dat Maxi flink afstand neemt van haar pa. Nou deed Bea dat ook niet, die zweeg in alle talen voor haar pa. Ik heb het boek niet gelezen van Annejet van der Zijl maar wel dat boek van Cees Fasseur en ik me er wezenloos aan geërgerd.

   Bernhard was een kl**tzak en Fasseur geeft postuum Juliana nog een schop na. Juultje wilde gewoon een gezinnetje maar kwam er bekaaid af. Bea die partij koos voor haar vader en de voor de rest was het ook magertjes. Goed ze kwam wat raar over, maar ik denk dat ze het wel goed meende.

   Het zou leuk zijn om een interview met Bea te hebben nu die het hele circus achter de rug heeft, met de wantoestanden van haar vader werd geconfronteerd en nu 75 wordt. Wat zou zij er nu van vinden?

   Verwijderen
 10. Leven de Koning! Hoera! Hoera! Hoera!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bon. Micha is dus een labiel figuur en een aansteller die de consequenties van zijn eigen misdaden nog niet eens onder ogen durft te zien. Het is nog steeds de vraag wat de raadkamer in zijn afwezigheid besloot, maar in de tussentijd ligt hij met een deken over zijn hoofd in zijn slaapkamertje en heeft conveniently een angstaanval. Net als Ben vd Brink toen die voor moest komen.

  Ze zullen hem dus van huis moeten komen halen, want in een psychiatrische inrichting is er toch heus voldoende behandeling tegen angstaanvallen voorhanden en anders heeft de gevangenis wel een ziekenboeg.

  Het leek me al zo raar dat hij weer vrij naar huis zou kunnen lopen na alles wat er gebeurd is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bizar. Mijn lollig bedoelde opmerkingen over angstigheid waren profetisch, al heb ik zo mijn twijfels over de labiliteit van Kat. Die was toch al weken bezig met een soort zieligheidscultus.

   Verwijderen
  2. Afgaand op Micha's lichaamstaal bij z'n vorige arrestatie geloof ik dat die angstaanval niet gespeeld is, maar angstaanval of niet, het gaat 'm verder niet uit de brand helpen.
   Hij is dus iig bereid tot het nemen van medicijnen. Ben benieuwd of ie toch een vrijwillige opname gaat overwegen.. Zou z'n vriendin nog in de picture zijn? (die Micha-claim gaat wel via haar nederlandse bankrekening) Die zou daar evt. een gunstige invloed op kunnen hebben.

   Verwijderen
  3. Voor een man die de confrontatie niet uit de weg gaat, schrijven ze bij KLOL. Micha is altijd een confrontatie uit de weggegaan dus dat is niet zo vreemd. Maar was het niet dat ze bij Camilleri een ex bajes klant aan het woord lieten. Die al liet weten dat Kat eigenlijk een lafaard was die aanpapte met het personeel en daar geen vrienden mee maakte.

   Geen wonder dat hij een angstaanval kreeg. Het heeft weinig te maken met een peloton, maar meer dat ik denk dat hij misschien doorheeft dat het zo niet langer kan.

   Verwijderen
  4. Waarschijnlijk gaat 't ook echt niet langer zo..

   We weten niet wat er allemaal nog meer speelt, maar ik denk dat het geld toch echt op aan het raken is (alhoewel ie blijkbaar nog wel de huur voor z'n Schiedamse appartement kan ophoesten, op wat voor manier dan ook). Z'n "Micha-claim" ging al via de rekening van zijn vriendin, maar volgens mij heeft ie daar nooit een officiele stichting oid van gemaakt. Dus dikke kans dat die rekening ondertussen ook weer geblokkeerd is, en als dat nog niet zo is, zal dat wellicht wel komen.
   Ik zou ook niet weten hoe dat verder moet met Micha. Als Aline 'm niet verlaat en hij heeft z'n straffen erop zitten, zou ie weer toeristen kunnen rondfietsen in Laos; misschien doet 'm dat wel goed.

   Verwijderen
  5. don't do the crime– if you can't do the time

   Sorry hoor, maar een echte rebel en vrijheidsstrijder gaat natuurlijk met fier opgeheven hoofd naar de raadkamer. Ik geloof best dat hij wat gestresst is met een detentie in het vooruitzicht, maar dat is een confrontatie die hij zelf opzocht.

   Verwijderen
  6. Ja maar, hij ís dan ook geen rebel en vrijheidsstrijder, maar een aandachttrekker. ;)
   Als het nou nog een publieke zitting was geweest, maar achter gesloten deuren, daar valt geen eer aan te behalen.

   Verwijderen
  7. Assange vluchtte de Ecuadoraanse ambassade in. Micha vergelijkt zich graag met hem. Dus welke ambassade zal het worden?

   Verwijderen
  8. Wel raar dat een huisartsenverklaring blijkbaar al voldoende is om een angststoornis vast te stellen. Volgens mij is zo iemand per definitie ondeskundig genoeg om van alles op de mouw te spelden. Zou het OM geen forensisch psychiater op huisbezoek kunnen sturen om te kijken of Micha geestelijk fit genoeg is om terecht te staan? Lijkt me een win/win situatie, want als het antwoord daarop "nee" is kan hij direct opgenomen worden.

   Verwijderen
  9. Het is een paar weken uitstel van executie. Hij zal toch moeten voorkomen. Nu heeft hij pillen en heeft waarschijnlijk de dekens tot over zijn hoofd.Maar justitie zal zich denk ik ook geen oor laten aannaaien gezien de stuk bij KLOL over de intimiderende justitie. Dus misschien morgen meer.

   Verwijderen
  10. Wat me trouwens opviel: in dat filmpje eerder van zijn arrestatie zag je al dat hij bloednerveus was, maar vooral dat hij niet mee wilde lopen met de agenten. Dat idee heeft hij vastgehouden en doet hij nu dus ook in de richting van de raadkamer. Zijn vergelijking tussen een executie en een gevangenisstraf gaat natuurlijk niet op en laat al zien dat hij geen enkel gevoel voor proportie heeft, maar het laat ook zien dat zijn afwezigheid eerder over een bepaald standpunt gaat dan een medische conditie. Binnenkort gaat hij dit natuurlijk benoemen als "geweldloos verzet" en zichzelf met Gandhi vergelijken.

   Verwijderen
 12. Heeft Nuburu.co die site nu weer overgenomen? Viel mij trouwens op dat de andere zaakwaarnemers nauwelijks meer posten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die 'Niburu.co' speelt een steeds grotere rol daar. Zij is de oprichter/registrant van die "Samenwerkende Nieuwe Media Groep" (waarschijnlijk gewoon een idee van Micha) en ook de schrijfster van een aantal brieven die als KLOL-artikel verschenen. Ze gebruikt 'porridge69' als nick op nujij, maar heet eigenlijk Anne-Marie Heydebree (volgens die "Kraven" van Urubin.com, de andere Niburu-troonpretendent.)

   Verwijderen
  2. Dat snmg initiatief is ook een wassen neus en vooral bedoeld om geld binnen te harken.

   Normaliter betalen wij alle kosten uit eigen zak, maar die is op dit moment zo goed als leeg. Wij vragen dan ook bij deze aan díegenen die het nut en de noodzaak (in)zien van bovengenoemd initiatief om een financiële bijdrage te leveren aan deze organisatie die zich zal inzetten voor het voortbestaan van de alternatieve media.
   Als je mee wilt doen, stuur dan een email naar aanmelden (at) snmg.nl. Je wordt dan, als je bijgedragen hebt, als vriend van SNMG en als virtuele eerste steenlegger vermeld (indien gewenst). Er zal op de site ook ruimte worden gemaakt voor vermeldingen hieromtrent. Minimale donatie voor vermelding is E 10,-. Geld wat gedoneerd wordt zal door de Stichting ontvangen worden en zal ook hiervoor worden ingezet. In eerste instantie voor noodzakelijke opstartkosten. Bij voorbaat dank voor het vertrouwen, de steun en het geloof in de toekomst van een stevig gebundelde alternatieve media branche. De donatie resulteert niet in een lidmaatschap, dat is een andere procedure.


   Kansloos dus.

   Verwijderen
  3. ja, dat initiatief is goed over nagedacht: ze spreekt consequent over een 'stichting' en over 'leden'. Dat die 2 dingen niet te rijmen zijn (een vereniging heeft leden, een stichting mág geen leden hebben; alleen bestuursleden en donateurs) heeft ze niet in de gaten. Dat geeft al voldoende aan hoe "professioneel" dat initiatief is. Bovendien, als je met je beoogde bestuursleden niet eens de ~€400 oprichtingskosten kan ophoesten.. tja..

   Verwijderen
  4. Die hersenscheet is de stille getuige van een manische episode van Micha, qua /dev/null. Wederom jammer, want op zich is het helemaal geen slecht idee om een soort NVJ voor de nieuwe media in het leven te roepen, zodat we elkaar ook online fijn de maat kunnen nemen. Behalve als het van Micha komt natuurlijk.

   Verwijderen
  5. Nee, een vereniging voor 'nieuwe media' is zeker geen slecht idee, maar dan moet je 'nieuwe media' niet definieren als "nieuwe media zijn het alternatief voor gevestigde media", maar alle internetmedia erbij betrekken (dus ook degenen zónder alu-hoedjes).
   Maar dat willen ze dus niet; eerst moet hun gedachtepolitie gaan vaststellen wie nu de 'echte' nieuwe media zijn. Niburu.co? Urubin.com? En Niburu.nl dan?
   Kansloos gedoe.

   Verwijderen
 13. Uit medelijden zal Barracuda morgen geen stukje aan Kat wijden, was hij toch al niet van plan. Ook moet hij nog ergens een halfstok hangende vlag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, laten we wachten op het interview van Kat met Oprah ... of anders Showroom over een paar jaar.

   Verwijderen
  2. Ondertussen blogt Micha doodleuk verder. Als je dat kan moet je toch ook voor de raadkamer kunnen verschijnen?

   Verwijderen
  3. @Jeroen

   Lijkt me ook. Bovendien kan Kat nu nog moeilijk ontkennen dat hij geen geestelijke problemen heeft. Hij heeft als het ware zichzelf laten psychiatriseren. Anti-depressiva krijg je niet voorgeschreven als je een beetje depri bent.

   Mooie gelegenheid voor het OM om hem een tijdje onder observatie te plaatsen. Ook in het belang van Kat zelf, want Kat met een diepe depressie alleen in zijn appartement in Schiedam laten zitten is niet bepaald een gunstige situatie. Bovendien is er wellicht, door het accepteren van medicatie, eindelijk een opening bij Kat om in te zien dat het zo niet langer kan, en een behandeling de enige juiste route te gaan is.

   Verwijderen
  4. Ja, hij moet er nu ook niet meer over piepen dat hij "gepsychiatriseerd" zou worden als een heldhaftige Russische dissident, want dat deed hij vooral zelf.

   Verwijderen
  5. Nou wordt er weer een "hetze" tegen Micha gevoerd. Iedereen die hem niet adoreert wordt verder op de smerigst en grofst denkbare manier gedemoniseerd, maar als de kritiek zich volkomen terecht op hem richt is dat natuurlijk een "hetze". Vandaag maakte hij de officier die hem aanklaagt weer voor "crimineel en corrupt" uit, waarmee hij in principe weer smaad pleegde en dus ook tijdens zijn "paniekaanvallen" bezig blijft met zijn misdadige gedrag. Hij moet echt van straat, want dit wordt een gebed zonder einde. Haldol injectie in z'n reedt en opnemen die man.

   Voor de volgende keer is in ieder geval duidelijk waarom je Micha toch echt even op moet komen halen en je hem niet zoals andere verdachten een briefje miet geven met een datum waarop hij zich moet melden. Dan komt hij namelijk niet opdagen wegens huilie en laffe kutsmoesjes.

   Desondanks schreef Niburu:

   Zoals het zonder gegronde reden arresteren van Kat op een vrijdagmiddag voor de Rechtbank Den Haag, voor iets waar men normaal een brief voor verstuurd. Maar ook het onder zeer bedenkelijke omstandigheden wederom beleggen van een Raadkamerzitting met als enig doel: opsluiting van Kat.

   door niet op te komen dagen liet Micha zien dat er wel een gegronde reden is om hem aan te houden.

   Verwijderen
  6. Het is inderdaad niet te geloven dat die Kat weer vrolijk verder raaskalt, beledigt en doorlastert op klol. Hij is wel stoer vanachter zijn volgespuugde beeldschermpje maar als hij daarover face-to-face verantwoording moet afleggen ligtie opeens met een paniekaanval in bed.
   Wat een laffe, diep laffe halve gare en loser is die gast! Die moet heel snel met een enkeltje in een gesloten inrichting worden opgeborgen.

   Verwijderen
  7. Kat valt steevast de Officieren van Justitie die de zaken tegen hem behandelen op beledigende en lasterlijke wijze aan (in het verleden b.v. Joesoef Djamil, nu Vogelenzang). Zijn rechters idem dito. Kat komt overal mee weg. Ik vraag me af of er één ander land in de wereld is waar je dat straffeloos kunt doen.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Inderdaad. Nu wordt de persoonlijke aanval op zijn OvJ Nicole vogelenzang weer voluit geopend, precies zoals je schrijft. In plaats van de aanklachten tegen hem te weerleggen en inhoudelijk te blijven, gooit Micha het weer op de ad hominem. Laat alleen maar zien hoe zwak zijn zaken staan.

   Volgens mij werd dat wraken modieus toen Wilders daar op oneigenlijke gronden succes mee had. Sindsdien proberen complottertjes dat ook en vangen eigenlijk zonder uitzondering bot (ik noem een halve zool als Jeroen de Kreek). Donderdag moet Micha voor de raadkamer verschijnen en dat belooft een spektakel te worden, want JDTV gaat mee terwijl die zittingen altijd besloten zijn, hoorde ik net op klokkenluider on air. Ik zou zeggen: opwachten met de ME en helemaal naar Den Haag CS terugrossen.

   Ik vind het zo losgezongen van elke realiteit om iemand die voor 13 misdrijven waaronder bedreiging, vandalisme, bommeldingen, opruiing, laster en smaad neer te zetten als een slachtoffer dat door een gemene overheid vervolgd wordt. Het schokt ieder rechtsgevoel dat zo iemand maar vrij blijft en ongestraft de ruimte heeft om zijn misdrijven te blijven plegen.

   Verwijderen
 14. Inderdaad met behulp van de middeltjes van de "Big Farma" zijn goedgelovige lezersvolkje intimidatie tot op het bot. Lachaanvallen zijn er niets bij.

  BeantwoordenVerwijderen