woensdag 23 januari 2013

Boven water

Barracuda is weer boven water op zijn eigen webstek. Op de dag dat GeenStijl en Retecool op zwart gingen, is voor het eerst sinds 2008 ook Barracuda onderuit gegaan. Dat was niet omdat de controlled opposition ons nu eindelijk tuk had (No way, Jose), of omdat hackers of spammers bezit hadden genomen van dit blog, of omdat Barracuda iets heel ondeugends had geschreven, maar vanwege een verwijzing naar een met malware besmette site, waarop de Google bots alarm sloegen.

Maar het duurde drie volle dagen voordat daarover eindelijk duidelijkheid was. Eerst moest in het roemruchte Blogger-forum de verdwijning van de site worden gemeld, een wereld van (zo bleek) nogal autonoom opererende vrijwilligers die als ze een goede bui hebben je probleem wel willen doorgeven. En dat schoot niet op met tal van andere meldingen van sites die ook in een zwart gat waren verdwenen.

Uiteindelijk is uw gastheer wel goed geholpen door de geduldige Kobus. Met een loep werd in 75 MB XML-tekst een boosaardige URL aangetroffen die Barracuda reeds in 2010 had aangebracht om een externe foto in te lezen. Destijds was er niks aan de hand, maar blijkbaar is die site recentelijk met malware geïnfecteerd. Aangezien de foto al verwijderd was op de server waar hij draaide, is er nooit enige reëel gevaar geweest, maar dat onderscheid kunnen de Google bots blijkbaar nog niet maken.

Het noodblog dat binnen de kortste keren weer evenveel verkeer trok als voorheen gaat nu dicht. Hier is het business as usual.

39 opmerkingen:

 1. Nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat kleine veranderingen aan te brengen, zoals een nieuw reactiepaneel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het al klopt wat ratt-poorn hier beweert over de gemiddelde opstelling van Kat binnen de muren van een detentiecentrum, moeten wij zo langzamerhand echt wel gaan veronderstellen dat 'onze' mensenmenner steeds meer aan het geschetste profiel (van een tribegenoot dus die kan het weten he!?) begint te voldoen zeg! OMG wat een laf-hartig gepiep voor een suicide by judge willen plegende 'verzetsheld'. Toch? Ik bedoel; als jij je schuttersputje met daarbij je klokkenspel in de rondte slingerend zo onbeschermd naakt het mijnenveld inrent, moet je toch ook niet gaan lopen klagen dat er van alle kanten met scherp op je geschoten gaat worden? De jodensloofjes waartegen Micha veinst te vechten zijn dus 'slechts' het collaborerende gepeupel (hier door een insider zelf 'exposed'!?) waartegen Kat zonder ooit nog de dieper liggende oorzaaken te MOGEN benoemen telkens maar weer achter zijn eigen lulletje blijft aan rennen! Zijn geestelijke signalen wijzen absoluut op de tekenen van een levensmoeheid waarmee hij zijn heengaan van deze planeet op een gelijk niveau als die van van Gogh of pimp F probeert te tillen door zijn werk als 'martelaar' in de analen van de overwinaars gegrift te willen zien!? Wat een zich veels te veel inbeeldende loser zeg...

  BTW; Gefeliciteerd met de herstart van je oude stekkie moderator...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik bedoel; als jij VANUIT je schuttersputje met daarbij je klokkenspel in de rondte slingerend zo onbeschermd naakt het mijnenveld inrent, moet je toch ook niet gaan lopen klagen dat er van alle kanten met scherp op je geschoten gaat worden?"

   Er zullen heus nog wel meerdere errors in staan hoor, maar deze was dusdanig ranzig dat zelfs mijn persoonlijke instructriece mij van de plaatsvervangende schaamte wel tot actie moest dwingen!!! (3x dus he!?)

   Verwijderen
 3. Eind goed al goed. Maar blijft jammer dat Google niet een normale, rechtsstreeks bereikbare klantenservice opzet. Maar ja, dat kost geld, en de producten zijn gratis. Gegeven paarden en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blij dat je terugbent. Waarom gingen GS en Retecool op hetzelfde moment onderuit als jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geld wordt er genoeg verdient

  In 2011 sluisden deze multinationals zeker 57 miljard euro van en naar Nederland, zonder veel belasting te betalen. Google, IBM en ENI sluisden de meeste bedragen door Nederland. Uit het Volkskrant-onderzoek blijkt dat de Nederlandse belastingdruk voor de brievenbusfirma's zeer ondoorzichtig is, maar in elk geval laag. De bedrijven hebben vertrouwelijke afspraken - zogenoemde tax rulings - gemaakt met de Nederlandse Belastingdienst, en betaalden tussen de 0 en 5 procent belasting over het geld dat zij van en naar Nederland boekten.

  Voor deze transacties gebruikten de bedrijven ongeveer duizend, veelal recentelijk in Nederland gevestigde brievenbusfirma's. De ondernemingen, zoals Google, Microsoft, Gazprom en Wal-Mart, hanteren bovendien een keur aan Nederlandse constructies om hun belastingdruk te verlagen.

  De Nederlandse fiscale constructies leiden vooral in het buitenland tot beroering. Omdat grote bedrijven dankzij de belastingroutes steeds minder belasting betalen, zijn overheden wereldwijd genoodzaakt de belastingen voor hun burgers te verhogen en te snijden in de publieke dienstverlening.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3381348/2013/01/23/Buitenlandse-bedrijven-sluisden-in-2011-zeker-57-miljard-door-Nederland.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, mijn cafe is weer geopend. Welkom terug Barra.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kijk; er bestaan in deze wereld dus maar 2 manieren van kruipen. Dat is namelijk het likken waardoor de slijm producerende nietsnut zich met nietszeggende gevleierij in de gunst bij de ontvanger probeert te positioneren. Verder heb je daar ook nog de ongemeende opmerkingen dan wel complimenten waarmee jij je hier al zo lang ik je lees belangrijker probeert voor te doen dan uit je plempsels weldegelijk blijkt. En jij mag van af nu helemaal zelfstandig gaan bepalen waarom ik DP gecombineerd met 'haar' alterego uut TA gisteren liever nog kwijt was dan vandaag 'rijk' ben? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Holy smoke, die koekwous Zeevat heeft weer een waanzinnig epistel bij elkaar geraaskald wat hem zowaar kritiek uit eigen gelederen oplevert. En wat doet die kluns? Hij klimt meteen in de gordijnen

  Overigens wel een juweeltje en verplichte kost voor psychiaters;
  "Ik neem de zich ontwikkelende relatie met mijzelf als uitgangspunt en voorbeeld voor een zinvolle en duurzame relatie met anderen. Alleen door een wezenlijke diepgaande verbinding aan te gaan met mijzelf kan ik dat ook doen met anderen"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eh bijna ik vind Jon Stewart zo leuk. Kijk die zou wel aan mijn tafel mogen frequenteren. Samen met Stephen Colbert, Patrick Stewart, George Clooney en George Takei. Dat is nog eens gezelschap om mijn martini´s mee te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn opgediepte gegevens gecombineerd met je gebezigde schrijfstijl lieten inderdaad al langere tijd doorschemeren dat je je het het liefst op zijn filosemitisch laat nemen DP. I rest my case...

   Verwijderen
  2. Jon Stewart zal ongetwijfeld een schare aan vrouwelijke fans hebben. Hij is slim, grappig and goodlooking. Maar de rest van het gezelschap mag er ook zijn. Ik maak me echter zorgen, hoe jij je laat nemen. Is de sex shop al uitverkocht met real life bimbo´s? Anyway, zoals ik al lang geleden opmerkte, ik ben nogal zorgvuldig met het uitkiezen van gezelschap. Het moet leuk blijven natuurlijk. En ik stel bijzonder prijs op heeren. Dat is geen schrijffout, maar ik heb een zwak voor mannen die zich wel weten te gedragen.

   Verwijderen
  3. Vooral als diezelfde 'mannen' tegelijkertijd dan maar weer moeten zien te raden met welke schyzofrene ongesteldheid en dito stank die arrogante AIR van je je onderlipjes komt uitwalmen!? No thanks. En voor gedrag heb je dan weer klasse nodig die jij hier met je plempsels nog op geen enkel niveau aan wie dan ook met een beetje stijl of intellect hebt laten zien hoor mevrouwtje parker. Althans mijn schat aan levenservaringen is al langere tijd op jouw saai tentoongespreide gehersenspoeldheid uitgekeken. En dat spijt mij niet, want het loont blijkbaar rijkelijk zo heb ik mij door een paar echte dames laten wijsmaken...

   Verwijderen
  4. Kijk een heer heeft het niet over schizofrene ongesteldheid die uit onderlipjes walmen. Dus hier onderscheidt zich al de klasse. Voor zover ik het weet laat ik me hier nooit uit over ´pakken´. En laten we het hier maar niet hebben over levenservaring hebben, gezien jouw onregelmatigheden die je hier vaak neerplempt, mag ik blij zijn dat ik saai ben in jouw ogen. Maar je weet wat ze zeggen over mannen die opscheppen over hun sexleven nietwaar?

   Verwijderen
  5. "En laten we het hier maar niet hebben over levenservaring hebben, gezien jouw onregelmatigheden die je hier vaak neerplempt, mag ik blij zijn dat ik saai ben in jouw ogen. Maar je weet wat ze zeggen over mannen die opscheppen over hun sexleven nietwaar?"

   Typisch DE wijze van jouw millieu om zo onbeschoft laag je geinterreseerdheid in mijn professie bekend te 'moeten' maken hoor doro-thee, maar inderdaad ik zou je zo hele boekenkasten vol met mensenkennis betreft deze door jou hier tentoon gespreide omhooggevallenheid kunnen oplepelen. Echter; mijn kostbare energie bewaar ik liever en alleen voor die ene patiente die zowel innerlijk beschaafd als fysiek oogverblindend (zonder de behoefte ook maar enigsins te voelen om je ooit ook maar onder mijn vakmanschap te willen hebben! kan je dus nagaan mw-tje hahaha!) niet net zoals jij hier gelijk een zwaar afgetrainde moron voor de kostbare parels die ik nog aan te bieden heb van de stinkende AIR/ODOR wel op de vlucht behoort te slaan. Oink, oink en nog eens oink...

   Verwijderen
  6. De gemiddelde puber is nog origineler dan jij, bijna. Zeer puberaal gedrag. Met boekenkasten vol levenswijsheid kom je er niet, het zijn boekenkasten. En ik ben niet geïnteresseerd in toy boys. En ik bedank voor je ´vakmanschap´. Ik neem aan dat je nu spreekt vanuit de modderpoel waarin je je graag in rond rolt.

   Verwijderen
  7. Ik vind het pas van onbeschaafdheid getuigen wanneer je alleen nog maar van "puberaal" kan stotteren als je van iemand repliek verwacht over zijn al dan niet kinderachtige praatjes betreft de door jou o zo verlangde sex? Nee hoor doro-thee-muts ik heb je weldegelijk met een bovenlipjes-grot/bakkes vol losse grafstenen in DE hoek waar jouw soort altijd al tegenaan heeft gehoord zwaar in het defensief vanwege je stamelende onkundigheid gekregen. NRC-Next...

   Verwijderen
  8. Voor zover ik weet begon jij met sex en je eindigt er mee. Waar het hoofd van vol is..............

   Ik begrijp niet waar je het hebt over ´jouw soort´? Dat klinkt zo badinerend. Het aantrekkelijkste in een man, is zijn persoonlijkheid. Als ik naar de jouwe kijk met al die agressie en anti-Semitische scheldkanonnades wordt het moeilijk om daar iets moois te ontdekken.

   Maar goed, mijn stamelende onkundigheid daargelaten, heb je genoeg knuffels gekregen vandaag? Misschien dat het daar aan mankeert? En laat als je alsjeblieft in je reageersels maar de sex en het antisemitisme achterwege. Het begint vervelend te worden. Kom nu maar eens met een ander toontje als je zo intelligent bent als je pretendeert te zijn.

   Verwijderen
 10. @Loena Tik

  Mijn reactie kwam niet eens door de moderatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Loena Tik

  Arend is een masturbant in het diepst van zijn gedachten:

  "Ik neem de zich ontwikkelende relatie met mijzelf als uitgangspunt en voorbeeld voor een zinvolle en duurzame relatie met anderen. Alleen door een wezenlijke diepgaande verbinding aan te gaan met mijzelf kan ik dat ook doen met anderen."

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, die Papi, die blijft maar schuiven naar Zeevat en Kat.
  Je zou zomeer een alter ego van Dankbaar kunnen zijn :P

  Zeg eens, wat is de tussenstand i.v.m. die Micha-Claim ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is Arend niet gelukt die diepgaande relatie met zichzelf. Het doet me denken aan: me, myself and I. Hoe meer mensen het hebben over diepe innerlijke relaties, hoe meer in de praktijk dat het een illusie is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Arend's relatie met Jeugdzorg of zijn voormalige werkgever een reflectie is van zijn diepgaande relatie met hemzelf, is het blijkbaar een puinhoop van binnen.

   Die vorm van oogkleppen opzetten staat trouwens bekend als het egocentric predicament en wordt in principe gezien als vorm van spirituele onvolwassenheid. Het is dan ook hilarisch dat hij denkt anderen in "levensfasen" in te delen en te constateren dat iedereen behalve Arend puber is.

   Verwijderen
 14. Van een opgedoken Webblog naar Arend Zeevat... Best wel off-topic al de opmerkingen! Niet allemaal, de meeste wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Get your own domain. The thing happened with me before. In starting i built a blog and displayed adsense. When i removed adsense and started selling ad space for advertisements. Blogger removed my blog, they claimed it is spam blog. If you have own domain then you will have full control. Dont trust blogger."

  Source

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel even dan nog voordat ik mijn vlucht naar een geheim gehouden bestemming via Signapore Airlines in zwembermuda ga nemen;

   Ik ben dan wel geen nerd en wil je dan ook niet onnodig ongerust maken, maar ik heb vandaag al 2 crashes van mijn systheem kunnen pareren vanwege het feit dat ik alleen via jou linklijst naar geilstijl wilde gaan. Wijs geworden uit het verleden heb ik er toch maar een deskundige naar laten kijken, en die kon mij verduidelijken dat er weldegelijk een relatie bestaat tussen het tegelijkertijd uitvallen van jou en die 2 andere door jou genoemde sites. Allemaal heel omslachtig en dergelijke, maar het kwam erop neer dat jij als Barracuda door de heren van r-cool en g-stijl als doorgeefluik voor illegale bestanden naar zombie configuraties wordt misbruikt dan wel gefuckt oid. Ik laat mijn software iig nooit meer via jou linklijst naar genoemde mafkezen doorgeleiden Barracuda. Ik kwam buiten jou linklijst toch al nooit op beide flutbaggerstekjes dus wat dat betreft is er bij mij niet zo heel veel loos, maar mijn 2 crashproblemen van today waren volgens mij echt wel de moeite waard om net voor mijn zakentrip toch nog even aan je door te pasen...
   WVA...

   Verwijderen
 16. Zucht! Papi, die eeuwige Juden basher Verzin eens wat nieuws kerel.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En als je net dat dacht dat het bij de KLOL echt niet gekker kon worden, dan kom je bedrogen uit. Micha heeft Amnesty gebeld, maar bij Amnesty zijn ze ook niet op hun achterhoofd gevallen en hebben Kat gezegd dat hij niet gemarteld werd en dus geen zaak was.

  Amnesty bellen? Zou Badr Hari dan ook gebeld hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal in z'n eigen wereldje, die Micha...

   Verwijderen
  2. Vanzelfsprekend bewijst het alleen maar dat die figuren van Amnesty Adapted Compensated Psychopaths in dienst van de NWO zijn.

   "Het is ook wel weer mooi om te zien dat Amnesty International en Human Right Watch beiden gewoonweg crypto-NWO-organisaties zijn. Opgericht en betaald om de schijn van humaniteit te suggereren."

   Duidelijk een front van de loeminadie. Wat was Kat denkende?

   Verwijderen

  3. Een chronisch trollende en ziekende aandachtsjunk, dat is alles wat er nog over is van Micha Kat. (Ik moet soms aan het Tolkien-personage Gollum denken.) Elke dag zoekt hij nieuwe bekende namen om op te parasiteren (laatste gevallen: Marcel Haenen en Amnesty). Wie beschermt die man nu eindelijk eens tegen zichzelf? Als het op een drama uitloopt heeft zijn naaste omgeving (inclusief advocaten die meegaan in zijn onzin) zich iets te verwijten.

   Verwijderen
  4. De volgende stap is dat Micha Kat aan de poort van de Russische ambassade staat te rammelen en op hoge poten een persoonlijk onderhoud met Putin verlangt om politiek asiel aan te vragen.

   Om vervolgens in een ambulance te worden afgevoerd naar de pyschiatrische afdeling van het PI Zoetermeer.

   Verwijderen
 18. Jaarlijks loopt een delegatie van Amnesty Groningen mee in de dodenherdenking. Een moment om de slachtoffers van mensenrechtenschendingen te herdenken.Amnesty Groningen legt daarom een bloemstuk met de tekst ‘Amnesty Waakt’ bij het monument st. Joris en de draak op het Martinikerkhof.De stille tocht vertrekt op 4 mei om 18.50 uur vanaf het Joods Monument aan de Hereweg.

  Joris is overal, Micha moet zijn researchteam ontslaan, fail kloljournalistiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. En ondertussen op Argusoog begint nu Arend te bedelen om geld. Het is wel al tot hem doorgedrongen dat ie z'n rekeningnummer niet online kan zetten.
  De Maya-voorspelling komt op een of andere manier toch wel een beetje uit, maar of ze dit nu verwacht hadden op ArgusKLOL? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vraag mij nog steeds af ,waarom een totale
  mislukkeling met de naam "Kat" geld kan verdienen, in een land als Nederland@@@

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Als laffe honden bestaan, dan staat de naam " Micha Kat" model zonder enig voorbehoud.

  BeantwoordenVerwijderen