vrijdag 4 januari 2013

Bokkenkop

Voor Micha Kat begon het nieuwe jaar met de tewaterlating van een Baphomet. Zijn oplettende geloofsgemeenschap had in een door Kat gesproken nieuwjaarswens een verdacht artefact aan de muur zien hangen, een ramschedel waarvoor Kat nota bene zelf had gewaarschuwd! Dergelijke dieren-symboliek maakten volgens Kat onderdeel uit van de satanische verkrachtingen van kinderen en bij satanische bijeenkomsten zoals die van de Bohemian Grove, en nu hing er zo'n ding aan de muur.

Een beetje lacherig reageerde Kat, blijkbaar nog niet geheel ingevoerd in het occulte, dat zijn kop aan de muur al 20 jaar oud was, een keer gekocht op een rommelmarkt als geinig object. 'Heeft geen enkele betekenis net zomin als het portret van Beatrix betekent dat ik in haar dienst sta.'

Verkeerd antwoord. Binnen de kortste keren sprongen de Satangekkies, symboolprofeten en Voodoodokters er bovenop: 'Rook je huis uit met brandende bundel van zwarte salie; witte of blauwe salie kan eventueel ook, maar zwarte is het krachtigst waar het erop aankomt om boze geesten en kwaadaardige invloeden te verdrijven. Die ramskop zit vast tot het schedeldak gevuld met boze geesten en is geladen met tal van satanische bezweringen. En die is vast en zeker speciaal voor jou en in opdracht van Satan, door bijvoorbeeld, Joris Demmink op die rommelmarkt gelegd in de hoop dat jij hem zou kopen en onwetend van dit Trojaanse Paard thuis in je huis aan de muur zou spijkeren. Breek die vloek!'

'De geloofsovertuigingen en vooral de middeleeuwse spinn-offs daarvan zijn op deze site vaak nog woester en krankzinniger dan in het Veluwse dorpje Putten', bromde een van Kats meer nuchtere reaguurders, maar dat mocht niet baten. Menigeen begon achter Klokkenluideronline reeds een verkapte Satanskerk te vermoeden met Kat als hogepriester. 

En dus besloot Kat zijn achterban gerust te stellen en de Baphomet in de Schiedamse plomp te gooien, waar hij demonstratief bleef drijven. Maar oplettende volgelingen wisten meteen: verkeerde ramskop! Het zwarte ding aan de muur was iets heel anders dan die vriendelijke bruine kop. Gevolg: Micha Fakery en andere zich suf redenerende complottertjes. Die natuurlijk geheel gelijk hebben. Kaick und vergelaick!


Barracuda gaat daarom een geheimpje verklappen: Micha draagt altijd een petje en op foto's wordt zijn kale hoofd nooit volledig afgebeeld. Dat is om de korte stompjes van beginnende hoorntjes te verbergen. Over enkele jaren heeft Kat een gewei als een moeflonram. Het beste is dan ook dat Kat zijn volledige huisraad in de Schiedamse gracht gooit en een boomzaag bestelt.

UPDATE: plotters vermoeden nog meer megacomplotten. 14 opmerkingen:

 1. Het wordt tijd voor een heuse exorcisme voor die Kat. Miss. heeft Wilkin van de Kamp van de EO nog een gaatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe denkt Barra eigenlijk over al die ophef die is ontstaan over de uitzending van Theo Maassen? En de roep om een cabaret politie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gebeurtenissen weer. Allemaal gemist.
  Barracuda, bedankt voor het stukje met de links, mijn aandacht voor Micha Kat en de andere “onderzoekers” was aan het verslappen maar ik ben er sinds vanochtend, dankzij dit stukje, weer helemaal bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd dikke pret met Micha Kat. Hoe verscheurd iemand zijn kan! En er een hele andere draai aan heeft gegeven, waardoor hij, zo op het eerste gezicht, toch nog lijkt te functioneren!
  Maar wie goed op heeft gelet ziet de strijdt die gaande is in Micha!
  Micha Kat zit midden in de duistere shit waar hij tegen strijdt maar ook onderdeel vanuit maakt, dankzij z'n opa! Kat heeft een heel duister verleden... een vader die eigenlijk je broer is... da's een mind-fuck lijkt me die een keer gaat opspelen. En Kat z'n opa is zijn vader... Ergens speelt Kat een ziek spelletje die langzaam duidelijk begint te worden...

  Barra, laat ik er een schepje bovenop doen en zeggen dat Micha Kat een 'product' is van een satanisch ritueel! Zie je het voor je? Ik wel... en alle informatie is al gegeven door Kat zelf... Beetje speurwerk levert al gekke tegenstellingen op, die eenmaal juiste belicht laat zien dat Kat dus zomaar, en het is niets meer dan een vermoedden zeg ik er als slag om de arm bij, een op vreemde wijze en onder een vreemde occulte sfeer is verwekt...
  Zie je het nu ook?

  Ach, denk er eens overna!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het geeft wel weer aan hoe Kat redeneert: als anderen zo'n ding aan de muur hebben hangen zitten er gelijk kwalijke bedoelingen achter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom is die troep nog steeds niet van die site gehaald?
  http://www.camilleri.nl/2012/12/kinderporno-op-website-micha-kat/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Me so horny.

  Absurd verhaal, want de symboliek van hoorns wordt helemaal niet goed begrepen. De geitenhoorn van (herdersgod) Pan met al zijn "satanische" associaties (Goat of Mendez etc.) wordt verward met de ramshoorn, die verder keurig netjes is qua symbolisme. Zo wordt bijvoorbeeld de Joodse Shofar van ramshoorn gemaakt:

  The horn, or pair of horns, assumed several symbolic meanings. They were frequently mentioned in the Bible, often in a context of strength and power. "The horns of the nations, which lifted up their horns over the land of Judah to scatter it."In the prophecies of Restoration which promise that Jerusalem will be redeemed, the ram's horn serves as a symbol of honor and distinction. The bond between the ram's horn and redemption is underlined whenever the horn is mentioned in connection with the days of the Messiah.

  Another Biblical allusion connects the symbolic value of blowing the ram's horn with the handing down of the Torah to the Jewish people. The messianic symbolism attributed to the act of blowing the ram's horn, inspired as it was by the imagery of kingship and redemption, was given further meaning by later Jewish traditions.


  Niks satanisch aan te bekennen.

  Je ziet ook wel dat de profeet Mozes o.m. door Michelangelo met ramshoorns wordt afgebeeld maar dat is als gevolg van een verkeerde vertaling van de bijbel. Zo af en toe zie je trouwens ook dat engelen afgebeeld worden met hoorns. Bijvoorbeeld Metatron.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Micha heeft een dagvaarding van 8500 euro aan zijn broek van Westenberg. Kat ziet dat als een teken dat de corrupte staat gaat vallen. Ongelooflijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. DEEL 2 in het JEREON ARENTS ANTON TEUBEN NIBURU SOPN verhaal!

  Zo inmiddels heb ik JEROEN ARENTS zijn adres en telefoonnummers. Gemeente Utrecht gebeld, die waren heel blij met alle info, want ze zijn al heel lang op zoek naar Arents & Teuben en mensen die zogezegd staan ingeschreven op de cremerstraat 24 in Utrecht. Deurwaarderskantoor gebeld, de beslaglegging is er af en JEROEN ARENTS staat nu geregistreerd onder ADRES ONDERZOEK.

  Inmiddels ligt mijn hele verhaal bij ANP persburo, dus mocht er radio of tv zijn, die interesse hebben in dit hele verhaal, jullie kunnen mij bellen.

  Ik trek de hele beerput open, het kan en mag niet zo zo zijn, dat ARENTS & TEUBEN nog meer mensen gaan oplichten.

  SOPN en NIBURU stonden toch voor PIONIERS, KLOKKENLUIDERS & TRANSPARANTIE?!

  Nou bij deze wil ik wel de pionier zijn , de klokkenluider die alles transparant gaat maken. Ze zijn al die maanden zo druk geweest met alles aan het LICHT te brengen, NU breng ik alles aan het licht.

  Iedereen die info heeft of info wil, bel of mail mij maar!!
  En vooral iedereen die ook is op opgelicht, neem vooral contact met mij op!

  http://urubin.com/forum/showthread.php?tid=10587

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Arminius

  Gelukkig dat het verder geen nare consequenties heeft voor jou, maar je was dus wel een katvanger.

  Waarom ging er geen alarmbelletje bij je af toen iemand die zich "soeverein" noemde zich toch ergens in wilde schrijven en niet "off the grid" leven? Nogal tegenstrijdig, om je enerzijds verkiesbaar te stellen voor een functie binnen dat systeem, je ergens in te laten schrijven en anderzijds toch autonomie te blijven claimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeroen

  Dit gaat niet over mij, maar over een zekere Ingrid. Lid van SOPN en bezoeker van niburu

  Zie ons forum [vorige link]

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dus NRC, Telegraaf, Volkskrant en andere nieuwsmedia zijn niet serieus te nemen omdat er weleens vreemde reacties onder de artikelen staan? Althans volgens Barracuda, want vreemde reacties dus artikelen kloppen ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen