donderdag 19 september 2013

Argusdood

Rumoerige tijden voor de alternatieve media. Het ene blog na het andere valt om. Zo ook Argusoog. Na het vertrek van roerganger Arend Zeevat was al niet duidelijk of er nog leven zat in het al maanden dode blog, maar nu gaat de stekker er echt uit. 'Met een valse start na de recente periode van bezinning heeft het resterende team uiteindelijk alsnog besloten om te stoppen en een periode van actief vrijwilligerswerk af te sluiten.'

De website blijft als archief online tot het eind van dit jaar en zal daarna verdwijnen, inclusief al die opmerkingen van Ben van de B., die de ondergang van Argusoog op zijn geweten heeft (en onbedoeld daarmee zijn eigen pas afsneed). Een aantal programmamakers heeft inmiddels een nieuwe host gevonden, Finding Voices Radio en Frontier Radio.

Ook Zeevat gaat aan de slag bij Frontier, zo meldde hij een dezer dagen bij Klokkenluideronline. Maar niet na nog een paar vegen uit de pan te geven. Die liet aan niemand in het bijzonder weten dat 'webmaster Micha Kat mij als een oude vieze dweil aan de kant heeft gegooid, nadat Argusoog zich ging bezinnen en hij Argusoog en mij niet meer kon gebruiken voor zijn narcistische agenda'.

Dit alles naar aanleiding van een door Arend geïnitieerde klokkenluidersstichting, waar hij Kat en medespeurder André Vergeer bij had betrokken. 'Deze stichting genaamd de Harm Bosstichting zou gelden gaan beheren en die ten goede laten komen aan klokkenluiders. Maar Kat vond als voorzitter, dat ik door het stilliggen van Argusoog geen plaats meer in die stichting verdiende. Dit was uw websmasters dank voor drie jaar medelokkenluiderschap t.a.v. Jeugdzorg, Demmink en de pedomaffia en mijn trouwe steun aan zijn strijd.'

Waarna hij vervolgt: 'De meesten zien niet hoe de NWO door eeuwen van misleiding, manipulatie en indoctrinatie via hun opvoeding hun eigen ziel is binnen geslopen en hun eigen persoonlijkheid is gaan beheersen'

Gelukkig, Arend is nog altijd zo lijp als een deur. Dus dat komt wel goed bij Frontier Radio.

10 opmerkingen:

 1. Waarom moet ik nu denken aan :"Heaven has no rage, like love to hatred turned, / Nor hell a fury, like a woman scorned.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En van de centjes van de 'klokkenluidersstichting' die ze op Zeevat 'besparen' is Kat nu lekker de bloemetjes buiten aan het zetten in Dublin
  Excuses aan de bezoekers van deze site die Micha’s pogingen tot het brengen van wat verstrooing en lichtere items te midden van de pedo-horror niet kunnen waarderen.

  Je zou dat volk bijna toevoegen; 'Wakker worden, mensen'. ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lichtere items? Volgens mij gaan ze gewoon door op dezelfde toon als altijd: Het is allemaal constant "Totale Satanische Horror Pedo Overleden MSM Paniek" heb ik het idee.

   Verwijderen
 3. @ Loena dan zou je een megafoon nodig hebben. Maar dat is water naar de zee dragen. De leipjes van KLOL e.a. zijn ziende en horende blind en doof. Maar dat vinden ze natuurlijk ook van anderen die in de ban zijn van de NWO. Al vraag ik me af wie nou werkelijk de sheeple zijn. De idiootjes van KLOL komen toch aardig in de buurt. Ze betalen braaf Micha´s rekening van de kroeg en geleuven alles wat hij zegt. En dan vinden ze in al hun naïviteit dat het aan de ander ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "En dan noemen we de stichting naar jou, Harm. Word je beroemd in het hele land!"
  "Dat find ik heul fijn."
  "Maar Arend krijgt geen centjes, Harm. Arend is geen echte klokkenluider. Alleen ik, Micha Kat, ome André en ome Martijn zijn echte klokkenluiders."
  "Okee, geen centjes voor Arend. Micha is lief en Arend is stout."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En alle mensen die zich niet bij ons aansluiten zijn domme schapen of betaald door de overheid."
   "Ja Meester Micha, uw wens is mijn bevel"

   Verwijderen
  2. En, beste mensen, er kan nog steeds gestort worden op de micha-claim hoor, want eh, weetjewel, die pints Guinness zijn hier in Dublin echnie goedkoper dan in Nederland.
   Ik neem er hier in Dublin nog een paar op Bauke, beste mensen. Weetjewel.

   (En die wajong heeft volgens mij een sateetje bedorven hond teveel gegeten. Sambal bij?).

   Verwijderen
 5. En dan nu maar hopen dat Niburu dezelfde kant opgaat. Gelijk 2 mallotensites uit de lucht!

  BeantwoordenVerwijderen