donderdag 12 september 2013

VitalifeitenWeer dook een filmpje op van een 'soeverein stel' dat blijkbaar niet aan zijn verplichtingen wil voldoen. Soeverein? Zeg maar gerust complotters. 'Ik betaal ook niet mee aan chemtrails en vaccinatie waardoor ik niet medeplichtig ben voor genocide op de Nederlandse bevolking.' Aldus Bea, de vrouwelijk helft. De toon is weer gezet.

Mijn God, wat een malloten. Op de webpagina Vitalifeiten (vitaal naar de feiten kijken) vinden we 15 Wake up hits, plus niet te vergeten verwijzingen naar de bekende complotsites. 'Michel is bezig met de procedure van ikclaimmijnnaam.nl omdat wij menen dat je op deze manier legaal van je natuurlijke persoon/BSN kunt scheiden. Als mens gelden de mensenrechten voor je, zoals het UVRM. Als BSN wordt je gezien als bezit van het systeem. Wij kiezen ervoor om als mens te leven en onze rechtsorde is LIEFDE.'

Geen idee wat UVRM betekent, maar het is blijkbaar de schijnrealiteit die beiden om zich heen hebben gecreëerd om crediteuren op een afstand te zouden. Het paar heeft een bord in de tuin geplaatst waarop staat dat ze zich hebben uitgeschreven uit de 'club van Beatrix'' en uit de staat. En als de gerechtsdeurwaarder aanbelt, ga je dat lekker met een schuddende camera filmen.

Maar uitleggen waarvoor die gerechtsdeurwaarder precies komt, ho maar. Dat is blijkbaar net iets pijnlijk voor de kijkertjes, die toch vooral moeten denken dat het stel een enorm onrecht wordt aangedaan. Dus wat is het verhaal precies? De huur niet willen betalen, maar wel lekker in de woning blijven zitten? Andere diensten afnemen, doch die slechts willen betalen met een opgestoken wijsvinger? Barracuda kan wel raden waar die soevereine avonturen op uitdraaien. De olijke toon zal wel spoedig grimmiger worden.

56 opmerkingen:

 1. Ach, in crisis tijd zal iedereen op de centjes moeten letten, en dan kan je die maar beter niet verkwanselen aan deurwaarders en incassobureau's...

  Opmerkelijk hoor dat Barracuda niet weet waarom mensen hun naam terug willen hebben! Je naam is gekaapt door de staat, daar wordt geld van gemaakt..., daar zijn mensen door/mee aan het werk, met jou naam, terwijl de meeste mensen al sidderen als hun naam uitgesproken wordt...
  Ja, zo stel ik het wel juist! Aan de ene kant heb je je naam gekregen van je ouders, dus boeien als een ander daar misbruik van maakt. Maar die ander, een deurwaarder of welke 'rat' dan ook, welke op onheuse wijze 'werk' verricht en geen arbeid levert, teert dan maar mooi op 'het leed' welke zo'n papierenmensje zou veroorzaken, die ook nog eens door diezelfde deurwaarder als echt mens wordt aangezien, en dan komen ze nog bij je aan de deur om je te laten zien wat voor een goed werk ze hebben verricht in naam van de koning..., tja en als je je hebt uitgeschreven uit de club van Bea behoor je ook niet bij de club van Willem...

  Maar het betaamt een consumensje om zich te laten misbruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer geen touw aan vast te knopen.

   Verwijderen
  2. Heerlijk makkelijk en vooral een handige opmerking die u maakt Barracuda! Ik las al dat u uw werkelijkheid reeds bepaald heeft...
   Maar toch, u loopt 'alweer' tegen iets aan waar u geen touw aan vast weet te knopen... Barracuda, U bent het die er geen touw aan vast weet te knopen, U schrijft het wel op als een 'algemene opmerking' maar u begrijpt het niet, vat u dat wel?
   Maar zulke 'verwijten' heeft U al wel vaker gehoord... en nog steeds kunt U er geen touw aan vastknopen. U doet niet echt Uw best hé!
   Ik zou zeggen dat U behoorlijk vast zit in Uw vicieuze cirkel, Barracuda!

   Verwijderen
  3. Blijf eens af van de chemicaliën of de vroege ochtend of wrijf eerst eens de slaap uit je ogen voordat je wat op papier zet, anders hoef je wat mij betreft hier niet meer terug te komen.

   Verwijderen
  4. @Mensenwerk

   Wat een dom gereutel zeg. Als je gewoon de betalingsverplichtingen die je zelf aanging nakomt is er toch geen enkel probleem? Overigens is het in Nederland goed mogelijk om je naam te wijzigen.

   Verwijderen
  5. Weten die soevereinen - door Barracuda als 'malloten' aangeduid, but what's in a name - hoe de UVRM tot stand kwam? Of denken ze dat die ineens uit de lucht kwam vallen? Als ik me volledig uit 'de club' wilde terugtrekken zou ik me niet achter een VN-initiatief verschuilen.

   Verwijderen
  6. Uit naam van de koning..

   ach, jij bedoelt natuurlijk het dwangbevel in naam der koning :o)

   Het gaat dus om het niet betalen van belastingen, gemeentelijke heffingen en dergelijke....

   En de deurwaarder verricht geen arbeid?
   Tja, de postbode dan ook niet....

   Verwijderen
  7. De deurwaarder zal vast in een leasebak rijden... die door 'onze' centen natuurlijk betaald wordt!
   Een postbode moet zijn eigen fiets gebruiken! Zie je het verschil ook?

   Werk of arbeid, zoek de verschillen nu eens echt!

   Verwijderen
  8. Karl Marx zag een iets andere tegenstelling, maar die nam ten minste nog de moeite dat in een dik boek uiteen te zetten. Waarom wil niemand van die soevereinen uitleggen waarom die deurwaarder dan fout zit? Waarom moet er (kennelijk) beslag worden gelegd? Misschien hebben ze wel gelijk, maar dit lijkt meer op een beetje jennen. En dan net doen alsof je 'het systeem' aan het verwoesten bent. ik zie net als Jeroen een ontgoocheling aankomen.

   Verwijderen
  9. Een deurwaarder is alleen nodig als afnemers niet willen betalen voor de afgenomen arbeid van een ander.

   Dus als die in een auto van de zaak kan rijden van jouw centen, dan ben je dus een flinke wanbetaler.

   als iedereen gewoon betaalt voor wat hij afneemt, dan zijn er geen deurwaarders nodig.

   Zie je dat wel in?

   Werk of arbeid, ik denk niet dat je zelf inziet wat beide woorden betekenen....

   Verwijderen
 2. Wat zit er in die sjamtrails ?
  De een na de ander heeft moeite zijn laatste hersencel bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. chemtrails zitten vol barium, strontium en aluminium.
   als je wil weten hoe schadelijk de stoffen zijn, kan je google gebruiken;)

   Verwijderen
  2. Wat een GELUL weer...... Chemtrrails bestaan helemaal niet...

   Verwijderen
 3. Er is ook een andere oplossing. Je wordt er uitgeknikkerd wegens huurachterstand, je schrijft je vervolgens uit de Gemeente en leeft als een nomade door als kraker door het leven te gaan. Ben je volkomen uit de problemen.*sarcasme*. Ik snap niet zo goed wat je naam met Bea of Willem te maken heeft maar dat zal wel aan mij liggen. Het consumensje is best kritisch en je naam heeft een historische reden, begonnen onder Napoleon.

  Het ministerie van de liefde wil Hans de Booi beginnen. Maar dat is een ex-zanger tevens junk geweest en die kan niet eens meer redelijk uit zijn woorden komen. Dit is meer gereutel van een stel dat de jaren 70 wil over doen, maar als je anarchist wil zijn doe het dan behoorlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat ze net doen of ze het allemaal zo goed weten, maar volgens mij hebben ze de laatste aflevering van "brief aan de Bank" niet gekeken. Je hypotheek niet betalen en dan denken dat je er mag blijven wonen omdat je soeverein bent. Ik ken een paar van die grapjassen persoonlijk en blijf me verbazen hoe die figuren afgeven op zoals zij het noemen "vernederland", maar ondertussen van een uitkering leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is een grove schande dat mensen een uitkering hebben!
   Ben je vergeten dat 'wij' als Nederlanders daar allemaal keihard aan hebben gewerkt om een vangnet voor iedereen te creëeren wanneer de nood aan de man is... Is er ook voor jou, dusdat!
   Dat er elementen in de samenleven er een genoegen in scheppen om uitkeringsgerechtigden, en da's het juiste woord, te demoniseren..., ach ik hoop voor die rakkers dat ze hun baantje zullen behouden!

   Verwijderen
  2. dusdat heeft wel een punt mensenwerk. Als je afgeeft op de staat zoals het is en je wilt er niets mee te maken hebben moet je wel consequent blijven. Dat er uitkeringsgerechtigden zijn is niets op tegen maar wel tegen halfbakken idealisten die kennelijk wel de lusten maar niet de lasten willen. En zoals Jeroen terecht opmerkte de realiteit is hard dus het eindigt in tranen.

   Verwijderen
  3. @mensenwerk: blijf bij het onderwerp: deze souvereine mensen willen helemaal niet meebetalen aan dat vangnet dat we hebben gecreëerd voor als de nood aan de man is.

   En daar gaat het om...

   Verwijderen
  4. Dat er elementen in de samenleven er een genoegen in scheppen om uitkeringsgerechtigden, en da's het juiste woord, te demoniseren..., ach ik hoop voor die rakkers dat ze hun baantje zullen behouden!

   Dat elementen in de samenleving er genoegen in scheppen -onder het gemak van een uitkering- op hun luie reet vanachter een PC'tje politici, ambtenaren en de rechtspraak te demoniseren en gewone hardwerkende burgers als slapende meelopers neer te zetten...ach ik hoop dat deze lieden weer met beide beentjes op de grond gezet worden door vrijwilligerswerk te verbinden aan het behoud van een uitkering!

   Verwijderen
 5. De tekst 'heb je het bord gelezen? anders ben je zwaar in overtreding' vind ik echt hilarisch. Ze willen of kunnen niet volgens de wet leven, maar denken anderen wel de wet voor te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies. Hoezo 'meten met twee maten'? En deze mensen zijn ook te onnozel om te snappen dat internationale verdragen en universele verklaringen slechts de kaders aangeven waarbinnen nationale wetgeving moet passen.
   In Nederland is het zo geregeld dat door de wetgever (het parlement) vooraf wordt getoetst of wetten met die verdragen en verklaringen in overeenstemming zijn en de rechter doet dat in concrete gevallen achteraf.
   Ze kunnen dan wel triomfantelijk zo'n filmpje online knallen maar deze lieden zijn gewoon kansloos. En wat een lol hebben ze: "Gerechtsdeurwaarder vangt bot bij politie". Die gerechtsdeurwaarder beleefde niet haar 'finest hour' maar waar ze gemakshalve even aan voorbijgaan is dat beroepsblower vitaliti zelf het bewijs levert dat ze dus lak hebben aan de spelregels waar we ons in Nederland aan dienen te houden. En de politie heeft daar naar aanleiding van de melding van de Gerechtsdeurwaarder waarschijnlijk een Proces Verbaal van opgemaakt. Dat zal de rechter hem zeker in dank afnemen.

   Kom maar op met die filmpjes hoor michel ;-P

   Verwijderen
 6. Is de tekst van dat bord ergens bekend? :-) Ik zit eens te denken wat dat dan betekend Soeverein burger te zijn.... Kennelijk denken zij dat je dan een soort zelfstandige staat ofzo bent... Wat ik dan hilarisch zou vinden is om een groot hek om dat huis heen te zetten met een douane poort en ze meteen te laten oppakken door de IND op het moment dat ze ook maar 1 stap op de stoep zetten :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In feite ben je als souverein mens statenloos.
   Maar dat durven ze niet volledig door te zetten. Wel zichzelf tot soeverein uitroepen en zogenaamd afstand doen van hun Nederlands burgerschap en de bijhorende BSN, maar echt je nationaliteit inleveren met als gevolg dat je statenloos wordt: dat doen ze dan weer niet..

   UVRM is volgens mij de universele rechten van de mens...

   Verwijderen
  2. Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, om precies te zijn.

   Verwijderen
 7. lekker oordelen baracuda .. als je echt wil weten hoe of wat kun je het ook gewoon vragen in plaats van zo maar wat te schrijven .. maare bedankt voor het delen van het filmpje :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ michel. Ik heb een beter idee. Leg nou hier eens uit om welke schuld het gaat en hoe die is ontstaan. Precies dat ontbreekt in al die filmpjes.

   Verwijderen
  2. Vooral soeverein blijven Michel, ga nooit meer worden zoals menig reagluurder op deze site!
   Sommige van de gasten op deze site zijn werkelijk te gruwelijk monsterlijk voor woorden! En ze hebben altijd gelijk omdat zij 'goede' meelopers en gehoorzame schaapjes zijn die braaf consumensje spelen opdat zij de angst stijf in hun lichaam hebben staan door een vet gebrek aan zelfrespect die een soeverein mens wel voor zichzelf heeft weten op te brengen... en daarom ben je soeverein vanwege dat stukje zelfrespect om geen slaaf te willen zijn van een systeem waar al helemaal geen 'naam' aan hangt...

   Verwijderen
  3. @ Michel
   Om aan te geven hoe maf het stukje is van Barracuda... Hij heeft niet eens uitgezocht wat UVRM nu is... Lijkt me reuze belangrijk, vooral wanneer je poogt een soeverein mens te wijzen op z'n handelen... Maar goed, domdenken en logica, da's hier iets dat een vreemde combinatie vormt!

   Verwijderen
  4. Oh God, daar komen alle wazige clicheetjes weer voorbij: 'gehoorzame schaapjes die braaf consumensje spelen'. Zelden zulke lamme schapen gezien als complotters, die alle domme websites van elkaar overkalken en dan beweren dat ze kritisch denken.

   Verwijderen
  5. Ik word oud en ik heb die onzin al zo vaak gehoord. En juist degenen die vroeger die vroeger het hardst riepen dat je krities moest denken, tegen de consumaatschappij waren rijden nu met een vette auto onder hun kont. Vertel nog maar een keer aan tante Dorothy en ze zal je vertellen dat jullie groentjes zijn die niets nieuws te vertellen hebben.
   En ja ik rijd op een fiets heb respect en ben gewoon mezelf gebleven. Mag ik nu een teiltje.

   Verwijderen
  6. Uit mijn hart gegrepen, Dorothy. De geschiedenis staat bol van de Mensenwerkjes die zich een enorme rebel voelen vanwege wat zinledig gebazel over 'het systeem' enzo. Wie een nuance zoekt is een slaaf. Zoals Barracuda hierboven al aantoont: in een paar concrete zinnen aangeven waar het eigenlijk over gaat is al te veel gevraagd.

   Verwijderen
 8. Nou ik heb even gekeken op jullie site en ook op fb. Een 9 jarig meisje wat moet uitleggen wat soeverein betekent? Dat is gelijk aan de jehova getuige die zijn kind meeneemt om zieltjes te winnen.
  Als jullie gelukkig willen leven op die manier moeten jullie weten, maar kinderen er in te betrekken dat is een brug te ver.

  Nou ja, de familie Israel (waar Ruud vast nog meer informatie over heeft) die is er ook uit hun vrolijke bubbel gespat. Huis weg en vreemd genoeg stond de Gemeente niet klaar om gelijk een vervangend huis aan te bieden en maatschappelijke hulp te offreren. Het valt me toch op dat als je bij KLOL en andere van die dwazen te biecht gaat dat die geen ene sh*t om een kind geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Egotripperij, een beetje flink doen en de consequenties glashard negeren. Althans, als ze anderen treffen. Als je er zelf last van krijgt gewoon moord en brand schreeuwen. En inderdaad, als die dwazen echt zo met kinderen begaan zijn weten ze het aardig te verbergen.

   Verwijderen
  2. > waar Ruud vast nog meer informatie over heeft

   Laatste wat ik gezien heb schreef ik dit en dit over. Juni dit jaar. Verder niet meer gevolgd. Hopeloos geval.

   Verwijderen
  3. Inmiddels geeft-ie vrolijk lezingen, over hetzelfde. Links hier onderin, naar Youtube, gefilmd door Bea die eigenlijk Magda heet of toch weer niet.

   Verwijderen
 9. dit zijn https://www.youtube.com/watch?v=mcZaJEMsSwM Chemtrails. en wat het artikel betreft goed bezig zteeds meer mensen die het niet meer pikken en in de kleine lettertjes en cijfertjes kijken hoe ze iedereen maar zitten te fucken, maar ook hier in is de massa nog te dom. betalen maar betalen maar zonder maar iets te weten,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OT: In de tussentijd heeft Alex Jones 'm helemaal door. Vraag me af hoe lang het gaat duren voor de Nederlandse plottertjes dat gaan overschrijven:

  Fringe conservative radio host Alex Jones said this week that an effort to avert a U.S. attack on Syria with diplomacy was actually a United Nations plot for the extinction of the human race, which would be replaced by “globalists” like President Barack Obama who would become cyborgs by using “life-extension technologies.”

  On his Tuesday radio show, Jones said that efforts to have Syria place their chemical weapons under the control of the international community was a United Nations conspiracy to “come into any country they want, that has any type of weapons systems — and call them WMDs, and then dismantle that country’s infrastructure.”


  Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Snap echt waarom je andere mensen zwart maakt als je geen idee hebt waar ze het over hebben.

  leer de wet, begin maar bij de rechten die je heb als mens, dan de Europese verdragen en de grondwet... HUH wat zeg je? te veel werk? Waarom neem je dan de moeite om mensen die meer dan jij weten af te kragen.

  Lees bovenaan deze pagina "Barracuda bestrijdt domdenken in de media".

  Ik geniet van je domme berichten.. net als de overige bezoekers :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En daar is weer zo´n sgaapje dat namens de andere idioten
   komt vertellen dat wij dus dom zijn. Ooit gehoord van: ik denk dus ik besta. Looser.

   Verwijderen
  2. Op zich is die soevereiniteit wel een goed idee, ruimt lekker op. Komt er weer wat sociale woningbouw vrij voor mensen die het wel weten te waarderen. Wel vind ik dat je tijdens de aanstaande uithuiszetting hun paspoort af zou moeten nemen, uitschrijven als burger en als ongewenst vreemdeling het land uitzetten. Je kan natuurlijk je sociale contract opzeggen, maar dan moet je ook geen gebruik meer maken van de voorzieningen die daarbij horen. Zoiets zou twee kanen uit moeten werken.

   Verwijderen
  3. Enlighten us, @Peter Pinkster

   Want wat ik weet is dat één van de initiatiefnemers van die soevereiniteitskolder -het juridisch onbenul Luuk van Dinter- een gerechtelijke uitspraak in de prullenbak mieterde -en nog te onnozel was om andere belanghebbenden daarin te kennen- met als gevolg dat Arend Zeevat 'ineens' een dwangsom van 160 duizend euries aan zijn fiets had hangen en soevereiniteitsgoeroe Van Dinter indirect argusoog om zeep hielp.

   Of stel eens een kritische vraag aangaande de soevereiniteitskolder aan zelfbenoemd 'allroundwetenschapper' Johan Oldenkamp.
   Die stelde begin dit jaar nog doodleuk; "Ik ben nog maar een paar maandjes bezig met beboeten, maar ik ben nu al miljonair (via openstaande vorderingen, die ik allemaal netjes vastleg)."
   Om vervolgens binnen afzienbare tijd 'zijn' pateo center te moeten sluiten vanwege het financieel niet kunnen bolwerken. Oldenkamp ging zelfs zo ver dat hij schaamteloos om donaties bedelde om e.e.a. zonder restschuld af te kunnen sluiten!? En dat als miljonair?

   Dus vertel. Wat weet jij wat wij niet weten?

   Verwijderen
  4. @Jeroen, idd dan moet het twee kanten op werken.
   Oftewel:
   Uit huis plaatsen, nederlanderschap afpakken. Dus mag niet meer stemmen, geen recht op voorzieningen uit onze verzorgingsstaat, etc, etc..

   Wat overblijft is met een tentje in het bos bivakkeren. Elk bos in nederland heeft ook een eigenaar, maar a la, Staatsbosbeheer kan het gedogen.... lekker poepen achter een boom, eigen moestuintje aanleggen, af en toe een stuk wild schieten voor het vlees of een visje hengelen. Schoon water? doen we niet moeilijk, we kunnen best een put slaan voor ze, maar ze moeten het wel zelf naar boven halen.

   Is er nog een Waddeneiland leeg? of een stuk Veluwe?

   Eén issue: wat doen we met de kinderen? Die hoeven toch niet de dupe te worden van de ontzettende domheid van hun ouders? Dat wordt dus Jeugdzorg / uithuisplaatsing en de hele rataplan.... ;-). haha, jeugdzorg krijgt het druk... en dan hebben de vrijlandjes van deze wereld weer iets om op te reageren....

   Verwijderen
 12. O, dat is Bea van Kessel. Wilde of kon de hypotheek op haar woning niet meer betalen en daar dachten ex-man en de verstrekkende bank het hunne van. Leest u het bordje in mijn tuintje niet, dan bent u zwaar in overtreding. Verder volkomen in de overtuiging dat wie een aangetekende brief aanneemt direct ook voor de inhoud daarvan tekent. Tsja.

  Makes me wonder, er was toch ook nog sprake van een andere soevereine vrouw, wier huis ontruimd werd? Kudde paarden, katten en honden, nolens volens jarenlang in een te duur huis. Sommige mensen maken toch echt hun eigen problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yvonne Smit, ik weet het weer, en de holistische knuffelknollies. Nog meer rode pillen en blauwe systemen. O zo verbolgen tegen de mevrouw van de Dierenambulance, die bij de huisuitzetting de dieren op kwam halen, want die nam wel de beestjes en niet de kindjes van mevrouw mee. Heeft ze al die katten nog op straat gezet, trouwens?

   http://m.youtube.com/watch?v=gItpGaeMr-E&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgItpGaeMr-E

   Verwijderen
  2. Ah kwestie van tijd dus voordat die Bea op straat wordt gezet.... zullen we wegens gebrek aan internet vast niet op youtube zien ;-)

   Verwijderen
  3. Er is maar een oordeel en dat is, dat de persoon die denkt en dus absoluut niets weet over de souvereine mens, als hij nu clever was geweest en eens zelf een goed onderzoek zou gaan doen, dan komt hij er zelf wel achter wat voor foute boel het allemaal is. die kneuzen die het jammer genoeg niets en maar werkelijk ook niets onderzoeken blijven behoorlijk als je bekijkt dat het allemaal schijn is

   Verwijderen
  4. @johannes

   Hebbie dit vanuit het noord-koreaans ofzo door google translate laten vertalen? Is werkelijk geen chocola van te maken. Of ben ik nu stilaan dronken? Ook best mogelijk ;-)
   Na zdorovje!

   Verwijderen
  5. @Disputax: En dan was er ook nog een 'moedig gezin' dat niet langer de hypotheek wenste te betalen omdat geld niet bestaat. Die ellende duurt ook nog voort. Genoeg logische argumenten tegen, maar het mag tot op heden niet baten.
   http://www.argusoog.org/moedig-gezin-weigert-bank-te-betalen/

   Ik ben benieuwd hoe dat eindigt. Vooral voor die kinderen die hier niet voor hebben gekozen.

   @Johannes: Waarom zijn sommige mensen zo overtuigd van het feit dat uit onderzoek naar een onderwerp maar één resultaat kan worden gehaald? Het is nou toch wel vaak genoeg gebeurd in de wereld dat onderzoeken elkaar tegen kunnen spreken. Bijvoorbeeld door de vraagstelling maar ook omdat (al dan niet bewust) bepaalde gegevens wel of niet worden meegewogen.

   @Loena Tik: Misschien is het omdat ik al te lang op nujij zit, maar ik begrijp dit verhaal wel. Zelfde verhaal dat je veel leest op die site: Iedereen die niet A roept, roept B en is dom/achterlijk/betaald/een schaap/een kneus/een idioot enzovoort.

   Verwijderen
 13. Dramaqueen kat weer in de bocht.

  Hahahahaha. Gelukkig zitten er onder de reaguurders op klol soms nog wel lieden met enige realiteitszin;

  AlexHybrid
  12 september, 2013 at 14:08
  Men zoekt weer aandacht voor een geënsceneerde website aanval. Dat gelooft men toch wel, en staat ook heel interessant.

  liesbeth
  12 september, 2013 at 15:07
  Het artikel staat gewoon op Niburu en is online.
  Wat is dit voor een onzin??

  liesbeth
  12 september, 2013 at 15:09
  @ AlexHybrid,
  Daar lijkt het idd op,daarbij is er nog wel meer loos…


  niburu.co? Who? ddos aanval? Als 3 man tegelijk die url -voor en door zwakzinnigen- raadplegen gaat de boel daar al over zijn nek.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach, Kat vliegt wel vaker zelfs uit de bocht:

  De 'vrienden van KLOL' het Katholiek Nieuwsblad weet te melden dat niemand minder dan oud-hoofdcommissaris Nordholt tijdens een etentje tegen een society journalist (Lepeltak, nooit van gehoord?) gezegd zou hebben (krap 10 jaar geleden) dat Demmink geluk heeft gehad omdat zijn chauffeur Mosterd de dag na zijn overlijden bij de politie een verklaring zou gaan afleggen.

  Kat's logica: Mosterd is vermoord (door/op bevel van) Demmink natuurlijk. Uiteraard...

  Net zo logisch als dat Nordholt (toen al jaren HC af) van lopende zaken af zou weten, net zo logisch als dat Nordholt dat niet met de pers zou delen (hij zat vooraan als er gevraagd of ongevraagd iets te vinden was), net zo logisch als V-Adm Buis op de hoogte was terwijl deze als sinds 1997 (!) niet meer bij de BVD was betrokken, net zo logisch als dat een journalist dat niet zou publiceren, net zo logisch als dat een 50 jarige beroepschauffeur geen risico loopt op een hartaanval, en moet ik nog even doorgaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb het filmpje gekeken. God wat een idioterie. Ik begrijp de gerechtsdeurwaardster hier volledig. Met dit soort mensen valt niet te praten. Pasje tonen, brief in de bus en klaar. Jammer dat deze mensen van het weigeren van deze brief zo'n heisa moeten maken. Anderzijds: De deurwaardster zou in dit geval ook het teruggeven van de brief als 'nee' kunnen beschouwen en haar taak als volbracht zien.

  Hoe dan ook: de gevolgen van dit soort acties merken deze mensen vanzelf wel. Ik ben benieuwd of ze nog zo soeverein zijn als ze op straat staan. Of mag 'die corrupte bende' dan ineens betalen voor hun ellende? En mag dan wel een agent, mits een verklaring ondertekend, op kosten van de staat hen beschermen? Heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh trouwens, als deze mensen niet willen meebetalen aan van alles en nog wat dan ben ik benieuwd hoe ze in winkels zijn. Gaan ze daar heisa maken omdat er btw word gerekend? Het personeel dingen laten ondertekenen enzovoort? Of kopen ze alles wat ze nodig hebben op de zwarte markt nadat ze de verkoper iets hebben laten ondertekenen dat er geen cent naar de overheid gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tsjong.. aan de reacties te zien van de mensen hier hebben ze totaal geen idee waar ze over praten. Het zijn allemaal aannames, vooroordelen, zonder zelf onderzoek te doen naar Soevereiniteit. En ga nou niet zeggen dat je wel degelijk begrijpt wat Soevereiniteit inhoud, want je houd mij niet voor de gek, ik weet voor de volle 100% als jullie het goed begrijpen dat jullie al jullie woorden terug nemen. De reden waarom jullie het niet begrijpen is omdat jullie het proberen te begrijpen vanuit
  een programmatie/geloofsovertuiging wat ons geleerd is hoe de maatschappij en de wereld in elkaar steekt. Je zal eigenlijk compleet opnieuw moeten beginnen en
  er van uit gaan dat het meeste wat ons is geleerd in de schoolbanken bij voorbaat
  niet klopt, en ook op zo'n manier word gepresenteerd dat het ook mogelijk is om
  zo'n systeem waar we nu in leven te creeëren en te behouden. Maar mensen
  zijn het zat om als schuld slaaf door het leven te gaan, en hebben zich zelf vragen
  gesteld waar door er antwoord is gekomen: Soevereiniteit. Doe je zelf niet te kort
  door er vooroordelen over te hebben zonder er zelf objectief onderzoek naar te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oja voor alle domkoppen die zeggen dat Soevereiniteit kolder is, wisten jullie wel dat ons geliefde koningshuis ook Soeverein is? Denk je dat hun belasting betalen?
  En Willempie een uitkering van 820.000 euro per jaar met 3.4 miljoen euro die hij mag gebruiken voor zijn "werk gerelateerde uitgaven".. Wat een slapende reacties hier zeg, nondeju! Maar wel mooi om te zien hoe perfect de programmatie van de Elite werkt!

  BeantwoordenVerwijderen