woensdag 11 september 2013

Nijn Eleven

Architects & Engineers for 9/11 Truth heeft zich heruitgevonden als ReThink911 en wil 1 miljoen handtekeningen ophalen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Een miljoen? De teller van de petitie is tot dusverre niet veel hoger gekomen dan 6700. Niet alleen lijkt de actie veel te laat zijn ingezet, het momentum is weer eens ver te zoeken. Zelfs het 9/11 Museum gaat pas over enkele maanden open.

Het tienjarig jubileum in 2011 was zowat de laatste kans voor complotters om nog aandacht te vragen voor hun seack. Zeven jaar lang hebben 9/11 complotters zich in een verder isolement gedreven door steeds stompzinniger theorieën te omarmen, niet gehinderd door enige kennis van zaken of zelfs maar gevoel voor logica. Feiten en omstandigheden werden volledig losgelaten ter wille van ronduit lachwekkende speculaties over miniwaterstofbommen of mediamanipulatie met behulp van hologrammen.

De artikelenserie over 9/11 bij Boublog toont het probleem nog eens ondubbelzinnig aan. Het wemelt van de reeds lang achterhaalde feitelijke onjuistheden: er is geen 2,3 biljoen dollar bij het Pentagon verduisterd, de Nederlander Danny Jowenko is geen getuige (gaf slechts commentaar bij Zembla), net zomin als een hoop Amerikanen die Boublog de revue laat passeren, Marvin Bush was niet verantwoordelijk voor de veiligheid in het WTC, het gebruik van nano-thermiet (of thermaat) is helemaal niet bewezen, enzoverder. 9/11 complotters lezen per definitie nooit bij en blijven tot in lengte van dagen hun grijze plaat afspelen, zich niet realiserend dat met zoveel desinfo de grond onder hun voeten steeds verder wegzakt.

Zeven jaar na de eerste 9/11 Inside Job-complotten heeft Barracuda nog altijd geen coherente theorie onder ogen gehad, en beginnen de moemakende discussies over planes en no planes gewoon weer van voren af aan. Zelfs Wim Dankbaar ging zich als debunker met de discussie bij Bloublog bemoeien, en werd meteen de mond gesnoerd, want de Bevindelijk gereformeerden van de 9/11 ontkenningskerk wensen vooral niet te worden tegengesproken. 'Space-beamers en No Planers worden vanaf heden beloond met een IP-ban. Met achterhaalde discussies heb ik geen geduld meer, want die scheppen slechts verwarring.'

9 opmerkingen:

 1. Het probleem zit hem niet in het aantal hanttekeningen, het probleem zit hem eerder in het niet te vertrouwen onderzoek. Wie betaalt die bepaald principe. Dus dat wordt weer zo'n houtje touwtje trollen onderzoek. Ook deze website had het aantal stemmen opgehaald in 2009/2010 http://www.nyccan.org/index.php

  Ook daar is uiteraard gewoon geen kut mee gedaan, want het komt niet uit. Ook al heb je 4 miljard stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nyccan kwam ook stemmen te kort, groot deel van de stemmen bleek niet te voldoen aan de regels..

   Tja, en deze globale actie is helemaal een debacle: slechts een paar duizend stemmen verdeeld over de hele wereld...

   Wie betaalt bepaald zeg je.
   Nou, als die miljoenen complotters wereldwijd gewoon elk een paar euro storten, dan heb je al gauw genoeg voldoende geld om zelf een onafhankelijk onderzoek te start.

   Maar gek genoeg gebeurt dat niet.

   Dat vond ik ook het vreemde van AE911truth: 1500 architecten die de waarheid willen.
   Maar niet zelf voldoende financiele middelen hebben om die waarheid boven tafel te krijgen.

   Verwijderen
 2. "Betaalde trollen en laffe lucifer aanhangers worden vanaf heden beloond met een IP-Ban. Met achterhaalde leugens heb ik geen geduld meer, want die scheppen slechts verwarring."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie betaalt die bepaald principe.

  En die vlieger gaat niet op als de complotters het voortouw nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @jeroenLeiden

  Precies diegene die het complot uitvoeren nemen ook het voortouw en dus gaat die vlieger niet op nee, goed gezien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, en totaal besides the point.

   Verwijderen
  2. @lights are on snapt het verschil tussen complotteur en complotter niet helemaal geloof ik.

   Verwijderen
 5. wie nog gelooft dat het oficele verhaal klopt is echt een beetje ziek. mijn mening hoor.

  BeantwoordenVerwijderen