woensdag 25 september 2013

Ka-Ching!

Kijk, dat zijn nog eens koppen: WTC eigenaar die $5.400 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall. Martin Vrijland weer. Dan weet je meteen dat er geen hout van klopt.

Bedoeld wordt uiteraard het Westgate-winkelcentrum in Nairobi, dat zaterdagmiddag het doelwit werd van gewapende terroristen. De aanvallers openden het vuur op winkelende mensen en gooiden granaten. Bij de strijd tussen het leger en de aanvallers zijn drie verdiepingen van het winkelcentrum ingestort. Welnu, dat was volgens Martin een valse vlag-aanslag.

Het Westgate-winkelcentrum is volgens Martin eigendom van het bedrijf van Frank Lowy, die samen met Larry Silverstein, beide van Joodse (zionistische!) afkomst, enorm rijk zouden zijn geworden dankzij een huurcontract voor het WTC, aangegaan nog geen twee maanden voor de aanslagen van 11 september 2011. Daardoor incasseerden zij naderhand ruim 5,4 miljard dollar bij verzekeraars! Ka-Ching!

En nou doet die Lowy het volgens Martin nog eens dunnetjes over met hotels en winkelcentra in de hele wereld, getuige een indrukwekkende lijst van aanslagen die op zijn vastgoedprojecten zouden zijn gepleegd. Inclusief die in Nairobi. 'Zou hij deze keer weer goed verzekerd zijn?' vraagt Vrijland zich af.

De vraag stellen is hem beantwoorden, maar dat hoeven we nooit te verwachten van Vrijland. Die tikt met zijn boerenverstand gewoon weer een dom stukje van een of andere malloot over. Zonder ook maar iets te controleren.

Het begint er al mee dat Lowy helemaal geen 5,4 miljard dollar heeft geïncasseerd. Zijn bedrijf Westfield zou alleen een winkelcentrum in het WTC bouwen. De eigenlijke verhuurder was Silverstein en die kreeg na lang steggelen iets van 4,6 miljard dollar door verzekeraars uitgekeerd. De volledige toedracht lees je hier. Die 4,6 miljard was bij lange na niet voldoende om het WTC weer op te bouwen. Want dat is wat complottertjes als Vrijland gemakshalve vergeten: voor dat geld moest een nieuw WTC worden gebouwd. Silverstein had daarvoor 8,4 miljard dollar nodig en wilde nog eens 3,9 miljard ter compensatie voor gemiste huurinkomsten. Dat heeft hij allemaal niet gekregen.

Over naar het rijtje aanslagen. Dat betreft voor het grootste deel bommeldingen, waarvoor verzekeraars toch echt niks uitkeren, en slechts twee grote aanslagen, namelijk die op de Marriott in Islamabad en de Marriott Jakarta. Huh? Daar is Lowry al helemaal de eigenaar niet van. Dus waarom staat Marriott op dat lijstje?

Zit zo: Vrijland heeft zijn stukje overgetikt van een vijfderangs complotblogje genaamd Tap Blogspot en dat heeft het rijtje weer ontleend aan ene Glenn Bullock, die meent dat Marriott en Westfield occulte symbolen gebruiken. Dus heeft hij die gemakshalve maar op een hoop gegooid.

Tot overmaat van ramp halen complotters Westgate en Westfield ook nog door elkaar. Want inmiddels staat er een voor Vrijland namelijk wel erg pijnlijke update bij de Tap Blogspot: het Westgate-winkelcentrum in Nairobi is al evenmin van Lowry.

En dat had Martin makkelijk zelf kunnen controleren als hij eens op de webpagina van Westfield had gekeken. Daar staat de complete Global Portfolio vermeld. En het Westgate-winkelcentrum dan? Dat is, zoals in talloze nieuwsberichten staat, eigendom van Israëlische zakenmannen. De Keniaanse krant Daily Nation meldt: 'Westgate Shopping Mall is one of several Israeli-owned businesses in Kenya.'

24 opmerkingen:

 1. Een onwaarschijnlijk dom stuk vreten, die Vrijland. Op zich nog niet zo erg, maar dat hij zich presenteert als een soort Socrates die het domme volk de ogen moet openen is wel heel triest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat irriteert mij ook het meest aan die idioot Vrijland. Hij kopieert gewoon stukkie's van het web, legt er een belerend Nederlands sausje overheen, hangt er wat 'gekkie-triggers', zoals "Israel" "Zionist Jews" "False Flag" als tag aan, en doet dan net alsof zijn wakkere oog en intelligent analytisch onderzoek tot deze, voor u toch verborgen, waarheid is gekomen.

   Vrijland loopt de hele dag niets te doen, dus als je dan al donatie's voor je jatwerk vraagt, steek er dan iig tijd en moeite in, maar ga je niet als alternatieve media wonder afgeven op de MSM terwijl je prutswerk aflevert.

   En dan heb ik het nog niet eens over het volstrekt ontbreken van enige empathie voor de slachtoffers die op beestachtige manier zijn afgeslacht door deze terroristen.

   Verwijderen
  2. Erger, deze kritische denker kijkt niet eens kritisch naar de stukjes die hij kopieert. Als het niet om te lachen zou zijn zo ik er vreselijk van geïrriteerd raken. Als zo'n luiwammes voor mij zou werken zou hij niet eens zijn proefperiode halen. Wat een drol.

   Verwijderen
 2. En nog blijven mensen ervan overtuigd dat ze De Waarheid spreken en dat anderen Dom zijn en Wakker Moeten Worden. Pfff.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Silverstein is Joods en de eigenaren zijn Israëlisch. Is hetzelfde in het psychokoppie van Martijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja, die Lowry heeft ook enige tijd in Israël gezeten, maar toch echt geboren in Slowakije. Sinds de jaren vijftig weg uit Israël. Maar het is weer een klassieke fail van complotters: associatiedenken en niks uitzoeken.

   Verwijderen
  2. Israel heeft al jaren zeer goede betrekkingen met Kenia op vrijwel alle gebieden. Bijna 10% van de Israelische handel in Afrika ligt in Kenia. Het is dus niet echt verwonderlijk dat er Israelische winkels en winkelcentra-eigenaren te vinden zijn.

   Het is ook niet verwonderlijk dat deze militant islam terroristen juist dit winkelcentrum uitkozen voor hun moord-frenzie. Het centrum bevatte niet alleen relatief veel Joodse winkels, maar was ook een verzamelplaats voor diplomaten, buitenlanders, regeringsfunctionarissen en Amerikanen. Dat, en wraak op de Keniase regering bepaalde de keuze van het punt van de aanslag.

   Maar dat is natuurlijk te eenvoudig voor Vrijland c.s. en levert geen donatiegelden op.

   Verwijderen
 4. Uiteindelijk gaan we het toch nog meemaken dat het fundament waarop dit alles schaamteloos en bloeddorstig tegen de gehele mensheid wordt uitgevreten tot in den eeuwigheid van deze realiteit uitgeroeid zal worden. En of er hier nou menselijke aambeien gezamelijk met hun zwaar afgerichte sloofjes de tussen hun oren gegrifte schijnwerkelijkheid ten bate van hun gehersenspoelde debiliteit tot aan hun omlegging zullen blijven verdedigen, de synagoge van lucifer creëert met zijn op bedrog, moord en gewoeker parasiterende bloedorgies steeds meer en machtigere tegenstanders all over the world! BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje toch hahaha;

  Dit blog begint steeds meer op een veredelde latrine te lijken, met dito domme reacties en schieten op de boodschapper in plaats van enige steekhoudende inhoudelijke argumenten te geven. Dit soort reacties geven blijk van een chronische luiheid ten aanzien van het zich werkelijk willen verdiepen in een onderwerp en van een meeheulen met de veilige troep wolven in het bos. Mensen die verder denken en hun nek durven uit te steken door hetgeen ze weten met anderen te delen, worden genadeloos vermalen tussen de molenstenen van onwetendheid en arrogantie. Ga vooral zo door beste mensen en wentel jezelf in je comfortzone van zelfvoldane genoegzaamheid. Kom vooral zelf niet met enige originaliteit en blaat de andere schapen in de kudde na, want dat is veilig en gemakkelijk. Voor mij is dit het einde en zeg hierbij tot mijn grote spijt mijn ongekend waardevolle bijdragen op.

  Aldus een natrappende BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "This whole event does seem to be another in the long running 'strategy of tension' being performed by the usual suspects. One added dimension on this one is the re-branding the the terror threat from Al Qaeda to Al-Shabaab. Classic bit of corporatism, the brand AQ, is getting a bit jaded (some people getting wise and they are now our 'friends' fighting in Syria) so time for a re-launch and bingo we now have Al-Shabaab. Washes 10 times whiter than AQ but still stinks like MI6, CIA and Mossad shite." GLADIO comes to Nairobi...

  Ps: “Er zijn drie soorten mensen: Zij die zien. Zij die zien wanneer hen wordt getoond. En zij die niet zien.”

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja, zo is het. wel leuk toch? of doe je dit voor de serieus, op blogs reageren?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En filosofisch in je ps. Dat is helemaal mooi. Kunnen mensen allemaal in een vaste categorie worden ingedeeld, of wil het wel eens wisselen waarin je valt. Volgens mij wisselt dat van situatie tot situatie. Of je slim bent of niet, is afhankelijk van of je vaak in een bepaalde categorie valt. De grote truuk is volgens mij: kies een omgeving waarin je tot de zieners behoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu maar hopen dat er geen geroofde organen dealende deserteurs zijn die Maud (net zoals dat bij Steve eerder al werd gedaan) op haar moderatieplicht gaan wijzen. Wat een gecabaliseerde achterbaksheid toch weer hier en elders hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hou het er maar op dat ik ondanks je vervelende persoonlijkheid een beetje op je pas @Adamas, zodat je niet door je rare obsessieve kronkels in onaangename situatie's enzo belandt. Soort van corrigerende therapie zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze kan er zelf ook wat van, als dit waar is (en ik begin M.O. bijna te geloven)...
  Twee toevallige zelfmoorden en die collegas vinden het allemaal normaal!

  http://maudoortwijn.wordpress.com/?s=twee+toevallige+

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is er nog iemand dan die die gekke Maud serieus neemt?

   Verwijderen
  2. Sexegenote naar mijn aard;

   "Op mijn advies is Micha in buitenland, werkt samen met anderen. Hij doet waar hij goed in is, journalistiek en vwb alle kritiek, mee eens, maar als je het beter kan, ga je gang, maar stop met beledigen. We worden eeuwenlang uitgebuit door ultrarijke inteelt via politiek. NL is 1 vd crimineelste & corruptste landen, zie Nieuwegein, dood Pim F en Theo vG, Robert M en Zandvoortfiles. Het volk zal toch echt zelf wakker moeten worden en dat kost tijd. Hoog opgeleid met dikke salarissen kijkt stug andere kant op ter behoud van hun baantje. Het vrije volk zonder materiele en chantabele ballast heeft alles door. Als Micha zich organiseert zoals men graag wil, dan wordt hij in no-time neer geschoten. Velen gingen hem voor en het is niets voor niets dat klokkenluiders in dit land kapot gemaakt worden middels doorlopende onrechtmatige daden vanuit overheid." Quirine

   Verwijderen
 12. Krijg toch al de bestaande kwaadaardigheid sukkel. Heb je al een stijfe nek? Hitsende lafbek. Nogmaals ik ben nog lang niet klaar met je. Verrassender nog, ik begin net zicht te krijgen op de wijze van opereren waarop jouw soort zich hier binnen de nietjoden 'goyim' maatschappij parasitair poogt voort te bewegen. Misschien heeft die volgens jouw natgedroomd en tussen je oren bestaande 'obsessie' mij wel jouw niets voorstellende realiteit in de schoot geworpen. Maar wees gerust hoor, jij fladderende smiecht bungelt pas ergens op de 200.000-e plaats hier in de Benelux alleen nog maar. Dit waren dus mijn laatste letters die ik nog aan je wilde verspillen, dus reken er maar gerust op dat mijn volgende barage uit een iets andere vaatje getapt gaat worden strontwaus...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. bekijk deze is.https://www.youtube.com/watch?v=VbR_wMri4fU zo is het en niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het bekeken. Ongeveer de eerste vijf minuten dan. Na voor de tweede keer het retorische zwaktebod 'bladibla' te hebben gehoord haakte ik af. Het schijnt dat deze man zichzelf als 'wakker' beschouwd. Hij houdt er blijkbaar een andere definitie op na dan ik.

   Verwijderen
 14. "Hij houdt er blijkbaar een andere definitie op na dan ik."

  Ik ben verliefd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En natuurlijk spring nieboeboe op de fantasie-bandwagon (want die geloven toch alle onzin) > http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5935:niets-is-wat-het-lijkt-en-alles-is-hetzelfde-update&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen