vrijdag 27 september 2013

Grote Smurf

De Grote Smurf is dood. Paul Karason stierf 62 jaar oud aan een hartaanval, maar behield tot aan zijn dood de merkwaardige blauwe huidskleur die was ontstaan na het innemen van colloïdaal zilver. Deze metaaloplossing werd in vroegere tijd tegen allerlei kwaaltjes gebruikt, totdat penicilline de wonderolie verving. In de Verenigde Staten is colloïdaal zilver nu verboden omdat het 'smurfisme' kan veroorzaken, de blauwgrijze verkleuring.

Een jaar of wat geleden zweerden Nederlandse vaccincomplotters nog bij colloidaal zilver. Zou zelfs door NASA zijn aanbevolen. De Haarlemmer olie was geschikt voor de bestrijding van trachoom, psoriasis, acne, gordelroos, multiple sclerose (MS), bloedvergiftiging, kinkhoest, wratten, rode hond, voetschimmel, reuma en niet te vergeten AIDS. Dat was overigens niet de reden dat Karason het innam. Die worstelde met een huidziekte.

Colloïdaal zilver, dat ook bekend staat als zilver water, is eigenlijk niks anders dan water met heel kleine zilverdeeltjes erin en soms wordt gebruikt als voedingssupplement. Vandaar dat de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) een onderzoek begon naar aanbieders van colloïdaal zilver op de verkoopsite Marktplaats. De Vereniging tegen de kwakzalverij waarschuwt trouwens al jaren voor de claims rond colloïdaal zilver en de verzwegen bijbewerkingen.

De verkleuring, we schreven het eerder, lijkt Barracuda een uitkomst. Colloïdaal zilver is de beste lakmoesproef voor complotters ooit. Je kunt ze al op meters afstand herkennen.

10 opmerkingen:

 1. Ondertussen een opmerkelijke wending in de zaak Demmink:

  Op crimesite is een Turks document te vinden dat bevestigt dat Demmink in 1996 in Turkije was, terwijl justitie beweerde van niet.
  De echtheid van het document is op verzoek van het OM door de Turkse autoriteiten bevestigd..

  link naar crimesite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat Barracuda verzuimt erbij te vertellen dat deze meneer zijn zilverwater zelf maakte met twee 9 volt batterijen.
  Normaal wordt dit gemaakt met meer dan 200.000 volt en worden de deeltjes zo klein dat overdosering zoals hier haast onmogelijk is.

  Nuance, maar wel een belangrijke!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben jij al purper? Zij was toch ook zo'n liefhebber?

   Verwijderen
  2. Ach, Nexus beweert op zijn site droog dat de evolutie onmogelijk is zonder buitenaardse inmenging...
   Niet serieus te nemen dus....

   Verwijderen
  3. Sterker nog...
   http://supercomplotter.blogspot.nl/2013/07/van-hakken-en-takken-tot-onze-evolutie.html

   Verwijderen
  4. Net gelezen op het webstekje van de dorpsgek van NUjij;
   Recente uitspraak van een hoge Amerikaanse diplomaat; Als alternatieve websites niet zo actief zouden zijn hadden wij Syrië al lang waar wij ze hebben willen

   Hoge Amerikaanse diplomaten zijn bij uitstek bedriegende, graaiende, false flags uitvoerende en nietsontziende leugenaars behalve als -de nauwelijks verstaanbare stumper en zichzelf sufblowende- naksus weer eens om geld bedelt om zijn 'werk' (in casu knip- en jatwerk van andere obscure door idioten bevolkte webstekjes) te kunnen blijven doen!?
   'Bovendien' heeft werkelijk waar he-le-maal niets van doen met onderzoeksjournalistiek en/of nieuwsgaring. Het is het zoveelste totaal overbodige blogje voor en door hersenloze randdebielen. Geen enkele toegevoegde waarde.
   Maar wat dacht je naksus? Argusoog is dood, lang leve 'bovendien'?

   LOL

   Verwijderen
  5. ach ja er zullen altijd sukkels blijven die er in trappen. Naksus en Martien zijn weer wat eurootjes rijker.

   Verwijderen
  6. @loena tik: Uiteraard hebben de Russen er niets mee te maken. Nee, alternatief internet heeft Amerika op de knieën gedwongen. Moewhahahaha.

   Zucht.

   Nouja, misschien heeft Nexus hier wel gelijk maar of hij het hele verhaal verteld, ik weet het niet.

   Verwijderen
 3. naksus zal altijd ontkennen dat colloidaal zilver gewoon niet goed voor je is. Nu weer deze nuance van naksus. Lekker blijven gebruiken naksus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zweerden de complotters? Kregen ze dan ook nog zweren van al dat zilver?

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.