vrijdag 13 september 2013

Kinderroof

Martijn Alberda alias Martin Vrijland complottert voort. Van De Resistance Tour is zoals voorspeld niets terechtgekomen, en het akkefietje met de moeder van Anass lijkt hij te hebben verloren (hoor je hem niet meer over, zo'n knieval kun je maar beter niet communiceren naar je achterban).

Maar Martin kan altijd nog zijn pijlen richten op Jeugdzorg. Die werkt toch al als een rode lap op zijn gemoed. In de afgelopen maanden verwoordde Martin heel wat frustraties op zijn site. Over zijn ex, over de omgangsregeling met zijn kind en over zijn eigen mannelijkheid. Jeugdzorg zou er alles aan doen om met name de relatie vader-kind zo veel mogelijk te 'draineren' en er zou een geheim programma bestaan - echt wel - om hetero-normativiteit in te ruilen voor 'homo-normativiteit'.

Dus kwam Martin een dezer dagen met verborgen beeld- en geluidopnames binnen Jeugdzorg. Zo was er een geluidsopname van een 14-jarige jongen die tegen de grond gewerkt werd en in een isoleercel gegooid werd, omdat hij 'compleet psychisch gebroken wordt door de leiding'. 'De mannen die onderdeel uitmaken van die leiding kwamen op mij al over als sadistische kampbeulen, maar na het horen van deze geluidsopnames weet ik dat dat gevoel niet helemaal onterecht is geweest.'

Kijk, dat is nou het beeld dat Martin het liefst schetst van Jeugdzorg: een soort concentratiekamp van kinderrovers, nog net niet met gaskamers. Dat er bij Jeugdzorg wel eens misstanden zijn, allemaal waar. Sterker nog: De jeugdzorg gaat de komende tijd flink op de schop. Maar kampbeulen en isoleercellen?

Want waar heeft Martin nou helemaal lopen filmen? Niet bij zomaar een jongerenopvangcentrum, maar bij Transferium Jeugdzorg in Heerhugowaard. Daar komen alleen jongeren met zeer ernstige gedragsproblemen, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking. Het soort jongeren dat intensieve behandeling nodig heeft. En soms zo onderhandelbaar zijn dat isolatieplaatsing noodzakelijk is.

Maar dat lees je weer niet bij Martin. Die besloot de instelling helemaal niet te noemen, totdat de directeur van het transferium zelf reageerde. Martin weet drommelsgoed dat het niet om een doolsnee-instelling gaat. Alleen verzwakt dat zijn betoog dat jongerenopvangcentra 'heropvoedingskampen zijn die naar de buitenwereld een sausje van vriendelijkheid uitstralen'.

67 opmerkingen:

 1. Volgens mij ligt het er nogal dik bovenop dat die homofobie van Martijn een andere realiteit verbergt.

  Bimbo Winehouse weet het zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is dit een grove schending van de privacy van die kinderen, zelfs als ze ermee instemden. Voor hun directe omgeving zijn ze ook onvoldoende onherkenbaar. Martijn filmde ook niet op de openbare weg en had meer nodig dan de toestemming van die kinderen om dit te mogen doen. Die zijn minderjarig en de toestemming van ouders/verzorgers was dus ook nodig.

  Ik snap die directeur dan ook niet. Volgens mij kan hij gewoon aangifte doen van huisvredebreuk, filmen zonder toestemming en smaad, als ik Martijn's snaakse Auschwitz vergelijking lees. Lijkt me niet dat zo'n kwetsbare doelgroep van kinderen blootgesteld moet worden aan camera's.

  Zoiets niet vervolgen geeft een verkeerd signaal af, want dan is het hek van de dam. Als Martijn daar zo makkelijk kan binnendringen, kunnen loverboys, verkeerde vriendjes met drugs, mensenhandelaren etc. dat ook; gaan alle complotgekkies met sjit tegen jeugdzorg (dat zijn er nogal wat) hetzelfde geintje uithalen, wat me niet in het belang van die kinderen lijkt.

  Acuut oppakken en met alles wat je hebt vervolgen, zou ik zeggen. Er moet ergens een grens liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo laag, om een groep kinderen die het al zwaar genoeg heeft voor het karretje van je eigen annunakipropaganda bullshit te spannen. Waarom exploiteert Martijn altijd van die kwetsbare doelgroepen? Eerder de moeder van een dood kind en nu weer kinderen die in de problemen zitten. en wat gaat hij doen als die kinderen niet meer met hem mee willen werken? Heeft hij dan nog beeldopnamen achter de hand waarmee hij ze gaat "exposen", zoals hij ook deed bij de moeder van Anass?

   Verwijderen
  2. Eens. Martin heeft het Micha virus. Hij is zelf net zo erg, als hetgeen hij zegt te willen bestrijden.

   Verwijderen
 3. Tip aan Martin en consorten (als ik het daar typ wordt het toch niet geplaatst): herbekijk eens de recente serie van https://nl.wikipedia.org/wiki/Menno_Buch . Ging weliswaar over een gevangenis voor heel moeilijke gevallen, dus heel anders dan dit. Maar leerzaam voor begrip van waarom soms rigoureuze maatregelen onvermijdelijk zijn. Maar ja, dat zullen dit soort 'journalisten' dan ook wel weer weten te verdraaien, als ze het bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze serie bedoel ik dus, en dan de tweede daarvan: Buch in de Bajes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2006/5/Directeur-jeugdinrichting-Den-Engh-weggestuurd-ELSEVIER075743W/

  Ten tijden van bovenstaand gebeuren, het wel of niet landelijk invoeren van de SGS methodiek, hebben er zich zaken afgespeeld waarvan velen het daglicht niet verdragen, en was ik werkzaam op Den Engh. Arjen Jonker rook geld. Veel geld!! En daar moest alles en iedereen voor wijken. De geplaatste jongens, en wij het personeel.

  Jeugdzorg is op veel vlakken de aanstichter va onnodige problematiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoeveel er ook mis is met jeugdzorg, de misdrijven van Martijn vormen geen aanleiding om het daarover te hebben. Die blijken overigens ook niet uit het filmpje.

   Verwijderen
  2. Geef alleen aan dat de gemiddelde ervaring van groepsleiding binnen het justitiële gebeuren met bjz matig tot slecht is.
   Maar zoals te den gebruikelijk heeft men het hier liever over de persoon Vrijland.
   Was even vergeten dat het om de persoon moest gaan. My bad!! :-))

   Verwijderen
  3. Goed van je dat je ook inziet dat zo'n gewetenloze aanpak de boodschap per definitie teniet doet.

   Verwijderen
  4. 'Geef alleen aan dat de gemiddelde ervaring van groepsleiding binnen het justitiële gebeuren met bjz matig tot slecht is''

   Verstand van deze materie? Niet echt, he? Je kletst zoals gebruikelijk anderen maar weer na.

   Verwijderen
  5. @sjonnie boy

   Na een jaartje of 10 Den Engh heb ik hier en daar wel een idee waar ik over spreek.
   Sterker nog!! Ik heb zelfs recht van spreken aangaande die situatie. Bijvoorbeeld. Om de recidive cijfers te manipuleren werden wij als groepslieiders eropuit gestuurd om jongens die ontsnappen of niet terug kwamen van verlof, thuis of elders te gaan zoeken en ophalen.
   Was altijd fun! Zeker als je kleinzoon van de "koning" en "koningin" van het kamp in een niet nader te noemen plaats mag gaan ophalen.
   Was een Guinness book vermelding waard. Het record?
   Wie krijgt er in een uur tijd de meeste blaffers tegen zijn slaap, en houdt het daarbij ook nog droog op het bankstel van het "vorstenpaar".
   Bij terugkomst werd mij en mijn collega verboden om aangifte te gaan doen bij politie van de gewapende voorvallen. Dit onder dreiging van ontslag. Mijn aangifte zou namelijk aantonen dat er gesjoemeld werd met recidive cijfers.

   Maar goed sjonnie, verklaar je nader. Hoezo van horen zeggen? Waar baseer je dergelijke onzin nu weer op?

   Verwijderen
  6. Tja Niccolo, je loog zoveel bij elkaar, dat niemand je nog gelooft als je vertelt dat je daar werkte.

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Eeuhhhhh(zoemer)!!!!

   Dit antwoord is fout je gaat niet door voor de magnetron.
   Jullie nemen gemakshalve aan dat een ander liegt. Dat is net even wat anders.
   Het feit is alleen dat jullie nog nooit instaat zijn gebleken om mij op een leugen te betrappen.
   Of nou ja, ik bedoel een leugen die jullie À zelf hebben verzonnen. En B een leugen die jullie voor de verandering wel feitelijk aan kunnen tonen.

   Dat is hè grootste probleem van jullie soort Jeroentje. Dat moet na al mijn geklaag over het ontbreken van feiten nu toch wel duidelijk zijn? :-))

   Maar goed Jeroentje speciaal voor jou nog een keer.
   Jullie zijn nergens, t.a.v. Welk onderwerp dan ook, niet in staat gebleken om feiten te overleggen voor jullie gezellige fantasietjes.
   Geeft niets! Maar hetgeen ik beweer is dan weer wel een feit. :-))

   Verwijderen
  8. Nee, dat bleek meer dan eens, dat je een ziekelijke neiging hebt tot het confabuleren van biografische feitjes.

   Verwijderen
  9. - Het is nog niet duidelijk of Niekje of Liekje nu werkelijk een m of v is. Ik gok op een v aangezien de ziekelijke obsessie naar Jeroen.
   - Niekje of Lieke is getrouwd en heeft een kind, dat is al moeilijk te geloven zie boven.
   -Beweert bij hoog en laag te werken in instellingen met aardige collegae. Wij vermoeden eerder dat het in een instelling zit.
   -Vindt ons net als andere reaguurders van de oppositie ´dom´. Echter door de brij die hier neergeknald wordt is niet door te komen, behalve Liekje of Niekje is slim en wij zijn dom.
   -Beweerde in de tijd van ´Lieke´ dat het een vrijmetselaar was, na vakkundig onderuit gehaald door o.a. Jeroen is er geen stoppen meer aan.
   -Nu wordt er beweerd dat het voor Jeugdzorg heeft gewerkt, gezien het feit dat we er nog steeds niet uit zijn in welke instelling Niekje/Liek werkt of op een zolderkamertje eenzaam en alleen en nu de fles rosé opentrekt is dit moeilijk te geloven.

   Conclusie: Net als de andere aanhangers van de complottheorie dwaalt Lieke/Nisnollo hier rond en komt er weinig zinnigs uit. En we zijn tot op heden reden beleefd gebleven omdat het van ons gevraagd wordt. Bij elke andere site van de ´guru´s´van Lieke/Niekje had die er allang afgepleurd geweest.

   Nog iets aan te voegen? Het is tijd voor de vrijdagmiddag borrel.

   Verwijderen
  10. Kijk Dorothea snapt het tenminste. Die is zo snugger om over vermoedens te spreken.
   Nergens bleek namelijk ook maar iets wat leek op een leugen mijnerzijds. Als ik dat onverhoopt wel op constante basis doe, dan is het wel wat teleurstellend dat jullie soort zulks, feitelijk niet aan kunnen tonen.

   Speculatief gereutel daar zijn jullie extreem goed in! Daarentegen hebben jullie extreem veel moeite met het concept, feiten!!
   Das ook het mooie van jullie soort. Het hebben van geen enkel origineel idee wat betreft achtergronden.
   Dorothea ben namelijk geen aanhanger van complottheorieën. Zo wel, toon zulks eens feitelijk aan! Ergo! Geen feit maar een unilaterale natte droom, waaruit moet blijken dat jullie soort een ander "door" heeft.

   :-))

   Verwijderen
  11. Als speculatie van jullie soort tegenwoordig al als feit kan worden aangemerkt dan is het toch wel ernstig gesteld met de mens als geheel.

   Bovenstaande geldt dan speciaal en al helemaal voor jou Jeroentje.
   Als speculatie feiten zijn dan staat dus vanaf heden definitief vast dat jij een useless wife beater bent, uit OTO bent getrapt vanwege je fantastische persoonlijkheid. Of nee niet je persoonlijkheid maar hoe zei je dat zelf ook al weer in de exuustruus brief, "childish actions in the past"!!

   Wat dan ook een feit is Bedreiging en mishandeling van vrouwen. Want ja je hebt helden en echte helden natuurlijk.

   Het volgende vastaande feit moet dan zijn vernielen van de eigendommen van OTO.

   En de mooiste uitspraak aangaande jouw persoontje, Jeroentje, vond ik de Quote:" its not about spritual growth for them, But about temporal power and Megalomania. Thats all. Just typical criminaliteit behavior."

   Allemaal terug te vinden op internet. Allemaal aangaande jou persoontje. Mag aannemen dat dergelijks dus ook feiten zijn??
   Dit met in achtneming van hoe jullie met feiten om gaan!

   :-)))

   Verwijderen
  12. Dan nog even luidt schuddebuiken met Dorothea.

   Kijk Doro. Als je een verhaaltje vertelt dan mot je dat wel goed doen.

   Nicollo/Lieke is uiteraard een man.
   Getrouwd? Nee. 2 kiddo's en een pracht van een vriendin.
   2 honden. En daar komt ie Dorothea.....heb jaren en jaren in de (jeugd)zorg gewerkt en run, samen met bovenstaande vriendin nu al wat jaartjes 3 bedrijfjes die allen een link hebben met de zorg.

   Wel opletten hè? Maar ik ben het gewend hoor. Op sommige groepen moest je ook eerst alles honderdduizend keer herhalen voor de boodschap enigszins doordrong.

   En daar is ie weer hoor het VM geleuter. Te komisch voor woorden als Dorothea hier liegt als zij beweerd dat zulks door Jeroentje onderuit is gehaald. Hahahahaha
   En dan in haar ogen ook nog op een vakkundige manier. :-)))

   Bovenstaande gort droog beweren om in 1 adem door te beweren dat een ander fantaseert. :-))
   Dorothea, is cabaret of stand up comedy niks voor jou?? :-))

   Verwijderen
  13. Kijk vlees noch vis.

   Ik was ook even vergeten antisemiet in het rijtje toe te voegen, toen je een aanval deed op mijn nick.

   Liefje je liegt hier zo vaak dat je al onderuit bent gehaald. Liegen over je tripjes en zo. En over die van de vrijmetselarij toen je nog Lieke was zullen we maar zwijgen.

   Als je al jaren in de jeugdzorg heb gewerkt en er over opschept i.p.v. getuigen op het net zoals je uitgebluste en teleurgestelde ex-collegae gedaan hebben dan kon je nog ergens iets van sympathie rekenen.
   Maar een gestoorde die hengelt naar aandacht en zit te oreren over het zionisme die hoeft nergens op te rekenen.
   Vooral omdat je tot treurens toe belooft nooit meer terug te komen.

   Ik blijf het herhalen: papi in al zijn gestoordheid en de idiote schrijfsels die hij hier neerzet zijn nog te beter te verteren, dan jij die de semi-intellectueel uithangt.

   En ik geloof er dus geen flikker van dat jij 2 kids hebt een vriendin misschien, maar dat was voorheen ook ´de vrouw en nou de vriendin´.

   Tipje als je wat te vertellen hebt breng het dan nog met wat humor want je schrijfsels zijn slaapverwekkend, als ik ze al lees.

   Verwijderen
  14. Als Niccolo zijn kop in het zand heeft kan niemand hem zien! En als mensen beweren van wel zitten ze er keihard naast.

   Verwijderen
  15. Hahahaha jaaaa gelukkig, de antisemiet kaart is nu ook getrokken!!
   Das mooi hebben we die ook gehad.

   Dorothea wat kan je toch heerlijk dom ouwehoeren.
   Het doet toch helemaal niet ter zake hoe mijn prive eruit ziet. Was alleen een korte beschrijving voor jullie soort. Scheelt weer nadenken.
   En of jullie het wel,of niet geloven......?? Het zal mij m'n reet roesten. :-)

   Dorothea het is allemaal zo slaapverwekkend dat je niet weet hoe snel je moet reageren. Als het echt allemaal zo ellendig en slaapverwekkend was geweest dan had je mij straal genegeerd.
   Over liegen gesproken!!! :-)

   En hè wat een verassing!!! Jeroentje heeft het weer eens over mij! Volgens mij heeft ie een oogje op mijn! Hij blijft maar regeren op mij. Het lijkt wel stalken!
   Maar dat is natuurlijk niet het geval. Dat doet Jeroentje alleen t.o.v. Vrouwen. Stalken dreigen en zoals ik heb begrepen geweld gebruiken tegen vrouwen, of dreigen daarmee.
   Gozert je bent een held! :-))

   Verwijderen
  16. Geloof me: Ik wil absoluut niet weten hoe jouw privé er uitziet.

   Verwijderen
  17. Als het niet ter zake doet hoe je privé er uit ziet, waarom breng je het dan steeds ten berde? Een pathologische leugenaar kan tenminste zijn leugens nog herinneren, jij breit er elke keer nog wat bij.

   En ik heb je al maanden straal genegeerd aan het korte termijn geheugen mankeert wat, korsakov?

   Dat Jeroen in je door drank/wiet verstoorde brein ronddoolt en een *kuch* oogje op je heeft, dat hoort bij de wanen zullen we maar zeggen.

   En steeds komt het woord ´soort´ weer terug? Hoe ´soort, wat soort´heb je het over. Behalve dat jij duidelijk scoort op het soort, narcistisch en pathologische leugenaar. Maar dat zal iedereen die hier komt al door hebben.

   Nu ik nog even nadenk: ik ken ook mensen uit het hulpverleners circuit ook zij die bij jeugdzorg werken of hebben gewerkt. Maar niemand heeft zich ooit zo dom uitgelaten als jij hier doet.

   Verwijderen
  18. Het doet toch helemaal niet ter zake hoe mijn prive eruit ziet.

   Nee, dat doet het zeker niet. Daarom is het ook zo raar dat je continu allerlei -gefantaseerde- privé wederwaardigheden in je reacties plaatst. En ik heb je al eerder gevraagd wat de toegevoegde waarde er van is maar daar komt dan weer geen terzake doend antwoord op.
   Eigenlijk heb je 'het jezelf continu tegenspreken' tot een ware kunst verheven. Maar of dat nu echt een verdienste is?

   Verwijderen
  19. Tje het prive geleuter komt nu eenmaal hier en daar ter sprake vanwege hetmo zo simpele feit dat jullie soort, het prive overal bij betrekken.
   Kan jullie soort natuurlijk niets aan doen aangezien jullie niet eens onderkennen het jullie soort is die het prive van Jan en alleman er telkens bij de haren bij slepen. Als voorbeeld natuurlijk de psychiatrische fantasietjes van jullie soort, als het gaat over de ander. En zo zijn er nog tientallen voorbeelden te benoemen.
   Niet dat zulks zin heeft. Want de praktijk laat zien dat de leercurve van jullie soort, een neerwaartse is.

   Verwijderen
  20. Dat er psychiatrische problematiek aan jou kleeft heeft niets met je privé te maken maar dat kom je in zijn algemeenheid nu al maandenlang bijna dagelijks met ziekelijk gezwets en gedrag steeds maar weer herbevestigen. Zelfs tijdens je zogenaamde vakantie in de jungle zonder internetverbinding en waar het 18.00 uur in de avond eigenlijk 6.00 uur in de ochtend had moeten zijn.

   En kom maar op met je tientallen andere voorbeelden.

   Verwijderen
  21. Ben ik de enige die elke keer kruis/zakie/unit/geslacht leest, als er gesproken wordt over "je privé"?

   Verwijderen
 6. Met jeugdzorg is het moeilijk om er een oordeel over te vormen. Er zijn ouders die hun kinderen niet waard zijn en daarom terecht uit de voogdij worden gezet. Aan de andere kant heeft jeugdzorg flinke steken laten vallen en hun macht misbruikt.

  Het zal best zo zijn dat op deze inrichting het e.e.a. is op te merken maar Martijn die zelf het nodige op zijn kerfstok heeft en zo empathisch is als een looien deur is daarvoor niet de juiste persoon.
  Bovendien op het internet reguleren al zwartboeken over jeugdzorg als Martijn een referentie kader had gewild had ie dat alleen maar hoeven doorspitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op niburu staat ook een artikel over jeugdzorg. Daarin claimen ze dat er een prive clubje is dat naar hartenlust kinderen bij ouders weghaalt.

  Let maar eens op bij die gezinsdrama's... bijna altijd is Jeugdzorg betrokken...

  Dat is hetzelfde als waarschuwen voor ziekenhuizen omdat het vol zieken mensen ligt. Of klagen over het hoge aantal criminelen in gevangenissen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad JeroenLeiden. Typisch geval van "Post hoc ergo propter hoc", maar dan van het meest droevigmakende soort.

   Verwijderen
 8. Het is de typische complotter methodiek. Pluk de excessen eruit, vergroot ze tot in het ridicule en presenteer ze als representatief voor een hele sector, branche, beroepsgroep, whatever.
  Als een wethouder in Reetketelpikkumerschans betrapt wordt op het onterecht declareren van een bonnetje zijn dus alle wethouders in Nederland corrupte graaiers.
  Complotter logica zit kinderlijk eenvoudig in elkaar.

  Wordt het trouwens niet eens tijd dat bijvoorbeeld een NvJ gaat optreden tegen zo'n oplichter als Alberda die zich onterecht voordoet als journalist? Alberda zet met zijn vooringenomen en paranoïde gezwets een hele beroepsgroep te kakken qua beroepsethiek, integriteit, vakkennis, kwaliteit en objectieve nieuwsgaring.

  En speciaal voor googelieke. Eigenlijk ben jij best wel te benijden. No brain. No problem. X-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja Loena het enige probleem in deze is het gegeven dat jou soort geen idee heeft van de hoeveel zogenaamde "excessen" die plaatsvinden.
  Bij 20 "excessen" op een dag, is er geen sprake meer van een exces.
  Zou jij moeten weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is er bij 20 geboortes op één dag sprake van een geboortegolf?

   Verwijderen
  2. Wat zijn de specifieke definities?
   Per land? Dorp? Straat?
   Per gemeente?
   Per familie?

   Suffe opmerking Loena. Over zaken uit zijn verband trekken gesproken!
   We hebben het hier over excessen t.à.v. Jeugdzorg.
   Blijkbaar heb je aangaande dergelijks geen zinnig woord te melden, want waarom anders dit bijzondere voorbeeld.

   Verwijderen
  3. Niccolo snapt het verschil tussen "excessen" en "incidenten" niet helemaal.

   Verwijderen
  4. Jeroentje weer met zijn vermoedens. Je weet het altijd zo goed te vertellen wat betreft de bedoeling en kennis van een ander.
   En vervolgens maar huilen dat hij gestalked word! :-))

   By THE way dat is nog altijd beter Jeroentje dan het verschil tussen je fantasie en feiten niet snappen! :-))

   Verwijderen
  5. Je gaat bij mijn opmerking dus perspectieven plaatsen -waar mijn voorbeeld dus ook voor bedoeld was, goed man!- maar die perspectieven (blijven dus) ontbreken bij jouw opmerking over 20 'excessen/incidenten' op een dag binnen de Jeugdzorg.

   Het is de story of your life, googelieke. Een totaal gebrek aan zelfinzicht en zelfkennis. Het etiket 'psychiatrische problematiek' kleeft toch echt terecht aan je.

   Verwijderen
  6. Etiket is geen feit Loena.

   Dat is een vorm waarmee je gewoon op zijn boere Hollands verkondigd dat je werkelijk geen idee hebt.
   Fantasieën en raadspelletjes, dat is eigelijk ijk het enige wat jullie doen, and you suck at it.

   Nogmaals Loena voor de miljoenste keer t.à.v. Jullie soort kom nu eens met FEITEN, niet met hele en halve vermoedens maar met feiten.

   Verwijderen
  7. Op het moment dat veronderstellingen jouw oeverloze gezwets goed uitkomen verhef jij ze tot feiten. En de feiten die je in dat oeverloze gezwets niet kunt gebruiken, die weiger jij als zodanig te onderkennen. Het is een 'discussie' op het niveau van een puberend kind. Het is domweg te hoog gegrepen voor je.

   Verwijderen
  8. @Loena

   Het is een feit dat jou soort d.m.v. Het plegen van zogenaamde karaktermoorden denkt aan te kunnen tonen of iemand waarheid spreekt ja of nee!
   Het is mijn mening dat jij en jouw soort geen feiten kunnen overleggen aangaande de inhoudt van wat een ander denkt te moeten.

   Met als simpel gevolg het feit dat er voor jullie soort geen andere optie overblijft dan het op infantiele wijze belachelijk maken van de persoon en zijn voorkomen. De persoon, zijn uiterlijk, kledingwijze, rookgedrag en nog veel en veel meer onzin, zegt voor jullie soort altijd "genoeg"!
   Daar is wat betreft een discussie dan ook direct de kous mee af. "hè zijn oogjes staan wat typisch". Ergo zijn verhaal is per definitie niet waar.
   "hè dat mannetje draagt een t-shirt wat mij niet aanstaat". Ergo! Zijn verhaal is onzin.
   Bovenstaande is jullie manier van redeneren. En als jullie het echt niet meer weten, en dat is normaal gesproken al vrij snel, dan wordt of de psychiatrische kaart getrokken, en in sommige gevallen de antisemitische kaart. Wat droef! Wat een geestelijke armoede. :-))

   Verwijderen
  9. Nee hoor Niccolo, die karaktermoord pleeg je op jezelf.

   Verwijderen
 10. http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2013/09/12/ontmaskering-ex-minister-hirsch-ballin/

  De stelling van Loena m.b.t. Het gelijkschakelen van hele beroepsgroepen t.o.v. 1 incident wordt hier door de oud minister van justitie direct bevestigd.

  Het fantastisch bijkomend feit van de Hirsch-Ballin brief, is dat het er verdacht veel op begint te ljken dat, Kat met zijn opmerkingen aangaande de NL rechtstaat, gewoon gelijk gaat krijgen.
  Integenstelling tot het geblaat van Jeroentje indeze. Hahaha aha

  Fijn hè. Moet een werkelijk leerzame vrijdag middag voor jullie zijn. :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dus jij neemt al bij voorbaat aan dat die zogenaamde brief van Hirsch Ballin authentiek is? Vooralsnog is die brief onbekend bij het OM.

   Verwijderen
  2. Tja het OM....!!

   Dat zij ontkennen is toch niet zo verbazingwekkend?
   En de Fam. Poot een beetje kennende, durf ik wel te zeggen dat de brief echt is.

   Verwijderen
  3. Tsja, de familie Poot.

   Dat zij iedere strohalm -hoe ver gezocht ook- aangrijpen omdat zij zwaar gefrustreerd door het leven stappen vanwege chipshol is toch niet zo verbazingwekkend? Enig idee over hoeveel miljoenen wij het hier hebben?

   En de Fam. Poot een beetje kennende, durf ik wel te zeggen dat de brief echt is.

   LOL. Dus omdat jij de familie Poot zogenaamd een beetje 'kent' neem jij als feit aan dat die brief echt is? Je bent dus zelfs zó dom dat je niet beseft dat je hiermee je maandenlange zelfde riedeltje 'feiten gezwets' dus helemaal onderuit haalt.
   Wat overigens onverlet laat dat jij al die maanden al hebt aangetoond sowieso niet te begrijpen waneer we het wel of niet over feiten hebben.

   Verwijderen
  4. Want? Poot is een integere man? Moehaha

   Verwijderen
  5. Loena het is een feit, dat jullie soort zelfs niet instaat kan worden geacht om de hondendrol waar net is ingestapt, als daadwerkelijk feit kan onderkennen.

   Dat is een feit. De rest van jullie onzin zijn persoonlijke brainfarts van het niveau wishfull thinking. :-))

   Verwijderen
  6. Even logisch nadenken:

   Waarom zou het ministerie/het OM uitgerekend curatoren uit de wind willen houden - het zijn geen ambtenaren of politici.

   Waarom is de veronderstelde ambtsinstructie zoooooooooo kort? Zo kort schrijft geen jurist... en zonder enige uitleg of toelichting. De heren PG's zijn niet zo onzelfstandig dat ze alles voor zoete koek slikken.

   "Vertrouwelijke mededeling" klinkt nogal on-overheids. De correcte term hiervoor is departementaal-vertrouwelijk (depV voor ingewijden) of een overeenkomende justitiële rubricering.

   "Preventieve maatregel" wat valt er te preventen hier dan?

   "Het gerechtshof zal (...)" Het zijn er vijf mijne heren!

   Verwijderen
 11. Arend is boos.

  En ondanks een periode van bezinning nog steeds zo gek als een deur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En weer wat reacties verder reaguurt pipo:

   vooral het keer op keer afgeven op Hitler en de “Nazis” geeft te denken.

   Die pipo lijkt mij niet echt een fris figuur. Eerder las ik al een reactie waarin hij een "prachtig" filmpje op youtube liep te promoten. Een filmpje waarin homo's in elkaar werden geslagen. De fuck.

   Verwijderen
  2. Arme Arend, dag en nacht stond hij voor de kierewietende Micha Kat klaar om hem op te vangen, uit de gevangenis te regelen, advocaten te briefen, zendtijd beschikbaar te stellen, Micha uit zijn depressie te telefoneren, en nu wordt hij door Kat als onbruikbaar bij de NWO-vuilnis gezet.

   Kan me voorstellen dat Arend daar een beetje emo van wordt. Zeker wanneer hij ook nog eens een stichting opricht, en Kat daar zelfs voorzitter van maakt.

   Wel ultradom van Arend, maar goed, hij behoort nou eenmaal niet tot de meest begaafde.

   Overigens wel weer heerlijk typisch voor het corrupte brein van Kat. Voorzitterschap afdwingen, en dan meteen de initiatiefnemer/oprichter uit de Stichting wegnarcissen.

   En dan vrolijk met je vriendinnetje naar Dublin vliegen voor een weekendje weg uit de stress met de credit card van de Stichting onder je petje.

   Oh wacht, nee natuurlijk. Kat is op onderzoeksjournalist-missie om Buro Jeugdzorg te 'exposen'.

   Hahaha...

   Verwijderen
  3. jaja, want Bureau Jeugdzorg veroorzaakte ook al een holocaust in Ierland. Vooral het beleidsvoorstel van Jeugdzorg medewerker J. Swift richtte daar veel schade aan

   Verwijderen
  4. Is die zogenaamde stichting een opzetje om geld te onttrekken aan beslaglegging door Visschers en Moszkowicz? Ik ben benieuwd naar het eerste jaarverslag van de stichting. Hoeveel geld is er binnengekomen, aan welke klokkenluiders is geld uitgekeerd en voor welke activiteiten?

   Verwijderen
  5. Nou, die stichting staat kennelijk op naam van Andre Vergeer, en Kat speelt voorzitter-belangrijk. Weinig kans imo dat daar via Kat beslag op gelegd kan worden, maar goed, da's @Ruud zijn dingetje.

   Waar ik wel benieuwd naar ben is het waarom van de naamgeving, en de prijs die dat opleverde. Harm Bos Stichting? Why? Had de man een fijne erfenis, die nu in de Stichting zit, om een nobel doel te financieren? Zo ja, dan is de man zijn geld kwijt aan charlatans met een strafblad, en zit de voorzitter nu wijn te slokken in Dublin op kosten van de Stichting.

   Zo nee, waarom gaat de narcissistische Micha Kat voorzitter worden van een stichting die in de verste niet zijn naam draagt? Not possible imo zonder dat daar een (financiele) vergoeding voor staat.

   Dus Andre Vergeer, hou de teugeltjes strak als secretaris, want voor dat je het weet krijg je alleen al van de bonnetjes-chaos uit het petje van Micha Kat een dubbele Tia, en dan is de belastingdienst nog niet eens langsgeweest.

   Verwijderen
  6. Andre Vergeer is een serieuze gast. Maar Arend en Micha vertrouw ik half (wat betreft goede bedoelingen).

   Verwijderen
 12. He Jeroen, bestaat er naast de na de gekkietracker ook een Nicolloblocker ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die zou je eruit moeten kunnen vissen met een scriptje.

   Verwijderen
  2. Wees blij met zo'n lolbroek joh. Ik begrijp het nooit zo goed als mensen zo'n exemplarisch geval willen uitsluiten van doen wat niemand hem even goed na doet: (zichzelf) belachelijk maken.

   Verwijderen
  3. @Aboriginal @Jeroen
   En dat hij dan bij het plaatsen van een reactie automatisch wordt geredirect naar Duckstad Online...

   @JeroenLeiden
   Het probleem met googelieke is dat hij domweg weigert in te zien dat hij zichzelf onsterfelijk belachelijk heeft gemaakt en ook echt blijft geloven in zijn fantasietjes die al lang en breed zijn doorgeprikt. Zo iemand moet je tegen zichzelf in bescherming nemen. Bovendien gaat het gewoon vervelen. Maar goed, daar ga ik hier verder niet over.

   Verwijderen
 13. Niccolo, dit was je allerlaatste reactie hier. Je vervalt weer in je oude doen: de gebruikelijke tics, 'jullie soort' en de taalfouten zijn weer terug. Heb ik geen zin meer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Heb ik geen zin meer in."

  Weet heus wel dat je modereerbeleid tot een van de tolerantste binnen de grenzen van dit Holle-Land behoort moderator, echter zou je de zuigende achterbaksheid van die relnicht uit Schiedam tegelijkertijd ook niet eens even aan je dronkemans moderatie willen toetsen? Je hebt mij in het verleden dan wel eens volgens de op dat moment heersende ongesteldheid binnen je mondsnoerende ligica op de vingers willen tikken, maar van die loens kijkende en uit al zijn porieën ongekend ruftende pisnicht behoor je zogenaamd alles maar tot in den eeuwifheid te pikken dan wel slikken of stikken? Zeker te strak binnen de kaders van hun slechtofferschaps jankindustrie afgericht dan wel gehersenspoeld?! WTFG!

  BeantwoordenVerwijderen