vrijdag 27 september 2013

Libido

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries kreeg deze week een libidokoekje van eigen deeg en wel in de cassatiezaak tegen voormalig Hell's Angel en drievoudig (kinder)moordenaar Louis Hagemann. Die zou tot levenslang veroordeeld zijn op de verklaring van ene Renetta van der Meer. Hagemans advocaat beweerde in de rechtszaal dat die met de toch al heel erg promiscue Peter in bed zou zijn beland en (daarom?) haar getuigenis zou hebben verzonnen.

Nu is dat niet zo slim om te roepen als je dat niet echt hard kunt maken, maar De Vries' tegenstanders onder wie echtgenote Jacqueline Hagemann (55 artikelen over De Vries op haar volstrekt onleesbare site) stonden heel even met 2-1 voor. De Vries ging echter rap in de tegenaaval. En zo werd het weer 2-2. 'Een kliekje vaste ‘justitievolgers’ neemt haar (Jacqueline) beschuldigingen zonder enige kennis van zaken klakkeloos over en zij pompen het ‘nieuws’ via websites en email rond op een wijze die grenst aan stalking en terreur.' En Peter deed ook nog maar even een Clintontje: 'Ik kan met de hand op mijn hart verklaren dat ik nog nooit, op geen enkel moment, geen seconde, seksueel contact of een seksuele relatie met Renetta heb gehad'.

'Peter R staat op tegen internetgekken,' schreef Glamora, met verwijzing naar een hoop krankjoreme beweringen over Peter R. 'die je heel goed moet lezen voordat je het snapt, omdat samenvatten nu eenmaal niet de grootste kwaliteit van de Peter R.-bashers is'.

Breek Barracuda de bek niet open. Meteen gingen zijn gezworen vijanden weer met dit verhaal aan de haal. Uiteraard Steve Brown, die iedere nacht Peter R. op zijn behang meent te zien. En niet te vergeten onze nationale speurder Wim Dankbaar, die sinds hij het boekje van Simon Vuyk over de Vaatstra-zaak aan het uitspellen is, zich iedere dag bozer maakt over de misdaadverslaggever, simpelweg omdat die Dankbaar weer een veeg uit de pan heeft gegeven. 'Deze man (De Vries) heeft in zijn ééntje op moedwillig vervalst bewijs van zijn zoveelste neuksletje, het leven van een landgenoot vernietigd. Voor kijkcijfers, uit puur narcisme, materialisme en egocentrisme. En dan is Louis nog niet eens zijn enige slachtoffer. Deze vent moet toch gestopt worden? Al is het maar om de samenleving een dienst te bewijzen en toekomstige slachtoffers te voorkomen.'

Barracuda verwijst nog even naar het boekje Achter de Schermen van Peter R. de Vries door Kees van der Spek, waarin een heel hoofdstukje aan Dankbaar is gewijd. Zo eindigde een mislukte samenwerking tussen Dankbaar en De Vries in een mailkraak, waarvoor Dankbaar naderhand is aangehouden en hij zijn excuses heeft aangeboden. De Vries verbrak alle contacten met Dankbaar, doch maanden na de affaire stuurde Dankbaar weer doodleuk een mail aan de redactie omdat hij hulp nodig had bij het oplossen van de moord op Christel Ambrosius uit Putten. En ook na die tijd meende Dankbaar de redactie op de hoogte te moeten houden van allerlei wetenswaardigheden, waarbij hem meerdere malen te verstaan is gegeven dat zijn inzichten niet meer welkom waren. Stop ajb met mailen Wim.

14 opmerkingen:

 1. Een grote klucht in de marge waarbij uiteindelijk de echte hoofdrolspelers achter de schermen van het tumult zoals al eeuwen lang gebeurt misbruik zullen gaan maken om zich er arglistig geslepen van tussen te kunnen bonjouren. Always and everywhere the same bloody manipulative shit... En geloof me Jacqueline ook al heb je het gelijk vanwege de 'geile' escapades van pjotter rans de vies minstens aan je kant staan, de te behartigen belangen van de ratten die via deze streken steeds meer macht naar zich toe weten te trekken gaan jouw man a-la karate Bob echt wel in zijn cel tot aan zijn dood laten wegrotten. Zo niet, dan zal jouw samenzijn met Louis buiten de muren van welke gevangenis dan ook met het bekijken van dit soort van toestanden alhier op het binnenhof gepaard bijken te gaan. Onze zwaarden zijn iig al weldegelijk messscherp geslepen 'hahaha'! Let op mijn woorden. Die overigens niet van een binnen zijn bunker ontwakende clown zullen blijken zu sein. Dusss...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Adaaaaaaaaaamas!!

   Heb je dit verhaal al gehoord? Zou jij wel om moeten kunnen lachen. http://www.hartvannederland.nl/nederland/limburg/2013/familie-jo-dejong-hij-is-bewust-kapotgemaakt/

   Verwijderen
 2. @Ziva,

  Dit album hakt er ook wel in. Atma nog live gezien onlangs. :)
  http://www.youtube.com/watch?v=AHX_pNOH66o

  Mail me eens dan, als je wilt.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan Wim "Korte Dikke Ali" Dankbaar die zaak nu nog steeds niet laten rusten? Vertel nog eens van die lekke fietsband, Opa Wim. Vertel nog eens van die uitgebrande caravan. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Vertel nog eens van "getuige" Geke H., die stom toevallig én voor haar huis én in It Filtsje, vijfhonderd meter verderop, precies datgene hoorde en zag wat voor Opa Wim de zaak tegen Ali en Feik rond maakt.

  Geef je ongelijk nou eens toe, man. Onder beschaafde mensen win je aan prestige als je toegeeft dat je ernaast zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat weer lekker bij M Kat & Zonen:

  Arend
  29 september, 2013 at 13:31


  Laat ik alvast een leuke aftrap geven voor jouw feestje Micha. Dit ter bezinnig op hoe verder te gaan. Want bezinning op hoe je bezig bent en vanuit welke intentie, is volgens mij iets dat jij bitterhard nodig hebt.

  In mijn beleving gaat het jou al lang niet meer om de zaak waar jij zegt voor te strijden. Die zaak is enkel en alleen van belang om jezelf mee te kunnen profileren. Het gaat alleen om jou Micha en je veel te sterk opgeblazen ego. Je gebruikt uiterst kwalijke maatschappelijke zaken om aandacht voor jezelf te vragen. Dit is een zeer dubieuze manier om met dit soort zaken om te gaan.

  Wat is de positieve en opbouwende bijdrage geweest van jouw strijd voor een betere wereld? Hoeveel kinderen zijn daardoor uit de handen van de pedomaffia gered? Welke zaken zijn nu werkelijk opgelost? Denk je nu echt dat Demmink alsnog achter de tralies zal kunnen verdwijnen? Mocht dit zo zijn, dan ben je of uitermate naïef of je overschat jezelf buitensporig. Je beroept je regelmatig op je behaalde successen, die je wel degelijk hebt geboekt toen je nog op een meer integere manier met je vak om bent gegaan. Je bent echter afgezakt naar een niveau van schreeuwerigheid, die velen zich van je af doet keren. Daarnaast heb je velen van je afgestoten door je asociale gedrag in de omgang met hen.

  Een werkelijk betere wereld begint bij het in je eigen leven anders en meer sociaal met anderen omgaan, Micha! Vooral door waarachtig, authentiek, open en eerlijk te zijn in je contact met anderen. Op dat vlak heb jij dus nog heel veel te leren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet Kat ditmaal wel gelijk geven. Wat een gehuilebalk van die Arend Zeevat..

   Verwijderen
 5. Zeevats reactie munt uit door hypocrisie. De egomane Micha Kat die zichzelf overschreeuwt en grossiert in absurde verzinsels en lasterlijke aantijgingen - die Micha Kat bestaat al zeker vijf jaar: al sinds zijn correspondentschap in Zuidoost-Azië voor eh... jawel, De Telegraaf, op het laatste moment niet doorging. Maar zolang Zeevats eigen ego niet in het geding kwam, had hij geen enkel bezwaar tegen de maniakale tirades die Kat op Radio Argusoog afstak. Altijd knikte of mompelde Arend instemmend wanneer Kat aan het woord was, nooit viel er een kritisch "Dat zeg je nou wel, maar is het ook zo?" te beluisteren. Het werd zelfs W. Dankbaar te gortig toen Kat het bestaan van gaskamers in de nazi-vernietigingskampen ontkende, maar bij Radio Argusoog tilde verder niemand daar zwaar aan, het waren tenslotte de Rothschilds die achter de Tweede Wereldoorlog en de jodenvervolging zaten, of zoiets...
  Zeevat wist al jarenlang dat hij een razende gek in zijn programma had (de andere gekken raasden wat minder), maar het enige wat voor hem telde was het voortbestaan van zijn site en zijn radiostation (met zelden meer dan driehonderd luisteraars). Zijn, op zichzelf grotendeels juiste, karakterisering van de persoon Micha Kat komt een beetje laat, een beetje te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volhardende Jaqueline:
  Ik zie nog maar een optie op de hele korte termijn. Hup, je bent er intelligent genoeg voor! Anders moet je mij als de ongrijpbare aal van justitieel Nederland maar eens eventjes contacteren. En nee, mijn eventuele bedoelingen liggen niet zoals dat bij pjotter telkens wel het geval blijken te zijn als 2 op knappen staande bowlingballetjes tussen de benen ingeklemd. Het is meer dat ik 'ons' systeen weer eens genadeloos te kakken wil zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "It's better to burn out than to fade away:"

  Dat is inderdaad geheel aan jullie levensfilosofie, echter...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik jou eens wat vertellen .. ik was die havik :-) rotmeid he

   Verwijderen
 8. Wat heeft die Peter toch een verkaakte kutkop zeg. Allamachtig wat een ploert, om diarree van te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen