dinsdag 15 juli 2014

Bullcrap

Er komt geen nieuw onderzoek naar het ongeluk van vlucht TWA 800 in 1996. The National Transportation Safety Board ziet geen reden om te twijfelen aan het eerdere onderzoek dat uitwees statische elektriciteit de oorzaak was van de ontploffing enkele minuten nadat het van JFK was opgestegen en niet een of andere geheimzinnige raket. Alle brokstukken werden namelijk terug in elkaar gezet in een hangar en daaruit alleen al bleek geen impactzone. 

De controversie werd aangewakkerd door meerdere ooggetuigen die verklaarden dat ze een vuurbal hadden gezien die vanaf de grond kwam en het vliegtuig raakte voordat het neerstortte. Goed voor een hele reeks fantastische complotten.

Voormalige FBI directeur James Kallstrom noemde de speculaties vorig jaar al bullcrap. 'We hadden duizend agenten op het onderzoek zitten, en hebben ook gekeken naar de mogelijkheid van een raketaanval.'

Het probleem is: weinig concrete aanwijzingen voor een raketaanval. Ook analyses van radarbeelden rammelen nogal en dus is het meer speculatie dan feit. Maar zoals wel vaker blijven de gelovigen zich vastklampen aan hun verhaal, net als plotters die nooit meer loskomen van 9/11.
8 opmerkingen:

 1. 'Berenice Graatsma zou volgens een tipgever die zich meldde bij Erwin Lensink niemand minder zijn dat Justitie-topwoordvoerder Wilfred Kortman (een homo met wie Joris Demmink een ‘relatie’ heeft gehad). En zijn collega, top-woordvoerder Job van de Sande (meermalen op deze site te beluisteren geweest met de woorden ‘We beantwoorden geen vragen van Micha Kat’) zou zich op Twitter bedienen van de nom de plume Pyt van der Galien waarmee hij zich ook regelmatig uitlaat over Micha.'

  Bron? Erwin Lensink. Dan weet je het wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent mij vergeten. Ik ben Jean Fransman volgens die fuckwits. Hoe komen ze er op?

   Verwijderen
 2. Echt waar, je kunt die Kat alles wijsmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En op zijn beurt kan Kat anderen bijna alles wijsmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar on topic: Tja, je weet nooit of iemand liegt of bedriegt. Misschien houden ze iets geheim. Onderzoeken zullen ze het echter niet meer waarschijnlijk. Tenzij er iemand met een gedegen argument komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zal Kat een worst wezen wie zijn bron is, als het a) maar in zijn straatje past en b) de goegemeente aluhoedjes het weer even in opwinding op doet veren. Mocht Micha dit zélf ook geloven, dan wordt het echt tijd voor een 'busje komt zo'. Time to get back from holiday, back to reality... oh, maar MK kan werkelijkheid en fantasie allang niet meer uit elkaar houden. Ik ben bang dat hij écht in zijn versie van de werkelijkheid gelooft - tragisch, maar strafbaar tot en met als je alles bij elkaar veegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG...de bron is een comment op het JDTV blog. Is een grapje van iemand.

  BeantwoordenVerwijderen