donderdag 24 juli 2014

TelefoonlijstJe blijft lachen met de slimmerikjes die geloven dat vlucht MH17 een hoax is. Duikt er een of andere adressenlijst op in een video op internet van het rampgebied, gaat ene Hendrik Mulder (als dat zijn echte naam is) die telefoonnummers op die lijst bellen om te kijken of deze mensen wel bestaan. Let wel: het gaat om zomaar een lijst in een koffer, niet om de passagierslijst die ook bekend is.

Je moet hem nageven dat hij ten minste nog de moeite neemt om die nummers te bellen, de meeste plotters zijn daar te lui voor, maar dan gaat deze slimmerik aan die mensen vragen of ze iemand kennen uit het vliegtuig. Niet dus. Dat verwondert Barracuda niets. Als degene van de koffer deze mensen persoonlijk had gekend, had hij hun nummers vermoedelijk wel in zijn of haar mobieltje staan. Wat deze Einstein had moeten uitzoeken of op zijn minst had kunnen vragen is wat precies het verband is tussen deze namen op de lijst. Wie weet zijn het contribuanten van een non-profit organisatie.

Maar de slimmerik had eerst eens wat beter naar die lijst zelf moeten kijken. Wat je namelijk in elk geval kunt concluderen is dat het om een erg oude lijst gaat, want er worden nog e-mailadressen genoemd die nauwelijks nog in gebruik zijn, zoals wxs.nl, wish.net en hccnet.nl (die laatste werd in 2005 overgenomen door Xs4all). Wat ook verklaart waarom sommige telefoonnummers zijn afgesloten of een van de genoemde namen al jaren niet meer bij een bepaalde bank werkt.

Waarom nam deze passagier dan een oude lijst mee? Barracuda vermoedt alleen maar omdat er een adres van een Nederlandse familie uit Australië op staat, de eindbestemming van een deel van de passagiers van MH17. Veel spannender kunnen we het helaas niet maken.


21 opmerkingen:

 1. De inventiviteit kent geen grenzen. Terwijl traditioneel het getal 666 de antichrist representeerde, gaat Martin Einstein met zijn tijd mee: een beetje creatief raaskallen en 777 is de nieuwe satan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het trieste is inderdaad dat met de collaterale schade die via dit soort van prutswerk wordt aangericht, 'debunkers' als waaronder ik mij nu begeef wel degelijk de wat serieuzere burgerjournalistiek die er op dit terrein toch ook wordt verricht eveneens in het belachelijke kunnen plaatsen door het als ons welbekende kind met het badwater triomfantelijk te kunnen wegspoelen. Nee dan wil ik toch meer met deze theorie meegaan. Die stelt namelijk dat de machtsgeile gouwendieven van de EU/NAVO, fascistoïde als ze van oorsprong wel moeten blijven, op dezelfde wijze zoals hun voorganger DE geblokt snorde useful idiot van DEZE rukkervellende internationale bankparasieten, alweder hun begerige oog op het lebensraum van de grote beer Putin hebben laten vallen! Vanwege de militaire overwinningen echter die de pro Russische opstandelingen in steeds grotere en delfstoffen rijkste delen van de Ukraine weten te behalen op het EU vazallen regime, moest er een aanleiding worden gevonden waarmee de westerse NAVO troepen politiek/militaire strafexpedities bij hun er altijd wel van tussen genomen stemvee op het thuisfront door de strotten gedauwd konden krijgen! Het verschrikkelijke wat daarmee samenhangt is dat gezien de betrokkenheid van Nederland vanwege hun zogenaamde slachtoffers die daarbij zouden zijn gevallen, wij hier met de meest ranzige beroeps parasieten als timmermans zitten opgezadeld die met hun slecht gespeelde jank opera's landverradelijk over de waardigheid van de niets meer willen wetende Nederlanders hun polizieke toekomst nog weten veilig te stellen ook! Dezelfde rattenstreken werden kort geleden eveneens in Syrië met dezelfde paniek en geslepen intenties toegepast. Ook daar was en is het militaire apparaat van Assad in steeds grotere gebieden aan de winnende hand, waardoor er via een geslepen opgezette chemische aanval onder valse vlag geprobeerd werd om de NAVO als pitbulls van de internationale judeo betaling bankiersmaffia een ieder die niet in de pas van hun woekerende mensenbloedgeile pooiers wenst mee te kruipen, te laten vervangen door gewilligere & volksverraderlijkere hoerlitieke regententuig! AMEN?;

  Staging the Chemical Weapons Attack in Syria.

  "Today an outspoken hedge fund manager out of Hong Kong stunned King World News when he spoke about what he thinks is the real reason why Malaysian flight MH17 was shot down."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shit, hier moet ik weer eens de prijs 'betalen' voor het nooit binnen een stamp of leerfabriek van de roverheid te hebben moeten vast/klemzitten. Ik betaal die prijs echter wel met alle plezier want de voordelen van het ongeconditioneerd/gehersenspoeld door het leven te kunnen gaan, wegen absoluut op tegen het in een keer foutloos grammaticaal kunnen schrijven voor taal nazie's die er toch alleen maar op uit zijn om via ego bashing aan hun gerief te geraken...

  Ook daar was en is het militaire apparaat van Assad in steeds grotere gebieden aan de winnende hand, waardoor er via een geslepen opgezette chemische aanval onder valse vlag geprobeerd werd om VIA de NAVO als pitbull van de internationale judeo betaling bankiersmaffia, een ieder die niet in de pas van hun woekerende mensenbloedgeile pooiers wenst mee te kruipen te laten vervangen door gewilligere & volksverraderlijkere hoerlitieke regententuig!

  OID; nogmaals ik niet weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KunstKat gaat binnenkort Pizatentjes recenseren, inclusief Italiaanse tongval. Mensen, mensen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Refrein Pizza pizza. Hoooo pizza.
  Pizza pizza. Effe wachte..... nog effe wachte.....
  Pizza pizza. Hoooo pizza.
  Pizza pizza. Effe wachte..... nog effe wachte..... effe wachten nog.......Pizza! 

  k vreet die dingen niet, maar beroepsantropoloog Andre maakt er humor van de bovenste plank van :

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vrijland spoort niet en hij wil aandacht, negatief of positief. Hiermee dus alleen negatief. Erger is nog dat ik her en der op vele internetkanalen meer en meer van die "vrije denkers/Poetinknuffelaars" ontdek. Die stellen allemaal hetzelfde vraagje. Wat bereiken de Russen dan wel de Oekraïners ermee om MH17 uit de lucht te schieten? Allebei niks dus hou daar maar over op. Ook de separatisten schieten er niks mee op, maar hebben een heftige fatale fout gemaakt. En daar zullen ze gestraft voor worden!! Alles wijst daarop. Wil niet zeggen dat Poetin geen blaam treft; hij voorziet de separatisten van manschappen en wapens door de grens niet te controleren, terwijl hij dat wel kan, zeker in oorlogstijd. Zie de Krim, hij hielp bewust mee de Krim te veroveren. Waarom profiteren die Oekraïners dan niet hoor ik de vrije denkers denken?? Omdat ze de steun van het Westen min of meer al hadden stelletje dommeriken!! Oekraine demonstreerde juist massaal VOOR Europa; wie sloeg die demonstraties keihard neer?? De al bijna vergeten Janoekovytsj!! Hij doodde onschuldige burgers en vluchtte laf naar moedertje Rusland toen het hem te heet onder de voeten werd. Maar ja, de plottertjes werken andersom, die geven de VS/Europa de schuld, terwijl die pas steun kwamen betuigen NADAT Janoekovytsj laf wegvluchtte!! Toen bleek ook wat die steun aan Rusland Janoekovytsj opleverde; paleizen van (voornamelijk) goud, riante buitenverblijven in Rusland, dikke auto's, ongekende rijkdom enz....wat levert het de normale Oekrainer op?? Niks nakkes nada!! Alleen als je vuistdiep in de kont van Poetin zit wordt je dik betaald en gedoogd door het Kremlin, al het andere wordt meteen bestempeld als terrorist, nazi enz. Ja er zitten enkele extreem nationalisten in het parlement, so what?? Wij hebben Geert Wilders, tikje extremer nog als die lui. En ze zijn democratisch verkozen, maar dat kon Rusland niet hebben. Dus wat doet Rusland dan?? Het gooit flink wat troepen en wapens over de grens, ontketent een burgeroorlog en geeft het "Westen" de schuld...omdat ehh...die democratie brengen en geen dictators dulden?? Is dat het Poetin?? En vreemd genoeg zijn er ook nog veel Nederlanders dus die zich achter hem scharen. Prima, lever je paspoort in, neem de eerste beste trein richting Rusland en laat je never nooit meer zien hier. De Oekraïense regering zei vanaf het begin dat ze geen luchtwapens ( de raketten dus) gebruikten omdat ze weten dat de separatisten geen vliegtuigen hebben. Of Rusland zou wel heeeeel overduidelijk vliegtuigen gaan leveren. Enigste die vliegtuigen en helikopters uit de lucht schieten vanaf het begin zijn de separatisten. Nou, iemand die kan rekenen???

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Weer het zoveelste rare verhaal. Get a nice life @cruelman.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb al een mooi leven geen, werkt beter als complotten verzinnen en paranoia worden :-) . Maar even serieus, jij weigert dus de feiten te erkennen?? Want ik heb heel simpel de feiten bij elkaar opgeteld en dan gevraagd of plotters nog kunnen rekenen...maar zal vast niet, ze komen steeds met domme en foute antwoorden. Of wilt u met uw droge ogen nog beweren dat Rusland niks met dit alles te maken heeft?? Als hoofdverantwoordelijke, lees daadwerkelijke schutter, niet nee, maar wel indirect. Geen Rusland geen raketten, geen raketten geen vliegramp. Oekraine kreeg al steun uit het Westen, weliswaar alleen politiek/economisch...de separatisten krijgen soldaten, wapens,raketten enz...wat is erger denkt u?? Maar ach, als u Poetin zo'n lieve man vind, enkeltje Moskou kan u bij mij bestellen, ik betaal het graag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cruelman wat een onzin uit je pen. Voor je dingen 'zeker' weten kan, moet je je eerst informeren. En wie het niet met je nonsens eens is, moet maar verhuizen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is nog niet eens voor 100% zeker dat dat vliegtuig überhaupt uit de lucht is geschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Roots, begrijpend lezen is moeilijk schijnt! Je leest niet wat ik schrijf....maar ik zie het al, heb ook alweer met anti-Westerlingen te maken. Liever een groot NWO complot geloven of dat "het Westen" erachter zit dan dat je arme Poetin mag pesten. Waarom zijn er toch een paar gekke Poetin-knuffelaars??? Die man is bezig lekker megalomaan zijn geliefde oude Sovjet Unie in ere te herstellen en alles en iedereen moet er voor wijken. Europa en de VS moeten zich nergens mee bemoeien en zo...Koude Oorlog all over again.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het niet met je oneens, maar gebruik van alinea's zou de leesbaarheid bevorderen.

   Verwijderen
 12. Sorry Jeroen, ik ben over het algemeen gewend om aan 1 stuk door te schrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ach jongens, wat overdrijven jullie. Ten eerste is het Westen immers altijd het agressiefst geweest. Wie verbrak de afspraken door NATO uit te breiden naar het oosten toe? Terwijl nadrukkelijk beloofd was dat niet te doen. Dat zijn maar kleine voorbeelden. Rusland heeft een macho imago, doet nare dingen, mee eens. Maar ga alsjeblieft niet het Westen als lieveling af schilderen zeg. He wie heeft Iraq naar de filistijnen geholpen? Iraq? Libie? Syrie? Echt hoor. Op het internationale toneel houdt Rusland zich uitermate geserveerd.

  En neem Oekraine. Hoe kan het dat de terreurdaden van Poroshenko verzwegen worden in onze media? Weet je wel wat ze daar doen tegen burgers?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wie is de hele shit begonnen?? Ja hoor, Pro-Russische president Janoekovitsj. Hij zou eerst een Europees samenwerkingsverdrag tekenen, Rambo Poetin pikte dat niet, Jano moest dus snel Europa afzeggen om daags daarna doodleuk verdragen te tekenen met "ome" Poetin! Bevolking pikte het echter niet en wie begon er toen doodleuk op zijn eigen bevolking te schieten?? Juist, Janoekovitsj!! Toen er (veel) doden begonnen te vallen en zijn positie onhoudbaar werd vluchtte Jano rap terug naar "ome" Poetin. Een bevolking in oorlog achterlatend, omdat pro-Russen werden overspoeld met oude Sovjet-propaganda, bijbehorende Russische troepen en wapens enz...
  Daarbij werd al gauw duidelijk hoe goed Janoekovitsj het had gehad met naar ome Poetin te luisteren. Grote paleizen, kranen van goud, ruime dure luxe vakantiehuizen terwijl zijn bevolking aan de bedelstaf zat. Vind je het gek dat de Oekraïense bevolking dan liever het democratische Europa heeft dan het rotte arrogante corrupte Sovjet systeem waarbij je je buurman moet verraden vanwege lijfsbehoud. Maar macho Poetin wil het oude Sovjet systeem terug inclusief die Unie en lijfde ongevraagd ( dat hele referendum was in scene gezet en de Oekrainse bevolking op de Krim deed al niet eens mee wetende wat de uitslag al was) de Krim in. Met Russische soldaten en FSB en het hele militaire apparaat ( je zag ineens Russische helicopters die je nog nooit daar gezien had).
  Poetin heeft nog honger dus stookt het vuurtje in Oost-Oekraine ook maar aan, met dezelfde Russische militairen en FSB-mannen om ook weer een makkelijke inlijving te krijgen (goh Anschluss-gevoel) maar maakte de grote fout om BUK-raketten te geven aan ongetrainde idioten die na een paar vliegtuigen neergeschoten te hebben (toevallig Oekraïense) dachten ach alles wat maar lijkt op een Antonov kunnen we neerschieten. Waarom een radar inzetten als we toch al een paar succesjes hebben?/ En oeps, daar waar iedereen bang voor was gebeurt, MH17, een (grotendeels met Nederlanders gevuld) burgervliegtuig wordt neergehaald. Foutje!!
  En nu?? Ach tja, de plotters weten het wel, het was het Westen. Oe nee, het was de Oekraine!! Ow nee, toch niet. Er was niet eens vliegtuig of slachtoffers. Of toch wel, maar het is MH370....en Poetin?? Das een lieve man, die doet niemand kwaad. Das een sterke leider, die hebben ze in het door plotters gehate EU en VS niet. Nee dat zijn allemaal homofiele pedo's , en die haten ze!! Bewijs?? Ach welnee joh, we schrijven het maar vaak genoeg dan geloven mensen het vanzelf...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach Lippenfritzje, ouwe Poetinknuffelaar van me. Verlicht me, wat klopt er niet aan mijn verhaal?? Is tot dusver een goeie opsomming van feiten lijkt me, en dan nog volhouden dat Rusland niks gedaan heeft...Inderdaad, dat is ook waar de hele wereld over valt, Rusland doet niks!!! Maar ach, de Oekraïense bevolking moet Russisch worden, dat is het enige wat telt. Dood of levend, het moet Russische bevolking en grondgebied worden.

   Verwijderen
  2. Al zou dat zo zijn, wat dan nog? Heeft het Westen het recht om met de vinger te wijzen, na alles wat zij gedaan heeft!? Hoe hypocriet is jouw reactie, evenals die van de rest hier in het Westen. Waar halen wij eigenlijk het lef vandaan om nog de moraal ridder uit te hangen? Kijk naar de sporen die we hebben nagelaten de afgelopen decennia.
   Vind je het echt zo vreemd dat Poetin zo reageert? Heeft hij ergens geen punt, dient hij zich niet zorgen te maken?

   Verwijderen
  3. Het immorele gedrag van de ene is nooit een rechtvaardiging voor het immorele gedrag van de ander, ook al denken de complotgekkies -kijkend naar hun gedrag- vaak van wel

   Verwijderen
 15. Het gaat om het nu Fritz!! We zeggen ook tegen Israel dat zij geen misbruik meer mogen maken van de holocaust, tegen de islamitische landen dat zij niet meer moeten zeiken over de kruistochten enz....maar nu dit gebeurt moeten we ons ineens wel als "Westen" zijnde onze geschiedenis herinneren?? Wie is hier nu hypocriet?? Jij Fritz!!
  En daarbij geschiedenis maakt het nog niet legitiem om 300 onschuldige burgers uit de lucht te knallen!! Maar wat er nu aan de hand is, is de koude oorlog all over again. Poetin wil een 2e Stalin worden en met harde hand regeren. En iedereen die tegensputtert wordt vermoord of "verdwijnt". Zie je dat in Europa gebeuren?? Nee, hier mag iedereen op internet of op straat de EU vervloeken en de VS vervloeken tot je er bij neervalt. Probeer dat in Rusland eens te doen door Poetin daar zo te vervloeken. Je overleeft het niet. En jij knuffelt die man?? Ga dan lekker in Moskou wonen en vrolijk Poetin en de KGB bewieroken...

  BeantwoordenVerwijderen