woensdag 23 juli 2014

Desinfo

Barracuda heeft weer een karrenvracht aan desinfo voorbij zien komen bij de plotters over vlucht MH17, wat natuurlijk te verwachten was, aangezien er steeds meer dunnige theorietjes worden opgeworpen. Vooral door lieden die zo gek als een pannenlap zijn: 'En terwijl alles al klip en klaar was binnen het uur na de crash, worden de nabestaanden dom gehouden en afgeleid door imperialistische toneelspelers (=hoeren) als Rutte, Timmermans, Willem Alexander en Vliegtuigwerper Maxima.' Imperialistisch? Vliegtuigwerper?

Op een of andere manier denken plotters ook nog steeds dat ze de waarheid in een uurtje wel even bij elkaar kunnen googelen. En dus wordt het bewijs van de VS meteen in twijfel getrokken door een legertje pseudodeskundigen en eisen would be-Hiltermannen stande pede antwoorden op vragen.

Vooral Martin Vrijland excelleerde weer eens in het zoeken van spijkers op laag water, zoals we van hem gewend zijn. Binnen de kortste keren had hij weer slaande ruzie op Facebook met kennissen en vriendinnen van slachtoffers omdat hij verschillende leeftijden had zien staan of namen die net even anders geschreven waren. In het denkraam van Vrijland kunnen nu eenmaal geen vergissingen worden begaan, anders moet het wel weer een valse vlag-operatie zijn. Zelfs als iemand uitlegt hoe het nu echt zit met die leeftijden, wil Vrijland dat nog niet meteen accepteren.

Ook vond Martin het maar wat vreemd dat de nabestaanden bij de herdenkingsbijeenkomst in Nieuwegein 'uit het zicht van de media' naar binnen werden 'geloodst'. Er moet iets heel erg mis zijn met het inlevingsvermogen van Vrijland.

Met veel moeite heeft Martin ook nog een motief bedacht voor zijn zelfverzonnen false flag. 'Ik sluit het scenario niet uit dat Nederland een grote rol in deze ‘false flag’ moest krijgen omdat Shell nu eenmaal schaliegasvelden wil gaan exploreren in het gebied waar nu gevochten wordt. Verder denk ik dat deze ‘false flag’ af moet leiden van de genocide die momenteel uitgevoerd wordt in Israël en dat men nog steeds een road map richting wereldoorlog volgt.' Sow-seg!

Inmiddels is Vrijland alweer zover dat hij allerlei foto's gaat ontleden, 'zoals het feit dat er gras tussen de vingers geklemd zit; de armen in een nogal ontspannen houding lijken te liggen en het feit dat het lichaam nog volledig intact lijkt te zijn ondanks de val van 33.000 ft of te wel 10 kilometer hoogte'. Daar heeft Martin ervaring mee, die valt regelmatig van 10 kilometer hoogte in de Friese weiden.

Maar wie mocht denken dat het alleen de usual suspects zijn die zich Sherlock Holmes wanen ('In Quest of Truth'), vergist zich lelijk. Joost Niemöller alias De Nieuwe Realist zag een uitgelezen kans om de NOS eens flink de oren te wassen.

Al bij een eerste bijeenkomst van de nabestaanden in een hotel bij Schiphol zou zijn verteld dat er een ‘distress call’ was geweest van een van de piloten, met een verkeerstoren in Oekraïne. Het toestel was toen in een ‘snelle daling’ geraakt. 'Het wijst er in elk geval op dat het toestel niet, zoals ook bij de NOS werd beweerd, in één keer uit de lucht geschoten zou zijn.'

Niemöller was er in Schiphol natuurlijk niet bij en heeft het van horen zeggen, dus is het nog maar de vraag of je er veel waarde aan moet hechten. Maar de NOS heeft ook nog eens niets van dien aard beweerd. Kennelijk wordt deze (radio) bijdrage bedoeld, waarin terrorismedeskundige Glenn Schoen wordt geïnterviewd. Die gelooft inderdaad de Amerikaanse analyses, maar de NOS-interviewer houdt zich verre van conclusies.

Gisteren ging onze speurneus Joost helemaal in overdrive: Was Youtubefilmpje ‘vluchtende’ Buk installatie hoax uit Kiev? Vol vragen die natuurlijk in de lucht blijven hangen omdat ook Niemöller afgaat op vage blogjes die in Ins blaue hinein speculeren.

21 opmerkingen:

 1. De alternatieve media hebben dus niks toe te voegen behalve eindeloos geleuter en gespeculeer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gespeculeer dat ze helaas presenteren als ware het feiten.

   Verwijderen
  2. tja... is idd wel jammer dit allemaal.

   Verwijderen
  3. Sorry voor het moralfaggisme hoor, maarehhh....

   Ik heb toch wel een probleem met die foto van dat lijk. De kans is vrij groot dat het een dode Nederlander is en een geliefde of familielid die foto herkent. Dat Martijn zijn necrofiele dingetje botviert op zulke foto's weten we al sinds de zaak Anass. Maar dat betekent niet dat je het zelfs maar ter illustratie over kan nemen op je eigen blog. Het is inderdaad zo dat Barra het eigenlijk "citeert" 'm eerder ter illustratie laat zien en de afbeelding dus een andere context aanneemt dan op Martijn Alberda's blog, maar het blijft toch ook een afbeelding van een dood mens. Op een nationale rouwdag.

   Verwijderen
  4. Mee eens. Je hoeft niet die foto's te plaatsen. Ik erger me al 2 dagen aan Martin Vrijland maar het beste is om het niet te lezen. Vandaag is een dag van stilte, even denken aan al die onschuldige slachtoffers, in mijn wijk worden meer en meer vlaggen halfstok gehangen. Even rusten, pas op de plaats, ondanks woede, frustraties en ongeloof.

   Verwijderen
  5. Ik wil vandaag overal foto's zien die de menselijke waardigheid van de slachtoffers benadrukken. Grote aidsonderzoekers, parlementariërs, blije kinderen. Geen verminkte lijken. Morgen weer.

   Verwijderen
  6. Ik wil eigenlijk helemaal geen lijken zien.

   Verwijderen
  7. Ik ging gisteren naar bed met het voornemen om het stukje alsnog naar donderdag door te schuiven, maar werd laat wakker, en toen stond hij er al ruim een uur op. Die foto is idd op het randje, maar maakt m.i. ook wel wat duidelijk.

   Verwijderen
 2. Lees het maar niet meer. Ik vind het goed en ook wel moedig van Rutte dat hij heeft gekozen voor een nationale rouwdag. Even pas op de plaats, dingen overdenken en meeleven met de nabestaanden. Zonder woede over de nasleep, even tot onszelf weer komen. Die complottertjes lukt dat niet, ook goed. Gewoon niet meer lezen. De onderzoeken zijn nog in volle gang en het zal best zijn dat daar niets uitkomt (USA had de bewijzen, maar bleek weer niets te zijn). Vandaag is een dag om stil te zijn bij de nabestaanden die hele gezinnen verliezen, kinderen, vrienden, moeders, vaders. Dat is belangrijk nu in mijn ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jeroen...
  Stockholm-syndroom in progress bij jou...? Helemaal ingepakt door de beeldvorming en het zogenaamde saamhorigheid gevoel, welke na mijn idee zo'n valse is, duivels zelfs! Maar goed, ieder z'n ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoeft helemaal niet te zijn ingepakt, maar ook gewoon respect tonen voor andere mensen. En de een doet dat door een keer te zwijgen, de ander doet dat door de vlag half stok te hangen, weer een ander door de voorkeur te uiten even geen lijken te zien en weer een ander weet helaas niet eens wat het betekend.

   Verwijderen
 4. raar volk elke dag zoude we min stil moeten zijn om de onshuldige doden in gaza irak livie afganistan etc kan wel even door gaan. allemaal oterechte oorlogen en van wie? juist de grote kliek het westen. velen trappen er nu weer in tot ze vroeg of laat gaan in zien hoe het echt zit en werkt. kijk is echt goed tv of internet en vergelijk alles met elkaar dan weet je binnnen een uur dat het niet klopt van geen enkel kant.oorlogshiters. het westen. poetin zegt niets over geweld oorlog of wapens alleen het westen let daar dan op? hoezo blind? vooral de pulp media geloven. maar op den duur kun je geen kant meer uit met die plannen van een grote controle wereld.wake up dus. tenzij je je zelf wil vernietigen aan uw de keus.Bekijk dit filmpje eens en kom dan is met een reactie veelal FEITEN in het filmpje jaja mensen het is zo makkeliijk.<> https://www.youtube.com/watch?v=8FiVb6B9Ifo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan kom jij met zo'n übervaag filmpje aan? Noem jij dat feiten? Hoe vaak kom je buiten de deur?

   Verwijderen
 5. Vrijland: 'Na enkele dagen nauwelijks te slapen, omdat er zoveel bezoekers, reacties, chats, emails en telefoontjes op mij afkomen naar aanleiding van de “vliegtuigramp” van Malaysia Airlines vlucht MH17, heb ik toch besloten om even een videoverslag te maken waarin ik probeer uit te leggen waarom iedereen die een beetje nadenkt niet anders kan dan concluderen dat we hier met een hoax te maken hebben.'

  Zucht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liegen kan die Vrijland ook als een beste... Gezien de site stats is er maar amper activiteit op zijn webstekkie te bespeuren... Mensen blijven niet langer dan 5 minuten op zijn site, Bouncerate is 40%, dagelijkse pageviews is maar 2,90% (HEEL ZWAK!)

   Dus Martin, hou maar op met je kletspraatjes!

   Verwijderen
 6. Alberda is een luie narcist die het bijeenzoeken van filmpjes en theorietjes op internet en het dan voorzien van eigen weerzinwekkend commentaar "zwaar onderzoek" vind. En daarbij RT een "onafhankelijke" nieuwszender vind. Hoe zwaar mentaal gehandicapt ben je dan?? Hij zegt gewoon keihard dat hij geen respect heeft voor nabestaanden omdat die er niet zijn. Het zijn allemaal poppen....Tuurlijk mafkees, bewoners op de crashsite huilen omdat ze mensen en kinderen naar beneden zien vallen, vinden nog steeds brokstukken, lichamen en lichaamsdelen maar het is allemaal nep volgens Martijn de superonderzoeker, die niet eens ter plaatse is. Nee Martijn weet alles omdat hij het internet afspeurt, lui filmpjes kopieert, zelf dingen erbij verzint zolang Ome Poetin maar niet de schuld krijgt, want hij noemt die idioot een sterke leider die de wereld nodig heeft. De wereld kan een Poetin missen als kiespijn, want als NL in rouw is, schreeuwt om begrip en actie van een Poetin wat doet hij dan?? Juist, feesten met de FIFA, want dat is natuurlijk veeeel belangrijker als mensen opsporen die in jouw naam een vliegtuig met 300 onschuldige mensen neerknallen....Martijn voelt zich ook onbegrepen omdat hij bakken met kritiek krijgt, terwijl hij toch echt op het juiste spoor zit, en iedereen maar blindelings die "duivelse MSM, het duivelse kabinet, duivelse koningshuis en dus eigenlijk ook keihard volgens hem die duivelse nabestaanden gelooft". Eigenlijk zou hij gewoon voor straf moeten gaan werken bij het NFI en al die lichamen stuk voor stuk zien, en hij pas ontslagen wordt als het laatste slachtoffer zijn/haar uitvaart heeft gehad. Kijken of die psychoot dan nog zoveel praatjes heeft...Micha is wijzer gek genoeg en last een pauze in...Ook andere "waarheidszoekers" matigen hun toon...nee gekke Alberda niet...die gaat door tot hij de verkeerde op bezoek krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. veel klopt wat die zegt is gewoon heel raar een aantal dingen. dat jij tv kijkt en alles slikt als zoete koek tja. gelukkig zijn der steeds meer zie zien hoe het echt werkt. jij gelooft vast nog steeds dat er in ira kern wapens liggen? dam kijk je ook Gtst?zeg niet dat alles klopt wat martin zegt hoor maar dat filmpje zegt veel en genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. om maar iets te noemen van 10 kilometer hoogte naar beneden kletteren en de kleding uit? en helemaal in tackt het lichaam? eumm amper tot geen ROOK EN VUUR? sory hoor maar je ziet aaltijd mega veel rook en vuur. en bij deze verschikkelijke ramp eig niets? EWake up

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hebben we weer een slimmerikje. Wie zegt nou weer dat iemand van 10 kilometer naar beneden is gevallen? Wat is dat toch met plottertjes dat als een ander plottertje iets roept dat meteen weer wordt geloofd?

   Verwijderen
 9. Rafael, wat klopt er precies dan?? En wat doe jij aan onderzoeksjournalistiek?? Ben je daar geweest?? Zag je het gebeuren?? Heb je rebellen geinterviewd of zo?? Nee he?? Nou jouw grote held Martijn Alberda al helemaal niet!!!! Heeft ie niet eens het geld voor, maar wel zeggen dat hij "geweldig onderzoek" verricht. Hij verzint alles en schoffeert nabestaanden en slachtoffers. Jij vind dat dus geweldig, prima, mag jij ook enkeltje Moskou en nooit meer terugkomen a.u.b. . En vertel eens, hoe werkt alles dan echt?? Dat de duivel de NWO aanstuurt enzo?? Nergens heb ik iemand gehoord dat Nederland oorlog wil...ow ja wacht, bij de plottertjes wel, die willen graag oorlog!! Want anders komt die WO3 niet die ze al decennialang aan het voorspellen zijn...en vergeet ook niet te doneren, want anders kunnen we niks meer verzinnen of op vakantie....

  BeantwoordenVerwijderen