zaterdag 19 juli 2014

Wazig

In de eerste uren van het ongeluk met het neergeschoten vliegtuig Malaysia Airlines wisten de dombo's niet eens een fatsoenlijke reden te verzinnen, maar het was natuurlijk meteen een false flag. Je bent geen plotter als je niet elk ongeluk een false flag noemt. Dat doet Alex Jones ook, dus waarom jij niet? De argumenten komen vanzelf wel. Sterker nog: die 'stapelen' zich op.

Dus is het complot dat er een Derde Wereldoorlog moet komen met de Russen. Waartoe je eerst pro-Russische separatisten met een luchtdoelraket een toestel op 10 kilometer hoogte laat neerschieten. Gelukkig stond er nog Buk-arsenaal uit de voormalige Sovjet-Unie en Russische Federatie in de achtertuin van Obama (Barracuda interpreteert nu even de wazige theorietjes van de plotters).

Maar wacht even, deze kan ook nog: 'Ook interessant is dat meer dan 100 inzittenden onder weg was (..) naar Australië naar een AIDS conferentie. Het onderwerp allleen is al een hoax, wilde iemand de boel even verlichten?' Ook alweer een heeeeel wakkere gedachte, maar vraag niet naar het waarom.

Of deze: 'Het totale misselijkmakende complot wordt in één keer duidelijk als je luistert naar de woorden van de waarschijnlijk volgende president van Amerika, Hillary Clinton, bijgenaamd de Antichrist. Verder laat ze heel duidelijk blijken waarom deze vlucht van Malaysia Airlines is uitgekozen, afgezien van de occulte redenen (...) uiteraard. Het is om Europa zo snel mogelijk volledig te betrekken in de verdere demonisering van Rusland'. Aah, dus daarom.

'ALLE overheidsversies over de oorzaak van de neergestorte vlucht Malaysian Airlines MH-17 op 17-07-2014 zijn complottheorieën, leugens en misleidende onzin,' beweert Herstel de Republiek, samengesteld door een malloot die hoog nodig aan de Valdispert moet. 'De vrijgevochten Russen van Oekraïne krijgen de schuld, want dat komt het beste uit. Nu moet er alleen nog even een scenario worden geschreven. Normaal ligt dat scenario al klaar en beginnen de overheden via de media er van alles uit te kramen zonder bewijs.' Net als dit zwakzinnige blogje dus.

Gelukkig heeft Martin 'Toet Toet Boing Boing' Vrijland zich inmiddels benoemd (met behoud van uitkering) tot hoofd Onderzoeksraad voor de veiligheid, waarbij 'je je af zou kunnen vragen hoe het kan dat er van een vliegtuig dat van zo’n grote hoogte neerstort er nog delen zichtbaar zijn die compleet onverwrongen (...) zijn. Mijns inziens zouden bij een val van enkele kilometers hoogte geen hele stukken meer over horen te zijn.' Barracuda doet zomaar een gooi: omdat als je gat schiet in een vliegtuig dat nog niet wil zeggen dat het hele toestel meteen in miljoenen stukjes uiteenvalt?

Het false flag-geroeptoeter is overigens typisch Nederlands, want David Icke laat het onderwerp grotendeels liggen, en Prison Planet veronderstelt hooguit dat Oekraïne het 'bewijs' van de Russische betrokkenheid (een YouTube video) zou hebben vervalst.

De Nederlandse plotters daarentegen hebben een ding gemeen: totale respectloosheid voor de vele (Nederlandse) slachtoffers. Wat is het toch dat in die zieke koppies van plotters dat ze, nog geen uren na de eerste berichtgeving, altijd weer meteen hun luie conclusies moeten ventileren? Zelfoverschatting, of gewoon verveling? Oh ja, en dan was er Twitter ook nog.

27 opmerkingen:

 1. Sommige idioten op NineForNews beweren zelfs dat er niks aan de hand is. Sickos!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sommige rebellen doen dat ook. "vliegtuig neergestort, wegwezen" is zo ongeveer de boodschap.

   Maar dat is nog altijd beter dan beweren dat er helemaal niets aan de hand is.

   Verwijderen
 2. Het is game over voor de plottertjes; iedereen met een beetje gevoel in zijn donder ( en daar zijn er gelukkig een hele hoop van, ook onder de plottertjes) heeft het vooral te doen met de slachtoffers. Niet zoals nu veel idioten op sites als Martin Vrijland, KLOL, etc. die meteen zeggen dat het allemaal nep is, dat het de Joden uiteraard zijn, of de VS, of god weet wie...maar nergens een steunbetuiging voor de nabestaanden of wat dan ook. Het zijn gewoon vieze vuile beesten zonder een hart die juist ZELF dingen verzinnen om een complot te creeren. Dus niet het complot of ongeval is er eerst, nee, die amoebes die geen leven hebben, teveel coke of alcohol in de buurt, DIE zijn onderdeel van de NWO. Want zij verzinnen hem zelf, voeden hem zelf en dichten er alles aan toe. Al zou een eendagsvlieg in het koninklijk paleis te vroeg overlijden dan is het de schuld van de Bilderbergers, NWO of natuurlijk Demmink. Maar even de moeite nemen om je medeleven te betuigen?? Nee hoor, zelfs een twitteraar op KLOL vind de "slachtoffers" van Demmink, die alleen in de verwrongen hersentjes van de plottertjes bestaan, belangrijker dan de slachtoffers van MH17. Hoe ziek ben je dan?? Sorry maar ben hier zo kwaad over...maar het is te warm om echt boos te worden....het wordt tijd om die plotters voor hun eigen veiligheid naar een gekkenhuis te krijgen in het door hun geliefde Rusland bij hun geliefde homohatende leider Poetin.....Dan zijn wij tenminste veilig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.ninefornews.nl/slachtoffers-crash-boeing-777-waren-al-dagen-dood/ Neeee...... dan ga je toch echt denken dat ze te ver van het paadje zijn!

   Verwijderen
 3. Hoe lang blijft Rutte nog "voorzichtig"? Inmiddels staat vast wie de daders zijn. De enige vraag die rest is: in hoeverre was Rusland hier rechtstreeks bij betrokken? De indirecte betrokkenheid van het regime Poetin staat vast.
  Ik hoop dat Rutte, en de EU, ons aangenaam zullen verrassen, maar ik vrees dat het bij tandeloos gejammer en wat symbolisch protest zal blijven. Het maximaal haalbare is dat Poetin meewerkt aan de berechting van de direct schuldigen. Zelf zal hij buiten schot blijven.

  Alberda, Kat e.d. volg ik inmiddels niet meer. Zelfs op hun eigen miserabele gebied bakken ze er niets van. David Icke heeft meer intelligentie in zijn grote teen dan Kat in de holle ruimte van zijn kale knijter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft vreselijk om te zien op sites als NUJIJ en andere fora hoeveel Poetinlovers er zijn die totaal geen gevoel in hun reet hebben en droog beweren dat het toestel gevuld was met lijken of dat het ergens “weggejorist’ is en dat het allemaal 1 groot sprookje is. Tuurlijk mafkezen, daarom werken die pro-Russische separatisten ook zo hard mee met de onderzoekers om hun onschuld te bewijzen…NOT!!! Onderzoekers worden getreiterd, geintimideerd, bijna neergeschoten enz. zo gauw ze de rampplek bezoeken. Niet echt onschuld bekennen zeg maar…En dan heb je nog hersen- en hartloze Nederlanders hier die niet eens meeleven met de nabestaanden maar er meteen vanuit gaan dat dit een NL/VS/NWO geregisseerde False Flag is met als doel, voor de zoveelste maal, WW3 te beginnen en ons te decimeren naar 500.000…..En dan die onzin dat BUK niet gebruikt kan worden zonder alle overige wagens. Jawel hoor, alleen is het dan minder nauwkeurig en kan je militaire luchtvaart niet onderscheiden van burgerluchtvaart, nou net dat wat precies is misgegaan…En dat Poetin niks te verliezen heeft en zo…Nee Oekraine dan…die laten eerst doodleuk op hun radar en al een vliegtuig hun “airspace” binnentreden zoals tientallen andere vliegtuigen, hebben net als de Russen radar en al waardoor ze dus WEL onderscheid kunnen maken, maar schieten dan toch maar effe 300 mensen neer om zo steun te krijgen die ze toch al hadden?? Beetje raar toch?? Maar nee hoor, in het misvormde brein van de plotter kan alles. Hey, zelfs de CIA kan nog een SAM afgeschoten hebben, no problem!! Rutte zou al toegestemd hebben en nooit op vakantie zijn geweest…en meer van dat verzinsels. Nou mag je in dit land denken wat je wil en verzinnen wat je wil. Dat reken ik de plotters ook niet aan, dat doen ze al jaren en soms is dat verdomde amusant, net zoals Kat denkt dat Demmink NL regeert en ook bijna toch weer voor die crash verantwoordelijk moet zijn…mag allemaal, hoe verwerpelijk ook!! Maar je ziet verdomme de lijken liggen tussen de wrakstukken, kinderen en volwassenen, en toch komt het niet in die amoebehersens van de plotters op om toch op zijn minst effe respect te tonen voor de slachtoffers?? Nee dat wil er maar niet in….Ze weten meteen wie er verantwoordelijk was, dat het uiteraard NWO en/of Demmink was (altijd goed), dat het nooit Poetin is geweest want dat is zo’n lieve sterke leider, en dat Nederland er al 10 jaar van weet….Ik weet het, ik moet me niet zo druk maken met dit weer, dit hadden we kunnen verwachten van die domme plotters maar toch…ze laten weer zien dat empathie, gevoel en IQ en EQ niet hun toebehoren…alleen fantasie is genoeg….

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je betoog! :D (roerend met je eens... alleen uhhh... plotters hebben helemáál geen hersenen... zijn gewoon weggeschrompeld!)

   Verwijderen
 5. Poetin met lief in een zin dat is al een tegenstrijdig. Hoewel hij schijnt van poedels te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yup, een stuk meer dan dat Putin houdt van 'onafhankelijke en zelfstandige' journalisten. Die laat hij meestal vrij snel vermoorden.

   Alleen daarom is het al vreemd dat internettokkies zoals Martin Vrijland zo'n voorliefde hebben voor Putin. Maar goed, totaalmalloot Micha Kat schopte het ooit ook tot een interview op RT - Max Keiser Report. Dus dat zal het doel wel zijn: mijn kop op een propaganda-zender.

   Martin realiseert zich hopelijk wel dat Micha Kat voor deze 'performance" twee maanden voorwaardelijke gevangenisstraf heeft gekregen. Putin maakte als vanzelfsprekend geen bezwaar.

   Verwijderen
 6. Erg geloofwaardig die Robbi3 op KLOL nu...NOT!!!! Een Spaanse air-traffic controller in Kiev, je verzint het niet!!! En hij zei alles in het Spaans, die Robbi3 vertaalt het maar even voor ons onwetenden. Vraag is, hoe komt die Robbi3 het te weten?? En hij tweet alles de wereld in maar eey....alleen RT en Robbi3 komen er achter, de MSM kan het niet vinden of zo terwijl alles en iedereen er op zat?? Die Poetinlovers annex plottertjes worden met de seconde erger...ideetje voor jullie allemaal; rot lekker op naar Rusland en probeer daar eens zo'n plotsiteje op te zetten. Er zijn er in Rusland heden ten dage voor minder vermoord....dus ga je gang!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 11:13 – 17 de jul. de 2014 Que hace personal extranjero con autoridades de kiev en la torre? Recopilando toda la información
   “What are doing foreigners with kiev authorities in the tower? Gathering all the information”


   En dan nog ongestoord doorbabbelen op Twitter tot 16:12. LoL.

   Verwijderen
 7. Je vergeet Xandernieuws die had ook een ergerlijke verklaring dat het ineens een straaljager zou zijn geweest die die Boeing 777 neerschoot. Terwijl BEWEZEN is met infrarood straling dat het vanaf de grond beschotten is. Maak ze dat maar wijs, als je er wat van zegt staat er een hele horde betweters erbij en dan ben jezelf de gek of "trol" . Omgekeerde wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het wordt nu echt tijd om die stinkende Aart Liberty echt op te pakken:

  aart-liberty zegt:

  Die jodenhoer Esther Voet van het Cidi moet zo spoedig mogelijk worden opgeruimd. Wat doen we in Nederland met zo’n terroristen organisatie als het Cidi. Zet alle joden op transport naar die crminele Khazaarse joden in het Midden Oosten. Eventueel naar Madagaskar.
  Zoals Saluut zegt: Satan Go To Hell!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MY GAWD... de ufootjes hebben het weer gedaan hoor...................
  http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/ufosinterdimensionalultraterrestrials/ufo-in-the-radarreadings-of-malaysia-airlines-flight-370.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En dan zijn er ook nog mensen (zie niburu) die allerlei sanatanische bewijzen denken te hebben gevonden waarom uitgerekend dit vliegtuig voor deze aanslag zou zijn gebruikt. Uiteraard door de Amerikanen.

  En ondertussen linkt Kat de telegraaf ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar, laten we niet vergeten dat andere mensen ook massaal in een misleiding zijn getrapt: Een foto van de separisten met een knuffel bleek een andere context te hebben:
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22874298/__Het_verhaal_achter_de_foto_met_de_knuffel__.html

   Verwijderen
  2. Ik zie nu dat Ab Oosterhuis er ook weer voor iets bij zit. Heeft Kat nu zo onderhand al zijn vijanden gehad denken we?

   Verwijderen
 11. Kat is gewoon een luie mafkees die dingen publiceert, kopieert, vertaalt maar zelf iets uitzoeken? Nee joh, dat doen journalisten toch?? En aangezien hij geen journalist is doet hij nooit iets zelf...ow wacht, zijn vakantie in het Italiaanse NWO-gebied betaalt door zijn lezers pakt hij in als einde van de wereld tour. Hij verzint ter plekke wat nieuwe vijanden en theorietjes, gooit anders de vertrouwde NWO-kaart of Demmink-kaart er weer in en zie daar, het is geen vakantie, het is onderzoek....Ga volgend jaar naar Engeland, zal eens kijken of ik ook iets "journalistieks" kan verzinnen...Micha Kat is gewoon een luie parasiet die mensen en organisaties uitzuigt, totaal niet tegen kritiek kan, zich alleen omringt met ja-knikkers, achter elk grassprietje een complot ziet, totaal geen gevoel heeft, geen hart, niks....het is een luie broodschrijver die in opdracht rare sprookjes maakt en daarvoor ook al meerdere malen met justitie in aanraking komt. Niet omdat hij een scoop heeft of echt iemand bij de ballen...nee hoor, gewoon voor graffiti, stalking, bedreiging, laster, smaad, vernieling en zo kan ik wel even doorgaan. Kortom doorgesnoven crimineeltje die het maar niet wil leren...En ditzelfde profiel geld ook voor een Martijn Alberda, Maud Oortwijn, Wim Dankbaar, Hans Mauritz, Andre Vergeer enz. enz. Helaas zitten er nogal wat gevaarlijke gekken die zomaar rond mogen lopen in onze maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zie het maar zo, al die lui van Ninefornews en nieboeboe hebben gewoon geen meter respect voor de doden in hun luie flikker zitten en bij elke ramp denken ze mediageil te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En Micha kan nog niet naar huis...................

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap die hele Kat niet; ziet Poetin net als Hamas als vrienden ( vind je het gek dat je dan door de AIVD als een soort van terrorist wordt bestempeld) maar vind het helemaal oke als daar in het geval van Poetin 300 onschuldige, voornamelijk Nederlandse, daarvoor sterven. Om ook maar nergens een greintje steun voor de nabestaanden uit te spreken en zo...en wat Hamas betreft vindt Kat het ook prima dat Hamas raketten afschiet vanaf schooldaken, ziekenhuisdaken, vanaf daken in een zeer dichtbewoonde buurt enz....hij "vergeet" ook te vertellen dat Israel de Gaza-bevolking ruim van tevoren waarschuwt voor aanvallen, maar dat Hamas de bevolking iedereen verbied om te vluchten. Dat Israel oneerlijk en buitenproportioneel geweld gebruikt, ja, ben ik het met pro-Gaza betogers eens. Maar ik geef ze groot gelijk. Netanyahu had totaal geen zin in een grondoffensief, juist omdat hij wist dat het aan beide zijden veel slachtoffers gaat brengen. En hij bied Hamas meerdere malen een bestand aan, die het keer op keer verwerpen. Waar er 2 vechten zijn er 2 schuld, dat geldt bij elke oorlog. Ook in de Oekraine. Maar wat Micha doet is niet verder kijken dan zijn neus lang is ( en dat noemt zichzelf journalist) , roept vrolijk zelf op tot geweld ( als je echt anti-geweld en anti-oorlog was doe je dat niet) en is te laf om als een ECHTE man de consequenties van zijn daden onder ogen te zien en eens op een rechtszaak te komen. Tja Micha, wie zich brandt moet op de blaren (durven te) zitten, als je dat niet doet ben je gewoon een laffe maniakale narcist die zijn troepen bijeen verzamelt, het vuurtje aanstookt en dan gauw als eerste laf wegrent. Maar goed, we zijn niet anders gewend van die maffe kale tuinkabouter....

   Verwijderen
 14. Och och och....Nico v/d Ham op KLOL bij de tweets verwijt de msm dat zij misselijkmakend misbruik maken van de vliegramp. Vanaf minuut 1 is dat juist niet de msm geweest, die deden juist voor hun doen zeer goed, feitelijk en voorzichtig verslag van wat er gebeurde om zo de diplomatie een kans te geven. Nee dan de alternatieve media...die biedt niet eens condoleances aan aan de vele nabestaanden maar braken ongenuanceerd de ene na de andere misselijkmakende complottheorie uit en verheerlijken dictator Poetin en zijn onbeschofte milities in de Oekraine als zijnde goden...Dus niet de MSM zit fout, maar de alternatieve media Nico!! Maar begrijpend lezen is al niets voor de plottertjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De satellieten van SBIRS (Space Based InfraRed System) liegen niet zie ook
  http://www.astroblogs.nl/2014/07/19/neerschieten-mh17-vliegtuig-vermoedelijk-gezien-door-sbirs-satellieten/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. waar is die praatzieke jeroen heen dan, heeft ie eindelijk geleerd stil te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ==
  Terwijl BEWEZEN is met infrarood straling dat het vanaf de grond beschotten is.
  ==

  Niet infrarood maar ultraviolet. Niet bewezen, wel sterke aanwijzingen. Niet beschoten maar beschotten. Stop en dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat ik niet snap is dat er zoveel mensen op facebook aan de lip van Martin hangen terwijl deze gek het verschil geen eens ziet tussen een papegaai en een buizerd. Alleen dat zou je al aan het denken moeten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen