zondag 20 juli 2014

Draaikonten

Plotters zijn domme draaikonten. Tot gisteren was het verhaal dat er een Derde Wereldoorlog in gang moest worden gezet door via een false flag-aanval op een verkeersvliegtuig Rusland te beschuldigen van massamoord. Vandaag (nieuwe ronde, nieuwe kansen) moest het verongelukte MH-17 killer virussen verspreiden in Azië, maar werd het vliegtuig door tegenstanders uit de lucht geschoten. Knap hoor, dat je dat laat oplossen door Pro-Russische rebellen helemaal in Oekraïne.

De bron? Uiteraard de roemruchte mallotensite Rense.com. Rense is vernoemd naar Jeff Rense, complotdenker en een poor mans-versie van Alex Jones. De Amerikaan is onder meer AIDS ontkenner, en hoewel hij tegen de discriminatie van Joden zegt te zijn, staat zijn site vol stuitende antisemitisme. Ook laat hij maar al te graag holocaustontkenners aan het woord. Oftewel: typisch zo'n aluhoedjesblog dat Micha Mafkat helemaal aflebbert.

Het killervirusverhaal komt van een ontspoorde Japanse journalist Yoichi Shimatsu, die journalistiek verwart met associatief denken: er zaten bezoerkers voor UNAIDS in het vliegtuig (check), in Nederland werkt Ron Fouchier aan dodelijke virussen (check), in het bestuur van Erasmus Universiteit zit een voormalige topman van Solvay (check), die ook componenten leverde voor een Israëlische biowarfare programma (check), welke vervoerd werden door de begin jaren negentig in Amsterdam verongelukte El Al jetliner (check), enzoverder. Gewoon lui bij elkaar gegoogled. Laptopje opengeklapt en weer een complotartikeltje uitgepoept. Wat AIDS met influenzavirussen heeft te maken mag Joost weten, maar waarschijnlijk is die Shimatsu zo dom dat hij het verschil niet eens weet.

Maar het curieuze is: ondanks het feit dat zelfs deze Shimatsu het een en ander veronderstellenderwijs opschrijft, nemen plottertjes als Kat deze informatie even makkelijk als feit over. Waarna andere plotters dit mooie nieuws onder een carbonnetje leggen en verspreiden.

Een mooi voorbeeld van deze carbonnetjesjournalistiek trof Barracuda aan bij Grenswetenschap, dat de vliegtuigramp natuurlijk weer eens vergeleek met 9/11. Zo 'verdween' destijds een heel vliegtuig in het Pentagon. 'Complotters hadden hoogdagen, hoofdzakelijk omdat er op geen enkele foto sporen waren van de Boeing 757. Zo'n luchtmastodont verdwijnt niet zomaar in het vuur of in het niets'.

Want de nieuwe crash maakt uiteraard 'wél duidelijk hoe de restanten van een zware vliegtuigcrash eruitziet. Of men nu tegen een gebouw vliegt, of recht op de grond in een grote explosie terechtkomt, er moeten altijd sporen zijn van de grote metalen vogel'

Typische plottertjeslarie die nu al jaren herhaald wordt. Het was niet dat er geen brokstukken lagen bij het Pentagon, maar dat er domweg weinig foto's van waren. Het Pentagon is militair terrein, waar je niet zomaar kunt komen. Maar foto's van grote brokstukken waren er wel degelijk en in een later stadium zijn meer foto's vrijgegeven. Daarom voor vergeetachtige plotters nog maar eens een filmpje.

76 opmerkingen:

 1. Het gezegde "één gek kan meer vragen stellen dan tien wijzen kunnen beantwoorden" gaat helaas zeker op bij onze plottergemeenschap. Niet elke vraag ís op dit moment te beantwoorden (of relevant). En 'onderzoeksjournalistiek' is net even iets anders/meer dan vanachter een toetsenbord borrelpraat verspreiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.debunking911.com zegt ook al genoeg. Het hielp destijds niet echt mee dat óók de Mains Stream Media over bepaalde zaken loog, dat kan bepaalde complotten in de hand werken natuurlijk. Fahrenheit 9/11 van Michael Moore laat zien hoe het destijds echt ging, er was een half jaar voor de aanslagen toen al gewaarschuwd dat die zouden komen, maar men deed er simpelweg niets mee. Natuurlijk zijn er wel 4 echte vliegtuigen gebruikt , 2 in towers, 1 pentagon en dan nog 1 die neerstortte. In dit geval kun je stellen dat het de wapenindustrie en het slechte republikeinse manier van regering voeren beter uitkwam. Laten we in ieder geval vast stellen dat het in beide gevallen om echte mensenlevens gaat en echte vliegtuigen. Dat er vroeger gelogen is in de VS oorlogsstrategie is een feit dit behoort nml bij Shock & Awe. Werkelijkheid is dus wel iets gecompliceerder dan hierboven weerspiegelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De suggestie dat de VS wist wat er komen zou, maar de andere kant op keek omdat ze dat beter uit kwam is jaren geleden al onderuit gehaald.
   Feitelijk kreeg de overheid geen goed beeld van de aankomende aanslagen doordat veiligheidsdiensten onderling concureerden en elkaar informatie achter hield.
   Met alle gevolgen van dien.

   Verwijderen
 3. Aan hen die van de natgedroomdheid al over mijn eventuele dood in dat neergehaalde toestel lagen te dagdromen; Pech gehad... En via deze complotgeile aanstellerij in de alternatieve media wordt dan wel weer meteen 'debunk'~hitsig door de status-quo-maffia (engels met een enkele f maar in het Nederlandsch is het FF sukkel!) misbruik gemaakt om al het synthetische gekonkel dat ons met zijn allen door staats terroristen wordt aangedaan in het belachelijke te trekken en daarmee tevens via het geouwehoer van 'onze' gecontroleerde 'opposanten' alles wat zich met gecamoufleerde vlag terreur bezig houdt wit te wassen?! Nogmaals dat wordt ze door de compleet gestoorden altijd dan ook weer heel erg gemakkelijk gemaakt. Ik denk echter dat voor wie met zijn beiden benen op de grond blijft staan er ook hier binnen de Nederlandse complot scène nog zeer veel op exposing achter de coulissen op het vuurtje staat. Dus hier met zijn allen nu niet meteen weer zo zelfvoldaan in jullie vuistjes wrijven, want hoogmoed..;

  *,-Most "investigators" in the "truth movement" are criminals, but they provide some truth in order to lure you to their site. So become a smart fish; ie, take their bait, but don't bite their hook.

  *,-Silence of the Sheeple.

  *,-This is the kind of thing we need to have happen more often. It appears some passengers on a US Airways flight from Laguardia, New York to Louisville, KY pegged a jew as a terrorist for wearing their ridiculous psuedo-religious apparel. The passengers mistook this jew’s silly little box he was wearing on his head and around his arm as a bomb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wat te denken van 'Yvonne'?

  'Hé Markie, bilderbergganger….ik hoop dat je het jezelf ooit kunt vergeven, wat je in opdracht allemaal uitgespookt en aan mee gewerkt hebt. Maar karma gaat niet dood……..dussss''

  Jezus, wat een vreselijk dom mens....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey barracuda je schrijft best leuk enzo maar volgens mij heb je je hoogtepunt allang gehad, je stukken worden voorspelbaarder met de dag.

  Men moet weten wanneer het leuk is geweest.

  maar dat is mijn mening maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via mijn jodenstreken wijsheid moet ik nu toch na enige doorspitten wel degeLIJK erkennen dat de gojimmennerij voor wie wil, kan of moet zien zeer ernstig doorzichtig dan wel onoprecht gluiperig van DEZE onmensen afdruipt! Het demonische toneel waarmee deze adders hun geslepen agendaatjes binnen de niet joden wereld trachten uit te rollen begint vanwege hun machtsdronken sleetsheid voor een iedere mensen reddende wereldburger als vanzelf onaanvaardbaar schokkend op te vallen! Voor de rest;

  *,-Are They Wagging the Dog?

  *,-Schipol Customs Agent Caught Lying About MH17 Fake Flight.

  *,-Pro-Russian Rebel Commander: Many MH 17 Passengers Dead Before Takeoff!

  *,-The missing plane had a tail number of 9M-MRO. The one at Tel Aviv has tail number 9M-MRI.

  *,-Silicone Dummy Detected in Wreckage of MH17 Crash.

  *,-Moreover, like the other listed passengers he is alive and well. This appears to be a beach in the Zionist entity, perhaps at Tel Aviv or Haifa.

  *,-Macabere dans om de gunst van hun moloch...

  *,-ENZ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed; Omdat niemand hier meer vanwege een met stomheid geslagen 'debunk' retardschap via mijn vastgelegde inconsistentie schijnt te kunnen wheelen en dealen, hieronder dan toch mijn link waarop met & via geperforeerde en dus alreeds onklaar gemaakte reis documenten aangetoond wordt dat er op Schiphol tegenwoordig al tijdens of voor het inchecken met de id. van dummy's letterlijk/destructief wordt afgerekend?! JA HOOR!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ok; mijn laatste voor vandaag. Zoals de uitvreters achter al de wereldwijd misdreven synthetische terreur uiteindelijk zoals dat met demonenknechten altijd afloopt zelf in hun voor anderen gegraven valletjes zullen eindigen, zo kan het eveneens niet anders plaatshebben dan dat de creatoren van golem geteisem ooit zelf nog wel eens door hun eigen gebaarde monsters verzwolgen moeten worden..;

   "Hamas was constituted with the support of Israel. The aim was to create an organization antagonistic to the PLO. They received financing and training from Israel. They have continued to benefit from permits and authorizations, while we have been limited, even to build a tomato factory. Rabin himself defined it as a fatal error. Some collaborationists of Israel are involved in these [terror] attacks," he said. "We have proof, and we are placing it at the disposal of the Italian government."

   "Yeah, sure, where’s ther’s oil, there are filthy Yankees and israelis creating lies in an attempt to legitimise stealing it by creating a “terror” pretext so as to land boots on the ground and create more instability."

   Alleen met een goed ontwikkelde intuïtief vermogen zal je de realiteit van de huichelachtige leugen kunnen onderscheiden!

   There is a rumor, which Israeli journalists have publicly circulated on social media, that the intelligence services in fact know that they are dead.

   Zelfs een van de überparasieten kan er niet meer omheen?! Sterker nog, het arrogante demonenbraaksel zegt er nog trots op zu sein ook!

   Verwijderen
 8. Adamas, of hoe je ook heten mag, jij bent volkomen gestoord

  Maar ik heb wel het idee dat er dingen verzwegen worden
  http://friedensblick.de/12462/abschuss-mh17-spuren-deuten-auf-kugelhagel-von-jagdflugzeug-hin/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat idee heb ik ook, er word hier duidelijk een gemeen spelletje gespeeld.

   Maareh, @adamas of hoe je ook heet: Ik vind je niet gestoord, wel tamelijk onleesbaar en op de man spelend. Kun je daar misschien wat aan doen? Op die manier kun je anderen wellicht beter overtuigen van jouw ideeën dan nu het geval is. Met alle respect.

   Verwijderen
  2. Ik heb eerlijk gezegd niet de indruk dat er van "ideeën" sprake is.

   Verwijderen
 9. "...jij bent volkomen gestoord..."

  Wat je pooier hier zegt. Debiel onderdanig gehersenspoelde rukpuppet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. yo wat een belachelijk artikel is dit zeg (hierboven van jouw) http://nodisinfo.com/silicone-dummy-detected-wreckage-mh-17-hoax/
   En dan ook die overtuigde toon. Lachwekkend, clownesk.

   Dit is wel beter ja.
   http://www.whale.to/b/andromidas.html
   We are doing everything to stop the violence. But Hamas is a creature of Israel which at the time of Prime Minister [Yitzhak] Shamir [the late 1980s, when Hamas arose], gave them money and more than 700 institutions, among them schools, universities and mosques. Even [former Israeli Prime Minister Yitzhak] Rabin ended up admitting it, when I charged him with it, in the presence of [Egpytian President Hosni] Mubarak."

   Israël is zo dom.

   Walgelijk.

   Verwijderen
  2. Nee de leiding van Israël is volstrekt demonisch, Netanjahu, Sharon, Begin, dat soort lui zijn echt compleet krankzinnig, suïcidale psychopaten, zou me echt niets verbazen als ze stiekem "de duivel" vereren. Jammer voor het volk, er zitten daar zat goeie mensen tussen. Die krijgen uiteindelijk de klappen van al de grenzeloze (en terechte) haat die zich tegen hen heeft opgestapeld.

   Verwijderen
  3. Dus, adamas: Omdat hij je 'volkomen gestoord' noemt is hij plotseling een 'gehersenspoelde rukpuppet'? Wat is dat voor malle onderbouwing.

   Verwijderen
  4. "En dan ook die overtuigde toon. Lachwekkend, clownesk."

   Dat zijn maar loze kreten van na papegaaiende zwakzinnigen die vanwege hun beperktheid m.b.t. het zelfstandig kunnen of willen nadenken intellectuelen zoals mijn persoontje absoluut niet tot welke conversatie dan ook gaan uitdagen! Als je van de vrouwelijkheid bent en bovendien nog in staat om een foto van jezelf te kunnen upgraden, is er misschien nog wat hoop voor je absoluut afstotend/zuigende aanstelleritis. Hier pak aan zwakzinnig afgerichte nitwit... DEUHHH?!

   Verwijderen
  5. mag ik geen mening meer hebben dan?

   Verwijderen
  6. En tegenwoordig zie ik er zo uit dat je het even weet, ben liever meteen eerlijk. Maar als je nog interesse hebt laat maar weten natuurlijk. Voel me al zo lang eenzaam.

   Verwijderen
  7. "Voel me al zo lang eenzaam."

   Nee hoor, bij voorbaat geen dank jullie 'debunking' gays alhier bij moderater... Mij iets te uitverkoren leLIJK gemodelleerd zoals alleen dat een teveel uit zowel de boven als onderkant uitscheidende knurft (met die dikke reet van je!) van lucifus kan. Bovendien zien alle joodse legbatterijen er na hun 35e al snel ZO UIT! En daardoor heb je als onweerstaanbare MAN vanwege de beperkte houdbaarheid alleen nog maar kostbare energie aan nieuwere dan wel ongecabaliseerde gegadigden onnodig gecompliceerd te vergeven. Oldenkamp is trouwens ook weer eens ongekend origineel uit een van zijn heilige wetenschapsretraites van hem wedergekeerd...

   "We zullen zien hoe het mondiale schaakspel verder gaat."

   Verwijderen
  8. Maar waarom die vrouw zo beroemd is is mij een raadsel, die kan echt helemaal niks.

   Ik vind verder dat jouw links over de vliegtuigramp wat vroeg tot conclusies komen.

   Verwijderen
 10. ==
  Barracuda doet zomaar een gooi: omdat als je gat schiet in een vliegtuig dat nog niet wil zeggen dat het hele toestel meteen in miljoenen stukjes uiteenvalt?
  ==

  En zou zo'n straalmotor, door al die compressorwielen erin, niet als een soort parachute gaan werken? Net zoals bij een neerstortende helicopter de wieken de val vertragen?

  Ik weet het niet, het is zomaar een ideetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik weet het niet, het is zomaar een ideetje."

   Jij weet of kan inderdaad ook niet veel meer dan als een taal NSB'er met je fascistoïde geslijm naar de gunst van een paar idolaat/geflipt afgerichte IDF-criminelen daar op dat swappende witwas latrine van je te blijven vissen. Het is dan ook beter dat je ergens anders gelijk DEZE eveneens onherstalbaar gehersenspoelde shabbos goy bij Micha via je stompzinnigheid om de aandacht van je o zo bewonderde ☠bin☢shit✡ gaat lopen bedelen. En anders zoek je via een vertaalmachine maar op waarom het hieronder gelinkte meer hout snijdt dan die om de negatieve aandacht van je smekende gejank..;

   "Gleich beim ersten Erscheinen der Meldung über den Absturz von Flug MH17 haben alle Medien als Ursache einen Raketenabschuss unterstellt. Für mich ist das eine Behauptung ohne tatsächliche Beweise. Meine Analyse der Aufnahmen unmittelbar nach dem Absturz, des Trümmerfeldes und der Zeugenaussagen widersprechen aber dieser Ursache. Was spricht gegen einen Abschuss? Guckt euch folgendes Foto an. Was fällt euch auf? Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Wurde MH17 überhaupt abgeschossen?"

   Verwijderen
 11. Haha, Kat op een lagere versnelling. Waar moeten al die ranzige volgers van hem heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bijna al het wereldwijde synthetische staatsterreur wordt onder de geslepen streken en camouflage van zogenaamde terreur 'oefeningen' uitgevreten! Zo ook met deze 'slechts' om poliziek gewin georkestreerde tragische loop van omstandigheden. En 'onze' pootjes opgevende dan wel machtsgeile bark rukke zal voor deze landverraderlijke collaboratie als hoerliticus heus wel met een van uwe belastingafdracht goed plat gekochte plaatsje op pluche beloond worden. Was gisteren als goed stealthy uitgedoste luistervink trouwens nog eventjes op de 'persconferentie' van Rukke alwaar Maxi vs Lexus de aanwezige nabestaanden na afloop van hun toneelstukjes uiterst zorgvuldig instrueerden over wat vooral NJET tegen de slaafs geïnstrueerde hoernalisten te MOETEN verklaren!? Hier lees!:

  "De Navo/Nato hield daar, zoals bij alle false flags, gelijktijdig een oefening, waarbij ze alles hebben gezien en hebben vastgelegd. Daar zouden de Russen ook naar moeten vragen. De USA wilt de satelietbeelden waar Rusland om vraagt, nog even bewerken in het nadeel van Rusland. Die satelietbeelden waren namelijk reeds direct beschikbaar, dus hadden zo vrijgegeven kunnen worden, alleen werd dat niet gedaan omdat ze er dan gloeiend bij zijn. Ik denk dat de Russen ook satelietbeelden hebben, maar wachten op de photoshop beelden van de USA om ze daarna genadeloos af te troeven met de waarheid. Rusland vraagt nadrukkelijk en bij herhaling de VS te overleggen de beelden van hun satelliet.Dezelfde VS satelliet die – toevallig – net boven het gebied hing toen de MH-17 werd neergehaald.Zal de VS zo eerlijk zijn om die satelliet beelden werkelijk te overleggen?Ergens denk ik dat de. VS teveel te verbergen heeft om aan die oproep te voldoen."

  Door; Mind over Matter op 22 juli, 2014 om 9:57

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Adamas is net zo gestoord als de rest van de complottheorietjes die over internet gebraakt worden; allemaal maar om die lieve man die homo's haat en kritiek op zijn beleid haat blind te knuffelen. Ja die Poetin en de plottertjes hebben nogal wat gemeen. De laatste roddel van ene Vrijland is te debiel voor woorden; de slachtoffers zouden "weggejorist" of ontvoerd zijn of wellicht dikbetaald een ander leven zijn gaan leven op een onbewoond eiland op kosten van Wim en Lex. De doden die je op tv zag zijn rubberen poppen, weet onze binnen 1 dag gepromoveerd forensisch expert Martin. Het is groot circus om ons WW3 binnen te loodsen. En anders komt het door de NAVO, die hield daar een oefening (geen NAVO-land weet ervan dus is het zo geheim dat alleen plottertjes het weten uiteraard) en zij hebben het vliegtuig uit de lucht geschoten. En Martin weet zeker dat het door een straaljager is neergeschoten vanwege de "kogelgaten". Martin hou je bek als je gewoon echt van niks weet!!!! Een BUK-raket is een soort fragmentatiebom, die ontploft vlak bij het vliegtuig om zo maximale schade aan te richten en het vliegtuig geen enkele kans te geven. DAT verklaart die gaten. Het zijn stukjes van die raket. Wil iemand al die complotters, Micha en Martin voorop, in een vliegtuig zetten en lekker droppen in Rusland??? Kunnen ze Poetin aflebberen, meedoen met het barbaarse geen rekening houden met de nabestaanden, laat staan condoleances overbrengen en gewoon stoer spierballen laten zien. En ontzettend dom zijn....wat dat zijn ze vooral!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor jouw geldt eigenlijk hetzelfde als wat ik hierboven al met deze via consumptie brallende BOER 'besprak'. Wil hierbij dan ook vooralsnog tegen zo goed als 100% van de alhier reagerende handpoppen proclameren dat; Hieronder met de WARE debunk precisie zelf te aanschouwen is wat ik bedoel! Echter met jullie er zwaar in geramde geconditioneerdheid dat alles maar wat door de status-quo maffia voor de voeten wordt geworpen gretig en daardoor als volkomen gehersenspoelde narren voor zoete koek wordt geslikt, zal mijn wakker makende missie hoelang ik hier nog blijf toehappen, hetzelfde effect sorteren als kostbare parels aan blind om zich heen vertrappende zwijnen en dus hopeloos verloren blijven..;

   - Premier Mark Rutte (VVD) heeft woensdagmiddag een voorbereidingsbezoek gebracht aan de marechaussee van Schiphol. Na een uitleg in de SM-bagagekelder kreeg de MP een demonstratie van de explosievenspeurhonden van de marechaussee. Ook kreeg hij inzage in de voor dummy's uitgeperforeerde 'paspoortenbehandeling'. Rutte werd tevens uitgebreid bijgepraat over het takenpakket van de marechaussee die op de luchthaven met 1800 zwaar afgerichte elite sloofjes op de eerste plaats de orders van hun mossad uitvoert en dan pas het Nederlandse belang kan bewaken door braaf hun oogjes toe te laten wanneer dat door hun parasitaire capo's uit tel-aviv wordt verordonneerd. De premier zei met de welbekende bling bling pareltjes in zijn oogjes alvast zwaar opgewonden over de toekomstige missies te zijn. Zo meldt ons het ministerie van 'Defensie'. "De belangen van vooral mijn talmoed pooiers is dus hier voor alle windstreken waar er naar toe wordt gewerkt zeer goed geregeld, en zoals ik als insider nog niet mag verklappen met bijna een angstaanjagende accuratesse echt wel gegarandeerd. Hoop dan ook als beloning daarvoor in de toekomst met het koningschap van Europa beloond te worden! Kruiperigheid aan de joden maffia is hier een toverwoord waarbij continu aan de hoogtes van de afkoopsommen die ik persoonlijk incluis mijn mens verradende collega's op het binnenhof als roverheid in hun harkgeile nattigheid nog denken te gaan binnenjatten."

   Verwijderen
  2. Mmm, die Vrijland gaat een beetje te ver .....

   Geloof me, daar ga ik echt wel aktie op ondernemen.
   Tegen zo'n koekwaus ga ik dus echt wel aangifte doen, er zat een bekende op de vlucht :-( Geloof niet dat er een agent is die me gaat uitlachen, Dorothy.

   Verwijderen
  3. ik lees echt al je links, maar je zult toch met beter moeten komen, tis allemaal echt niks eigenlijk

   Verwijderen
  4. "Geloof niet dat er een agent is die me gaat uitlachen, Dorothy."

   Niet dat ik van zo een op zichzelf klaarkomende fantast als Martina warm of koud wordt, dus van mij mag je hoor... Maar jij en aangifte doen? Ze zien je al aan komen kruipen zeg! 'Debunkende' wichelroeder hahaha! Ik daag je hierbij dan ook in alle ernst uit om via de voor een ieder op te vragen gegevens betreft mijn elektronische aansluitingen maar eens eerst aangifte tegen mijn persoonlijk te gaan doen?! Deze door mij of mijn mannen uitgevoerde voorbehandeling krijg je er dan alvast als toezegging gratis er voor niets bij; BRON

   Verwijderen
  5. Ik had ook niet verwacht dat jij je hersenen zou gebruiken, je reaktie bevestigt je domheid wel weer. Je bent hier gewoon een nono, dat snap je toch wel gezien al de reakties op je brouwsels/plemps.

   Verwijderen
  6. Nee hoor, xxLulletje rozenwater. Bij het binnentreden van het desbetreffende polizeikantor zullen alle dienstdoende kapo's van de jeuk aan hun zowel boven als onder ballen (al naar gelang hun sekse) je wel meteen naar een identificatie ausweiss behoren te vragen. Je komt namelijk met die rotkop van je amper nog boven hun aangiftebalie uit joh! En weet je waarom babyface? Vanwege de angst om als kinderlokker in diensttijd direct met ontslag zo weer van de afwerkplek samen met jouw als 'aangevende' katvanger te moeten afnokken...

   Verwijderen
 14. Vind het zeer jammer Barra dat je Adamas zijn reacties gewoon laat staan. Ze zijn grievend en beledigend voor veel mensen, zelfs een volledige bevolkingsgroep. Maar goed, de toon en de inhoud laat zien dat we hier te maken hebben met een psychiatrisch patient die nog opgenomen moet worden. Meer wil ik er niet over zeggen en is hij ook niet waard.
  Inmiddels komen er steeds meer feiten, en ja in tegenstelling tot Kat en Vrijland die verzinsels en hersenspinsels als "feiten" neerkwakken, in dit geval dus echte feiten, dat de pro-Russische separatisten een fatale fout hebben gemaakt. Zij hebben dus een BUK afgevuurd op MH17, in de veronderstelling dat het een Antonov betrof van de Oekrainse luchtmacht. Hoewel een fout dus, is het wel oorlogsmisdaad. Je hoort niet met wapens te schieten die je niet beheerst. En niet compleet zijn. En ja, de Russische machthebbers onder leiding van Poetin zijn medeverantwoordelijk. Zij hebben totaal niks gedaan om dit te voorkomen. Sterker nog, de wapens waarmee het gebeurde gewoon geleverd en weggesluisd. Ze ontlopen elke verantwoordelijkheid, zowel die van de troepen- en wapenleveranties ( kijk maar wat er op de Krim gebeurde), als die van de rebellen enigszins een beetje realiteitszin bij te brengen en onder controle te houden. De barbaarse harde macho Sovjetcultuur komt in botsing met de beschaafde West Europese cultuur, en dat wil Tsaar Vladimir niet hebben. Hij en hij alleen had keihard een goede daad kunnen doen door de verantwoordelijken op te pakken en af te leveren aan het Westen, excuses aan te bieden voor een stelletje randdebielen die in zijn naam aan het vechten zijn en vervolgens alle mogelijke medewerking te verlenen die ook maar gewenst is. Nee wat doet Vladje?? Meteen Oekraine verantwoordelijk stellen, daarna het Westen maar zelf in de spiegel kijken durft hij niet! Je had meerdere malen juist de held kunnen spelen Vlad maar in plaats daarvan ga je laf monologen af liggen te steken op RT en andere staatszenders. Braaf alsnog zeggen dat je alles doet om NL te helpen, maar we merken er nog weinig van. Dan waren die separatisten allang opgepakt en ontwapend, maar nee hoor....ze zwaaien nog vrolijk met hun wapens en Russische vlaggen...Iedereen die Rusland en Poetin alsnog prijst en zegt dat het toch zo'n sterke leider is verwijs ik graag naar de grens met Nederland om in 1 ruk door te lopen naar Rusland en je daar vrijwillig voor de rest van je leven te vestigen. Niet piepen als Vlad je vrijheid beknot, je verbied om kritiek op hem te hebben, dat je alles mag doen zolang het maar gecontroleerd is door Poetin's FSB en ook niet piepen dat de "sociale controle" daar wel heeeel erg letterlijk genomen wordt en je de FSB-vrienden elke dag in je huis hebt. Of als je opgepakt wordt omdat je een iets andere mening dan het politburo er op nahoudt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het heeft er alle schijn van dat de nabestaanden niet in beeld mogen komen. Waarom is dat? Hebben we dit in het verleden eerder gezien?", schrijft shit-for-brains Martijn. Inmiddels schoffeert hij de doden en hun nabestaande niet meer individueel, maar bij honderden tegelijk. Ik zou het geen vooruitgang willen noemen, en kon de zelfoverschatter nog wel eens lelijk opbreken.

   Verwijderen
  2. Moet zijn: "en het kon"...

   Verwijderen
  3. Jullie kunnen hier met zijn allen nou wel azijnpisserig over mij lopen te janken, ik zal nooit aan wie dan ook vragen om het censureren van om het even wie ook! Als je namelijk met je eigen gelijk wenst uit te delen, behoor je tegelijkertijd tevens sportief incasserend welke feedback dan ook te verwelkomen! En niet zoals altijd binnen de 'debunk' scene gebeurt, een ieder die niet helemaal volgens de gevestigde orde meehuilt, met de meest dure procedures dan wel uit te zitten straffen naar het leven proberen te staan. Ik walg van die zelf geproclameerde Hendrikse braafheid. Met name omdat die parasitaire/raamambtenaar overwegingen puur en alleen worden ingegeven door het verlies van een criminele of afgekochte collaboratie waartegen met name in de alternatieve media terecht wordt geageerd! Dus naar de hel met dat slecht gespeelde gejammer en veel strekte nog met die steeds meer naar eigengereide ranzigheid smakende augurken bordeel van jullie. To hell with the brainwashed morons!

   Verwijderen
  4. Zegt er een wat. Je loopt voortdurend te flamen naar iedereen die niet in jouw waarheid geloofd. Enneh, laten we ook niet vergeten wat er gebeurd als je op bepaalde sites reageert met een mening die niet uitkomt

   Heb je ook nog wat inhoudelijks te meldden?
   Zelf heb ik inhoudelijk te melden dat ik persoonlijk de journalist niet ontspoord zou willen noemen. Verder valt er eigenlijk gewoon niet zoveel te zeggen behalve dan dat wat er (is) gebeurd vreselijk is en blijft.

   Verwijderen
  5. @Gertjan: Ik denk niet zozeer dat hij schoffeert, hij begrijpt gewoon de hele kwestie niet. En dat is wat er bij dit soort dingen gebeurd: Als mensen iets niet begrijpen, gaan ze verklaringen zoeken. Dat is niet alleen het geval bij zogenoemde 'complotters', maar bij mensen algemeen. Hoewel het bij sommige mensen wel extreem is en soms zelfs angstige vormen aanneemt.

   Verwijderen
  6. @Deweb: met verklaringen zoeken is niets mis; verstandige mensen doen niet anders. Waarschijnlijk heb je gelijk dat Vrijland niet schoffeert om te schofferen. Alleen begrijpt hij niets van de wereld, de mens en de rede. Op zou dat voor hem een klemmende reden moeten zijn om bescheiden te zwijgen, vind ik. Maar ja, geen begrip = geen zelfinzicht.

   Verwijderen
 15. Adamas is geniaal, jullie moeten niet zo janken stelletje burgermannetjes. Zo gevoelig altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds wanneer doen geniale mensen zo ontzettend hooghartig en flamend?

   Het spijt me, maar er is een grens en daar mag best iets van worden gezegd. Zonder 'janken', maar gewoon nuchter.

   Wat is het toch met sommige mensen dat ze buiten de slaapkamer kicken op het verachten van mensen?

   Verwijderen
  2. ach ja geniaal is groot woord, maar binnenin in bepaalde context, de bloggers sfeer(vrij saaie mensen), vind ik adamas op zijn manier wel geniaal, zijn posts zijn wel origineel, hij doet er natuurlijk ook erg zijn best voor. Je moet hem ook niet zo serieus nemen, hij meent het allemaal niet zo kwaad volgens mij.

   Verwijderen
  3. Hij is inderdaad wel grappig. Maar met dat geflame..het ligt er net niet dik genoeg bovenop dat hij het niet kwaad bedoeld. En zelfs dan zijn er grenzen vind ik.

   Verwijderen
 16. Dit is dus precies waarom ik dat smerige Shitrael zo veracht he: Het Israëlische leger (IDF) zou de Nobelprijs voor de Vrede moeten krijgen wegens het 'gereserveerde optreden' van de Israëlische soldaten in hun 'strijd tegen Hamas'. Dat heeft de Israëlische ambassadeur in Washington, Ron Dermer, gisteravond gezegd.
  Maar dit geloof je toch niet? In precies wat voor demonen-dromenland leven deze mensen. Waarom mogen die überhaupt hun bek opentrekken?
  Hier dan!, en hier, ja neem maar ontvanst die Nobelprijs voor je vrede!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. " Waarom mogen die überhaupt hun bek opentrekken?"
   Omdat dat hun goed recht is. Net zoals het het goed recht is van jou en Adamas om hier iedereen te verachten.

   Overigens laat ik mij persoonlijk in het midden in de zaak rond Israel. Ik heb er gewoon te weinig kennis van zaken voor, dat erken ik.

   Verwijderen
  2. Moet je niet doen, is eeuwig zonde vind ik. Lees de werken van (joodse) auteurs Noam Chomsky, Norman Finkelstein, Israel Shahak en Shlomo Sand.

   Verder vind ik jouw reactie wat vreemd. Wie zegt dat ik iedereen hier veracht? Ja jullie reactie naar Adamas toe vind ik wat zeikerig. Laat die man lekker, hij is best grappig af en toe vind ik zelf. Je hebt verder kunnen zien dat ik met zijn ideeën niet in zee ga dus.

   Bovendien is die Ron Dermer dus Israëlisch ambassadeur. Moeilijk te vergelijken met anonieme blogger Adamas. Zo'n vent draagt reusachtige verantwoordelijkheden, zijn uitspraken worden door miljoenen aangehoord. Hoe kan dat toegestaan worden, zulke absurde, zulke beledigende, zulke onmenselijke uitspraken? Terwijl de kinderlijken zich letterlijk opstapelen, terwijl zich daar een genocide afspeelt.

   Hoeveel kennis van zaken moet je hebben voordat je het inziet? Israël roept altijd dat ze Gaza waarschuwen voordat ze aanvallen. Oh wat humanitair! Maar vertel mij eens. Waarom moeten die mensen dan heen? De Gazastrook is 40 km lang, zo'n 13 km breed. Daar fiets je in twee uurtjes doorheen! Waar moeten ze heen, die 1,8 miljoen mensen? Ze zitten daar immers opgesloten. De VN scholen puilen uit! En die bombarderen ze vaak ook nog! Ziekenhuizen worden evenzo beschoten. Ambulances. Alles. Dat is terreur in zijn hoogste vorm.

   Kijk deze beelden van Netanjahu op zijn eerlijkst, misschien oude beelden, maar oh oh zo relevant vandaag.

   Hamas komt Israël maar ook maar al te goed uit, veel beter dan de gematigde PLO natuurlijk. Met Hamas valt niet te praten, dus kunnen ze altijd met de vinger wijzen. "Kijk wij, de zielige Joden, wij worden aangevallen.." Maar goed. Het is natuurlijk ook bekend wiens monster van Frankenstein Hamas precies is. DAT zou ik nou elke dag in het nieuws herhaalt willen zien. Elke dag om 8 uur moet ons even worden herinnerd dat het Israël was die fundamenteel en volkomen bewust en met voorbedachte rade bijdroeg aan de creatie van Hamas! Dat Israël hun geld gaf! Gewoon net zo lang herhalen tot het binnendringt.

   Verwijderen
  3. "Wie zegt dat ik iedereen hier veracht?"
   Niemand. Dat is een fout van mij. Excuses. Hetzelfde geld voor Adamas.

   Ik begrijp trouwens wel dat je het gezeik vind, pesters kun je immers beter negeren, maar ik ben van mening dat anderen ook wel wat kunnen vinden van iemand die doorlopend loopt te spammen, te haten en off topic gaat. Maar da's mijn bescheiden mening.

   Wat Israël betreft: Ik zou me inderdaad niet moeten inhouden, maar daarvoor moet ik eerst inlezen. En dat is nogal een puzzel met alle spelers en voor en tegens en natuurlijk de gebeurtenissen, ook al is het basisgegeven volgens mij vrij simpel. Maar dan ben je er dus nog niet en in een discussie als deze moet je wel beslagen ten ijs komen is mijn idee.

   Verwijderen
 17. Maar goed, laatste woord. Het grootste obstakel is natuurlijk de Joodse geschiedenis de Holocaust en het "anti-semitisme". Dat is zo meesterlijk uitgebuit door dat Zionistisch tuig. Zelfs ik denk af en toe nog "oh mag ik dit zeggen.. want toen dit en dat". Nee! Dat is voorbij! Dat was toen en dit is nu. Fuck die holocaust van hun. Wat heeft dat te maken met hun gedrag nu. Genoeg met het medelijden en de vinger op de zere plek drukken.

  Bovendien neemt antisemitisme natuurlijk slechts toe op deze manier, wat hun natuurlijk ook weer bijzonder goed uitkomt. Wat je ook doet, ze slaan er een slaatje uit.

  En weet je wat de grootste grap is. 80% van de Israëlische bevolking heeft totaal geen enkele historische connectie met dat stuk land. Afstammelingen van Khazaren zijn het. Alles is gewoon verzonnen.
  Het zijn de Palestijnen zelf die de dichtstbijzijnde afstammelingen van de oude Israëlieten zijn. Fuck! Hoe gestoord is dat!

  Goed klaar hier mee. We gaan van de zon genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Genocide' @lippenfritz ? Welke propaganda feeds scan jij? Zijn er een paar van de 'honderden Israelische atoombommen' ontploft boven Gaza?

   Maar ik begrijp je wel. Je zou je een stuk comfortabeler voelen wanneer van de 2000 raketten die sinds 7 juli op Israelische burgerdoelen zijn afgevuurd hun doel hadden bereikt en veel slachtoffers hadden gemaakt. Dat maakt het natuurlijk allemaal veel eerlijker, net als dat van de 60 tunnels, die louter zijn gebouwd om aanvallen op Israelische burgers uit te voeren, er minstens de helft niet door de IDF zouden zijn vernietigd: vooral die ene die eindigde in de eetzaal van een Kibbutz. Had mooie plaatjes voor je plakboek opgeleverd: onschuldige, maar wel dode Joden. Yippie!

   En inderdaad, genoeg met dat medelijden. Het is afgelopen en pas voorbij wanneer al het tuig onder en boven de grond is opgeruimd.


   Verwijderen
  2. Ach die raketten hebben jullie echt dubbel en dwars verdiend! Eigen fuckin schuld. Jullie smeekten er gewoon om. Wat overigens niet wil zeggen dat ik veel liever zie dat Hamas daarmee onmiddellijk ophoudt, dan wel volledig ophoudt met bestaan, maar dat is wat anders.

   Maar jij/jullie bezitten geen greintje zelfreflectie. Zelfmedelijden dat zit er genoeg. Maar oprechte zelfreflectie is ver te zoeken. Helaas. Helaas voor de Palestijnen en uiteindelijk helaas voor jullie, want jullie hebben geen vrienden meer. ALLE landen, behalve dat Jordanië dan (en dat valt ook nog te bezien), die jullie omsingelen haten jullie. Eigen schuld! Echt, totaal. En wanneer de dag komt dat de VS jullie niet meer kan steunen en Duitsland jullie eindelijk de middelvinger (terecht) geeft dan gaan er andere tijden aanbreken.

   Ik hoop dat voordat zoiets gebeurt Israël intern tot zelfinzicht komt, de wereld voor een keer eerlijk tegemoet treedt, al die racistische flikkers hun macht ontneemt en de Palestijnen een kans geven op eerbiedig leven. En niet meer van die leugens. Ik kan ze niet meer aanhoren.

   En ja dit is genocide. Daar zijn alle mensenrechtenorganisaties het ook mee eens.

   Verwijderen
  3. Bovendien die rakketten raken, behalve die Kibbutz dan, hun doelen geeneens. Die dingen zijn zwaar amateuristisch, volkomen inaccuraat, het is gewoon op goed geluk afschieten. En de rest wordt gewoon uit de lucht gehaald door Iron-Dome.

   Nee jullie, jullie met je hell-fire missles, flechette munitie (die jullie richting burgers afvuren!), white phoshorus (die jullie ook tegen burgers gebruiken!), DIME munitie en al die andere wapens rechtstreeks uit de hel. Worden jullie soms omsingeld door aan de ene kant tanks en artillerie, aan de andere kanon-schepen, en van boven door Apaches, drones en bommenwerpers! Nou!?

   Lafaards! Jullie zijn zo steenstinkend rijk. En de wapens worden jullie gratis gegeven ook. En zij? Die mensen hebben niets. Nee daar hebben jullie ook goed voor gezorgd, dat ze niets hebben.
   Kom toch is tot inzicht zeg.

   Verwijderen
  4. Kijk dan! Kijk wat jullie weer aanrichten. Demonisch zijn jullie. Echt. Totaal.

   Verwijderen
  5. Tja, dan kan je wel weer leeglopen met het bekende riedeltje maar dat tekent niet echt je inzichten anders dan dat ik dus gelijk heb door te stellen dat je je veel beter zou voelen wanneer er wel honderden slachtoffers onder Israelische burgers zouden vallen.

   Inderdaad de Iron Dome werkt goed. Gelukkig wel, want anders hadden steden als Tel Aviv er op het moment erg messy uitgezien. Maar ik begrijp dat je het niet eerlijk vindt dat we de Iron Dome ontwikkeld hebben?

   Die raketten die afgevuurd worden stellen niets voor zeg je? Nou laat ik je uit de droom helpen, die stellen wel degelijk wat voor. Daar ga je heel erg dood van.

   Ik ga niet ontkennen dat er burgerslachtoffers vallen in Gaza en, dat meen ik oprecht, is een drama, maar het is echt kolder om te beweren dat we met opzet burgers beschieten of doden. Dat is simpelweg niet waar. Dat is wel precies wat Hamas doet. Die valt uitsluitend en overwegend burgerdoelen aan.

   Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt met "dat hebben jullie dubbel en dwars verdiend". Dat mag je me toch eens uitleggen, want als ik de mensen om me heen vraag of ze het prettig vinden om dagelijks met raketten bestookt te worden of naast een zelfmoordterrorist in de bus te zitten zeggen ze allemaal 'nee'.

   Wat er gisteren in Bet Hanun is gebeurd is vreselijk. Het is alleen niet zo zwart-wit zoals je het stelt, maar ik zal me onthouden van het geven van extra uitleg of aanvullingen over wat daar precies is gebeurd. Dit had niet mogen gebeuren. Punt.

   Anyway, ik heb geen idee wat voor weer het is bij jou, maar vandaag zou zo maar eens een fijne dag voor je kunnen worden. Pak de cola en de popcorn en je eenzijdige monoloogpen er maar bij.

   Deze hashtag kan je aanraden vandaag: #Qalandia
   Het is "jerusalem-dag" en vanmiddag komt Nasrallah ook nog even zijn plasje doen op de webcam vanuit zijn hotelsuite in Qatar.

   Verwijderen
  6. Ach lippenFrits;

   Laat a.u.b. deze met zichzelf toch zo contente pot in haar sop verder door 'fladderen'? Het gedrocht mailt namelijk aan wie daar ook maar de behoefte aan heeft met een voor haar tribe zo herkenbare valse bescheidenheid haar ontblote jodentorso in allerlei pornografische houdingen door... En nog wel in de veronderstelling dat daarmee hun al millennia lang durende onaangepastheid veel eerder resultaat voor wat betreft hun snode plannetjes genereert?! Of iets dergelijks...

   Verwijderen
  7. Dat jullie Iron Dome ontwikkeld hebben is erg slim van jullie. Jullie kunnen zoiets ook betalen, of niet soms?

   En jullie schieten wel met opzet op burgers. Jullie hele tactiek is om de burgerbevolking hard te raken. Iedereen weet dat. Er is genoeg over geschreven, de enigen die het ontkennen zijn jullie zelf.

   Ik zeg dat jullie die raketten verdiend hebben, en ik meen dat. Jullie hebben die mensen al zo lang zo vreselijk vernederd en gemarteld onteerd! Dat is onmenselijk. Ik meen, ik heb bewondering voor de matigheid en het geduld van die mensen.
   Tot wat voor hondenbestaan bestaan hebben jullie die mensen verdoemd?

   Kinderen schieten jullie zonder morren het hoofd af. Als je denkt dat dat verhaal een uitzondering is, helaas, het lijkt eerder de norm. Alleen al in deze documentaire, gemaakt in een relatief rustige periode, barst het van de gewonde kinderen. Kinderen die wat stenen kwamen gooien, wat staal komen jatten... die knal je gewoon de kop af! Dat is het gezicht van Israël!

   Jullie pikken hun land, vernietigen eeuwenoude olijfbomen, zetten vaders gevangen, kidnappen kinderen (200 kinderen gevangen momenteel, zonder goeie reden), stelen hun water, bulldozen hun huizen, blokkeren de doorstroom van goederen. De lijst van onrechtvaardigheden is werkelijk eindeloos.

   De harde realiteit is dat jullie verschrikkelijk racistisch zijn. Jullie beschouwen hen als onderontwikkeld en barbaars. En daarin ligt gewoon de kern van jullie gedrag.


   Verwijderen
  8. Goed ik begrijp trouwens wel dat jij ook jij het niet slecht bedoeld uiteindelijk. Je bent gewoon verschrikkelijk misleid vind ik. Hoe een intelligent persoon als jij achter een demoon als Netanjahu aan kan lopen is me echt een raadsel.

   Verwijderen
  9. De Iron Dome was verrassend goedkoop en heel aangenaam in gebruik. Of we het allemaal 'makkelijk' kunnen betalen is een tweede. De economie doet het goed (of best goed gegeven de globale situatie), maar ons defensie budget is zo extreem hoog dat het echt impact heeft op het dagelijks leven. Benzine is schreeuwend duur, wat dan wel weer heeft geleid dat vrijwel iedereen in Tel Aviv zich verplaatst op electrische scooters, maar huizenprijzen enzo zijn vrijwel onbetaalbaar en lonen in verhouding veel te laag.

   Vwb het schieten op onschuldigen of kinderen. Tja, dat is helaas gebeurd, en zal vrees ik nog eens gebeuren. Hoewel dit natuurlijk op geen enkele manier valt goed te praten ligt het vaak genuanceerder dan je stelt. Vergeet niet dat kinderen door Hamas, Fatah of ander tuig doorlopend worden misbruikt voor hun misdadige plannen. Kinderen worden met opzet naar voren gestuurd en handgranaten toegestopt omdat het tuig weet dat er niet snel op kinderen zal worden geschoten. Idem met onschuldige burgers.

   Het leven in de bezette gebieden is bepaald geen pretje en daar zal ook snel een oplossing voor moeten worden gevonden al was het maar om de bewoners van die gebieden onder de militaire wetgeving weg te halen en ze net als iedere Israeli onder de burgerwetgeving te laten vallen. Daarmee moet ook een andere invulling worden gegeven aan het settler-beleid van Likud en haar rechtse vriendjes.

   Ik loop zeker niet achter Netanyahu aan. Ik stem absoluut niet op hem of op wie dan ook bij Likud. Dat zegt niet dat ik hem op dit moment niet steun, want dat doe ik wel. Ik weet niet of je kan spreken over een intrinsiek racisme bij Israeli. Eerlijk gezegd denk ik niet dat dit zo is. Ja, onder settlers (zwaar orthodox of nationalistisch), bij de bewoners van de steden/dorpen in het zuiden die iedere dag met raketten worden geconfronteerd, en in 'slechte wijken' in bijv zuid Tel Aviv of Jerusalem zijn ze behoorlijk éénkennig, maar dat zie je ook in de schilderswijk van Den Haag of in zelfs extremere vorm in steden als Birmingham, Manchester of East London.

   Anyway, in de tijd die ik nodig had om dit stukje te typen zijn er 9 aanvallen met meerdere raketten op 7 verschillende Israelische steden geregistreerd. Geloof me, je raakt echt geirriteerd van dat geren naar een schuilkelder.

   Verwijderen
  10. "Hoe een intelligent persoon als jij achter een demoon als Netanjahu aan kan lopen is me echt een raadsel."

   Dat 'raadsel' heeft het Palestijnen~bloed~dorstige sujet in het verleden met de voor haar ondersoort zo kenmerkende trots al meerdere malen moeten 'prijsgegeven'. Waarbij ze bij hoog en bij laag blijft beweren bij de Pissraëlische luchtmacht te werken, en dat ze nog tijdens het bombarderen van scholen en ziekenhuizen in alle opgewondenheid bijna klaarkwam! Waardoor ze sindsdien voor het betaald haar bloeddorst als uitverkorene van 666 te kunnen botvieren altijd zwaar moet afkicken! Zo intens beweert ze te genieten van haar walgelijke 'werk'. Echt je onderschat onvoorstelbaar naïef met wat voor een perfide onmens je op deze draad aan het converseren bent...

   Verwijderen
  11. Lief doen @Adamas olijke bunkerpet van me, en rustig blijven ademen anders ben je weer het hele weekeinde ontregeld. Ga anders even met de hond wandelen of ergens wat drinken op een terrasje. Kom je weer wat tot rust. Vergeet niet je handschoenen, want het glas cola dat je bestelt is zonder meer aangeraakt door een ander persoon en dus besmet met diens lichaamsstoffen. Maar dat hoef ik je natuurlijk niet uit te leggen.

   Verwijderen
  12. Al die verzachtende antwoorden van je zijn natuurlijk jouw manier om om te gaan met de pijn. Dat snap ik wel. Maar vroeg of laat moet je dat bij jezelf gaan inzien. Je kan niet eeuwig blijven liegen.

   Jij bedoeld het misschien goed. Maar jouw leiders zijn krankzinnig. Stuk voor stuk. Die kolonisten zijn krankzinnig. Dat heb je trouwens zelf ook eens bevestigd. Waarom steun je hen nog dan?

   Het kan niet anders, ik heb er lang over nagedacht, het een ander en ander gelezen, Israel Shahak komt tot dezelfde conclusie, dan dat Israël zwaar racistisch is (vanuit religieuze overtuigingen), vooral in de politieke elite.
   Verder is het een bizarre mengelmoes van aandoenlijke zeikgevoelens, minderwaardigheidscomplexen en Holocaust gewauwel. (dat moet toch een keer afgelopen zijn? sjonge jonge)


   Verwijderen
  13. Of mijn antwoorden een manier zijn om met pijn om te gaan betwijfel ik. Meestal stap ik op mijn mountain bike of probeer ik weer eens tevergeefs te leren kitesurfen. Eerder is het een poging om een nuance aan te brengen en, niet in de laatste plaats ook voor mezelf, een manier om weg te blijven van het eenvoudige polariseren.

   Waarom zijn onze leiders krankzinnig? Is Wilders krankzinnig, of Van der Staaij? Extremen zijn hier extremer. Het is nou eenmaal het midden-oosten, en niet het gezapige Benelux. Het klopt dat ik geen fan ben van de settlers. Helemaal niet zelfs. Ik ben niet zo van de mensen met extreme zwart-wit visies of dom 'superioriteit' gevoelens. Toch zal ik ze verdedigen wanneer dat ook maar nodig mocht zijn en tegelijkertijd hun ideeën zoveel mogelijk buiten de samenleving te houden omdat er simpelweg geen plaats meer voor is. Helaas lukt dat niet zo goed, en wint hun stem steeds meer terrein.

   Ja, het religieuze racisme komt inderdaad voor, maar dat is maar bij een relatief kleine groep het geval, en zeker niet prominent onder de politieke elite. Maar goed, dat type racisme vind je ook in Nederland. Ik kan me nog goed herinneren dat toen ik in Nederland woonde een keer op een zondag ging hockeyen in één of ander dorp in de bible belt en daar niet erg vriendelijk werd bekeken toen ik mijn hockey kleding op straat wandelde. Het spuugde nog net niet naar me, maar me proberen te laten struikelen leek wel de lokale dorpsgrap.

   Je zegt 'Holocaust gewauwel' maar je vergeet dat het een fundamenteel onderdeel is van de sociale psyche van ons land. Dat vervlakt naarmate de generaties elkaar opvolgen alleen dat heeft tijd nodig en zo 'oud' zijn we nog niet. Daarnaast, het is vooral ook een issue van mensen, groepen e.d. buiten Israel, en dat wordt inderdaad, tot vervelens toe, gebruikt door onze politici. Wat ik ze dan weer niet kwalijk kan nemen, want 'that's what they do'. Maar geloof me, je zal dit niet bij de mensen van mijn leeftijd tegenkomen, het is bij ons niet een issue dat 'top of mind' is. Anders is het bij nieuwe immigranten uit bijv Rusland, of vanuit Frankrijk waar de Holocaust ook vaak een, zo niet enige, gemeenschappelijke deler is met hun nieuwe omgeving. Maar goed, hoewel de Holocaust uniek is aan de Israelische samenleving of identiteit, het zoeken, creëren, en definiëren van gemeenschappelijke banden geldt natuurlijk voor iedere samenleving of groep mensen: een Amsterdammer is geen Rotterdammer, en Belgen zijn dommer dan Nederlanders, etc. Wat dat betreft zijn we net mensen.

   Verwijderen
  14. Ik begrijp echt niet hoe je enerzijds zo intelligent kunt zijn en tegelijkertijd zo blind. Liefde maakt blind, wat is het?

   Je hebt genoeg mensenkennis en inzicht om de Palestijnse reactie naar jullie toe te begrijpen. Wat als dat jullie zou worden aangedaan? Ik begrijp, lastige vraag gezien jullie "collectieve historie"

   Maar dat je dan nog vraagt waarom jouw leiders krankzinnig zijn. Begin die was krankzinnig. (fucking demoon) Sharon bloeddorstig waanzinnig. En Netanjahu kan in hun voetsporen treden. Die lui willen gewoon bloed zien. Wat valt daar nog te verzachten?

   Hoe dan ook. Ik ben niet iemand die Israël wil zien verdwijnen.(wel het Zionisme) Zoals die Shlomo Sand zegt, zelfs een kind geboren uit een verkrachting heeft recht op een leven. Dus. Maar hemeltjelief kom gewoon tot inzicht, meer kan ik niet meer zeggen. De waarheid staart je in het gezicht.

   Je zegt de kolonisten hebben geen plek in onze moderne maatschappij, maar toch winnen ze politiek meer terrein. Tegenstrijdig niet?

   Jij wilt in het midden staan. Maar je dient een duidelijke kant te kiezen lijkt me.

   Wat je ook continue doet is immorele of smerige gedragsvertoningen verzachten door te wijzen naar de ander. "Ja onze politici buiten de Holocaust uit, maar dat zouden anderen ook doen, want politiek is nou eenmaal vies". Wat een vreemde realiteit accepteer je daar mee. Heb je dan geen degelijke idealen? Ben je al zo half-bedorven?

   Ik toets alles aan mijn criteria. Of dat nou hier gebeurt of elders doet er niet toe. En als dat zou leiden tot de totale ineenstorting van mijn omgeving, het zij zo. Dan moest dat blijkbaar gebeuren.

   Ten slot. Ik ben geen goed spreker/schrijver, geen filosoof met grote ideeën, geen bekwaam politiek deskundige, slechts iemand met een sterk rechtvaardigheids gevoel en liefde voor de mens in het algemeen. En in deze kwestie meen ik de situatie wel redelijk helder in te kunnen zien.

   Verwijderen
  15. "Verder is het een bizarre mengelmoes van aandoenlijke zeikgevoelens, minderwaardigheidscomplexen en Holocaust gewauwel. (dat moet toch een keer afgelopen zijn? sjonge jonge)"

   Dat zal inderdaad nooit afgelopen zijn nee! De zelfingenomenheid van dit demonengeslacht gaat gepaard met een dusdanige opgeblazenheid, dat je het hier zelf al op zijn best door je 'counterpart' in alle finesses toegepast ziet! Echt, met welke steekhoudende bronnen je ook probeert te overtuigen en dus waaruit overduidelijk hun demonische arrogantie met feitelijke voorbeelden wordt aangetoond, de ongelofelijke dikte van hun plaat voor de kop zal zelfs dan amper nog tot andere inzichten te penetreren zijn vanwege hun op niets gebaseerde trots en dus als paarlen voor de zwijnen met een geïrriteerde gemoed dan wel kater eindigen!;

   Look how many gentile men have bought into this loser’s role modeling.

   ✡Have you listened to the excerpts of the radio host Howard Stern as he encourages people to react to the September 11 attack by attacking Arabs with nuclear bombs? Don't think he was naive! The evidence is overwhelming that an enormous number of Jews throughout the world knew that other Jews were going to conduct that attack. A lot of Jews were ready and prepared to help cover up the Jewish involvement in the 9/11 attack, and to direct anger towards the Arabs. And many other Jews were prepared to be "truth seekers" who would investigate 9/11 and expose the "truth" about it. Howard Stern, treating his audience like attack dogs and pushing them into supporting a nuclear attack on the Arabs.: “And remember the mistake in Vietnam. We should have nuked those dudes. And we never did. And if we don't nuke some of these countries over there - I mean literally nuke them, fry them, fry their children, fry everything,...”

   Verwijderen
  16. @ adamas

   Tja. Over het algemeen gesproken denk ik dat ik er toch net wat anders in sta dan jou. Zeker ik veracht Israël, maar ik ben niet expliciet tegen Joden (wat dat ook mogen zijn) zoals jij dat lijkt te zijn. Bovendien lijk jij te geloven in een overheersend Joods complot alla Protocolen der Zion. Dat is allemaal jouw keuze, maar ik heb er niet zo veel mee. Dat je dat vast weet.

   Laten we eerlijk zijn. Als het aan jou lag werden ze meteen allemaal afgemaakt of niet?

   En die Howard Stern is echt een smerig kutventje, typerend.

   Verwijderen
  17. Inmiddels ken ik je standpunt wel @Adamas. Het heeft zich helaas in al die tijd nog geen millimeter gewijzigd. Helaas, want daarmee laat je zien dat je werkelijk geen haar beter bent dan die 'stoute Joden' waarover de 'lezer' zo graag wil onderwijzen. Je pretendeert doorlopend trots te zijn nooit aan enige 'opleiding' te hebben blootgestaan. Nou, laat ik het je eens zeggen: dat is duidelijk te merken. Relativeren, anticiperen, discussie-technieken, kritisch denken, adhesive en cognitive thinking, analyseren, synergetisch denken, etc is allemaal niet ontwikkeld bij je. Wat je heel goed kan is eindeloos in een groef blijven hangen. Veel langer dan dat een normaal mens kan uithouden, en daarbij weet je als geen ander een stortvloed aan linkjes (als je zoals ik je wat langer kent zie je de korte cyclus van herhalingen maar dat is BTW) produceren. Maar daar is geen intelligentie voor nodig. Dat vraagt alleen maar om een soort van obsessive invulling van heel veel vrije tijd. Je eigen invulling van al de informatie die je in je links verstopt is maximaal 32% van wat uit die links te halen valt. En om tot die 32% te komen heb je tot nu toe 7 jaar nodig gehad. Niet een beste score amigo.

   Verwijderen
  18. @ adamas,

   Er wel gruwelijke wijven tussen, kan niet ontkent worden. :D

   Verwijderen
  19. "Er wel gruwelijke wijven tussen, kan niet ontkent worden. :D"

   Van die gruwelijk stinkende prostituees weet je in ieder geval dat het in opdracht hoererende broedkippen zijn! Van die met een Nederlandsche uitkering haar beroeps parasitaire leven daar in dat Shitraël van d'r kreupel en al 'moeten' uitzittende diknek echter, weet je bij voorbaat al dat alles wat er uit die stinkende scheur op haar schouders naar buiten komt zich altijd op DEZE wijze manifesteert. De onafgedane arrogantie van d'r dat alleen gecabaliseerde beroepsparasieten in staat kunnen zijn om hun 'vrije' tijd op een eigen wijze in te delen verklaart dus direct alweder mijn constatering over hun altijd van uit de hoogte 'moeten' oordelen over de wijze waarop de nietjood zich tegen hun arrogante spatjes manifesteert! Geloof me, ik ben voor op het moment helemaal klaar met deze uit de hel uitgekotste zak met verkankerde botten en zal er zelfs binnen Pissrael alles aan gaan doen om dat alles bij elkaar oplichtende opgeblazenheid een toontje lager te doen zingen....

   Verwijderen
 18. Ik raad een ieder die de realiteit lief heeft zich nooit meer door laf van onder hun stenen teruggetrokken kakkerlakken (bij de eerste stap ~en er is meer van je bekend dan je dat zo zou willen~ dat je hier op EU grondgebied zal willen zetten ben je alreeds tot varkensvoer gereduceerd!) in katzwijm te laten bedwelmen d.m.v. stinkend propagandistische jodenporno! Laat je dus geenszins nog door schaamteloos kwijlbakkende jodengespuis op de mouw spelden dat 'hun' plat gekochte acteurs die wel linea rectaal voor bloederige & manipulatieve stemmingmakerij wensen te bukken, lie'f'e gojim zijn omdat zij zich met alle plezier debiel onderdanig afgericht door hun op werelddominantie azende 'ijzeren' roede hebben laten omkopen?!;

  You take my water
  Burn my olive trees
  Destroy my house
  Take my job
  Steal my land
  Imprison my father
  Kill my mother
  Bomb my country
  Starve us all
  Humiliate us all
  But ... I am to blame: I shot a rocket back.


  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Why the f*ck zou ik naar de EU willen komen, domkop?

   Maar je mag me natuurlijk altijd komen opzoeken met je grootse plannen. Wel even een ander beest kiezen om me aan te voeren, want varkens zijn hier niet zo populair.

   Verwijderen
  2. Das best een goeie bron nog die laatste link van je adamas.

   Sowieso heb ik eindeloos respect voor de ontwikkelingen in Zuid-Amerika. Wie had dat ooit kunnen denken. Wat zijn ze daar gegroeid zeg. Die lui staan tegenwoordig overal op de voorgrond bij alles wat nog degelijk is in deze tragische wereld. Nee het liefst droeg ik de planetaire leiding meteen aan hun over.

   Ecuador has recalled their Ambassador from Israel, Chile has suspended their free trade agreement negotiations. Bolivia's President Evo Morales and Venezuela's President Nicolas Maduro have called the assault on Gaza genocide and "extermination", with Maduro demanding that the UN address the: "systematic violation of the Human Rights of the Palestinian population in Gaza by the State of Israel and adopt the necessary measures to halt those violations." (2.) Venezuela severed all relations with Israel after its last massacre, "Cast Lead" over Christmas and New Year 2008-2009

   Verwijderen
  3. Goed, behalve Brazilie dan, die willen nog te graag meespelen. WK, Olympische spelen, dat is allemaal erg jammer.

   Verwijderen
  4. Brazilie heeft gisteren ook zijn ambassadeur teruggeroepen. Dus zet Brazilie maar weer terug op je lijstje met favoriete vakantielanden.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. weet ik weet ik goed nieuws idd

   Verwijderen