woensdag 16 juli 2014

Okkulte-NaZis

Door het eenzijdige akkoord van Israël over het staakt-het-vuren met Hamas, leek het heel even wat rustiger te worden op de alternatieve webstekken, maar nu Hamas de wapenstilstand heeft afgewezen gaat de veenbrand onverminderd voort. Iedere keer als het mis gaat in de Gazastrook, vallen de alternatieve media in twee kampen uiteen: voor Israël, voor de Palestijnen. Iets er tussenin bestaat niet.

Bij de rechtse blokken worden de Palestijnen automatisch in het kamp van de Arabische terroristen geschaard en als de NOS de hakenkruizen tijdens het Palestijnse protest in de Residentie niet toont, want 'incident', dan is dat uiteraard kwalijke propaganda.

Bij de linkse bloggen is de bevolking van Israël in de commentaren 'steeds extremer geworden, steeds religieuzer, steeds intoleranter. Israël is de radicale moslims in rap tempo aan het inhalen.'

De gelovige Xander praat intussen alles wat fout zit aan Israël goed, want de Palestijnen zijn in zijn ogen een bedreiging voor het christendom. Dus: Rakettenregen, maar Israël blijft Gaza elektriciteit, water en gas leveren. Hoe menselijk wil je het hebben?

Maar dan de plotters: alles wat werkschuw en labiel achter de gordijnen zit en met rood aangelopen hoofd fanatiek URL's rooit, komt in beweging. Op hun webstekken wordt het CIDI vanzelfsprekend het Centrum van Indoctrinatie voor Dictatoriale Implantatie, is Israël weer eens van de Rothschild en de Luciferaanbidders, Hamas de creatie van de Mossad (plotters en logica) en de USA nog steeds een kolonie van Engeland ('Google maar eens op Virginia Company').

Enorme lappen tekst worden er in de commentaren geproduceerd, vol onsamenhangende ik-zal-jou-wel-even-uitleggen-hoe-het-zit-kennis die veelal is losgeweekt van krakjormere sites als ufohunterorguk.com of Okkulte-NaZis Blogspot. Barracuda vergelijkt de vinders van deze sites met onervaren palingvissers die een tros zeesla, spartelende krabbetjes en zeesterretjes naar boven takelen en dan nog geen platvis van een dooie zeepier kunnen onderscheiden.

Hofleverancier van dit soort links bij Klokkenluideronline is de onvermoeibare holocaust ontkenner Know Too Much ('Ik zeg: GAS-kamertjez !!!'), die ongeveer een jaar terug door Micha Kat tot de orde werd geroepen, of hij alsjeblieft wilde stoppen met het JWO-huiswerk voor de sgaapkes, maar nog geen paar maanden weer helemaal - gn-GNNN!' - loos ging: 'Lieve Herman, zelfs de ‘Grote Gas-Experts’ moeten schoorvoetend toegeven dat er geen enkel fysiek bewijs is van het bestaan van gaskamertjes tijdens WO2, terwijl er daar scheepsladingen vol van zouden moeten zijn als het ECHT gebeurd was.' 

Iedere keer als Kat uithaalt naar de Jew banksters, staat Know te dansen en te applaudiseren. Inmiddels probeert Know To Much 'Mies' (terwijl Micha toch echt met 'g' wordt uitgesproken) naar zijn kasteeltje in Bretagne te lokken, waar hij 15 jaar heeft gedaan over de bouw van een heel fraai (natuurstenen) huis met een gevel van ruim 25m en van twee garages 'het geheel onderling verbonden door door mij gesmeerde betonnen paadjes.' Gaskamertjesvrij ook nog!

Maar er moet wel eerst 'Whiskas' op tafel, want Know Too Much zit financieel aan de grond, en moet in het holst van de nacht zijn bed uit voor werk in een niet nader genoemde Bretoense fabriek (wat voor domme sukkel ben je dan eigenlijk?).

Gisteren boog Kat (alias Know Too Little) trouwens de hele Hamas-discussie om in de ultieme ontkenning: niet alleen zijn de '6 miljoen' onmogelijk, maar is Anne Frank een falsificatie. Barracuda wacht het moment af waarop Kat WOII ook nog gaat ontkennen. Een reisje naar Bretagne raadt hij daarom af: te veel oorlogsmonumenten.

13 opmerkingen:

 1. Ik moet denken aan de uitspraak van Mahatma Gandhi:An eye for an eye only ends up making the whole world blind.

  Je hoeft alleen maar naar het nieuws te luisteren om te horen dat het nog steeds waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat voor dag is het vandaag? Erwin Lensink denkt nog steeds dat ik Jean Fransman ben en dreig met een aangifte tegen Berenice, Pyt en ondergetekende. En dan kom jij nog. Zit er iets in de koffie?

   Welke swappende souteneur? Ik ben 51 dus veel zou ik niet opbrengen als ik een dame van lichte zeden zou zijn. Als je me zo graag op de kast wil jagen dan vraag ik je vriendelijk doch dringend om eens ander taalgebruik te bezigen.


   Verwijderen
  2. Make up your mind. De ene keer ben ik goed genoeg voor seks in de motel kamer met jou en de andere keer heb ik een souteneur

   Liefje gelukkig is er bij jou een constante aanwezigheid; je geschiftheid wordt nimmer door mij in twijfel getrokken.

   Verwijderen
  3. Aangepaste code 0822 voor mijn agenten daar in het veld aan de N. Prinsjesgracht! Ik herhaal, log direct in voor een aantal nieuw te ontvangen instructies betreft een extreem lastig te decoderen protocol. Red alert is namelijk in rap tempo noodzakelijk...;

   "Uit het beschamende feit dat jij dat op je 51e vanwege je te lange droogstand nog tussen je oren in gewassen moet krijgen, incluis de ontiegelijke stank van de bolknakken waar je zo van zegt te genieten, plus de verbale diarree dat daarmee uit zowel je boven als onderlippen milieuonvriendelijk ontsnapt, zal DE oorzaak worden gevonden om nooit meer op appel aan jouw despotische gewilligheid gehoorzaam te moeten zijn hoor mevrouwtje."

   Verwijderen
 2. Doet me denken aan Aart Liberty, die van mening was dat het aantal slachtoffers tijdens WWII bepaalt werd door de bordjes bij concentratiekampen, en dat het aantal dus naar beneden moest worden bijgesteld toen bleek dat de Sovjets het aantal slachtoffers van Auswitch had overdreven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag me wel af hoe ver zo'n KLOL mag gaan met hun haatzaaierij voordat de lange arm der wet definitief ingrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vraag ik me ook al enige tijd af. Ook of dit destructieve gedrag van Kat nog invloed heeft op zijn hoger beroep zaken. Hij legt de eerdere vonnissen gewoon keihard naast zich neer, en gaat gewoon door met het gedrag waar de rechter hem toch behoorlijk fors voor op zijn vingers heeft getikt.

   Daarnaast vind ik het ook ongelofelijk hoe hij zijn eigen glazen ingooit.

   Verwijderen
  2. Waar zit die domme Kat eigenlijk, zijn Italie trip lijkt plotseling beeindigd.

   Verwijderen
  3. Ik denk dat het zo lang duurt als Kat de zaak weet te vertragen. En zoals we weten is hij daar erg goed in. Al zouden ze zo onderhand inderdaad hem wel eens mogen gaan vragen om eens te komen praten.

   Anderzijds begrijp ik het OM ook weer wel. Het zijn niet bepaald de leukste zittingsdagen met figuren zoals hij. Dat hebben we de laatste tijd meermaals op youtube mogen bewonderen en al dan niet verafschuwen.

   Verwijderen
 4. In 1 van de reacties op zijn laatste stukje claimt hij bij 1 van de voornaamste Joodse families ter wereld te behoren. Als dat zo is, waarom zit hij dan zielig te doen in zijn schandalige stukjes op flutsites zoals die van hem?? En waarom kan hij nooit keihard bewijs leveren bij aantijgingen en beschuldigingen?? Hij is toch (zelfbenoemd) profeet?? Dan weet je toch ook waar de bewijzen liggen?? Ach wie neemt dat kale tuinkaboutertje eigenlijk serieus...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat overdrijft weer enorm zoals altijd, maar wat hij niet in zijn kromme verweer - want Kat heeft helemaal geen extra recht van spreken omdat zijn familie dit of dat is - naar Holtrop aangeeft is dat zowel aan de kant van zijn moeder's familie als dat van zijn vader veel leden zijn vermoord in Sobibor en Auschwitz.

   Kat's Holocaust-ontkenning wordt daarmee nog walgelijker. Iemand die zo bewust en doordacht zijn eigen familie beledigt en kwetst mag van mij best een poosje over zijn daden nadenken in een cel.

   Verwijderen
 5. Zelfs de SP roept nu om sancties tegen Hamas, dus het hele Nederlandse politieke spectrum weet wie schuldig is aan de doden die vallen.
  Alleen een restgroep van fanatieke Israel-haters ontkennen dit nog.
  http://likud.nl/2014/07/hamas-vraagt-burgers-om-zich-te-laten-bombarderen/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm, moest 911 invoeren @ uploaded om bestandje [gewoon lekkere muzak :-)] te dl-en :P

  BeantwoordenVerwijderen