woensdag 16 juli 2014

Okkulte-NaZis

Door het eenzijdige akkoord van Israël over het staakt-het-vuren met Hamas, leek het heel even wat rustiger te worden op de alternatieve webstekken, maar nu Hamas de wapenstilstand heeft afgewezen gaat de veenbrand onverminderd voort. Iedere keer als het mis gaat in de Gazastrook, vallen de alternatieve media in twee kampen uiteen: voor Israël, voor de Palestijnen. Iets er tussenin bestaat niet.

Bij de rechtse blokken worden de Palestijnen automatisch in het kamp van de Arabische terroristen geschaard en als de NOS de hakenkruizen tijdens het Palestijnse protest in de Residentie niet toont, want 'incident', dan is dat uiteraard kwalijke propaganda.

Bij de linkse bloggen is de bevolking van Israël in de commentaren 'steeds extremer geworden, steeds religieuzer, steeds intoleranter. Israël is de radicale moslims in rap tempo aan het inhalen.'

De gelovige Xander praat intussen alles wat fout zit aan Israël goed, want de Palestijnen zijn in zijn ogen een bedreiging voor het christendom. Dus: Rakettenregen, maar Israël blijft Gaza elektriciteit, water en gas leveren. Hoe menselijk wil je het hebben?

Maar dan de plotters: alles wat werkschuw en labiel achter de gordijnen zit en met rood aangelopen hoofd fanatiek URL's rooit, komt in beweging. Op hun webstekken wordt het CIDI vanzelfsprekend het Centrum van Indoctrinatie voor Dictatoriale Implantatie, is Israël weer eens van de Rothschild en de Luciferaanbidders, Hamas de creatie van de Mossad (plotters en logica) en de USA nog steeds een kolonie van Engeland ('Google maar eens op Virginia Company').

Enorme lappen tekst worden er in de commentaren geproduceerd, vol onsamenhangende ik-zal-jou-wel-even-uitleggen-hoe-het-zit-kennis die veelal is losgeweekt van krakjormere sites als ufohunterorguk.com of Okkulte-NaZis Blogspot. Barracuda vergelijkt de vinders van deze sites met onervaren palingvissers die een tros zeesla, spartelende krabbetjes en zeesterretjes naar boven takelen en dan nog geen platvis van een dooie zeepier kunnen onderscheiden.

Hofleverancier van dit soort links bij Klokkenluideronline is de onvermoeibare holocaust ontkenner Know Too Much ('Ik zeg: GAS-kamertjez !!!'), die ongeveer een jaar terug door Micha Kat tot de orde werd geroepen, of hij alsjeblieft wilde stoppen met het JWO-huiswerk voor de sgaapkes, maar nog geen paar maanden weer helemaal - gn-GNNN!' - loos ging: 'Lieve Herman, zelfs de ‘Grote Gas-Experts’ moeten schoorvoetend toegeven dat er geen enkel fysiek bewijs is van het bestaan van gaskamertjes tijdens WO2, terwijl er daar scheepsladingen vol van zouden moeten zijn als het ECHT gebeurd was.' 

Iedere keer als Kat uithaalt naar de Jew banksters, staat Know te dansen en te applaudiseren. Inmiddels probeert Know To Much 'Mies' (terwijl Micha toch echt met 'g' wordt uitgesproken) naar zijn kasteeltje in Bretagne te lokken, waar hij 15 jaar heeft gedaan over de bouw van een heel fraai (natuurstenen) huis met een gevel van ruim 25m en van twee garages 'het geheel onderling verbonden door door mij gesmeerde betonnen paadjes.' Gaskamertjesvrij ook nog!

Maar er moet wel eerst 'Whiskas' op tafel, want Know Too Much zit financieel aan de grond, en moet in het holst van de nacht zijn bed uit voor werk in een niet nader genoemde Bretoense fabriek (wat voor domme sukkel ben je dan eigenlijk?).

Gisteren boog Kat (alias Know Too Little) trouwens de hele Hamas-discussie om in de ultieme ontkenning: niet alleen zijn de '6 miljoen' onmogelijk, maar is Anne Frank een falsificatie. Barracuda wacht het moment af waarop Kat WOII ook nog gaat ontkennen. Een reisje naar Bretagne raadt hij daarom af: te veel oorlogsmonumenten.

15 opmerkingen:

 1. Ik moet denken aan de uitspraak van Mahatma Gandhi:An eye for an eye only ends up making the whole world blind.

  Je hoeft alleen maar naar het nieuws te luisteren om te horen dat het nog steeds waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wat die 'te veel wetende' shabbos cattle betreft is het inderdaad zo dat hij zo meteen bij thuiskomst met zijn adoratie voor Kat niet eens meer zal willen weten via welk een geslepen poes hij in de zak bij de al wat wakkeren gelijk mijzelf de wind als vanzelf absoluut van voren zal krijgen! Want;

   *,-“So then I told him, 'I hate Jews', and now he trusts me, just like a puppy dog. What a sucker!”

   *,-“One thing I keep saying about jews is that they are not extremely smart critters. They are devious, but not exceptionally bright. Of course, one should never underestimate an enemy, leave them to underestimate you. When considering that thought, one must also recognize that many of their actions are not really stupid. They are just plain bold, simply because the jews really don’t care what you think. They flaunt their evil deeds and depraved morality all over the globe, and we still have morons who think that only some jews are bad. This white skinned jew posing as a Hamas terrorist should be enough to clue people in that terrorism is a jewish invention. They seem to forget to take the jew star off, but they may just wear it to be bold!”

   *,-“Earlier today, Hamas managed to take over a major Israeli website. For an hour or so, the page looked like this!?”

   En voor de rest: "Je hoeft alleen maar naar het nieuws te luisteren om te horen dat het nog steeds waar is."

   Oh ja joh? Ik hoef alleen nog maar even te lezen via wat voor een kippige geslijm jij met die swappende souteneur van je uit de school durft te kakelen/klappen, om direct weer eens te ondervinden dat er met zulke gehersenspoelde eenogigen het leven in dit Holle-Land helaas alleen nog maar onmogelijker dan wel debiel kippiger zal blijken uit te vallen...

   Verwijderen
  2. Wat voor dag is het vandaag? Erwin Lensink denkt nog steeds dat ik Jean Fransman ben en dreig met een aangifte tegen Berenice, Pyt en ondergetekende. En dan kom jij nog. Zit er iets in de koffie?

   Welke swappende souteneur? Ik ben 51 dus veel zou ik niet opbrengen als ik een dame van lichte zeden zou zijn. Als je me zo graag op de kast wil jagen dan vraag ik je vriendelijk doch dringend om eens ander taalgebruik te bezigen.


   Verwijderen
  3. "Ik ben 51 dus veel zou ik niet opbrengen als ik een dame van lichte zeden zou zijn."

   Het souteneurschap wordt volgens mijn info. tegenwoordig nog wel eens in vele verschillende vormen en uitvoeringen bedreven hoor 'schatje'. Uit het beschamende feit dat jij dat op je 51e vanwege je te lange droogstand nog tussen je oren in gewassen moet krijgen, incluis de ontiegelijke stank van de bolknakken waar je zo van zegt te genieten, plus de verbale diarree dat daarmee uit zowel je boven als onderlippen milieuonvriendelijk ontsnapt, DE oorzaak om nooit meer op appel aan jouw despotische gewilligheid gehoorzaam te moeten zijn hoor mevrouwtje. En met name omdat daar een gluiperig/geniepige bescheidenheid dan wel irritant opgeblazen onwetendheid van uit blijft gaan! Bovendien zal ik uit wraak tevens de stylo van mijn expressie voor een glibberig slijmende aal zoals er van jouw soort allover steeds meer rondspartelen, geenszins nog aan je uit de hoogte uitgekakte befëhlen aanpassen! Capiche?!

   Verwijderen
  4. Make up your mind. De ene keer ben ik goed genoeg voor seks in de motel kamer met jou en de andere keer heb ik een souteneur

   Liefje gelukkig is er bij jou een constante aanwezigheid; je geschiftheid wordt nimmer door mij in twijfel getrokken.

   Verwijderen
  5. Aangepaste code 0822 voor mijn agenten daar in het veld aan de N. Prinsjesgracht! Ik herhaal, log direct in voor een aantal nieuw te ontvangen instructies betreft een extreem lastig te decoderen protocol. Red alert is namelijk in rap tempo noodzakelijk...;

   "Uit het beschamende feit dat jij dat op je 51e vanwege je te lange droogstand nog tussen je oren in gewassen moet krijgen, incluis de ontiegelijke stank van de bolknakken waar je zo van zegt te genieten, plus de verbale diarree dat daarmee uit zowel je boven als onderlippen milieuonvriendelijk ontsnapt, zal DE oorzaak worden gevonden om nooit meer op appel aan jouw despotische gewilligheid gehoorzaam te moeten zijn hoor mevrouwtje."

   Verwijderen
 2. Doet me denken aan Aart Liberty, die van mening was dat het aantal slachtoffers tijdens WWII bepaalt werd door de bordjes bij concentratiekampen, en dat het aantal dus naar beneden moest worden bijgesteld toen bleek dat de Sovjets het aantal slachtoffers van Auswitch had overdreven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag me wel af hoe ver zo'n KLOL mag gaan met hun haatzaaierij voordat de lange arm der wet definitief ingrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vraag ik me ook al enige tijd af. Ook of dit destructieve gedrag van Kat nog invloed heeft op zijn hoger beroep zaken. Hij legt de eerdere vonnissen gewoon keihard naast zich neer, en gaat gewoon door met het gedrag waar de rechter hem toch behoorlijk fors voor op zijn vingers heeft getikt.

   Daarnaast vind ik het ook ongelofelijk hoe hij zijn eigen glazen ingooit.

   Verwijderen
  2. Waar zit die domme Kat eigenlijk, zijn Italie trip lijkt plotseling beeindigd.

   Verwijderen
  3. Ik denk dat het zo lang duurt als Kat de zaak weet te vertragen. En zoals we weten is hij daar erg goed in. Al zouden ze zo onderhand inderdaad hem wel eens mogen gaan vragen om eens te komen praten.

   Anderzijds begrijp ik het OM ook weer wel. Het zijn niet bepaald de leukste zittingsdagen met figuren zoals hij. Dat hebben we de laatste tijd meermaals op youtube mogen bewonderen en al dan niet verafschuwen.

   Verwijderen
 4. In 1 van de reacties op zijn laatste stukje claimt hij bij 1 van de voornaamste Joodse families ter wereld te behoren. Als dat zo is, waarom zit hij dan zielig te doen in zijn schandalige stukjes op flutsites zoals die van hem?? En waarom kan hij nooit keihard bewijs leveren bij aantijgingen en beschuldigingen?? Hij is toch (zelfbenoemd) profeet?? Dan weet je toch ook waar de bewijzen liggen?? Ach wie neemt dat kale tuinkaboutertje eigenlijk serieus...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat overdrijft weer enorm zoals altijd, maar wat hij niet in zijn kromme verweer - want Kat heeft helemaal geen extra recht van spreken omdat zijn familie dit of dat is - naar Holtrop aangeeft is dat zowel aan de kant van zijn moeder's familie als dat van zijn vader veel leden zijn vermoord in Sobibor en Auschwitz.

   Kat's Holocaust-ontkenning wordt daarmee nog walgelijker. Iemand die zo bewust en doordacht zijn eigen familie beledigt en kwetst mag van mij best een poosje over zijn daden nadenken in een cel.

   Verwijderen
 5. Zelfs de SP roept nu om sancties tegen Hamas, dus het hele Nederlandse politieke spectrum weet wie schuldig is aan de doden die vallen.
  Alleen een restgroep van fanatieke Israel-haters ontkennen dit nog.
  http://likud.nl/2014/07/hamas-vraagt-burgers-om-zich-te-laten-bombarderen/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm, moest 911 invoeren @ uploaded om bestandje [gewoon lekkere muzak :-)] te dl-en :P

  BeantwoordenVerwijderen