zaterdag 2 augustus 2014

Dutch Queengate

De psychiatrie in Nederland heeft zo langzamerhand echt een probleem. Landgenoten in psychische nood krijgen blijkbaar niet meer de aandacht die ze verdienen en als ze geen al te groot gevaar vormen voor de maatschappij mogen ze kennelijk thuis met het laptoppie het wereldwijde interweb op. Gaan met die banaan!

Binnen de kortste keren zijn er Nederlandse en Engelstalige sites opgetuigd die telkens weer dezelfde kenmerken vertonen: kilometers warrige tekst waar zelfs met een kapmes niet doorheen is te komen, het gebruik van heel veel harde kleuren, uitroeptekens en kapitalen, verwijzingen naar vage rechtszaken en het zwart maken van een enorme hoeveelheid kwelgeesten die het leven van de desbetreffende persoon onmogelijk hebben gemaakt (dat is meestal zo'n beetje iedereen behalve de melkboer). Niet zelden wordt het 'misdrijf van de eeuw onthuld', waarin vanzelfsprekend het Koningshuis een beslissende rol speelt.

Neem Hans Smedema (1948). Die ving voor aandacht van zijn Dutch Queengate-affaire ongeveer overal bot: 'Rimmer Mulder Hoofdredacteur Leeuwarder Courant/ Nieuwsblad van het Noorden ‘Laat het rusten!’ Censuur! John van den Heuvel en hoofdredactie Telegraaf ‘Wij zullen hierover NIET publiceren!’ Censuur! HP de Tijd via Ton van Dijk ‘afspraak afgezegd onder zeer verdachte omstandigheden!’ Mag niet op grond staatsveiligheid! Klokkenluideronline.nl Micha Kat weigert al jaren om deze gruwelijke zaak onder de huidige affaires te plaatsen!' 

Zelfs Arend Zeevat trapte er niet in: 'Argusoog Radio zou diepgaand twee uur durend interview over deze huiveringwekkende zaak maken op vrijdag 30 september 2011 om 20.00 uur, wat life te volgen zou zijn. Uitgesteld op verzoek Arend Zeevat voor meer onderzoek! Niets meer van gehoord later.'

Hans en zijn vriendin zouden zijn misbruikt in 1972, waardoor zij kinderloos zijn gebleven, maar dat kwam natuurlijk allemaal pas bovendrijven na een lange periode van ernstig geheugenverlies. Waarna het van kwaad tot erger werd. 'Heel sluw heeft familie er rond 1975 via het Koninklijk huis en een bij velen onbekende mogelijkheid een officiële doofpot op medische gronden van kunnen maken. Daarmee werd het staatsveiligheid en dus staatsgeheim'. Vanzelfsprekend.

Voor zijn posttraumatische stressstoornis liep Hans psychiaters plat. Smedema wilde politiek asiel aanvragen in de VS. Dat leverde hem tot twee keer detentie op. O ja, en: 'Alle bewijzen en politiedossiers (ruim 50) werden en worden nog steeds gemanipuleerd, vervalst of gewist. Zodat ik nooit deze huiveringwekkende doofpot en samenzwering kan ontmaskeren en opblazen.'

Zijn dagboek zal tot het historisch erfgoed van Nederland gaan behoren, net als Multatuli (Eduard Douwes Dekker), Fred Spijkers, Willem Oltmans en is zelfs veel ernstiger dan de beroemde Franse Dreyfus-affaire, belooft Hans. 'Kosten Koninklijke doofpot zullen tussen de 10 tot 20 miljoen heimelijk belastinggeld bedragen.' Maar: 'Op internet wordt (...) ik overal direct uitgelachen door mensen met zeer beperkte kennis van zaken'. 

Barracuda zal waarschijnlijk nu ook wel op de zwarte lijst van Hans komen te staan. En wel hierom: zolang Smedema het internet als een schaamteloze schietschijf gebruikt is er maar een remedie denkbaar: stekkertje uit de laptop, website down en een communicatieverbod. Lijkt ons ook veel beter voor de geestelijke gezondheid van Hans.

59 opmerkingen:

 1. Dus even resumeren, de plotters ontmoeten iemand die nog geschifter is. Zelfs Arend Zeevat die toch Ben v/d Brink zijn website liet volkalken (met alle gevolgen van dien), vond het niet de moeite waard. Nou dan moet Hans echt van het padje zijn geraakt.

  Overigens,het is stil rond Ben dat is opvallend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hans heeft een strategische fout gemaakt! Hij moet #Demmink overal terug laten komen, dan gaat het vanzelf lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misbruik in 1972? Ik zeg #Demmink. Geen speld tussen te krijgen. #Demmink zat toen al vuistdiep in de pedo-satanische kliek van de Bilderberg royals, anders was hij nooit SG geworden en kon hij zo anoniem naar Turkije reizen om duizenden babies te verkrachten en op te eten. Daarnaast zou ik even WOBBEN (Ton kom er maar in) of #Demmink niet toevallig jaren later in Thailand was, want daar ligt ook een link.

   Zoiets?

   Verwijderen
  2. Toch is Hans wel een beetje een stumper. Voor Maud wordt een complete woonwijk afgehuurd, in een van de prijziger delen van de hoofdstad nog wel. Een paar complete bataljons 24/7-actieve agenten op haar staart, onder leiding van niemand minder dan George Clooney.... Daar steken de 10-20 miljoen waar het bij Hans om gaat toch wel wat schamel bij af.

   Verwijderen
 3. "Niet zelden wordt het 'misdrijf van de eeuw onthuld', waarin vanzelfsprekend het Koningshuis een beslissende rol speelt."

  Van hetzelfde laken een pak?; ❤♥● of DEZE dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hulde! Eindelijk een eerste artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het waarschuwen van het Nederlandse klootjesvolk dat hier door eigen Koninklijk huis wordt verraden en bedrogen, is de plicht van iedere Nederlander. Bovendien het ik de plicht om mijn vrouw te beschermen en mag rehabilatie eisen.Ik noem het trouwens op mijn blog openlijk hoogverraad door het Koninklijk huis en ik word niet opgepakt?

   Verwijderen
 5. Geeft niet hoe je in het nieuws komt, maar dat je in het nieuws komt!
  Jammer geen echte journalistiek, want alleen negatief, en alle positieve bewijzen weggelaten. Zoals asiel rechter Rex Ford Miami die maar liefst 5 gronden voor asiel vond, uniek volgens hem, maar nog onvoldoende bewijs betrokkenheid Ned. staat.
  Of Bram Moszkowicz die de zaak wel aannam, maar geen enkele verdediging werd toegestaan! Zelfs geen doodsimpel dna-testje! En het zonder slag of stoot accepteerde en niet publiekelijk zijn verontwaardiging uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier zoveel mensenrechten schendingen dat het de zaak van de eeuw is. Kafka en dan geen fictie, maar gruwelijke realiteit. Idem George Orwell 1984. Letterlijk Big Brother watching you!
  Asielrechter Rex Ford vond het bovendien na 28 weken onderzoek geloofwaardig! Sterker nog hij wist dat onze drie kinderen niet van mij waren, dus hele zaak bewezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kat, Vrijland, Vergeer, Oortwijn, Dankbaar, Smedema....zomaar een stelletje internetgestoorden bij elkaar die TERECHT her en der keihard afgebrand worden. Wie namelijk niet wil horen, moet maar voelen. Net zoals die mafketels zelf doen; zij beschuldigen lukraak mensen van de meest afgrijselijke misdaden maar bewijs leveren?? Waarom moet dat?? Alleen dat de goddelijke mafketels het zeggen moet genoeg zijn voor Nederland om het te slikken....wie tegen is wordt als onderdeel van het complot beschouwd en moet naar de hel. Ow....dus 99.99% van alle Nederlanders moet naar de psychiater volgens hun....terwijl ze zelf tig rechtzaken tegen zich hebben lopen....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het probleem is dat deze casus allang voldoende bewezen is!
  Waarom er nog steeds mensen zijn die in de ontkenningsfase blijven hangen is mij een raadsel! Advocate Audrey Wolffs van Moszkowicz wist zo dat het op waarheid beruste en geen onzin was! 10 minuten had die maar nodig. Ook rechter Rex Ford Miami! Bovendien wordt het door de hoge heren niet ontkend. Die zijn daar veel te sluw voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waarom zou je asiel aanvragen als je ook vrijwillig kan emigreren?? Je HOEFT hier niet te wonen en Wim-Lex te dienen of Mark of wie dan ook...je kan ook gewoon in Duitsland of zo gaan wonen en zo internet weer een gek minder laten worden. Of je gaat fijn in het Duits verder, viel spass!! En ontkenningsfase?? Enigste die daarin zit ben jij Hans, en niemand anders. Je bent labiel, narcistisch, psychisch gestoord enz. Eigenlijk hetzelfde riedeltje geld voor een Kat, Alberda of Dankbaar...en dat ze dan hun stront over het internet gooien als ware ze profeten die geen kritiek dulden, prima. Maar doe dat lekker op een gesloten afdeling in een psychiatrische inrichting!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dus asielrechter Rex Ford was een idioot? Bram Moszkowicz en desijds Audrey Wolffs ook? Ze namen een zaak aan van een gek? Met tientallen getuigen en controleerbare feiten?
  Geen getuigen en onderzoek a decharge toelaten is normaal voor mensen met blijkbaar slechts een half brein? Nieuwe wetten of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe verklaart dan iemand met een half brein dat mijn vrouw nooit vreemd is gegaan en dat volgens mij en bevestigd door asielrechter Rex Ford Miami, de drie kinderen inderdaad niet van mij zijn?
  Kun je ook zien trouwens. Ooit fotoś gezien van wanen? Er zijn fotoś van het misbruik bij Justitie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Advocaten hebben de neiging om je te geloven zolang je ze maar betaalt, dus dat zegt niks. 1 rechter die dat vage geleuter van je enigszins serieus neemt maakt nog geen zomer. Sla pas steil achterover als er zowaar meerdere rechters achtereen dat doen. Feit blijft dat jouw site en verhalen een wirwar zijn van verzinsels, leugens, halve feiten, zowaar echte feiten maar die totaal niks van doen hebben met jouw verhaal. Bedoel als zowel de MSM als de alternatieve media je links laten liggen doe je echt iets goed fout!!! Vooral laatstgenoemde media pakken alles en iedereen aan die het gezag maar enigszins aantasten dus veelzeggend dat die ook niks van jou moeten weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je ontwijkt het rechtstreekse antwoord! Laf en kwaadaardig!
  Er is geen enkel misdrijf zo goed gedocumenteerd op een blog door iemand met nota bene ernstige PTSS. Dat iedereen in de ontkenningsfase blijft hangen is normaal voor mensen met slechts een half brein. Die zullen moeten wachten tot het in de krant staat of de film uitkomt. Die moet altijd 'idiotensicher' zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik durf te wedden dat hier geen enkel persoon is die slechts 5 zaken kan opnoemen die aannemelijk maken dat mijn ongelofelijke verhaal wel eens kan kloppen! Zo iemand ben ik nog niet tegengekomen sinds 2000!
  Hoe meer je de mens leert kennen, hoe meer je van de dieren gaat houden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan jij dat dan wel zonder iets uit je duim te lurken?

   Hoe meer je de mens leert kennen, hoe meer je van de dieren gaat houden! >> Nou, dan ben jij zeker een BEEST?

   Verwijderen
 15. Ok, je bent compleet van het padje af, gezien je antwoorden. Ga ik de discussie niet eens mee aan en je wint dus glansrijk van mede-idioten Kat, Vergeer, Oortwijn en Dankbaar. Gefeliciteerd!!
  Gelukkig zie ik ook bij o.a. Niburu.co en KLOL dat het altijd, ja altijd gekker kan mensen. Niets gekker als de plotters!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, geloof ons Katje nooit maar dan ook NOOIT op zijn lieve oogjes....daar waar hij eerder zei dat hij met iedereen brak die hem dwarszat zit hij weer doodleuk op Niburu.co zijn onzin te spuien. Datzelfde Niburu.co dat laatst nog een van de "vijanden van de waarheid" was. Maar niets zo veranderend als Micha Kat.
   Hij merkt dat hij links, rechts, in het midden, boven en onder uitgekotst wordt en dus moet hij " aartsvijanden" ineens weer als vrienden gaan binnenhalen. Gebeurde het eerder al met Dankbaar, nu dus met Niburu.co en binnenkort zal hij ook weer vrolijk meeplotteren met Alberda, let op mijn woorden. Waarom?? Hij heeft niemand meer, echt niemand. Poot valt weg dus rest hem niets anders dan weer contact te leggen met zijn voormalige vijanden omdat hij anders nergens meer zijn schijt kan pluggen....
   Veel succes Micha, en je bent bij deze EXPOSED als zijnde kakkerlak die met alle winden meegaat, zolang zijn ego maar kan rondschijten. Iets wat we al lang wisten maar nu dus via Niburu.co pijnlijk duidelijk wordt. Wie Micha nu nog serieus neemt dient zich a.u.b. direct bij de plaatselijke GGZ te melden en zich vrijwillig heel lang laten opnemen.

   Verwijderen
 16. We hebben op de Interwebs wel meer van dit soort verhalen gelezen (BvdB, MO, DS en zo nog een paar) waar gek genoeg niemand, maar dan ook echt niemand het 'bewijs' voor maar een grammetje aanneemt. Dat zelfs de 'alternatieve media' collectief afhaken zegt al meer dan genoeg lijkt mij. En die asielrechter hoeft ook niet te beoordelen of het 'waar' is, alleen maar of er redenen zijn bij uitwijzing voor 'persecutie' te vrezen. Gezien het feit dat je geen problemen ondervindt om half Nederland zwart te maken als dat zo uitkomt, zal dat dan wel weer meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Vrouw wordt valselijk door KCOM voorgehouden dat haar man gek geworden is, wat één grote marteling voor het weerloze echtpaar is, want Hans weet wel beter." Deze zin van de site van Hans vat e.e.a. dunkt mij wel zo'n beetje samen.

   Verwijderen
 17. k durf te wedden dat hier geen enkel persoon is die slechts 5 zaken kan opnoemen die aannemelijk maken dat mijn ongelofelijke verhaal wel eens kan kloppen! Zo iemand ben ik nog niet tegengekomen sinds 2000! 
  Hoe meer je de mens leert kennen, hoe meer je van de dieren gaat houden!

  -----------------------------
  Hans is dus een selfdebunker als ik het goed begrijp.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het doen van aangifte is mij iet toegestaan, de verkrachters mogen dat wel.
  Geen enkele verdediging toegestaan, terwijl dat het recht van ieder mens zou moeten zijn dus zelfs van Hans Smedema?
  Er zijn honderden getuigen, controleerbare feiten, en meer, maar niets wordt onderzocht! Zou toch ergens bij iemand een lampje moeten gaan branden, maar als je geen lampje hebt kan het ook niet gaan branden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je gaat wel lekker in overdrive he Hans, van een paar antwoorden geleden nog tientallen getuigen nu ineens naar honderden getuigen. Wie heb je nog gauw kunnen omkopen??? En wat jouw lampjes betreft, dat er mensen zijn die zich laten oplichten door jou is hun zaak, maar ik voel mij niet genoodzaakt opgelicht te worden door jouw "helderheden". Schuif anders aan bij Hans en Michaman...hebben ze eens een gast die nog gekker als hun allebei is...;-)

   Verwijderen
  2. De rest van de mensheid alvast als dom wegzetten als ze dit verhaal niet (zonder meer, direct) voor waar willen aannemen helpt niet.. Mensen worden niet graag als dom weggezet! Wellicht proberen één A4'tje als samenvatting te maken? Niemand op de Interwebs voelt zich verplicht door tientallen pagina's persoonlijk gelamenteer te waden.

   Verwijderen
  3. Er zijn honderden getuigen, controleerbare feiten, en meer, maar niets wordt onderzocht! ... PROEST!!! Thanks for the laughs!

   Verwijderen
  4. Totaal cuckoo, die Hansje pansje kevertje...

   Verwijderen
  5. Beste Hans,
   iedereen heeft recht om aangifte te doen. Jij dus ook. Of het verder word onderzocht is een tweede, maar naar de politie stappen mag altijd.

   Vraag is alleen of het slim is, gezien schijnbaar half Nederland in het complot zit. Die zullen je dus tegenwerken. Maar: Je mág het altijd proberen. Aangifte doen in dit land is niet verboden.

   Wel een tip, en die heb ik je op nujij ook al meermaals gegeven: Wees duidelijk in je aangifte en niet zo warrig als je op je website en op deze pagina bent. Trek één lijn en val niet in herhaling. Liever kort en krachtig dan lang en onduidelijk.

   Verwijderen
  6. Als je zo dom bent dat je nog niet eens door hebt dat het doen van aangifte mij VERBODEN is, dan zakt mij de broek af. Wel 20-30 keer aangiftes gedaan van diverse zaken, maar er mag geen proces-verbaal opgemaakt worden volgens haye Bruinsma politie Drachten in 2004!
   Ik herhaal dit even voor de mensen met slechts een half brein: Er mag geen proces-verbaal worden opgemaakt volgens politie zelf!
   En geen verdediging is toegestaan om ons laffe Koninklijk huis voor uitkomen en negatieve publiciteit te behoeden!
   Mijn god wat zijn jullie onnozel zeg.Ongelofelijk.

   Verwijderen
 19. Ik herken in de verhalen van heer Smedema veel van de verhalen die ook door BvdB worden verteld. zelfde ziektebeeld misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Even iets heel anders. Wat zijn dat voor smerige rituelen?
  Weer herpes NYC door Joods zuigritueel
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2014/08/weer_herpes_nyc_door_joods_zui.html

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kende het verhaal al van Adamas, maar dacht altijd dat dit soort rituelen allang tot het verleden behoorden. Blijkbaar niet dus. Man man, wat er niet allemaal onder het mom van religie wordt uitgevreten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik lees op de website van Hans, dat de Leeuwarder Courant ook in het complot zit.

  Dat deed bij mij meteen een belletje rinkelen
  Volgens internet is de Leeuwarder Courant namelijk de spreekbuis van het OM.
  Er zijn zelfs dikke boeken over geschreven.

  Misschien is het handig om eens uit te vogelen, wie destijds de secretaris-generaal van Justitie was, dan weet je meteen welke schurk hier achter zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Hans, probeer dat nou echt eens mee te nemen. Je hebt dan in ieder geval in de alternatieve media meer kans op gehoor. Trouwens, even een andere vraag: wat wil je / denk je / hoop je te bereiken met je webstek?

   Verwijderen
  2. Hans heeft waarschijnlijk een stichting in beheer,tuut tuut, beng beng, zouden Peppie en Kokkie hier ook lid van zijn?

   Verwijderen
 23. Het fenomeen hervonden herinneringen is toch al eens uitgebreid behandeld hier? [FMS of falls memory syndroom]

  BeantwoordenVerwijderen
 24. NB. : http://foundation.smedema.com/

  Niet vergeten mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Geheel OT (nou ja, grotendeels dan): onze vriendin Desiree Stokkel heeft 2 profielen op LinkedIn. Je weet wel, netwerken voor professionals.

  LOL

  http://nl.linkedin.com/pub/desiree-stokkel/70/316/b29
  http://nl.linkedin.com/pub/desiree-stokkel/24/286/1a9

  MK trouwens ook. Je kunt contact opnemen voor 'nieuwe carrièrekansen'!

  Iemand een vacature 'vrijheidsstrijder'?
  http://nl.linkedin.com/pub/micha-kat/5b/486/821

  I'm flabbergasted...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heb het hele artikel integraal met opmerkingen ook op mijn Blog geplaatst. Zie link http://nl.smedema.com/barracuda-dutch-queengate/
  Leuk voor later als het is uitgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Sprookjes komen nooit uit Hans, hoogstens kunnen ze worden vergeleken met een gebeurtenis. Aangezien het enigste wat er in de buurt komt (en ook daar wordt het gigantisch overdreven want de man is toch al dood dus je kunt verzinnen wat je wilt) het Engelse Saville drama. Dat niet ontkent wordt maar volgens ook serieuze onderzoekers zoals Scotland Yard en andere politiediensten schromelijk overdreven wordt. Saville kan namelijk geen weerwoord meer doen, dus kun je hem de schuld geven van alles....

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb je site nog eens aan een onderzoek onderworpen, en ik moet zeggen dat ik de basis misschien nog wil geloven. Maar wat erna volgens jou heeft plaatsgevonden is naar mijn idee voor meerdere uitleg vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Waar doel je dan specifiek op? iemand die wat onderzoek doet is zeer zeldzaam op internet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik doel op de castratie. Die geloof ik wel. Maar de rest, ik weet het niet.

   Iemand die góed onderzoek doet en geen opinie als feiten presenteert is trouwens al helemaal zeldzaam. Iemand die zijn verhaal goed en helder op internet zet is trouwens ook zeldzaam. En dat lukt bij jou al beter, hoewel er absoluut verbeterpunten zijn.
   Mijn tip: Laat de emotie, de meningen ('... erkend dat het kan', wat overigens ook uit het verband gerukt kán zijn) en grote woorden eruit. Ik begrijp dat je je emoties hebt, maar beter helder en duidelijk dan zo.

   Nb: Vorige post heb ik verwijderd omdat aanpassen niet mogelijk is. Voordat je daar een nieuw schandaal in ziet.

   Verwijderen
 30. Bruinsma politie Drachten werd verboden na 5 maanden wachten op toestemming Justitie De Haag. Ook dat geen enkele vedediging werd toegestaan en ik zonder advocaat werd veroordeeld maakt Nederlanders niets uit blijkbaar. Staaltje domdenken?
  En dat in hoger beroep zelfs Bram Moszkowicz geen enkele getuige a decharge mocht horen, en geen doodsimpel dna-testje wat eerdere vervalsing en valse aangiften direct zou hebben bewezen! En dat het door hoge heren niet wordt ontkend? En zo zijn er tientallen zaken.
  Nee dit is historisch erfgoed later voor Nederland en ver daarbuiten.
  Ik wacht rustig af.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zijn er overigens niet meer media die een negatief verhaal willen schrijven over mijn wanen? Ik zou dat zeer op prijs stellen, hoe meer hoe beter immers. Want hoe leuker het later is immers! Ik geef toestemming en zal ze niet aanklagen of zo! Integendeel.
  Klokkenkuideronline of zo? Argusoog? Andere?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien wat serieuzere media? Want als je het bij de alternatieve media deponeert maak je jezelf zeker belachelijk. En zij zichzelf ook. En de reguliere media..die kijken ook wel uit.

   Twijfel je nou nooit aan jezelf als je van zoveel kanten hoort dat je verhaal misschien wel eens niet helemaal waar kan zijn?

   Verwijderen
 32. Mijn verhaal werd al bevestigd door o.a. asielrechter Rex Ford uit Miami, en vele anderen zoals getuige Elise Boers uit Uden die bevestigde dat justitie er zelf achter zit. Ik heb perfecte getuigen zoals politierechercheurs, oud hoofd officier justitie en vele vele anderen. Worden uitgebreid en gedetailleerd genoemd op mijn Blog. Feiten met de bijbehorende documenten! Alleen mogen die niet gehoord worden omdat het Koninklijk huis via bedrog erbij is gesleept en die nooit negatief in de publiciteit mogen komen. Alle ambtenaren en Ministers en politici moeten verplicht hun de kont likken(kafka/honds). Dat is de kern van deze zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de lijst doorgenomen en meer dan zwijgende mensen, mensen wiens waarschuwing op meerdere manieren is te interpreteren en mensen van wie je iets vermoed kom ik niet tegen.

   Het verhaal van Elise Boers, op je site heel eerlijk aangeduid als Elise B., is ook maar vaag. Wat heeft ze gezegd? Is die waarschuwing misschien ook op meerdere manieren te interpreteren?

   War Rex Ford betreft: Hij vind volgens je website dat het net als vele anderen 'geloofwaardig' (of 'mogelijk' zo je wilt), maar dat dat het is zegt nog níet dat hij het bevestigd heeft.

   Met alle respect, maar misschien moet je even het woordenboek raadplegen om het verschil te ontdekken tussen onder andere de begrippen 'mogelijkheid' en 'feit'.

   Echt, als het waar is dan is het heel ernstig maar dan moet je niet aan komen draven met vermoedens. Het gaat hier om een ernstige beschuldiging en daarin tellen feiten. Zonder die sta je machteloos.

   Verwijderen
 33. hadden wij niet politie opgericht om onderzoek te doeb bij vermoedens van criminele acties? Of ben ik nou toch gek?
  Als ik aangifte wil doen van vervalsen dna-test/vaderschap, en vele andere zaken, dan zou in een eerlijke rechtsstaat politie dat moeten onderzoeken!
  Ook ga je voorbij aan het feit dat Barracuda geen goed journalistiek artikel heeft geschreven. Enkel eenzijdig negatieve zaken aangegeven met als enige doel Hans Smedema voor gek neerzetten.
  Alleen een andere staat kan die feiten boven water halen en afdwingen. Vreemd dat de laffe Nederlanders dit zonder enig mededogen accepteren. Ernstige mensenrechten zoals geen verdediging en onderzoek a decharge, en geen aangifte toestaan! En Telegraaf en anderen zwijgen het rustig ijskoud en gerwetenloos dood.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Hans, ik heb gereageerd op wat je zei en wat er op je website staat. Zo werkt een gesprek.

   Verder hebben wij de politie opgericht om onderzoek te doen naar vermoedens van criminele acties. Maar dan moeten die vermoedens en verdenkingen wel ergens op zijn gebaseerd. Wat ik bij jou lees zijn louter aannames en grote woorden. Om eerlijk gezegd is het dan ook niet vreemd dat mensen je gek vinden wat mij betreft.

   Voor kranten geld trouwens hetzelfde. Ze hebben meer feiten nodig. Geen vermoedens van mensen. Deskundigen vermoedden zoveel.

   Heb je wel eens gewoon aangifte gedaan wegens castratie? Dus zonder al die weinig gestaafde vermoedens? Ja? En? Stuurde ze je toen ook naar huis?

   Het verhaal dat je trouwens geen aangifte mág doen is totaal van de pot gerukt. Natuurlijk mag je aangifte doen. Dus waar je dat vandaan haalt, moet je ons toch eens uitleggen. Misschien gaan we je dan wat beter begrijpen en raken we overtuigd.

   Wat Barra betreft: Ik dacht dat je zo blij was met zijn aandacht. Maar nu heb je kennelijk begrepen hoe je bent neergezet. Tja, dat is niet leuk. Doch zelfs voor mensen die zich iets in je zaak hebben verdiept niet helemaal vreemd vind ik.

   En over voorbij gaan gesproken: Waarom ga jij totaal voorbij aan mijn kritische opmerkingen?

   Goed. Na een vluchtige post is waar ik mee wil afsluiten dit:
   Een wijs man, een oud leraar, zei eens tegen zijn klas 'als één iemand klaagt bij een leraar kun je het misschien naast je neerleggen, maar als de hele klas het doet moet je toch even goed nadenken'. Die raad wil ik je, met alle respect, ook meegeven. Ik wil je niet voor gek verklaren, want anders was iedereen die kritiek negeerde wel gek, maar wel adviseren.

   Verwijderen
 34. ----Het verhaal dat je trouwens geen aangifte mág doen is totaal van de pot gerukt. Natuurlijk mag je aangifte doen. Dus waar je dat vandaan haalt, moet je ons toch eens uitleggen. Misschien gaan we je dan wat beter begrijpen en raken we overtuigd.-----
  Na 5 maanden wachten op toestemming justitie Den Haag voor onderzoek in deze zaak na afgifte schriftelijke documenten aangifte, was het zedenrechercheur Haye Bruinsma politie Drachten VERBODEN om Proces-Verbaal op te maken! Hoe vaak moet dat dan nog herhaald worden voor mensen met blijkbaar slechts een half brein?
  Je hebt geen flauw idee bljkbaar waar dit over gaat! Hoe sluw en complex dit allemaal is opgezet. Net weer(sinds 2009 vele malen) doodsimpel dna-testje gevraagd aan politie Drachten, manager Noord, Officier Justitie en zijn baas wat mijn gelijk(vervalsing eerdere en klager vader zoon) direct bewijst, voor herzieningsverzoek Hoge Raad, en het wordt weer geweigerd.Zoiets kan uitsluitend in Nederland met een Koninklijk huis.
  En dat moet ik je nog eens uitleggen, de meeste(!) Posts op mijn blog gaan daar nu juist over! Ben je blind?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Hans,

   hier constateer ik toch iets vreemds in je verhaal. Immers: Je hebt schriftelijk aangifte gedaan en dat is bekeken. Daarop is besloten (of verboden) daar geen verder onderzoek naar te doen.
   Samenvattend: Er is, als ik het goed heb begrepen van internet in welke gevallen een pv word opgemaakt, dus wél een PV gemaakt (anders kan het niet zijn doorgestuurd) alleen is besloten daar uiteindelijk niets mee gedaan.

   Nu kunt u mij wel voor dom uitmaken, maar uw zaak is behoorlijk uniek zoals u zelf elke keer beweerd. Kortom, niet iets wat iedereen 1,2,3 zal begrijpen.

   Ik begrijp dat u dat soms tot enige wanhoop drijft, maar zo reageren helpt u daarbij geen stap verder. En dat heb ik al eerder met evenveel respect als altijd proberen duidelijk te maken. Jammer dat u datzelfde respect niet naar mij toont.

   Alles wat ik als 'dommerik' probeer uit te vinden hoe de vork in de steel zit door (kritische) vragen te stellen over dingen die mij niet duidelijk zijn. Daarbij bestudeer ik zo goed en zo kwaad als het kan uw website, maar die is zoals al eerder gezegd niet altijd duidelijk en staat bol van vermoedens. En niet alleen daarom: Zoals u zelf al zegt is deze zaak 'sluw en complex opgezet'. Dat doorgrond je niet even 1,2,3 . Om dat wel te doen heb ik zodoende uw hulp nodig. U bent ten slotte het beste op de hoogte.

   Wat de dna betreft: Heeft u al eens bij een andere en onafhankelijke expert geprobeerd om deze test af te nemen? Of heeft één van uw naasten dat geprobeerd? Ik vond daarover niets op uw website. Misschien staat het er wel, maar er staat nogal veel op en niet altijd even duidelijk voor buitenstaanders.

   Tot slot zou ik het op prijs stellen als u zou ophouden met uw geflame en niet steeds één aspect van mijn posts zou nemen en de rest onberoerd laat. Eerder heeft u immers al aangegeven dat zelf ook niet op prijs te stellen. Bij voorbaat dank.

   Verwijderen
 35. -------Na 5 maanden wachten op toestemming justitie Den Haag voor onderzoek in deze zaak na afgifte schriftelijke documenten aangifte, was het zedenrechercheur Haye Bruinsma politie Drachten VERBODEN om Proces-Verbaal op te maken! Hoe vaak moet dat dan nog herhaald worden voor mensen met blijkbaar slechts een half brein?-----
  Welk woorduit bovenstaande zin begijp je niet? Het is toch glashelder? Haye had achteraf spijt dat hij inderdaad niet bij aangifte direct PV had opgemaakt, later mocht hij het niet meer!!!!! En dat is nog steeds het geval!
  Ook is geen advocaat toegestaan! Ik doe alles als leek zelf!!!! Weer schending mensenrechten!
  Ook geen therapie toegestaan voor mijn vrouw en ikzelf. Men ontkent de ware toedracht immers. Met ernstige PTSD moet ik het opnemen tegen heel Nederland inclusief politie, OM en Justitie!
  Politie is buitenspel gezet.
  DNA test is vervalst, net als vele andere zaken genoemd op mijn blog. Koninklijke opdracht uitgevoerd door justitie zelf!
  Rechters NIET onafhankelijk in ons specifieke geval.
  Alleen butien Nederland kan ik wellicht nog recht halen.
  En alles hier nog eens uitleggen terwijl het op mijn blog uitvoerig besproken is in nu 300 posts, is onmogelijk en voor mij traumatisch.
  Ik laat het hier bij. Expertgroep Klokkenluiders zou actie moeten ondernemen, maar dat zullen ze hoogstwaarschijnlijk NIET doen.Ik kan niet elk individu het via vragen steeds maar weer gaan uitleggen. Wacht tot het ooit in de krant staat!
  En inderdaad ik reageer fel, logisch na 14 jaar en feitelijk sinds 1972 te zijn bedrogen door Nederlanders.
  Sluiten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel degelijk goed gelezen en onderzoek gedaan. En daaruit blijkt dat er deze politieagent géén 'verbod' had kunnen krijgen zonder PV te maken, aangezien de kwestie anders niet was onderzocht. Dat is gewoon niet mogelijk. Als ik het goed begrepen heb althans uit onderzoek.

   Maar dat zei ik al. En daarom vraag ik me af hoe goed jij leest. En dat is met alle respect niet voor het eerst. Ik vind het dan ook goed dat je zelf al sluit, want dit lijkt veel te veel eenrichtingsverkeer naar mijn idee. Je pakt een facet uit een post, reageert er steeds furieuzer op en de rest (waaronder mijn begrip, respect, vele vragen, voorstellen etc.) laat je liggen. Dat werkt gewoon niet. Het houd ergens op. Jammer.

   Maar nogmaals (als je dat wel leest):
   Ik heb begrip, maar zonder uitleg of verduidelijking komen we nergens. Zoals ik al vaker zei op nujij: Je moet duidelijker worden. Hoe? Dat heb ik je inmiddels meer dan eens verteld.

   Maar al met al wens ik je succes met je strijd. Al betwijfel ik of dit de juiste manier is. Maar hé, ook ik kan het fout hebben.

   Verwijderen
  2. Ik heb trouwens nog eens de moeite genomen om me in je te verdiepen op nujij en om eerlijk te zijn is het stuitend hoe stelselmatig je kritiek negeert. Goed, we doen het allemaal op zijn tijd maar zoal jij dat doet...ongelofelijk dom. Besef je dan niet dat kritiek behalve pijnlijk ook heel nuttig kan zijn? En dat iemand die jou niet begrijpt niet per definitie dom hoeft te zijn, maar dat het ook kan betekenen dat jij gewoon niet duidelijk genoeg bent? Of dat er gaten in je verhaal zitten? En dat als je naar die kritiek luistert je je verhaal alleen maar beter kan vertellen met als gevolg wellicht meer of beter resultaat?

   Overigens een schrale troost: Je bent niet de enige die dat niet begrijpt.

   Nog steeds met alle respect.

   Verwijderen