zaterdag 16 augustus 2014

Tweet

De ambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie die geschorst werd om een tweet over de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS) keert niet terug in haar functie. Yasmina Haifi was gedetacheerd bij het Nationaal Cyber Security Centrum, dat onder de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid valt. IS zou volgens haar 'een vooropgezet plan van zionisten' zijn die 'bewust de islam zwart willen maken'. Slip of the tongue?

Blijkbaar, want de bewuste tweet is alweer verwijderd. En de nuance komt ervoor in de plaats: 'Voor de volledigheid: heb willen zeggen dat ISIS onmogelijk islamitisch kan zijn. daden ISIS staan lijnrecht tov de islam predikt'. Plus: 'Tot slot: ik neem volledig afstand van het gedachtengoed van ISIS en haar daden. En zeg dit met volle overtuiging.'

Maar het verhaal is daarmee niet voorbij, want de tokkies van Niburu.co kwamen er ook nog even overheen. Mevrouw had de waarheid gesproken. 'Ook wij (...) zijn van mening dat ISIS totaal niets te maken heeft met het islam geloof, maar dat we hier te maken hebben met de moeder van alle False Flag operaties'. Om af te sluiten met een lange lijst van namen die moeten bewijzen dat de 'media in handen is of gecontroleerd wordt door Joodse Zionisten'.

Het woord 'zionisten' behoort immers tot het standaardrepertoire van de UFO-tokkies, samen met NWO, chemtrails, illuminatie, 9/11 en andere nietszeggende kreetjes waarmee die site zijn artikeltjes op smaak brengt.

Maar het enige juiste commentaar stond natuurlijk in het 'gecontroleerde weekblad' Elsevier, van een buurman ook nog: 'Yasmina Haifi lijdt aan een wijdverbreide ziekte onder moslims die het vermogen tot zelfreflectie uitdooft. De ziekte heet: het islamitische superioriteitsgeloof (...). De overtuiging dat het terrorisme van ISIS uit Israël komt, zou niet echt dienstbaar zijn voor de strijd tegen het terrorisme in Nederland, waarbij al twintig Nederlandse Syriëgangers zijn gedood.'

39 opmerkingen:

 1. Toch vreemd dat hier meer ophef is dan over de meineed van Fred Teeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke meineed? Bedoel je niet de beschuldiging van Jop Fellinger die nog bewezen moet worden?

   Verwijderen
  2. Zo vreemd is dat niet: universitair geschoold zijn, op zo'n positie werken en dan zulke stupiditeiten debiteren lijkt me de volmaakte professionele zelfmoord.

   Verwijderen
 2. Goh, wat raar dat de halve wereld over je heen valt als je roept dat de joden achter de nieuwste islamitische terreurgolf in het middenoosten zitten en de halve wereld.

  De tweet mag zijn verwijderd, maar ze heeft het nog steeds niet begrepen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen weet echter – ook zij – dat duizenden Europese moslims naar het Midden-Oosten zijn vertrokken om voor ISIS en soortgelijke terreurorganisaties te gaan vechten. Iedereen zou moeten weten dat ISIS en soortgelijke terreurorganisaties als Hamas hetzelfde doel hebben: het Kalifaat vestigen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Europa.
  En dat deze terreurorganisaties daar maar één middel voor hebben: de heilige oorlog.
  Artikel 13 van het Handvest van Hamas zegt het duidelijk: “Jihad is de enige oplossing.”

  Voor mensen met een Westerse cultuur is deze tegenstrijdigheid in de belevingswereld van Haifa moeilijk te verklaren. Het is enerzijds het gevolg van een schaamtecultuur – mijn groep kan niets fout doen, dus beschuldigingen glashard ontkennen. De bijbehorende complottheorieën komen voort uit een islamitisch superioriteitsgevoel: de islam is de beste godsdienst, dus als het moslims niet goed gaat, komt dat door samenzweringen. En dan vooral van de Joden, die Mohammed niet wilden volgen.

  Dit verschijnsel is bekend onder moslims, ook in Nederland. Echter, Haifi is al ruim twintig jaar in dienst bij de overheid in diverse functies. Hiermee is het bewezen dat dit gedachtegoed inclusief Jodenhaat en haat tegen de staat Israël zelfs voorkomt bij mensen die ogenschijnlijk goed geïntegreerd leken en dat dit zelfs is doorgedrongen tot diep in de overheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 9/11 Met de 'plofmoslims' (vrij naar ons aller Boudineke) is al aangetoond dat juist ogenschijnlijk vol geïntegreerde moslims een risico kunnen worden. En dat heeft dan inderdaad niets meer met armoede, discriminatie, achterstelling, ontbrekende taalvaardigheid enz. te maken maar alles met wat Barra hierboven als werkelijke oorzaken aanhaalt.

   Verwijderen
 4. Wanneer je de twitterstream van Haifi leest dan kan je je sowieso afvragen wat iemand met dergelijke meningen en sympathie doet bij het Nationaal Cyber Security Centrum. Ik mag toch hopen dat mensen die bij dit soort organisaties werken wat beter en langduriger gescreend worden.

  Bovendien is deze tweet-onzin niet de eerste keer dat ze zich over ISIS als zionist-plot uitspreekt. Eerder op 10 juli retweette ze al:


  Retweeted by Yasmina Haifi
  Aissa Zanzen @AissaZanzen · Jul 10
  Snowden confirme que Al Baghdadi a été formé par le MOSSAD | Croah.fr http://croah.fr/revue-de-presse/snowden-confirme-que-al-baghdadi-a-ete-forme-par-le-mossad/ … #croah via @JoeLecorbeau


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het probleem van Boudineke en vele anderen is op afstand besmettelijk: alles voor waar aannemen wat iemand ergens op Internet dumpt. Dat probleem is zeker niet kleiner dan de mogelijk nu en dan enigszins gekleurde weergave van gebeurtenissen door de MSM...

   Verwijderen
 5. Niburu staat nochtans toch wel heel sterk:

  Snowden zelf heeft, voor zover bij ons bekend, niet ontkend dat dit document bestaat.

  Jaja, eat that.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Overigens, ter aanvulling, vind ik het ook absurd dat op een PVV fractiekamer een Israelische vlag hangt, en dat een fractiemedewerker op een bedrijfsuitje een IDF-shirt draagt.

  Geert Wilders zijn stoere tweet: "Gestoord. Ontslaan" over Haifi is dan wel een beetje overdreven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarmee doet Wilders wat hij anderen met dubbel paspoort verwijt...

   Verwijderen
 7. Zo absurd is dat, gezien de liefdesverhouding die Wilders met Israel heeft, nu ook weer niet hoor Ziva.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/archief/article/detail/854329/2007/04/10/Verliefd-op-Israel.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De PVV heeft in haar verkiezingsprogramma staan:

  "Israël is een weergaloos succes. Geboren in het donkerste moment van de twintigste eeuw en uitgegroeid tot een centrum van technologische vooruitgang. Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten, de thuisbasis van het Joodse volk na tweeduizend jaar ballingschap en het land dat als geen ander de klappen van de jihad opvangt. Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen.

  Daarom moeten we alles op alles zetten om het offensief van de linksen en de mohammedanen om Israël te vernietigen te stoppen. Nederland en de EU dienen onmiddellijk op te houden met eisen dat Israël zichzelf met het doen van territoriale concessies veroordeelt tot onverdedigbare grenzen. Land voor vrede heeft geen zin. Het is geen territoriaal maar een ideologisch conflict, een conflict tussen de rede van het vrije Westen en het barbarisme van de islamitische ideologie. (blz 41) en

  • Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden

  • Banden met frontlijnstaten van de islam die in het defensief zitten aanhalen

  • Staak alle subsidies aan de anti-Israël-industrie, zoals ICCO, OxfamNovib etc. •Sinds 1946 bestaat er een onafhankelijke Palestijnse staat, daarom noemt de Nederlandse regering ‘Jordanië’ voortaan gewoon ‘Palestina’

  • Onze ambassade moet verhuizen naar de hoofdstad van Israël: Jeruzalem (blz 43)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo, normaal gesproken ben ik erg blij met uitgesproken steun, maar bij deze tekst denk ik eerder aan "met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig". Wilders kaapt hiermee het bestaan van Israel en voegt daar nog zijn rare kronkel "Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden" aan toe.

   Dat is zeer zeker niet een beleid van Israel en zo wordt het door niemand hier gezien.

   Hiermee vind ik het overigens nog absurder dat het is toegestaan om vlaggen van andere landen in de fractiekamers van het nationale parlement te hangen: een vraag over loyaliteit lijkt me minstens op zijn plaats.

   Verwijderen
  2. Ken je deze, Ziva?
   http://www.npo.nl/de-superjoden-van-ajax-3doc/02-01-2014/NPS_1216294

   Verwijderen
  3. @Douwer
   Kan de uitzending niet bekijken vanaf 'uw geografische locatie', maar ik weet dat Ajax fans zich 'Joden' noemen en er Israelische vlaggen in de Arena wapperen. Ik vind dat erg grappig.

   In Israel hebben we iets dat er wel op lijkt. De ultras van Hapoel Tel Aviv zijn 'lefties' met een heel sterk anti-racisme gevoel. Ze organiseren met regelmaat inzamelingsacties voor Palestijnen of illegale immigranten. De ultras van Beitar Jerusalem daarentegen zijn weer extreem ultra-nationalistisch en daar moet je als 'niet-Jood' niet bij in de buurt komen.

   Verwijderen
 9. Overigens bewijst deze zaak wel weer dat je nog zo zorgvuldig kan selecteren bij de aanname van personeel maar er toch een rotte appel doorheen kan glippen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de screening door de AIVD voor dit soort functies wordt om de 5 jaar herhaald. Dat is voldoende tijd om ongemerkt te gaan kromdenken. Daarbij verwart Yasmina (met haar refereren aan de vrijheid van meningsuiting) de horizontale en de verticale werking van grondrechten. Maar dat zal de jurist van de vakbond die ze straks nodig heeft haar nog wel willen uitleggen.

   Verwijderen
 10. @Z
  Deze ook niet? Je weet echt niet wat je mist.
  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/280549/Ntr_Docs.html
  Preview hier: https://www.youtube.com/watch?v=_oyoiENmygw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, deze link doet het wel. thx/toda raba!

   Verwijderen
 11. Een huppelkutje dat een der vele bijwagens (n.l. het zionisme!) v/h judaïsme in zijn algemeenheid niet als een secundaire onderwerp van discussie herkent, moet achteraf eigenlijk alleen nog maar in haar handjes wrijven wanneer ze binnen een met joden abcessen dodelijk verkankerde systeem als onaanvaardbaar wordt verbannen vanwege het niet meer kunnen kruipen in dienst der chosenoids! Nee hoor, wat dat betreft begin ik toch echt steeds meer het heen en weer van die geil soppende patiënt van mij te krijgen hahaha! Dus kom maar op hoor schatje. Ik zal je 'juridisch' werkelijk alle hoeken van dit land laten zien... Letterlijk hahaha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En dit is gewoon weer een reactie. Dat doe je als reageerder op Barracuda alleen, als je weet dat de politie je geen strobreed in de weg zal leggen."

   Nee hoor Mudje mijn aangiftegeile ratelkutje. Het is gewoon zo klaar als dat mijn spermatotem van je in de overgeefhouding spontaan is gaan staan, dat mijn voorkennis over de vele malen erger over de schreef gaande portretrechten die jij nog steeds op dat blogje van je overtreedt bij een iedere rechtgeaarde magistraat in dit land de strafrechtelijke prioriteit zal blijven genieten. Jij loopt nota bene meerdere van je voormalige collega's met beeldmateriaal en al hun portretrecht schendend via de meest ranzige snuf producties onafgeschermd en rechtstreeks het verdere online bestaan onmogelijk te maken!? WTFG meidje! Ik neem tenminste nog de moeite om je via een link ongezien voor wie daar op wenst te klikken aan een ieders wensen over te laten!!! Nu je zelf op een gelijkaardige doch humorvollere wijze eveneens op de schopstoel ter schering wordt vastgehouden denk jij dat er wie dan ook op hoerstitie ineens wel direct voor je in de aangifteopname houding vanwege die zelf opgeroepen bitch van een karma zal springen!? Je volgende consult is daarom vanavond geheel en al voor mijn eigen rekening liefje. Mail me maar voor een afspraak...

   Verwijderen
  2. Het is niet vanwege die zoveelste nepaangifte van haar, maar ik stel voor dat je de privé-oorlog met deze mevrouw elders voortzet. Afgesproken?

   Verwijderen
  3. Inderdaad nep weer, ze doet er al niets eens haar best meer op.

   Verwijderen
  4. "Afgesproken?"

   Ok; afgesproken moderator! Jammer alleen dat mijn in alle staten verkerende liefje vanwege je terechte reprimande mijn akkefietjes met d'r ergens anders maar uit te gaan bitchen, nu plotseling en ineens wel met mijn persoontje klaargekomen denkt zu sein?! Het is dat haar moderatiebeleid van een lik mijn vestje is, maar ik zou bijna een blogspotje speciaal aan haar ongesteldheden willen optuigen. Ware het niet dat ik daar de laatste tijd vanwege mijn steeds heter wordende oppositie wereldwijd tegen deze ongekend hitsende demonen net iets te veel tijd van mijn onlife bestaan begint op te eisen. Maar goed hoor jij zeer geile Maudje van me, ik raad je verder aan om goed je best te gaan doen mij persoonlijk door een van de vele arrestatie ingangen van een gerechtsgebouw naar keuze te laten opkomen om aldaar via een van je vele natgedroomde show processies met een totale afgang betreft je online aanstellerij eendelijk eens af te kunnen gaan sluiten?

   Verwijderen
 12. De maag van Minister Opstelten draaide om... zou de mijne ook doen als ik dit zou lezen. Gats.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dames en heren, wij vragen u aandacht voor het volgende;
  Het eerder vrij toegankelijke blog "BlikopNOSjournaal" hebben wij, de FSB en het Kremlin, moeten afsluiten voor kritische reacties nadat het toch te gortig werd en de pro-Russische lezers geen argumenten meer hadden om weerstand te bieden aan de vele kritische noten. U kunt dus voortaan alleen als u lid wordt reageren, uiteraard alleen pro-Russisch. Kritiek willen wij namelijk totaal niet meer horen, die zijn wij meer als zat. Wij leveren namelijk gebakken lucht in witte vrachtwagens en dat is meer als genoeg momenteel. Kritiek onder andere daarop kunnen wij niet verdragen, aangezien wij onze trollen momenteel als chauffeur in dienst moesten nemen omdat Vladimir niet zelf achter het stuur wenste plaats te nemen. Natuurlijk blijven wij van mening dat het een EU/VS/NAVO/Israel/Westen actie is, deze gehele oorlog in de Oekraïense gebieden. Wij wijzen elke schuld categorisch af, omdat wij anders weer moeten liegen zoals op de Krim. Wij vragen uw begrip hiervoor en wensen u veel leesplezier op onze Russische pagina's.
  Met vriendelijke groet, de FSB en het Kremlin.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziva

  Iedereen valt nu [om begrijpelijke redenen] over Yasmina Haifi heen, maar Kees van Pelt mag gewoon blijven zitten. http://eindpunt.blogspot.nl/2012/03/de-schone-handen-van-kees-van-pelt-cu.html?m=1 Is dit meten met 2 maten? Zegt u het maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of het vergelijkbaar is doet niet ter zake. Ik dacht dat Nederlanders op straffe van het verliezen van hun nationaliteit niet in buitenlandse krijgsdienst mochten dienen.

   Verwijderen
  2. Ik heb het even opgezocht:

   art. 101 WvS: ‘De Nederlander die in het vooruitzicht van een oorlog met een buitenlandse mogendheid vrijwillig bij deze mogendheid in krijgsdienst treedt wordt gestraft met ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie.'

   en

   Artikel 100 van Wetboek van Strafrecht:
   'Met gevangenis van ten hoogste tien jaren of geldboete van vijfde categorie wordt gestraft: hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken, of enig van regeringswege gegeven en bekendgemaakt bijzonder voorschrift tot handhaving van het niet deelnemen aan de oorlog opzettelijk overtreedt.'

   Verwijderen
 15. Als er toch geld ingezameld wordt, er is een belangrijk bericht binnengekomen van H.K.H. Koningin Zenobia, maar de IBM 286 van meneer Poorterman trekt dat niet.

  LINK

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Over de komst van een ster en vooral zijn bewoners die al sinds 445.000 jaren álles, maar dan ook écht alles op onze planeet bepalen. "

   Hahaha, Kan die Zenobia dan niet ff wat geld overmaken op zijn rekening?

   Verwijderen
 16. Ik denk dat als deze mevrouw de Joden (en/of algehele complottheorie) erbuiten had gelaten, ze haar baan nog wel had gehouden. Niet slim. Maar anderzijds gun ik niemand de hoeveelheid bedreigingen die je in dit land krijgt als je je pink beweegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me logisch dat als je niet een complottheorie wereldkundig maakt die een derde partij de schuld geeft van de terreur van IS, dat je dan niet in de problemen komt.

   Verwijderen
  2. Toch wou ik het even uitgesproken hebben.

   Verwijderen
  3. Wie op zo'n positie in die mate "niet slim" is zit op de verkeerde plek. Met wat je over hedendaagse bedreigingsmanie zegt ben ik het volmondig eens.

   Verwijderen
  4. En met wat jij zegt over de positie ben ik het eveneens eens ;-).

   Verwijderen
 17. En er is ook hulp, want het kan inderdaad wel eens een zionistisch complot net. Net zoals de Taliban door de Amerikanen is opgezet:
  http://denhaagfm.nl/2014/08/19/facebook-komt-op-voor-yasmina-haifi-er-wordt-met-twee-maten-gemeten/

  BeantwoordenVerwijderen