vrijdag 15 augustus 2014

Sommatie

Barracuda telt de dagen dat Micha Kat financieel nog op eigen benen kan staan. Geld storten of anders gaat de stekker eruit, zo waarschuwde de uitbater van Klokkenluideronline, nadat suikeroom Jan Poot dan toch eindelijk de geldkraan had dichtgedraaid. Er schijnt inderdaad wat gestort te zijn, maar dat sprokkelwerk is niet voldoende om de huur van Kats appartementje te Schiedam te betalen. En die 2700 euri die Kat maandelijks in zijn portemonnee liet glijden waren al aan de krappe kant, meldde hij ooit. 

Niet dat de sponsors er ook maar iets voor terugkrijgen. Kat levert tegenwoordig alleen nog maar voorspelbaar commentaar bij linkjes naar andere sites. Als hij al een belletje waagt, is het toch vooral om bij de persoon aan de andere kant van de lijn het bloed onder de nagels vandaan te halen.

Dat deed hij afgelopen weken ook bij Esther Voet van Centrum Informatie Documentatie Israël, die nu dan terugslaat met een sommatie aangaande discriminerende uitingen op het interwebs. Naast eigen bijdragen van Kat, moeten ook de gebruikelijke commentaren van huisgekken Aart Liberty ('Die jodenhoer Esther Voet van het Cidi moet zo spoedig mogelijk worden opgeruimd') en Knowtoomuch worden verwijderd. Nu is de CIDI in het verleden vaak een bok op een haverkast gebleken, dus is het de vraag of dit werkelijk een vervolg krijgt.

In een moeite door meldde Kat dat hij ook nog dat hij met een aantal anderen is gedagvaard wegens het niet betalen van 360 boete voor het verstoren van de afscheidsreceptie van Joris Wegermee. 'Niemand heeft de boete betaald. Mede hierom heeft het OM thans besloten de hele groep te dagvaarden op een zitting die op 18 september (10:30 uur) zal plaatsvinden op de Haagse rechtbank (sector Kanton).' Kat heeft al tijdig advocaat Gerard van der Meer gedumpt die 200 euro voor een enkel uur advies vroeg, vermoedelijk het bedrag zijn volgers hebben gestort tot behoud van Kats cultuurbezit. .

10 opmerkingen:

 1. Dat wordt weer een paar weekjes brommen voor het Katje... MIAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De familie van de Vitalifeitjes betaalt 300 foppen per maand, incl. gas en licht.
  Jammer, dat je die nergens kunt omwisselen voor euroos.
  http://oi60.tinypic.com/6isba9.jpg
  (met dank aan Z. voor de YT-link)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een huishoudelijk vraagje. Miss. hebben er hier meer last van.

  Barra, wat heb je in hemelsnaam allemaal aan je site hangen??? Als ik een link via jou site wil openen loopt de hele boel vast. dan moet ik eerst mijn browser volledig afsluiten voor er weer een pagina laad. :( Op geen enkele andere site last van]

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er leeft bij mij geen enkele sympathie voor deze incompetente mislukkeling. Toch weet hij zijn ondergang vooralsnog steeds maar voor zich uit te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En die lul met vingers woont ook nog eens een keertje in mijn mooie stad! Nou, dán ben je lekker gezegend... *pukes!*

   Verwijderen
 5. Kat is historie. En net voordat hij definitief van het toneel verdwijnt gaat meneer compleet in overdrive!! Tja je moet wat wil je nog wat goedgelovige sukkels vinden die ook nog zo gek zijn in je "sprookjes" en verzinsels te "investeren".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat dat nog wel eens flink kan tegenvallen. Hij dit ten slotte al jaren en weet steeds de boel te traineren of nieuw leven in te blazen. Zeker voor het gerecht.

   Anderzijds, hij is op het moment behoorlijk van het padje af. Zelfs voor zijn doen. Hij verdraait alles tot het in het beeld past dat hij denkt dat het publiek wil horen, schreeuwt nog meer dan ooit, gebruikt nog steeds teveel superlatieven, valt voor de verandering in herhaling..

   Verwijderen
 6. Nu weer, voor de zoveelste keer gaat de telegraaf ECHT down, komt zijn mars tegen de telegraaf er (zielig, 25 mannetjes die naar de telegraaf wandelen en op het laatst Micha in Italie maar gaan bellen wat te doen denk ik) en Ferguson is speciaal opgezet om ehhh....nou ja, hij lult een eind in de ruimte maar een duidelijke reden of bewijs komt er nooit bij MafKat.

  BeantwoordenVerwijderen