zaterdag 30 augustus 2014

Stenen

UFO boven parkeerplaats in Vught, kopt Niburu.co. Er was kennelijk net even geen plek meer of wie weet had het buitenlandse bezoek geen eurietjes voor de parkeermeter.

Maar het echte nieuws lees je natuurlijk weer niet bij de Niburu's. Er is eindelijk een verklaring voor de wandelende stenen in Death Valley. Niet dat iemand de stenen ooit zag bewegen. Maar dat het gebeurde, was duidelijk: in het zand bij de rotsen stond altijd een meters lange streep.

Jarenlang werd gedacht dat aliens en UFO's daarvoor verantwoordelijk waren. Per slot van rekening zat er een hele stad onder de woestijn verborgen.

Maar wetenschappers Richard Norris en James Norris installeerden camera’s die uitkeken op de met stenen bezaaide vlakte. Op sommige stenen plaatsten ze een GPS-apparaatje, dat data verzamelde.

En wat blijkt? Ondanks de hitte zakken de temperaturen in Death Valley ‘s nachts tot onder nul. Na een regenbui ligt er soms een klein laagje ijs om de stenen. Door de harde woestijnwind worden de stukjes ijs over een onderliggend laagje water geblazen. Ze ‘zeilden’ dus met steen en al over de vlakte. Weer een mysterie aan flarden.

7 opmerkingen:

 1. WE FOUND THIS DOCUMENT ON THE WEB AND ALTHOUGH WE FIND IT HARD TO BELIEVE ALL OF THE CONTENT, WE THOUGHT YOU WOULD BE INTERESTED TO READ IT! >> Mjaja... En gelijk eronderuit kruipen, hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, Niburu.co... de grootste leugensite van het westelijk halfrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel aardig, om met de kennis van vandaag, dit nog eens terug te lezen (inclusief comments): http://bit.ly/1otQHBc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. My parents think that the rocks move because at night, temperatures drop very low in deserts. Ice forms underneath the rocks, and the rocks slide. (uit 2009)

   Verwijderen
 4. Niburu had ik al in 2007 TOTAAL ontkracht met het niet uitkomen van de MAYA-kalender. Ik wist in 2007 al dat die datum 21/12/2012 niet klopte en er ook geen galactische uitlijning was. Aanverwante sites zagen "Niboehboeh" nog steeds als waarheid of halve waarheid terwijl die hele Sitchintheorie net zo waterdicht was als de sproeier van je douche....nee ik was nog niet wakker, nooit een excuus gehoord dat ik gelijk had want dat kennen ze niet. Zelfs nu zijn er nog debielen die denken dat Planet X (niburu) als nog moet komen. Voor die categorie is er denk ik geen hoop meer. Overigens zullen er best UFO waarnemingen zijn geweest die nog steeds onverklaarbaar zijn die gooien we maar bij de X-files met dat aparte deuntje
  https://www.youtube.com/watch?v=hAAlDoAtVY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat hebben ze dan als bewijs? Lensflare foto's en sprookjesverhalen... Die believers hebben geen póót om op te staan!

   Verwijderen
 5. Sommige hebben video's vanuit meerdere invalshoeken met verschillende camera's. Gedeeltelijk zijn er ook fotoshops van materiaal dus als er meerdere camera's zijn is het geloofwaardiger. NASA heeft nog geen bewijs van buitenaards leven, entiteiten/geesten is een ander verhaal. Zelf heb ik nog nooit een UFO gezien hetgeen niet impliceert dat die daarom niet aanwezig kan zijn ergens. UFO is ook niet meer als niet geïdentificeerd; het zegt niets over de oorsprong, kan ook geheime drone zijn.

  BeantwoordenVerwijderen