dinsdag 5 augustus 2014

Ebolala

2014 is nu al een gedenkwaardig plotterjaar, al was het maar omdat de ene plotter na de andere er het bijltje er bij neergooit. Na Grenswetenschap (inspiratie op) nam Waar in Holland (lees: Victor Wijsman) gisteren mopperend afscheid na aanhoudende 'bedreigingen' door advocaten en (jawel) de onderwereld. De naamgever van rokershol Anarchiel stelde gisteren opheffing van het blog voor nu 'het aluhoedjesverhaal de boel een tikkie verziekt heeft', maar dat wisten de circa vijf volgers nog net te voorkomen.

De rest vond het niet eens nodig om afscheid te nemen. Francis Capelle wiste van de ene dag op de andere ongeveer alles dat nog online stond, Arend Zeevat verhuisde via Frontier Radio naar Finding Voices, maar lijkt inmiddels van de alternatieve aardbodem verdwenen. Maud Oortwijn heeft haar site achter de privémuur gezet en Talk2Myra alias Myra de Weerdt heeft haar radiosite en Twitter-account verwijderd. Daar zal de inmiddels legendarische plottersplijtzam wel debet aan zijn geweest.

En wat nog is overgebleven stort zich, als dikke strontvliegen op een dampend olifantenlijk, op het ongeluk met de MH370 MH17. Je moet toch wat om de dag door te komen.

Al zet dat zootje slappe complotten - door een Nieuwzeelandse krant een dezer dagen treffend omschreven als 'a cobbled patchwork of paranoia, wild speculation and overconfident amateur 'sleuthing - ook geen zoden aan de dijk. Daar waar burgerjournalist Eliot Higgins alias Brown Moses nog echte meerwaarde levert, wanen verveelde plotters zich weer eens kenners van motoren, inslagkraters en kogelgaten. Zodra een vermeende deskundige iets roept dat toevallig in het straatje van de plotter past, wordt dat met veel misbaar richting MSM aangehaald. Kogelgaten in wrakstukken? Vlucht MH-17 is met boordgeschut uit de lucht geschoten, aldus mallotenblog Herstel de Republiek. Jammer, niet volgens echte experts. Ook de rest is regelrechte onzin.

En zakt het nieuws uit de Oekraïne even in, dan hebben we het Ebola nieuws nog, want er zal ergens geen complot achter zitten: 'Ebola wordt nu in amerkia (...) gebruikt om mensen in “quarantaine” te stoppen, oba heeft een act ondertekend waarin mensen met luchtweg problemen vallen'.

18 opmerkingen:

 1. "Je moet toch wat om de dag door te komen."

  Het ontwakingsproces brengt automatisch met zich mede dat wanneer het punt wordt bereikt waarop men gaat beseffen met steeds meer realiteitszin eigenlijk nog zwaarder geïndoctrineerd blijkt uit te komen dan een beter wetende & zelfingenomen debunker, er vanzelf wel een slotsom opgeteld of afgetrokken is waarop of de pijp maar wanhopig aan Maarten doorgepast zal zijn dan wel inderdaad via nog onsamenhangender uit de duim gezogen content met de nog overgebleven ramptoeristen aan een soort van totaal geïmplodeerde bacchanaal van lallende complotdebielen op de welbekende ijsberg ter slagzij wordt afgekoerst. Hieronder nog een mooi voorbeeld van zoals zeker nog zal blijken zeer hardnekkige studie van antropologische object. 'O.i.d.' hahaha!;

  "Ah, the things you can find when roving Arizona desert. Credit card they found the whole alien teller machine... Forget neteller they have Marsteller! Clearly it's not a credit card. It's a Tesco Club Card." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als compleetvorser die naar de realiteit blijft dorsten distantieer ik mij ten zeerste van de hierna gelinkte complotkrankzinnigheid; LUCIFER IS PANICING!!! ING-NWO ALERT?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Steeds meer plottertjes die gezond verstand krijgen, het mag gevierd worden. Nu nog Kat, Dankbaar en Alberda die dit ook gaan krijgen en wordt normaal denkend Nederland ECHT gerust!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Victor Wijsman van WIH heeft zich dus onwijs dom door die papzak van een ex-ijshockeyer laten intimideren? Heeft dus in werkelijkheid niets meer te maken met het in opdracht der televaag kaltstellen van ongewenste feedback, maar is puur ontstaan vanwege het vertreden van een net iets te lange hoernalistieke pik/teen die Ferry als alfamannetje volstrekt aan zichzelf privé had toebedeeld! Dus zo gaat dat tegenwoordig met pratende Neanderthalers die niet direct volgens hun narcistische diknekkigheid worden bejegend... En zo komt als vanzelf alles weer eens samen.;

  Ferry de Kok ‘schiet’ Steve Brown en de Amsterdamse cameraman Frank Buis.

  Papzak van een schietende ex hockeyer...

  Toen Jan Femer begin jaren negentig werd geliquideerd bleek Ferry de Kok één van de laatsten te zijn die hij nog sprak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kom er dus direct maar weer in gecabaliseerde valse/fag relnichten..; إن شاء الله

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik klik de linkjes van Papi nooit aan (voor je het weet staat Maud Oortwijn de rest van de dag op je netvlies), maar is hij nou ook al aan het debunken geslagen, of lijkt dat maar zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Micha Kat voelt zich wel erg snel bedreigd in zijn prive-vete met Esther Voet, maar de paranoïde kale plotkabouter voelt zich al snel bedreigd. Al is hij zelf vaak de dreiger, stalker, crimineel en terrorist zelf, toch moet iedereen buigen voor de grote fantast Kat...Hij kan beter ook die flutsite van hem opdoeken en het goede voorbeeld volgen van Waarinholland en Talk2Myra.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ‘Je wordt gevolgd’ is toch precies de bedoeling van Kat? In overdrachtelijke zin dan, niet zo letterlijk. Maar dat zal Esther Voet ook wel niet zo (letterlijk) hebben bedoeld toch? Dat Kat, altijd bereid mensen voor 100% te vertrouwen, dat nu zo letterlijk opvat... Nee toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat interpreteert de woorden zoals ze hem het beste uitkomen. Dit staat natuurlijk een stuk cooler dan 'we houden je site in de gaten'.

   Verwijderen
 9. Kan mij niet meer aan de indruk onttrekken dan dat Kat wel degelijk steeds hitsiger desperaat aan het verlangen is dat Voet via haar zogenaamde 'hard to get feedback' het eigenlijk best zou zien zitten zo met die kale geilbak die nog alleen maar als een om extremere billenkoek zuigende masochist te keer blijft gaan...

  Zelfreflectie:

  "Mijn idee is, dat zelfreflectie bij de medewerkers hier uitkomst kan bieden. Het is nodig dat je jezelf kent, met al je sterke punten maar ook je kwetsbaarheden. Dan weet je ook, dat wanneer een client “onredelijk gedrag vertoont”, deze appelleert aan een zwak punt bij jezelf. De cliënt is authentiek in zijn of haar manier van uiten. Gezien de omstandigheden, kan de cliënt niet anders. Maar jij als hulpverlener kan altijd wel anders. Want wij hebben keuzemogelijkheden bij in te zetten acties en strategieën." Workshop "negatief aandacht vragen"

  "Je karakter en persoonlijkheid zijn bepalend voor je mate van aantrekkelijkheid. Vrouwen zoeken al of niet bewust bescherming, veiligheid en zekerheid. Als je als man kunt aantonen dat je je eigen leven op orde hebt, word je automatisch aantrekkelijker voor vrouwen. Dit betekent niet dat je leven op rolletjes moet lopen voordat je een vrouw kunt veroveren, maar het betekent wel dat als je jezelf vertrouwt en ook in staat bent moeilijkheden te overwinnen, niet door middel van woorden maar juist in daden, dat dat je aantrekkelijker maakt." Loop niet te hard van stapel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "En zakt het nieuws uit de Oekraïne even in, dan hebben we het Ebola nieuws nog, want er zal ergens geen complot achter zitten..."

  Samenspanning of niet; Uit een zelf gehouden poll verwenst bijna de helft der ontvangers van van ruim 3 miljard US~$ aan jaarlijkse 'ontwikkelingshulp' de President van datzelfde schenkende land uit arrogante zelfingenomenheid (met de zelf wetende vanzelfsprekendheid dat het hem nog geraden is ook?!) eveneens het ebolavirus als verjaardagsgeschenk toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed LIEFJE daar aan je prinsjesgracht in Amsterdam. Zo meteen wanneer de zon zijn laagste punt boven de horizon heeft bereikt.., wil ik je overhoren omtrent de 3 hieronder gelinkte stellingen. Uiteraard geïmplementeerd binnen de nieuwe context waarin ik je sinds kort naar ieders tevredenheid heb klaargemaakt. OK?:

  +▋ൔ=

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan niet qua portretrecht. Maud is hier vast niet blij mee. Nieuwswaarde is er niet, dus ehhhhh. Ademas is weer eens uit de bocht gevlogen.

   Verwijderen
  2. "Kan niet qua portretrecht. Maud is hier vast niet blij mee."

   Dit is nou typisch zo een zuigende opmerking van een verdwaasde plof~pooier die alleen nog op deze wijze als jimmytheminnie aan zijn toekomstige clientèle voor 'juridische' procedures denkt te kunnen geraken? Bovendien kan het portretrecht nooit via aan te klikken links worden geschonden. Wat anders is/was met de site van mijn tegenwoordige geile Maud (ik wordt godsamme nog verliefd op de om steeds meer smekende secreet hahaha!), die met directe plaatjes zonder aan te klikken links haar hele real life omgeving van pedocratisch sadomasochisme aan de elektronische schandpaal nagelt?! Sterker nog, ik vermoed zelfs dat dat slechts de reden van haar verdere afgeschermd bloggen is geweest. Ik raad je aldus van harte een juridische samenspanning met die Maud van je aan! Met haar toch al nooit meer kunnen betalende juridische flessentrekkerij zullen alleen de likkebaardende magistraten de lachende derden zijn. Mijn raadspersonen zullen jullie bovendien beiden via vermanende aanmaningen van boven de tonnetjes zo gebukt gaande de 'rechtszaal' doen uitmeppen, dat Maud zich wel beter beraadt alvorens ze tegen mijn juridische onaantastbaarheid in het geweer durft te kruipen... Capiche?

   Verwijderen
  3. "Mijn raadspersonen zullen jullie bovendien beiden via vermanende aanmaningen van boven de tonnetjes zo gebukt gaande de 'rechtszaal' doen uitmeppen, dat Maud zich wel beter beraadt alvorens ze tegen mijn juridische onaantastbaarheid in het geweer durft te kruipen... "

   Ademas claimt juridische immuniteit. Dat bevestigt mijn vermoeden over zijn identiteit. Stoer hoor, met zijn alleen tegen 1 iemand aanvallen en dan achter immuniteit verschuilen.

   Verwijderen
 12. Weer een die ermee kapt: http://sommers-sonntag.de/?p=14331, de Duitse blogger die eerder nog voor Micha Kat de illegale vertaling van het dagboek hostte, en heel verbaasd reageerde toen ik een boekje open deed, maar desondanks alles liet staan. Een mafkees dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi, nu Kat zelf nog, maar als ik zijn laatste stukje belees op KLOL dan duurt dat ook niet lang meer...

  BeantwoordenVerwijderen