vrijdag 29 mei 2015

Hoax

Waar moet de echte plotterd - die iedere nacht nog met zijn gezicht tegen het computerscherm geplakt zit - naar toe deze dagen nu alle blogjes als dominostenen omkieperen? Voor degenen die ongeveer alles een hoax vinden is er gelukkig nog het blog van Donquijotte, de ballenbak voor echte koekwausen. Daar kun je tenminste nog rustig twintig gas(ontkennings)linkjes plaatsen.

Don wil zelf ook nog wel eens wat googelen en stelt dan, zonder dat hij ook al te veel begrijpt van wat hij op Wikipedia leest, dat satellieten niet kunnen. Het merkwaardige is dan weer dat sommige feiten op Wiki blijkbaar wel weer te vertrouwen zijn en andere niet. Het hangt er maar net van af met welk been de plotter het bed is uitgestapt.

De afgelopen dagen was er bij Don een enorm ruzie over de platte aarde. Daar geloven sommige plotters in, simpelweg omdat het lekker tegendraads is. Don komt dan zelf onder meer met de volgende logica: 'Dat eb en vloed onder invloed van de aantrekkingskracht van de maan gebeurt is natuurlijk ook een fabel want dat zou betekenen dat gewichtloosheid tussen maan en aarde niet bestaat immers.' Barracuda heeft het hele weekend uitgetrokken om daar eens goed over na te denken.

Het merendeel van wat onder die stukjes reageert zijn trouwens lieden die de caissière bij Appie Heijn nog een gatekeeper zullen noemen. Als Appie zelf al geen hoax is. Immers, niet alleen 9/11 is een hoax, maar zo langzamerhand ook de lieden die het bedrog publiekelijk verkondigen.

Maar wat geloven de plotters zelf eigenlijk nog? Vooral erg - maar dan echt heel erg - warrige video's op YouTube, de Donald Duck voor de plotters (lange stukken lezen is te moeilijk): 'Top 10 beste TRUTH you tube channels:1:Lesta Nediam channel-2:Dave Johnson Channel-3:Junglesurfertv channel-4:HOOKEDonYourHOAX channel-5:Benjamin Donkey channel-6:Zachary k Huppard channel-7:Jon Brown channel-8:Cartoon plane in the Sky channel-9;Russianvids channel-10:Bob Czz channel'

Barracuda heeft even gekeken bij Junglesurfertv channel: daar vind je video's als Obama has tits, ISIS Oh Isis Gotta Scan Hoax en Michelle Obama is A Man. En reken maar dat alles wat daar beweerd wordt van voren naar achteren klopt als een zwerende vinger! Filmpje:

10 opmerkingen:

 1. Tijd om DonQuijotte's fundpress campagne nog eens te promoten: http://fundpress.nl/?download=don-quijotte

  Nog 33 dagen te gaan, dus met iets meer dan € 15 per dag is het gestelde doel prima te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, platte aarde... De debielste vond ik Don's ontkenning dat de klassieke oudheid ooit plaatsvond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke bewijzen zijn er die de filosofen uit het oude Griekenland bevestigen buiten de teksten die in de 16e en 17e eeuw zijn ontstaan? Svp niet op de boodschapper maar op de boodschap. Een andere boodschap bedoel ik dan de stront die jij produceert.

   Verwijderen
 3. Zo zie je maar weer dat er zelf voor hersenloze plotters nog een blogje is. Waar moeten ze anders heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel.
  Ik wist niet dat je onder plotters ook weer gradaties hebt, als de gemiddelde plotter een iq van 70 heeft dan hebben de Don adepten een iq van 35 net genoeg om adem te halen een computer aan te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mja, dat daar gradaties in zitten merk je zelfs onder de reaguurders op dit blog ;)

   Verwijderen
 5. Hier nog even wat huiswerk voor de dombootjes: http://www.smarterthanthat.com/astronomy/top-10-ways-to-know-the-earth-is-not-flat/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'Dat eb en vloed onder invloed van de aantrekkingskracht van de maan gebeurt is natuurlijk ook een fabel want dat zou betekenen dat gewichtloosheid tussen maan en aarde niet bestaat immers.' Barracuda heeft het hele weekend uitgetrokken om daar eens goed over na te denken.

  Nou een heel weekend over na kunnen denken. Welk resultaat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zoek dan ook gelijk ff uit hoe de zwaartekracht van de Aarde zich verhoudt tot de hoogte waarop je je bevindt. Je zult waarschijnlijk verrast zijn. Waarschijnlijk heb je in je huidige leven niet genoeg tijd om dat alles te kunnen begrijpen. Geeft niet, sommigen worden helaas met beperkingen geboren anderen worden weer door opleiding en de media beperkt gehouden.

   Verwijderen
  2. Daarom is het maar goed dat we geniën zoals jij hebben. Maar doe even beter je best qua feitelijke onderbouwing. Een zo'n zinnetje is een beetje dunnetjes.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.