zaterdag 2 mei 2015

Kill Shot

De aarde zal op enig moment worden getroffen door een enorme zonnevlam. Zegt 'remote viewer' Ed Dames. Via Niburu.co. Remote viewer? Geen super duper afstandsbediening van Sony, maar een 'voor iedereen fysiek aanwezige en toegankelijke gave om plaatsen, personen en gebeurtenissen waar te nemen die zich niet binnen het bereik van de (ons algemeen bekende) zintuigen bevinden.' Vroeger heette dat 'paranormaal', maar dat heeft een wat negatieve bijklank gekregen.

Niburu.co loopt nu eenmaal graag weg met figuren wier voorspellingen of per definitie nooit uitkomen of zo vaag zijn dat je er altijd wel een mouw aan kunt passen. Daarom eerst over naar Rational Wiki, die dit soort kwakzalvers altijd in een beter daglicht stelt. Welnu: Edward A. Dames blijkt een gepensioneerde majoor van het Amerikaanse leger. Daar had de 'helderziende' al een reputatie, toen hij door collega's werd wijsgemaakt dat er een man in een rode jas hoog boven over de Noordpool was gezien, op een slee voortgetrokken door een rendier. Dames interpreteerde dit opmerkelijke nieuws als een raketaanval. Eenmaal uit het leger, besloot Dames een bedrijf op te zetten, wat eindigde in een ruzie met een partner (die Dames blijkbaar niet aan heeft zien komen).

Dames heeft als bijnaam Dr.Doom. De Amerikaan wist bijvoorbeeld te voorspelen dat de aarde zou worden vernietigd door schimmelsporen in 1998. Helaas. En tussen 2011 en 2013 zou de aarde worden verzwolgen door de Killshot, een enorme zonnevlam waarbij Barracuda altijd aan zo'n Tyrannosaurus moet denken (happen naar de baas). 

Welnu, Dames zit nu volgens de Niburu heel dicht bij zijn voorspelling. Let op de logica: 'De laatste aanwijzing die zal plaatsvinden net voordat de storm komt is de gedwongen landing/noodlandin/crash van een Space Shuttle.' Nu is de Space Shuttle al lang gepensioneerd, maar daar weet het blog wel raad mee: het Russische ruimtecapsule Progress M-27M-toestel die op weg was naar het Internationaal Ruimtestation (ISS) tolt stuurloos door de ruimte. Dat moet hem zijn, geen twijfel mogelijk.

Maar voordat de Kill Shot ons volledig verwoest, moeten we nog wachten op een tweede aanwijzing: een ontploffende Noord Koreaanse kernbom. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft een langverwacht bezoek aan Rusland reeds afgezegd. Laat maar komen die Kill Shot.

14 opmerkingen:

 1. Archonten, ook heel interessant. Net geleerd van Johan Oldenkamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saturday zwave day, it's gonna be. Let on my words!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ongesteldheid hier de laatste tijd toch in de commentssectie zeg moderator! Mijn zakelijke bondgenoten verplichten mij bijvoorbeeld na het zien van DEZE beelden ook steeds meer tot het invoeren van ranzigere hits...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Ruud
  Je hept geleik!

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Vijf-taalfouten-die-je-als-ceo-echt-niet-kunt-maken-152231

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://sohowww.nascom.nasa.gov/

  Remote viewers paradise.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Ruud
  Hoe voelt dat nekkensnijden? Is dat lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gek?! Op mijn mobiel kan ik wel niburu.co bekijken maar niet op mijn laptop?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh great... kan ook al niet meer via mobiel.. Ratten...

   Verwijderen
 8. Gelukkig, het gaat nog goed met Micha. Zolang de gezapige, depressieve filmpjes worden afgewisseld met de woesternij van vandaag, is er niks aan de hand. "Godverdomme wat een teringzooitje."

  https://www.youtube.com/watch?v=j3lqOKqE2cw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt alsof Kat weer bij z'n zoon in Londen zit. Die controllers van een spelcomputer, de Beats-by-Dre koptelefoon en vooral de haarborstel zijn niet van hem. Het zijn ook geen items die je los laat liggen in een goedkoop hostel.

   Verwijderen
  2. Hahaha, geweldig die afsluiting. Knetter- maar dan ook echt knettergek is die gast.
   En dan gaat hij nog zogenaamd zitten veroordelen dat 'conservatieven' de echtgenote van de leider van de Labourpartij aan het 'demoniseren' zijn terwijl Kat zelf jarenlang niet anders -en nog veel schofteriger- heeft gedaan bij Demmink...
   Zijn diepgewortelde frustratie zal er wel inzitten dat hij met lede ogen moet aanzien dat journalisten hele pagina's in een 'reguliere' krant met dergelijke roddel en achterklap kunnen volkalken en daar ook nog eens een goed belegde boterham mee verdienen. En dat terwijl Kat zelf dak- en werkloos en volledig berooid in totale ledigheid zijn dagen doorbrengt en zijn 'journalistieke duidingen' de aandacht krijgen die ze verdienen.

   Kat praat vooral tegen zichzelf.

   Verwijderen
 9. >> Kat praat vooral tegen zichzelf.

  Na jarenlang Kat te hebben gevolgd, luister ik niet meer naar waar z'n filmpjes nu eigenlijk over gaan. Heb dan ook geen idee waar hij het vandaag over had. Het is toch altijd weer kortetermijngebral.

  Als je op Youtube het aantal views van zijn filmpjes bekijkt, wordt inderdaad pijnlijk duidelijk dat hij slechts tegen zichzelf praat. ROL trekt ook nog maar amper reaguurders, in elk geval stukken minder dan KLOL. Ook de artikelen worden steeds korter en steeds oppervlakkiger.

  Grappig is trouwens wel dat hij z'n TubeYourShop-initiatief door weet te zetten in Londen. Hij heeft er nu al twee hardwerkende middenstanders "geholpen". Bij z'n laatste cinematografische productie duwt hij de camera bijna in het eten van restaurantgasten. Het is echt te gênant om naar te kijken. Ik daag je uit te kijken zonder te lachen...

  Gelukkig gaat Kat ons natuurlijk enorm goed op de hoogte houden van z'n rechtszaak in Ierland. Volgens mij moet hij daar op 1 juni voor de rechter verschijnen voor contempt of court.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig gaat Kat ons natuurlijk enorm goed op de hoogte houden van z'n rechtszaak in Ierland. Volgens mij moet hij daar op 1 juni voor de rechter verschijnen voor contempt of court.

   Even op Wikipedia gekeken en het KATJE mag dan maximaal 2 jaar de bak indraaien. (YAAY!)

   Disorderly, contemptuous, or insolent behaviour toward the judge or magistrates while holding the court, tending to interrupt the due course of a trial or other judicial proceeding, may be prosecuted as "direct" contempt. The term "direct" means that the court itself cites the person in contempt by describing the behaviour observed on the record. Direct contempt is distinctly different from indirect contempt, wherein another individual may file papers alleging contempt against a person who has willfully violated a lawful court order.

   Zal dan ook wel gebeuren dat Micha zal komen met waanzinnig gebral...

   Ook als je kijkt hoe die gast eruit ziet op de laatste video, in zijn hemdje en blote handen. Berooid en zo gek als een draaideur!

   Verwijderen