zondag 24 mei 2015

Nepotisme

Op de Vrije Chroniqueurs, het ooit zo deftige blog van de Wilders-aanhang, staat tegenwoordig een afbeelding van een copulerend varken, dat zich uitleeft op biddende moskeegangers. Dit is ongetwijfeld het soort ranzigheid dat Ronald Kaatee - redacteur Populistische Omroep Nederland - graag op de Nederlandse televisie ziet, want die ergerde zich weer eens groen en geel aan de slotaflevering van De Wereld Draait Door afgelopen vrijdag.

Niet zozeer vanwege de spontaan huilende Marokkaan Ali B. - dat kon er in de ogen van Katee nog net mee door, omdat 'ik me niet kan voorstellen dat hij zijn kinderen ooit zal vragen om een bomgordel om te doen om daarmee dood en verderf te zaaien en vrees aan te jagen. Voor de liefde van Allah.' - maar vanwege de grote NPO familie.

'Wat de familieleden van de DWDD gemeen hebben, is dat ze allemaal even politiek correct zijn: progressief, pro Europa, voor de multiculturele samenleving, tegen ‘islamofobie’, tegen Wilders en natuurlijk tegen nationalisme. Heel erg NPO, waar je nooit een programma zult zien dat duidelijk maakt dat de islam een agressieve, antidemocratische, gewelddadige en racistische veroveringsideologie is die een existentiële bedreiging voor Europa en de westerse waarden vormt. Of een programma dat duidelijk maakt dat Wilders al die jaren volkomen gelijk heeft voor wat betreft de islam, Turkije, Griekenland, de EU, ontwikkelingshulp en ga zo maar door. Of een programma dat laat zien hoe het studeerkamerproject EU tot economische krimp, misère, zelfmoorden, islamisering en haat leidt.'

Die riedel kennen we al langer van Katee, maar het mooiste moet nog komen. Volgens Katee vertoont de NPO ook nog eens nepotistische trekjes, want 'Xander van der Wulp is de zoon van Gerard van der Wulp, Dione de Graaff is de dochter van de voormalige VARA-eindredacteur Jan de Graaff, Caroline van den Heuvel (MH17!) is de dochter van Aad van den Heuvel en verder vermoed ik dat er nog heel wat bastaardzonen en -dochters op of achter het scherm werken.'

Drie namen, verder komt Katee niet. Barracuda kent honderden voorbeelden van zoons of dochters die in de voetsporen van vader of moeder zijn getreden, en wie weet was de vader van Katee ook wel 'Coördinator secretariaat', een topbaan waarop menige omroepmedewerker jaloers zal zijn.

Kortom, Barracuda begrijpt wel een beetje waarom Ronald zo graag bij de omroep wil. Alles beter dan dat rotbaantje. Jammer alleen dat geen Nederlander zijn omroep pruimt.

27 opmerkingen:

 1. off topic, maar wel typisch iets voor vandaag

  En op Tweede Pinksterdag werd Wim Dankbaar verlicht door de Heilige Geest: https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/05/24/vraag-aan-nettie-groeneveld/#comment-94584

  Tsja, Wim, er zijn twee mogelijkheden:

  1) Tientallen mensen kunnen 's nachts niet slapen vanwege gewetenswroeging over wat - mede door hun - de arme onschuldie Jasper S. en zijn gezin is aangedaan, een gruwelijk geheim, dat ze al jaren op hun schouders mee torsen, waardoor ook hun eigen leven en dat van hun naasten tot een gruwelijke hel is verworden.

  2) Je hebt ergens een foutje gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wim heeft nog een week om te ontdekken dat zijn boekje maar door een handvol volgers wordt gekocht. Er staat immers niets nieuws in wat een ander licht werpt op de zaak.

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk zal hij kiezen voor antwoord 1, want antwoord 2 en mensen als Dankbaar? Dat is een onmogelijke optie waar ze zelfs niet voor kiezen als ze slechts die hadden.

   Verwijderen
  3. Met een heruitgave met zogenaamde 'nieuwe scoops' (notabene 16(!) jaar na de moord) bevestigt Dankbaar alleen maar dat zijn 1e boekje met Mauritz niet alleen een broddelwerkje gebaseerd op glasharde leugens was maar tevens dat hij ook nog eens onvolledig was. Dan is Dankbaar -anders gezegd- zelfs al 2 maal onzorgvuldig en niet in staat gebleken zijn verhaal volledig en met feiten onderbouwt volgens de werkelijkheid overtuigend te onderbouwen.

   Het door de werkelijkheid ingehaalde vooringenomen en herkauwde gezwets van Dankbaar is alleen maar een extra bewijs dat met een DNA match en een bekentenis de juiste dader gelukkig al is veroordeeld. Dankbaar blijkt in dit verhaal alleen maar een zwaar gefrustreerde en geesteszieke fantast die zijn verlies niet wil accepteren en een herhaling van zetten blijft doen in een partij waarin hij allang verloren heeft. Het is niet meer dan een lijn die we kunnen doortrekken vanuit Dankbaar's kansloze 'inbreng' bij de Deventer moordzaak en zijn hilarisch geflopte en debiele JFK vehikel.

   Verwijderen
  4. Het is treurig.... Toen ie een duootje vormde met Mauritz was daar ineens o.a.:
   -1- een ex-vriendin van die duitser die zich een haarklipje herinnerde in de auto die een paar dagen na de moord verschroot werd in duitsland....
   -2- een drietal granietharde kluisverklaringen... van even zoveel hoofdrolspelers.
   -3- een campingverslag wat te mooi is om waar te zijn..

   Het is allemaal een luchtbel gebleken... Lucht van Mauritz...

   Goed, daar prik je als Dankbaar dan uiteindelijk toch doorheen.. Dan kun je je knopen tellen en weer terug in een soort comateuze toestand gaan en je weblog laten versterven...

   Maar nee, je kan ook gewoon zelf een boek maken en uitgeven!!! Al die jaren was ie daar zelf niet op gekomen. Het was hem toch ook nooit om het geld te doen? of wel?

   Verwijderen
 2. Het is weer totale bullshit op bol.com:
  Boek van Dankbaar moet nog verschijnen. inmiddels drie recensies van drie verschillende personen op drie opvolgende dagen. Elke sock puppet is op dezelfde dag aangemaakt als profiel en heeft slechts 1 recensie ooit geschreven.

  Dankbaar, ga toch lekker uitwaaien in de duinen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dacht ik dat Wim er commercieel bekeken iets meer van begrepen had, met z'n achtergrond als ondernemer enzo. Wat is dit toch weer voor debiele marketing?

   Verwijderen
  2. Hij vergeet zomaar om de huidige SG, MP, en MvJ, brutaal te mailen, aangezien zijn laatste dingus op zijn site van vandaag. Brommer kiekende Wim uit den bocht gevlogen.

   Verwijderen
  3. Dankbaar gaat inmiddels helemaal op in de groteske waanvoorstelling dat hij een succesvol en wereldberoemd schrijver is die een moordcomplot heeft blootgelegd waar tot in de hoogste kringen regeringsfunctionarissen bij betrokken zijn. Dankbaar zit niet ver van het punt dat hij de Koninklijke familie in zijn puberale natte droom en Peter R. obsessie fantaseert.

   En dat terwijl juist de CIA achter de moord op Marianne zit. Clinton, Bush en Obama waren namelijk als de dood dat Dankbaar met het oplossen van de moord op JFK populairder in de VS zou worden dan zij. Dus moest Wimpie even afgeleid worden.
   Maar dat heeft Dankbaar nog even over het hoofd gezien. De 'scoop' dat zelfs de laatste 3 presidenten van de USA ook in het complot zitten komt pas in één van de volgende herdrukken.

   Het is zoals een dame op het Viva forum hem al toevoegde toen hij deze met privé berichten stalkte omdat Dankbaar haar een lekker wijf vond;
   "Zielig figuur!"

   Verwijderen
  4. Dan ben je toch ziek? Eerst gaat Dankbaar al die figuren apart mailen en dan een groepsmail en het allemaal nog eens uitleggen.....

   En wat doet ie? plakt ie de verklaring van Feik in. Let op: Dat is dus die verklaring die NIET bij een notaris is vastgelegd. Dat is dus die verklaring toen ie nog samen met Mauritz een duootje vormde. Dat is dus die verklaring die via Mauritz is gegaan.

   Ondertussen blaast Dankbaar hoog van de toren dat ie zelf contact heeft met Feik..... oké prima..... maarr euh... een nieuwe (betere) verklaring kon er niet vanaf? En misschien deze dan wel zelf proberen te laten vastleggen bij een notaris... ... Oh ja dat heeft Dankbaar geprobeerd...... ah niet gelukt.... ;-))

   Verwijderen
  5. Mensen, die niet reageren op zijn spam, schijten blijkbaar zeven kleuren stront, volgens zijn gezonde logica.
   Zoiets als Micha Kat, die krijst "ze zijn helemaal in paniek", als hij wordt afgepoeierd door de telefoniste.

   En Feik zou voor zijn verklaring 10.000 euro krijgen van Mauritz; maar hij heeft er uiteraard nooit een cent van gezien. Wim wil wel een auto kopen bij Feik, slijmt hij, voor Wim's zoon, maar Feik heeft het gehad met al die mooie beloftes.

   Verwijderen
 3. Wim (rooie peenlul) Dankbaar kotst het hele internet vol met zijn Vaatstra Bijbel, om er vervolgens bakken met Cash aan te verdienen, en in plaats van wordt aanbeden als God een status van internetlul is die aanbeden wordt door wat bezopen huisvrouwen met een ratten strontmuil uit Groningen. Als Hitler de Vaatstra zaak had onderzocht had Wim een snor gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ali Hussein Hassan, wie is het? Iemand die het weet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ali Hassan.... tja.... toch een beetje het equivalent van "Jan Jansen" of "Henk de Vries"...

   Verwijderen
  2. The world according to the great Wim Dankbaar.

   Barack Hussein Obama. Als die 'middlename' niet het bewijs vormt voor betrokkenheid...

   Verwijderen
  3. http://revolutionaironline.com/micha-zomer-2009-en-de-telegraaf/

   micha kat laat gestolen jdtv filmpjes zien die op het kanaal van schiedamsglorie staan, schiedamsglorie staat ook wel bekend als pinkypaint. Blijkbaar heeft Kat geen probleem met deze pedo

   http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/10/pownews-en-pinkypedo-in-demminkcomplot.html

   Verwijderen
 5. Voor dit artikel zijn nog geen reviews.

  Haha, Bol.com heeft alle zeven lovende kritieken op Wims boek verwijderd, inclusief alle Five Stars beoordelingen, waar Wim al mee liep te pronken in zijn spam.

  Bol.com zal wel een stukje software hebben, om reviews vanaf hetzelfde IP-adres er uit te filteren.

  De loser.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ge-wel-dig!! Dankbaar zal wel weer met een verklaring komen....

   Dat deed Mauritz toch iets beter bij dat eerste boek. Als je het goed wil doen:
   -1- gratis mailadressen aanmaken (via bijv mail.com)
   -2- profielen registreren bij bol.com. Wel zorgen dat je steeds een andere IP-adres hebt (of je hele familie inschakelen) en een recensie schrijven.

   Het is allemaal wel bewerkelijk en kost wat tijd. Maar dan blijven je sock-puppets wel staan...

   Verwijderen
  2. Wim doet er lang over: http://oi58.tinypic.com/4t9g09.jpg

   Verwijderen
  3. snap ik, ga dit maar eens uitleggen.... Je kunt niet altijd / elke keer het OM de schuld geven.

   Ik kan me ook nog wel voorstellen dat het een opzetje van Mauritz is. Die weet hoe dit werkt, en heeft dus express vanaf 1 ip adres de recensies aangemaakt.

   Dankbaar helemaal koekiewaus dat ie al zoveel (goede) recensies had. haha, zou wel een mooie grap zijn.

   Verwijderen
  4. Nope, geen Mauritz. Ik heb ze goed gelezen, ze kwamen duidelijk van een gekkie uit de dankbaarsekte, die het goed bedoelde om Wim zo te helpen. Cobra of zo'n tiepje.
   Dat kritisch speurder Wim daar glansrijk met boter en suiker intrapt, en daar vervolgens de theorie op bouwt, dat Joris Demmink vanwege die reviews nu wel zeven kleuren stront moest schijten is typisch des Dankbaars.

   Drijfzand, één nacht ijs, niet bestaande kluisverklaringen of reviews; you name it en hij bouwt er een wel toren op.

   Verwijderen
  5. Wim doet er lang over

   Dankbaar is eerst nog even heel erg druk met het mailen -misschien zelfs wel bellen- met Bol.com hoe die het in hun godvergeten stomme koppen halen om de lovende recensies op ZIJN prachtige boek te verwijderen voordat hij weer aan modereren toekomt (lees: kritische reacties gewoon niet plaatst om zijn ziekelijke fantasiewereld in stand te houden).
   Wim gaat helemaal uit zijn Gerda. En de meest empathische medewerker van de klantenservice probeert Dankbaar nu heel voorzichtig te wijzen op het feit dat hij vooral zichzelf in de maling aan het nemen is en dat dit er publiekelijk nogal dik bovenop ligt.
   Niet dat dit inzicht voor de rest nog aan Dankbaar besteed is. Die is inmiddels wel heul erg ver van de werkelijkheid vervreemd.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.