zondag 10 mei 2015

Majesteitsschennis

Zijn arrestatie had niets te maken met majesteitsschennis, zegt 'journalist' Abulkasim Al-Jaberi. En inderdaad, die arrestatie ging dan ook echt helemaal nergens over. Maar pretendeer dat dan zelf ook niet. Want: 'Mijn 'fuck' was gericht tegen zwarte piet, tegen racisme, tegen islamofobie en dan pas de koning. Dit verklaart waarom ik werd opgepakt, in tegenstelling tot talloze anderen die soortgelijke uitspraken hebben gedaan. De staat is er namelijk op uit anti-racisme activisten het zwijgen op te leggen. Majesteitsschennis was deze keer het excuus.'

Het establishment is volgens Abulkasim Al-Jaberi 'wanhopig op zoek' naar manieren om de groeiende antiracisme beweging in te dammen. Complotteriger kan Barracuda het haast weer niet verzinnen: 'Deze beweging vertegenwoordigt namelijk de woede van moslims en andere mensen van kleur over het racisme dat ons dagelijks terroriseert. De staat is bang voor deze woede –of morele verontwaardiging– omdat het de potentie heeft te transformeren in een immense politieke kracht die de gevestigde orde bedreigt.'

Allemaal lariekoek, natuurlijk, net als die hele anti-Zwarte Piet demonstratie nergens over ging. Laat staan dat die demonstratie ook maar iets met moslims te maken had. En Barracuda kan zich niet voorstellen dat Abulkasim het onderwerp om die reden heeft willen annexeren.

GeenStijl maakte zich er afgelopen week ook al druk over: 'Als we de vele, vele mediaoptredens van Quinsy Gario in diverse programma's op de Staatsomroep optellen, als we gaan turven hoeveel vergunningen voor demonstraties tegen racisme er worden afgegeven, als we kijken hoeveel universitaire zaaltjes en gemeenschapsgebouwen ter beschikking staan voor debatten over racisme, als we nagaan hoe er van hoorzittingen tot rechtszaken gewikt en gewogen wordt over Gazademo's, Zwarte Piet & racisme, als we de onderzoeken naar racisme binnen de politie lezen en daarbij luisteren naar de bezorgde woorden van korpschef Bouman, en als we eens nagaan hoe diverse retailers Zwarte Piet langzaam uit hun winkels wegjorissen, lijkt het dat we redelijk veilig kunnen stellen dat de politieke, journalistieke, universitaire, publieke, rechtsstatelijke, juridische én economische pijlers van dat zogenaamde 'establishment' massaal op zoek zijn naar manieren om iedereen maximaal te accommoderen in zowel de samenleving als het debat'.

Abulkasim Al-Jaberi werd vorig jaar in een politiebusje geduwd nog geen dag na de schermutselingen bij het Sinterklaasfeest in Gouda, waar negentig demonstranten werden opgepakt. Dus was de politie extra nerveus voor opstootjes tijdens het Anti-Piet protest op de Beursplein. Zelfs Mobiele Eenheid stond klaar. En dat heeft niks met racisme te maken. Filmpje!

UPDATE: Zo'n honderd man bij Fuck Racisme - Fuck de Koning op het Museumplein

23 opmerkingen:

 1. Zou Peter Frontaal Breednaakt er al wat over gezegd hebben? DIt is potverdikkie lijkt't wel zijn onderwerp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Complotteriger kan Barracuda het haast weer niet verzinnen:"

  Ondanks dat ik al lang weet dat je als opruiende content bevorderaar van HeilStijl zelf eveneens je dagelijkse drek bij elkaar scharrelt, blijken er wel degelijk seniel afgerichte liefdes propagandisten (oprichter der DEMONS☠MC!) te bestaan die op dat compleet ondefinieerbare gebied aan de weg blijken te timmeren moderater! Hieronder nog wat content dat al 'aardig' via DE welbekende stinkende wonden werkwijze (volgens mij in opdracht) zal blijven weigeren om als harde heelmeester de terminaal zijnde patiënt met de juist mogelijk gediagnosticeerde behandeling dan wel meest efficiënte wijze op te lappen..;

  ➊,~De 'Nieuwe' Prediker (overigens wel oprechter/origineler dan Kat overkomend!)

  ➋,~Persende Wolfjes in Hoernalistieke schaapskledij? (ze zwijgen nog te veel over het fundamentele probleem! Dus geconTROLleerde losers!)

  ➌,~Ken die Sven verder dan wel njet, maar hij talkt af en toe toch echt wel shit heurrr...

  BRONNEN; Tilasmi en De nieuwedominee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens best wel 'komisch' dat DIT de laatste tijd tevens het gemiddelde 'niveau' is waarmee onze 'debunkers' tokkiegilde de compleet realiteit van hen die hier met de beste bedoelingen komen deprogrammeren liturgisch totaal machteloos inclusief in paniek omtrent hun geconditioneerde erin geramdheid van zich af trachten te meppen. Kom er maar gerust met je bijzondere inzichten op dit gebied in hoor Oldenkamp, Oortwijn dan wel Franciscus uit Capelle...

   Verwijderen
  2. Bovenstaand betoog van Spam Seller is duidelijk argument waarom recreatieve drugs en alcohol verboden dienen te worden. Het aantal mensen met een hersenbeschadiging neemt toe en er is geen ruimte in psychiatrische inrichtingen om deze mensen op te nemen.

   Verwijderen
  3. Lijm snuiven kan altijd nog.

   Verwijderen
  4. "Het aantal mensen met een hersenbeschadiging neemt toe en er is geen ruimte in psychiatrische inrichtingen om deze mensen op te nemen."

   & dan springen er dus gelijk weer een paar van die gore uit hun stinkende sigarenbekken pro~monarchiSSme propagerende 'debunkers' als hierboven in hun gebruikelijke ongesteldheidskramp?! Hoe geconditioneerd rolbevestigend willen zij die enigszins kunnen voelen, lezen dan wel horen het van me vandaag nog hebben ook?!: BRON

   Verwijderen
  5. Kreeg trouwens net van een mol bij de redactie van Peters nieuwe programma door dat een zekere relnichtende idf~crimineel de Vries als bloedgeile kijkcijfer attack dog op meerdere tegenstanders van hem probeert af te sturen. De lafbek van een de Vries zag echter na bestudering van mijn track record toch nog maar wijselijk af om deze jongen met een reprimerende bezoek als uiteengescheurd lijk te moeten bekopen... Mijn mol bij dat programma kon echter als klap op de vuurpijl wel vermelden dat ene domkapotje nog wel in de pijplijn zit om op deze mensverraderlijke manier nogmaals in opdracht van DEZE jankende ophitser voor heel dit Holle Land in zijn blootje te worden gezet!!!

   "Hoi Peter,
   Moet je niet een uitzending maken over de “internetterreur” van Wim Dankbaar tegen Stephanie, J. H. en het toenmalige vriendje van Marianne? Of wat denk je van Maaike Terpstra, de moeder van Marianne? Je ging nogal uit je dak HIER. Wel vreemd dat ik niet uitgenodigd was. Waarom zou je geen boter bij de vis doen? Je hebt er nu een programma bij uitstek voor. Lijken me hele fraaie uitzendingen. Kun je ze eerst hun klaagzang laten doen en daarna “de dader” confronteren. Je weet waar hij woont. Verborgen camera is niet eens nodig, want ik stel me graag beschikbaar. Je vriend Henk Mous is nu ook al slachtoffer. Moet je ook wat aan doen! Dit kan zo toch niet langer? En heb je Feik, prominent van de haak gehaald in jouw uitzending over de Vaatstra zaak, al eens willen benaderen?"
   BRON

   Verwijderen
  6. Paranoïde Wimp kan maar beter een paranormale rechercheur aanschrijven of opbellen.

   Verwijderen
  7. OMG mensen... DEZE walgelijke onmensen zijn echt als ongekend duivelse mensenvreters geboren?! BRON

   Verwijderen
  8. Nou ben je natuurlijk een permanent totaalwappie @Adamas/Spam Seller, waar je vooral niet op moet reageren, maar af en toe raak je een uithoek wat zou kunnen leiden naar een interessante discussie.

   Je laatste opmerking over 'draagmoederschap' is zo'n uithoek. Je kantelt dat natuurlijk weer helemaal in je anti-Israel-bokspetje, en je referentie-materiaal beperkt zich weer tot een vaag blog van wat Hamas-desperado's, maar een issue heb je wel.

   Het klopt. Veel Israelische same-sex koppels, maar ook alleenstaande vrouwen gebruiken draagmoeders uit Nepal. De procedure is meestal als volgt: "mannelijk zaad" uit Israel wordt gevlogen naar de U.S. waar een meestal Amerikaanse vrouwelijke donor een 'eicel' beschikbaar stelt. In de U.S. wordt de embryo samengesteld en deze wordt naar Nepal gevlogen en geïmplanteerd in een draagmoeder. Vreselijke procedure, en met recht mag je daar wat mij betreft vele ethische vragen bijstellen. Arme vrouwen die een zwangerschap doorstaan zodat ze een 'huis' kunnen kopen. Maar ook Amerikaanse vrouwen die handel drijven met hun eicellen zodat ze een zwembad in de tuin kunnen bekostigen of een Harley voor hun te dikke echtgenoot? Ethisch zeer controversieel imo. Een goede documentaire over dit (Israelisch) issue is overigens "Google Baby". Een Isrealische documentaire waar de in jouw link genoemde Tammuz-organisatie centraal staat. De documentaire spreekt nog niet over Nepal. Wel over India, maar is dan ook al een paar jaar oud. Kijk die eens, en kom dan eens terug met wat meer steekhoudende argumenten dan "OMG" "walgelijke onmensen" "mensenvreters".

   Dan je verkapte sneer naar de recentelijke missie van de IDF die een vliegtuig naar Nepal stuurde en daar alle (!) draagmoeders heeft gered en zonder pardon naar Israelische ziekenhuizen heeft gebracht. Nou kan je als Israeli, en zelfs als Jood, rekenen op de IDF. Die komt je halen/redden/thuisbrengen waar en wanneer je ook in de problemen komt. Dat maakt de IDF zo speciaal. Maar in dit geval was er geen toestemming, en ook niet een mandaat. Toch heeft de IDF deze 'ongeboren kinderen' en de draagmoeders veilig naar huis gebracht, en heeft de politiek de wetgeving voor even aan de kant geschoven.

   Dat is waar een klein land groot in kan zijn @Adamas. Dat had je voor één keer ook eens kunnen benadrukken. Dat is 'one for all, all for one". Dat is revolutie. Dat is menselijkheid, en liefde, want 'by g-d', je bent zo blij als je als gay-man met je pasgeboren baby'tje in een hopeloze toestand zit in Nepal en er staat plotseling een IDF-soldaat naast je die zegt; shalom, kom, we gaan naar huis.

   Daar kan Nederland nog veel van leren: "Onschuldige man vast 11.5 jaar"


   Verwijderen
  9. Je gaat me nooit meer uitdagen tot het wederlinken van vast staande cases die al je selectieve vooringenomenheid echt wel zullen weten te pareren! Die filosemitische er ingeramdheid van je zal toch maar tot aan je dood weten te beletten dat jouw soort vanwege ongekend verrotte vruchten langzamerhand zo vervloekt is, dat het absoluut een feit blijft dat het hogere bewustzijn (wat dat dan ook is!) wel MOEST beslissen dat er uit jullie ras steeds minder mensachtige wezens op deze prachtige planeet gezet dienen te worden... BRON

   PS: Dit zijn echt mijn laatste letters die ik ooit nog aan halfdood geconditioneerde lieden zoals jij wens te verspillen. Wat zal jou baarmoeder dan ook vanwege die ongekende afgerichtheid tot een legbatterij van uitgeprocedeerde demonen blijken te zijn zeg! Ik heb nu al medelijden met Pachamama voor hetgeen er al dan njet voor de volle 100% mentaal dood geboren uit die onderlippen van je gescheten zal zijn...

   Verwijderen
  10. Die filosemitische er ingeramdheid van je zal toch maar tot aan je dood weten beletten te doorgronden of bevatten dat jouw soort vanwege ongekend verrotte vruchten langzamerhand zo vervloekt is, dat het absoluut een feit blijft dat het hogere bewustzijn (wat dat dan ook is!) wel MOEST beslissen dat er uit jullie ras steeds minder mensachtige wezens op deze prachtige planeet gezet dienen te worden...

   Verwijderen
  11. En kom niet weer met gemekker over gemankeerde goyims, dat ben je zelf @adamas. Dat mislukte bekrompen associatieve plaatjesboek in jouw perverse knar is het levende bewijs.

   knarhttp://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/29717/baarmoeder-te-huur-vruchtbaarheidstoerisme-neemt-toe.html

   Verwijderen
  12. Wat Adamas telkens weer laat zien is dat hij een diep minderwaardigheidscomplex ten opzichte van Joden heeft. Terecht, zo te lezen.

   Verwijderen
  13. "Terecht, zo te lezen."

   Dat zeggen alle joden criminelen die vanwege hun lompe inhaligheid nu eens niet meer alleen als 'zionisten', 'talmudisten' of welke (satan)'isten' dan ook tijdens hun snode plannen zijn betrapt, nee als collaborateurs binnen het jodendom kijken jullie demonengeslacht weer eens voor de zoveelste keer tegen een nooit meer te verrekenen schuld ten bate van de gehele NIET joden mensheid aan! Dus door hen die als ervaringsdeskundige onvrijwillig verbijsterd jodenwijs zijn ontwaakt supremasistisch in de minderwaardigheids hoek te moeten zetten, bevestig je slechts dat je niet alleen als offerende pedofiel voortvluchtig bent, als idf oorlogsmisdadiger zullen allen die door jouw moordlustige ondersoort als Palestijnse verzetsstrijder beestachtig zijn afgeslacht zich uiteraard bij je volgende organtrade rikketik attack van geluk op je graf komen ontlasten... BRON

   Verwijderen
  14. Als ik al die invloed die jij Joden toedicht op een rijtje zet en me realiseer dat we het over een populatie hebben van 13,9 miljoen mensen op een wereldbevolking van 7,3 miljard, vind jij ons eigenlijk enorme eindbazen. Je balt er machteloos je vuist tegen terwijl er aan die Joodse world domination geen einde lijkt te komen, als we jouw kutverhaaltjes mogen geloven.

   Dan heb je wel gevoelens van minderwaardigheid ja.

   Verwijderen
  15. "Als ik al die invloed die jij Joden toedicht op een rijtje zet en me realiseer dat we het over een populatie hebben van 13,9 miljoen mensen op een wereldbevolking van 7,3 miljard, vind jij ons eigenlijk enorme eindbazen."

   Voorlopig geldt voor jouw hetzelfde als ik tegen je nep blaffende befkeffertje eveneens heb gezegd.; DUSSSSSS...

   Verwijderen
  16. Geen idee wat je in dat commentaar schreef, probeer het eens in het Nederlands.

   Verwijderen
 3. Excuseer, napraten heeft geen zin. Een ieder wordt wel geacht om zelf na te kunnen denken bij het becommentariëren van het nieuws.

  Ik geef toe dat het argument majesteitsschennis een onzin argument is om die stoethaspel van een Abulkasim Al-Jaberi te arresteren. Er is niemand in Nederland die zich hier aan ergert behalve een halve zool die veronderstelt dat 'Fuck de Koning' betekend dat Zijne Koninklijke Hoogheid Willen Alexander anaal geneukt dient te gaan worden. Die mensen zijn er niet zo veel, 'Fuck de Koning' is overdrachtelijk, niet moet niet letterlijk worden opgevat.

  De reden waarom Abulkasim Al-Jaberi gearresteerd dient te worden, opgesloten in een hok zonder licht en de reden waarom Abulkasim Al-Jaberi gecastreerd dient te worden is heel simpel. Abulkasim Al-Jaberi is een nietsnut die blasfemie begaat door kinderen van hun geloof in Sinterklaas en Zwarte Piet te beroven.

  Sinterklaas is een kindervriend en dat geldt ook voor Zwarte Piet. De laatste is een graag geziene gast, Zwarte Piet is voor de volle 100% oprecht. Hij heeft een baan en Zwarte Piet kan zondermeer vertrouwd worden door iedereen. Klein en groot, dik en dus, oud en jong! Zwarte Piet is een toonbeeld van deugd, hij eist respect en hij is een exponent van diepe en zorgzame liefde. Doordat Abulkasim Al-Jaberi Zwarte Piet aanvalt wordt de kinderziel beschadigd.

  Abulkasim Al-Jaberi mag wat mij betreft in een hok worden opgesloten en door XTC geil geworden bronstige beren nachtenlang anaal worden uitgewoond.

  Ik denk niet dat veel mensen beseffen dat een aanval op Zwarte Piet de mensen kwetst. Alles wat ISIS doet tegen onschuldigen is nog te slap. Abulkasim Al-Jaberi dient zo gruwelijk mishandelt te worden dat zelfs de grootste beul van ISIS kotsend zijn hoofd afwendt. En nu druk ik mij nog zachtjes uit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, baggercuda heeft er toch over geschreven, das mooi. Ik begrijp niet dat Van Der Laan een vergunning heeft gegeven voor de demonstratie van vanmiddag. En wanneer wordt deze mensen een keer duidelijk gemaakt dat Sinterklaas een gekerstend Germaans feest is, zoals Kerst en Pasen? Waarom heeft de NPO/NTR/RTL daar geen aandacht aan besteed maar wel aan de leugens dat Zwartepiet een slaaf zou zijn, en bij gebrek aan bewijs daarvoor dan maar als een Blackface bestempeld wordt? Het is te bizar voor woorden, het zal en moet racistisch zijn, het maakt niet uit hoeveel leugens daarvoor verzonnen moeten worden. Maar welk doel dient dat, moet het autochtone volk volledig onteigend worden, waar gaat dit over?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet zeggen dat ik m'n leven lang al doodgegooid ben met 'racisme', voornamelijk vanuit de kranten en de (publieke) omroepen, kan me zelfs nog herinneren over vermeend racisme jegens Spanjaarden en Portugezen. Het is altijd gebruikt als pressiemiddel jegens de autochtonen, tegenwoordig is het 'racisme debat' voornamelijk in handen gekomen van de 'georganiseerde misdaad' en de steeds meer in het nauw gedreven socialisten, terwijl de instroom van asielzoekers en het toekennen van asiel ondertussen weer gewoon aan het toenemen is. Het punt is, hoezeer ook geprobeerd wordt iedereen in NL het naar de zin te maken, desnoods door middel van positieve discriminatie ten koste van het autochtone volk, hoeveel miljarden naar ontwikkelingshulp gaan, hoeveel geld we ook inzamelen voor het goede doel, etc etc.. puntje bij paaltje doen we het toch nooit goed en zijn we de witte racisten. Waardoor ik mezelf zo langzamerhand begin af te vragen waarom we het eigenlijk allemaal nog doen, buiten het feit dat op deze manier de verzorgingsstaat niet meer houdbaar wordt. Of is dat juist de bedoeling? Als dat niet de bedoeling is, wat is dan wel de bedoeling? Of krijgen we later te horen dat er helemaal geen plan achter zit/zat, zoals we dat ook te horen hebben gekregen over de bezetting van Irak, en dat enkel op korte termijn door sommigen bakken met geld verdiend werd, en daarna de zondvloed?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zwarte piet doet ze blijkbaar veel verdriet.
  Maar over echte mensenhandel hoor je ze niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even anders wat. Heerlijk weer hoe op het forum van recht is krom de narcistische trekjes van Wim weer bovenkomen. Wim komt in zijn nieuwe boek (die uiteraard heel Nederland wakker zal maken) met een derde Ali. Alleen wordt dit door zijn doorgaans trouw ja-knikkende volgelingen, niet voor zoet koek aangenomen. Dat vindt Wim niet leuk... Boek is trouwens al in druk, dus er mag zich geen andere mening over deze derde Ali worden gevormd. Waarbij hij waarschijnlijk de zoveelste onschuldige burger in zijn tunnelvisie-gedachten het leven zuur maakt...

  BeantwoordenVerwijderen