zaterdag 30 mei 2015

Open mind

En zo valt weer alles samen: begin deze maand schreef Barracuda nog over oud-KLM-piloot Willem Felderhof, die zijn werkgever vergeefs aanklaagde omdat hij in het vliegtuig vergiftigd meende te zijn door zenuwgas TCP. Nu blijkt deze Felderhof - je gelooft het niet - de organisator van het Open Mind Conference volgend weekend in Amsterdam. Open Mind is een internationaal samenwerkingsverband van aanhangers van uiteenlopende complottheorieën.

Dus ook van 9/11. Gastsprekers zijn oud-marinier Ken O'Keefe en journalist Christopher Bolyn. Hun conclusie: Israël zit hier achter. O'Keefe verwijt Israël bovendien de instabiliteit in het Midden-Oosten te veroorzaken, uit expansiedrift, meldt Het Parool.

Het is alweer in een vorig leven dat Barracuda schreef over Bollyn. De meeste van zijn stukken waren destijds te vinden en met name bij American Free Press, een tijdschrift met neonazi-connecties. Hij werd aan de kant geschoven omdat zijn stukken feitelijk onjuist zouden zijn en Bollyn ''onder de invloed stond van een of ander agentschap'. Bollyn is ook nog Holocaustontkenner. Hij beschouwt het bombardement op Dresden als de holocaust van de Tweede Wereldoorlog.

O'Keefe mag er ook zijn. In april sprak hij in Londen op een omstreden bijeenkomst waar neonazi en Hitlerbewonderaar Pedro Varela de hoofdgast was.

Felderhof wil van geen kritiek weten. 'Wie de waarheid spreekt, wordt al gauw beticht van het aanhangen van complottheorieën of antisemitisme, een manier om ons te diskwalificeren.' Nou nee, Felderhof heeft vooral zichzelf gediskwalificeerd. Geen mens gaat dat TCP verhaal nog serieus nemen.

14 opmerkingen:

 1. Gewoon controlled opposition van de Illuminatie, trap er niet in.
  Ze werken met subliminale beelden om ons te laten geloven, dat de aarde bol is.

  In Your Face: http://oi57.tinypic.com/28l8ljl.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat eeuwige zielig doen wanneer je als iets bent weggezet. Kunnen ze nou echt niets beters verzinnen? Iets wat iets waterdichter is bijvoorbeeld?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is best curieus hoe zulke lieden een totaal ander wereldbeeld kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Achja, ik zie het maar zo: het zijn gewoon aandachttrekkende morons...

   Verwijderen
 4. Zo aan Micha's laatste schrijfsel te zien, gaan we hem binnenkort terugzien in Nederland. Deze techniek gebruikt hij vaker: "als de mensen het willen dan ga ik x doen". Dat x doen was hij toch al van plan maar in plaats van het op een zwaktebod te laten lijken, doet hij net alsof anderen het hem smeken en hij hen een gunst doet.

  Hij zit hem flink te knijpen voor z'n rechtszaak, volgende week in Dublin. De kans is groot dat hij in een Ierse cel terecht gaat komen voor het minachten van de rechtbank. Hij gaat nu eieren voor z'n geld kiezen en kiest toch maar voor een directe arrestatie op Schiphol. In een Nederlandse gevangenis kun je tenminste nog in je eigen taal communiceren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij vraagt om steun. Dan vind ik dat z'n aanhangers niet zo flauw moeten zijn. Ze kunnen best was financiele steun verlenen uit de opbrengsten die ze verdient hebben met de Micha-claim...

   Verwijderen
  2. hmmm ik plaatse een comment op revolutionaironline....binnen een uur was het weer verdwenen. Blijkbaar heeft Kat liever niet dat zijn lezers achter de waarheid komen

   Verwijderen
  3. STEUN?! De enigste steun die hij kan ontvangen is van MEDEGEVANGENEN IN DE CEL WAAR HIJ THUISHOORT!

   Verwijderen
  4. @eric: Desondanks staan er toch wel wat kritische noten.

   Overigens, waarom zou hij terugkeren naar Nederland? Kan hij niet vluchten naar het volgende land waar hij er een potje van maakt? Ijsland schijnt mooi te zijn.

   Verwijderen
 5. Overigens is het enige dat Micha direct te wachten staat als hij in Nederland komt, dat net als bij elke andere veroordeelde crimineel zijn DNA wordt afgenomen. Lijkt me inderdaad een minder onprettig vooruitzicht dan een gevangenisstraf moeten uitzitten in Ierland

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die DNA-afname is voor Micha alleen maar een excuus om z'n volgers te vertellen dat hij niet naar Nederland durft te komen. Zogenaamd omdat justitie z'n DNA dan wil achterlaten op een plaats delict om zo Kat aan te kunnen pakken, bij gebrek aan andere middelen om hem te kunnen veroordelen. Ondersteunend DNA-bewijs gaat in de zaken waarin Kat nu terecht staat (telefonische doodsbedreiging, stalking, bekladding, valse bommelding) weinig toegevoegde waarde hebben dus erg reëel is zijn angst voor dat DNA-bewijs niet. Bovendien kun je op slechts een DNA-match niet veroordeeld worden, er moet altijd ander belastend bewijs zijn. Voor die speekselafname hoeft hij dus niet in Ierland te blijven, tenzij hij delicten op z'n kerfstok heeft waar verder niemand iets van weet.

  Overigens, stel dat Micha besluit toch in Ierland te blijven en hij wordt daar veroordeeld. Volgens mij wordt hij dan aan Nederland uitgeleverd en krijgt hij hier nog een extra strafzaak aan z'n broek. Waarschijnlijk kan hij een eventuele gevangenisstraf sowieso in Nederland uitzitten. Gelukkig kennen ze hem al in Zoetermeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nee je moet alles geloven wat Busch, Clinton, de mainstream Media, Rumsfield, D Cheney en Opstelten je vertellen en enkel Warren rapporten geloven...

  BeantwoordenVerwijderen